Sevgilimin garip istekleri

ayrılamıyorum beni tehdit ediyor neden anlamıyorsunuz bunu

Neyle tehdit ediyor bu ülkede polis var hakim var haberin var mı bunlardan iki dakikada koruma çıkarırsın bi haftada onaylanıp tebliğe çıkar.

İstemediğin bişeyi tehdit ediyor yok seviyorum evlenicem diyerek yapmaya katlanabileceksen biz ne diyebiliriz ki sana yok zaten istiyorum da nasıl yapacağımı bilmiyorum diyosan burdan akıl bekleme sevgilin tecrübeli o halleder.

yav he he

keşke fake olsaydı maalesef değil önce sanal yap dedi sonra gerçekte yap dedi son 1 aydır antidepresan kullanmaya başladım psikolojimi bozdu
Fake değilsin öyle mi?
Peki değilsen hangi akli başında insan bu sapık fikri ciddiye alirda buraya konu acar?
Bunu düşünmek üzerinde konuşmak bile saçma
Anında adami terk edeceğin yerde birde soruyormusun ne yapayım diye?
Işte bu yüzden sen fakesin ))

Evet var bende duymustum maleesef karsımızdakı ınsanın ıc dunyasını dısardan okuyabılsek keske.. Ki sonradan böyle gariplikleriyle karsılasmasak..
Ve bu onlar için bi yaşam tarzı.tedaviyle de geçicek bi şey değil bence.bu tarz kişilerin evliliğe bakış açısı da fantezilerini gerçekleştirdiği kişiyi sabitlemek bence.resmen kanı bozuk gibi bir şey yaa.

internetten baktım cuckold diyor ama o evli çiftler arasında olan bir sapıklık yani kocanın eşini başka bir erkekle izlemesi benim yaşadığım durumla ilgili birşey yok
Evli çift arasında olmasına gerek yok. Başkasıyla izlemesine de gerek yok.

Sevgililer arasında da gayet olur, çift olması yeterli. Mantık, kadının başka erkekle birlikte olup başka erkek tarafından tatmin edilmesi. İzlemesi ileri boyut olur.

Sevgilisi "git başka adamlarla yat tatmin ol" diyen birinin cuckolda sapıklık demesi de ironik ayrıca. Farkı yok aynı şey. Kadının, partnerinin bilgisi ve izni dahilinde başka adamla birlikte olup tatmin olması.

Peki hangi erkek bunu ister tmm böyle ilişkiler varda gönlün yoksa niye hala birliktesin garipsin bide bize soruyorsun tmm olsun sende sevgilinin gönlümü yap diyelim
sanırım ben anlatamıyorum ayrılamıyorum tehdit ediyor bunun bir tedavisi var mı nedir ne değildir bilen var mı diye sormak istedim sadece zaten onun gönlünü yapacak olsaydım burda olmazdım di mi keşke yıkıcı değil de biraz yapıcı olabilseniz

Sana da merhaba fake.
Ya sağlık ocağından sahte rapor aldın evde boş boş yatacağıma kk'dakileri sinirlendireyim dedin ya da dersin boş arkadaşlarınla gırgır yapmaya geldin.
Hangisi?

Merhaba cınım.
Gözüm kanadı okurken..

Evet var. Ama bu tip ilişkilerde ya karşılıklı onay olur konu açmaya gerek olmaz ya da bir taraf istemiyorsa ilişki biter. Hem ilişkiyi sürdürüp hem adamı nasıl vazgeçiririm benzeri bir istek saçma.
Saçma evet. Ama şu da var, adamın veya kadının bir fantezisi olup bunu dile getirebilir. Kabul etmeyeceğimiz bir şey olduğu için hemen ayrılmamıza gerek olmaz, sonuçta her düşündüğümüz veya dile getirdiğimiz fanteziyi gerçeğe dökmüyoruz veya partnerimiz hayır derse ille de yapacağım demiyoruz.
Ha ısrarcı olur, zorlamaya kalkar falan o apayrı bir olay.
Ya da kırmızı çizgilerimizin dışında olur, teklifi bile kabul edilemez, o zaman bitirilir ilişki evet.

yani tedavisi yok mu diyorsunuz

Sana da merhaba fake.
Ya sağlık ocağından sahte rapor aldın evde boş boş yatacağıma kk'dakileri sinirlendireyim dedin ya da dersin boş arkadaşlarınla gırgır yapmaya geldin.
Hangisi?
fake değil maalesef bunu nasıl ispatlayabilirim acaba

İstediği kadar tehtit etsin ayrıl koruma kararı aldı kendine gerçekten merak ettim neyle tehtit ediyor evlenip bile bile bir ömür çekmek mi istersin yoksa tekrar evlenip ayrılmak mı eğer gerçekse bian önce gönder gitsin

fake değil maalesef bunu nasıl ispatlayabilirim acaba
Fakeyse üzüldüm
Gerçekse daha çok üzüldüm.
Eğer gerçek isen hemen bu adamdan ayrıl.
Ve aklında bulunsun sitenin sahipleri bazen böyle sürekli fake konu açanlara dava açabiliyor diye biliyorum. Haberin olsun yani.

çocuğumla tehdit etti seni rezil ederim insan içine çıkamazsın dedi ailen arkadaşların sevdiklerin hepsi seni siler dedi

fake konu değil onun için sorun yok keşke böyle birşey yaşamasaydım da fake konu açıp davalık olsaydım

Bize bir şey ispatlama Allah aşkına.Ayrıl hiç mi saygın yok kendine tedavi olsa ne?tedaviyle bu tarz şeylerden kurtulsa bile kabul etmez ki.Hala ne yapayım diyorsan adamın istediğini yap sonra da aşık oldum ben ona de buna yol ver

Tabi ki fantazilerimiz olabilir bunları partnerimizle paylaşırız falan filan o ayrı mesele.
İki kişi arasında yaşanan, insanların belli fikirleri olan konular aranızda yaşayan var mı diye internet ortamında sorulmaz. O konuda bi fikrin vardır, uyar ya da uymaz. Başkalarının görüşlerine göre hareket edemeyeceğine göre konu açmazsın, belki yakın arkadaşlarında paylaşırsın istersen. Ben biz çok severek uyguluyoruz bunu beyimle desem konu sahibi aaa iyimiş o zaman normalse ben de yapayım mı diyecek?
Böyle cinsel içerikli fantezik konuda aranızda yaşayan var mı diye soruluyorsa o konu faketir, net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…