- Konu Sahibi 0101cancan
-
Siz emin olun deyince emin oldum şimdi. Bütün fake konular bu cümleyle devam ediyor zaten. Keşke biraz daha araştırsaydınız.
ayrılamıyorum beni tehdit ediyor neden anlamıyorsunuz bunu
yav he heMerhaba kızlar
8 Aylık bir ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz sevgilimle . İlk başlarda herşey çok güzeldi fakat sonradan garip istekleri ortaya çıktı ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım onu çok seviyorum o da beni çok seviyor fakat bu konuda maalesef uyuşamıyoruz.Sevgilim görevi nedeni ile yaklaşık 3 aydır farklı bir ilde arada geldi birkaç gün görüştük tabi çoğunlukla telefonla görüşerek geçirdik bu süreyi. Sevgilim bana başka erkeklerle birlikte olmamı benim zevk almamdan dolayı kendisinin de zevk alacağını söyledi.Benim mantığım bunu almadı ve hala da almıyor. Bir erkek sevdiği kadını nasıl başkasıyla paylaşır diye kendisine sorduğumda bu paylaşma değil sen yanlış düşünüyorsun ben senin mutlu olmanı istiyorum sadece diyor. Böyle bir olay yaşayan ya da duyan var mı bana yardımcı olun lütfen onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bu isteği yüzünden ilişkimizi nasıl yürütürüz nasıl evleniriz onu da bilmiyorum. Ki kendisine evlenince de yanında başka erkeklerle birlikte olmamı istersin dediğimde asla böyle birşey olmaz ben şu an yanında değilim ve senin sadece bedenen rahatlaman lazım duygusal birşey asla olmayacak falan diyor.İkimiz de boşanmış insanlarız kendisi eski eşine de bunu yaptırmış.Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Fake değilsin öyle mi?keşke fake olsaydı maalesef değil önce sanal yap dedi sonra gerçekte yap dedi son 1 aydır antidepresan kullanmaya başladım psikolojimi bozdu
Ve bu onlar için bi yaşam tarzı.tedaviyle de geçicek bi şey değil bence.bu tarz kişilerin evliliğe bakış açısı da fantezilerini gerçekleştirdiği kişiyi sabitlemek bence.resmen kanı bozuk gibi bir şey yaa.Evet var bende duymustum maleesef karsımızdakı ınsanın ıc dunyasını dısardan okuyabılsek keske.. Ki sonradan böyle gariplikleriyle karsılasmasak..
Evli çift arasında olmasına gerek yok. Başkasıyla izlemesine de gerek yok.internetten baktım cuckold diyor ama o evli çiftler arasında olan bir sapıklık yani kocanın eşini başka bir erkekle izlemesi benim yaşadığım durumla ilgili birşey yok
sanırım ben anlatamıyorum ayrılamıyorum tehdit ediyor bunun bir tedavisi var mı nedir ne değildir bilen var mı diye sormak istedim sadece zaten onun gönlünü yapacak olsaydım burda olmazdım di mi keşke yıkıcı değil de biraz yapıcı olabilsenizPeki hangi erkek bunu ister tmm böyle ilişkiler varda gönlün yoksa niye hala birliktesin garipsin bide bize soruyorsun tmm olsun sende sevgilinin gönlümü yap diyelim
Merhaba kızlar
8 Aylık bir ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz sevgilimle . İlk başlarda herşey çok güzeldi fakat sonradan garip istekleri ortaya çıktı ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım onu çok seviyorum o da beni çok seviyor fakat bu konuda maalesef uyuşamıyoruz.Sevgilim görevi nedeni ile yaklaşık 3 aydır farklı bir ilde arada geldi birkaç gün görüştük tabi çoğunlukla telefonla görüşerek geçirdik bu süreyi. Sevgilim bana başka erkeklerle birlikte olmamı benim zevk almamdan dolayı kendisinin de zevk alacağını söyledi.Benim mantığım bunu almadı ve hala da almıyor. Bir erkek sevdiği kadını nasıl başkasıyla paylaşır diye kendisine sorduğumda bu paylaşma değil sen yanlış düşünüyorsun ben senin mutlu olmanı istiyorum sadece diyor. Böyle bir olay yaşayan ya da duyan var mı bana yardımcı olun lütfen onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bu isteği yüzünden ilişkimizi nasıl yürütürüz nasıl evleniriz onu da bilmiyorum. Ki kendisine evlenince de yanında başka erkeklerle birlikte olmamı istersin dediğimde asla böyle birşey olmaz ben şu an yanında değilim ve senin sadece bedenen rahatlaman lazım duygusal birşey asla olmayacak falan diyor.İkimiz de boşanmış insanlarız kendisi eski eşine de bunu yaptırmış.Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Saçma evet. Ama şu da var, adamın veya kadının bir fantezisi olup bunu dile getirebilir. Kabul etmeyeceğimiz bir şey olduğu için hemen ayrılmamıza gerek olmaz, sonuçta her düşündüğümüz veya dile getirdiğimiz fanteziyi gerçeğe dökmüyoruz veya partnerimiz hayır derse ille de yapacağım demiyoruz.Evet var. Ama bu tip ilişkilerde ya karşılıklı onay olur konu açmaya gerek olmaz ya da bir taraf istemiyorsa ilişki biter. Hem ilişkiyi sürdürüp hem adamı nasıl vazgeçiririm benzeri bir istek saçma.
yani tedavisi yok mu diyorsunuzVe bu onlar için bi yaşam tarzı.tedaviyle de geçicek bi şey değil bence.bu tarz kişilerin evliliğe bakış açısı da fantezilerini gerçekleştirdiği kişiyi sabitlemek bence.resmen kanı bozuk gibi bir şey yaa.
fake değil maalesef bunu nasıl ispatlayabilirim acabaSana da merhaba fake.
Ya sağlık ocağından sahte rapor aldın evde boş boş yatacağıma kk'dakileri sinirlendireyim dedin ya da dersin boş arkadaşlarınla gırgır yapmaya geldin.
Hangisi?
Fakeyse üzüldümfake değil maalesef bunu nasıl ispatlayabilirim acaba
çocuğumla tehdit etti seni rezil ederim insan içine çıkamazsın dedi ailen arkadaşların sevdiklerin hepsi seni siler dediİstediği kadar tehtit etsin ayrıl koruma kararı aldı kendine gerçekten merak ettim neyle tehtit ediyor evlenip bile bile bir ömür çekmek mi istersin yoksa tekrar evlenip ayrılmak mı eğer gerçekse bian önce gönder gitsin
fake konu değil onun için sorun yok keşke böyle birşey yaşamasaydım da fake konu açıp davalık olsaydımFakeyse üzüldüm
Gerçekse daha çok üzüldüm.
Eğer gerçek isen hemen bu adamdan ayrıl.
Ve aklında bulunsun sitenin sahipleri bazen böyle sürekli fake konu açanlara dava açabiliyor diye biliyorum. Haberin olsun yani.
Saçma evet. Ama şu da var, adamın veya kadının bir fantezisi olup bunu dile getirebilir. Kabul etmeyeceğimiz bir şey olduğu için hemen ayrılmamıza gerek olmaz, sonuçta her düşündüğümüz veya dile getirdiğimiz fanteziyi gerçeğe dökmüyoruz veya partnerimiz hayır derse ille de yapacağım demiyoruz.
Ha ısrarcı olur, zorlamaya kalkar falan o apayrı bir olay.
Ya da kırmızı çizgilerimizin dışında olur, teklifi bile kabul edilemez, o zaman bitirilir ilişki evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?