Sevgilimin garip istekleri

Konuyu farzedelim gerçek..Sen bu adamın hasta olduğunu hatta bir önceki evliliğinin de bu saçma sapan istekler yüzünden bitmiş olabileceği ihtimalini anlamayacak kadar saf mısın? Gerçekten seven bir adam gözünden bile sakınır git başkalarıyla düş kalk demez kusura bakma kaba bir tabir ama sevgiliniz sizi dolaylı yoldan pazarlıyor gibi birşey..

keşke fake olsaydı maalesef değil önce sanal yap dedi sonra gerçekte yap dedi son 1 aydır antidepresan kullanmaya başladım psikolojimi bozdu
O zaman ne yapman gerektiğini eminim benden daha iyi biliyorsundur. Antidepresani gidip kendin mi aldın? Bir ruh sağlığı uzmanı ile görüşup bu konuyu paylaştın mi?

zaten aklım ve midem almadığı için buradayım daha önce böyle birşey yaşayan var mı varsa ne yapmış onu öğrenmek için sadece

Siz emin olun deyince emin oldum şimdi. Bütün fake konular bu cümleyle devam ediyor zaten. Keşke biraz daha araştırsaydınız.
sizi ikna etmek zorunda değilim neye inanıyorsanız inanın yaşadıklarımı ben biliyorum oturduğunuz yerden fake deyip durmayın lütfen bi yol gösteren olur belki diye konuyu açtım hepsi bu

Ozaman eski eş niye eski eş olmuş ve ya diğer seviştiğin adama aşık olursan ve sen bu ..... le niye berabersin ve biraz destekli salla

Siz ne düşünüyorsunuz?
Biz kalkıp “aaaa arada olabilir öyle yaaa no problem” desek devam edecek misiniz bu adamla?

Zaten içgüdüleriniz size olayın garip olduğunu söylüyor ki buraya konu açıyorsunuz. Olağan bir şey değil.

Gerçi iki kişi arasında olan şeylermiş bunlar, alan razı satan razı durumu da olabilir. Sizin bileceğiniz iş.

Size kabul edilebilir geliyor mu?

zaten aklım ve midem almadığı için buradayım daha önce böyle birşey yaşayan var mı varsa ne yapmış onu öğrenmek için sadece
Akliniz ve mideniz almadigi icin burdasiniz himm anladimm.
Daha once boyle bisey yasan varsa da eminim şutlamistir herifi.8 aylik iliskide bu konular konusuluyor ve onu cooook seviyorsunuz degil mi?

Konu fake olabilir.

Ama cuckold ilişkiler var. Hiç yokmuş gibi davranmaya gerek yok.
internetten baktım cuckold diyor ama o evli çiftler arasında olan bir sapıklık yani kocanın eşini başka bir erkekle izlemesi benim yaşadığım durumla ilgili birşey yok

Konu fake olabilir.

Ama cuckold ilişkiler var. Hiç yokmuş gibi davranmaya gerek yok.

Evet var. Ama bu tip ilişkilerde ya karşılıklı onay olur konu açmaya gerek olmaz ya da bir taraf istemiyorsa ilişki biter. Hem ilişkiyi sürdürüp hem adamı nasıl vazgeçiririm benzeri bir istek saçma.

Akliniz ve mideniz almadigi icin burdasiniz himm anladimm.
Daha once boyle bisey yasan varsa da eminim şutlamistir herifi.8 aylik iliskide bu konular konusuluyor ve onu cooook seviyorsunuz degil mi?
yazıyı tekrar okur musunuz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…