- 8 Şubat 2019
- 40
- 2
- 1
- 47
- Konu Sahibi 0101cancan
-
fake değil bundan emin olabilirsiniz ki keşke olsaydıHep aynı senaryo bi de. Hayır az zeki olsalar şu olayı konunun içine yedirip açsalar içim yanmayacak. Ben fake konu açsam kimse anlamaz mesela
keşke fake olsaydı maalesef değil önce sanal yap dedi sonra gerçekte yap dedi son 1 aydır antidepresan kullanmaya başladım psikolojimi bozdu
O zaman ne yapman gerektiğini eminim benden daha iyi biliyorsundur. Antidepresani gidip kendin mi aldın? Bir ruh sağlığı uzmanı ile görüşup bu konuyu paylaştın mi?keşke fake olsaydı maalesef değil önce sanal yap dedi sonra gerçekte yap dedi son 1 aydır antidepresan kullanmaya başladım psikolojimi bozdu
fake değil bundan emin olabilirsiniz ki keşke olsaydı
zaten aklım ve midem almadığı için buradayım daha önce böyle birşey yaşayan var mı varsa ne yapmış onu öğrenmek için sadeceNormal değilin ötesinde bir durum bu. Eger konunuz ciddiyse bu bir tarz diye dusünün o zaman adam boyle seviyooo, mideniz aliyorsa sizi peskeş cekmesini devam ha uzmana bi sorayim diycek kadar acaba olabilir mi diyasaniz bi deneyin bakalim belki siz de zevk alirsiniz bu iğrenclikten
sizi ikna etmek zorunda değilim neye inanıyorsanız inanın yaşadıklarımı ben biliyorum oturduğunuz yerden fake deyip durmayın lütfen bi yol gösteren olur belki diye konuyu açtım hepsi buSiz emin olun deyince emin oldum şimdi. Bütün fake konular bu cümleyle devam ediyor zaten. Keşke biraz daha araştırsaydınız.
ayrılamıyorum beni tehdit ediyor neden anlamıyorsunuz bunuHadi konu gerçek bu talepten sonra ne yapsam diye düşünen bi kadının da gerçek olması mide bulandırıcı kusura bakma
ne sallaması yaa siz iyi misiniz insan böyle bir konuda nasıl sallar yapmayın lütfenOzaman eski eş niye eski eş olmuş ve ya diğer seviştiğin adama aşık olursan ve biraz destekli salla
Akliniz ve mideniz almadigi icin burdasiniz himm anladimm.zaten aklım ve midem almadığı için buradayım daha önce böyle birşey yaşayan var mı varsa ne yapmış onu öğrenmek için sadece
internetten baktım cuckold diyor ama o evli çiftler arasında olan bir sapıklık yani kocanın eşini başka bir erkekle izlemesi benim yaşadığım durumla ilgili birşey yokKonu fake olabilir.
Ama cuckold ilişkiler var. Hiç yokmuş gibi davranmaya gerek yok.
Konu fake olabilir.
Ama cuckold ilişkiler var. Hiç yokmuş gibi davranmaya gerek yok.
Peki hangi erkek bunu ister tmm böyle ilişkiler varda gönlün yoksa niye hala birliktesin garipsin bide bize soruyorsun tmm olsun sende sevgilinin gönlümü yap diyelimne sallaması yaa siz iyi misiniz insan böyle bir konuda nasıl sallar yapmayın lütfen
Neyle tehdit ediyor evlenmekle mi? Konunun alt metininde verdiğiniz evlilik planlarıniz...hatta adama sorunuz da bu "evlenince de mi böyle olacak " diye? Sanki sevgiliyken böyle olması normal evlenince anormalayrılamıyorum beni tehdit ediyor neden anlamıyorsunuz bunu
yazıyı tekrar okur musunuz rica etsemAkliniz ve mideniz almadigi icin burdasiniz himm anladimm.
Daha once boyle bisey yasan varsa da eminim şutlamistir herifi.8 aylik iliskide bu konular konusuluyor ve onu cooook seviyorsunuz degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?