- Konu Sahibi 0101cancan
-
Ben şuan evliyim ama evlenmeden önce bana böyle bişey söylese bunu gerçekten böyle mi düşünüyorsun derim evet derse o an da bitirme kararı alırım demekki kendisi de benden uzaktayken başkalarıyla birşeyler yapıyo ve bu durum benim ahlak sınırlarım içinde yer alamaz başkalarının düşüncesini eleştiremem ama ona kendine uygun birini bulmasını söylerdimMerhaba kızlar
8 Aylık bir ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz sevgilimle . İlk başlarda herşey çok güzeldi fakat sonradan garip istekleri ortaya çıktı ve ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım onu çok seviyorum o da beni çok seviyor fakat bu konuda maalesef uyuşamıyoruz.Sevgilim görevi nedeni ile yaklaşık 3 aydır farklı bir ilde arada geldi birkaç gün görüştük tabi çoğunlukla telefonla görüşerek geçirdik bu süreyi. Sevgilim bana başka erkeklerle birlikte olmamı benim zevk almamdan dolayı kendisinin de zevk alacağını söyledi.Benim mantığım bunu almadı ve hala da almıyor. Bir erkek sevdiği kadını nasıl başkasıyla paylaşır diye kendisine sorduğumda bu paylaşma değil sen yanlış düşünüyorsun ben senin mutlu olmanı istiyorum sadece diyor. Böyle bir olay yaşayan ya da duyan var mı bana yardımcı olun lütfen onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bu isteği yüzünden ilişkimizi nasıl yürütürüz nasıl evleniriz onu da bilmiyorum. Ki kendisine evlenince de yanında başka erkeklerle birlikte olmamı istersin dediğimde asla böyle birşey olmaz ben şu an yanında değilim ve senin sadece bedenen rahatlaman lazım duygusal birşey asla olmayacak falan diyor.İkimiz de boşanmış insanlarız kendisi eski eşine de bunu yaptırmış.Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
ya ne fake i neden herkes fake diyor anlamıyorum gerçekten bu tarz konular çok mu açılıyor burda ben yeni üye oldumTabi ki fantazilerimiz olabilir bunları partnerimizle paylaşırız falan filan o ayrı mesele.
İki kişi arasında yaşanan, insanların belli fikirleri olan konular aranızda yaşayan var mı diye internet ortamında sorulmaz. O konuda bi fikrin vardır, uyar ya da uymaz. Başkalarının görüşlerine göre hareket edemeyeceğine göre konu açmazsın, belki yakın arkadaşlarında paylaşırsın istersen. Ben biz çok severek uyguluyoruz bunu beyimle desem konu sahibi aaa iyimiş o zaman normalse ben de yapayım mı diyecek.
Böyle cinsel içerikli fantezik konuda aranızda yaşayan var mı diye soruluyorsa o konu faketir, net.
ya ne yapacak en kötü? öldürecek mi? Alırsın tüm yazışmaları, açarsın davanı.ayrılamıyorum beni tehdit ediyor neden anlamıyorsunuz bunu
Ayrıl bu adamdan.fake konu değil onun için sorun yok keşke böyle birşey yaşamasaydım da fake konu açıp davalık olsaydım
söyledim zaten tehdit etti bakın burda tam görevini açıklayamıyorum ama üst düzey asker diyeyim kısaca ve bu beni korkutuyorBen şuan evliyim ama evlenmeden önce bana böyle bişey söylese bunu gerçekten böyle mi düşünüyorsun derim evet derse o an da bitirme kararı alırım demekki kendisi de benden uzaktayken başkalarıyla birşeyler yapıyo ve bu durum benim ahlak sınırlarım içinde yer alamaz başkalarının düşüncesini eleştiremem ama ona kendine uygun birini bulmasını söylerdim
Ne kadar düşünceli bir erkek
Ahaha beyimle severek yaparız staylaTabi ki fantazilerimiz olabilir bunları partnerimizle paylaşırız falan filan o ayrı mesele.
İki kişi arasında yaşanan, insanların belli fikirleri olan konular aranızda yaşayan var mı diye internet ortamında sorulmaz. O konuda bi fikrin vardır, uyar ya da uymaz. Başkalarının görüşlerine göre hareket edemeyeceğine göre konu açmazsın, belki yakın arkadaşlarında paylaşırsın istersen. Ben biz çok severek uyguluyoruz bunu beyimle desem konu sahibi aaa iyimiş o zaman normalse ben de yapayım mı diyecek.
Böyle cinsel içerikli fantezik konuda aranızda yaşayan var mı diye soruluyorsa o konu faketir, net.
ayrılmaya çalışıyorum bırakmıyor sanki çift kişilikli bazen benim sevdiğim adam oluyor sonra birden farklı biri çıkıyor ortayaAyrıl bu adamdan.
Benim eşim de üst düzey asker ama tehdit ediliyorsanız polis var savcı var gidip şikayetçi olun eğer istemiyorsanız .söyledim zaten tehdit etti bakın burda tam görevini açıklayamıyorum ama üst düzey asker diyeyim kısaca ve bu beni korkutuyor
İyide onun istediği şekilde yaşarsanız da çocuğunuza ve ailenize rezil olacaksınız zaten. Başkaları ile paylaşabilecek kadar rahat olan adam, konu ayrılmaya gelince Türk erkeğine dönüyor, ilginç.çocuğumla tehdit etti seni rezil ederim insan içine çıkamazsın dedi ailen arkadaşların sevdiklerin hepsi seni siler dedi
Ahaha beyimle severek yaparız stayla
Ya bilmiyorum bilmediği görmediği bir konuyu insanların forumlarda sorması bence abes değil. Tamam okursun internetten, gerekirse izlersin ama sorabilirsin gibi de geliyor. Ha ben sormam zaten kendim araştırırım ama TR gibi ekseri kan verme pozisyonunda sevişilen bir ülkede cuckoldu bilmemneyi kime sorabilir ki insan?
Yazım tarzı vs olarak fake olabilir ama ben sadece konu bağlamında yazmıyorum aslında. Konu açmayan ama bu tip şeyler duyan başkaları da olabilir.
yooo öyle birşey yok ne olduğunu da söylemiyor yani sadece korkutmak için söylediği birşey diye düşündüm ama yetkileri yapabilecekleri beni durdurdu hatta en son tartışmamızda git istediğin kurum veya kuruluşa şikayet et beni dediEvlandinla tehtit ediyor diye susacakmisin bişey yapamaz havlayan köpek isirmaz bide nasıl rezil edecek afedersiniz de merakımı bağışlayin elinde resim falan mı var herkes seni siler falan dediğine gore
söyledim zaten tehdit etti bakın burda tam görevini açıklayamıyorum ama üst düzey asker diyeyim kısaca ve bu beni korkutuyor
elinde birşey yok ne olacakTamam diyelim ki konu gercek.
Sizi cocuguzla tehdit etti ne dedi?
Elinde bisey var heralde sizi rezil edecek ki korkmussunuz ayrilamiyor sunuz.Yanlis miyim?
evet işinden dolayı ciddi anlamda psikolojisi bozuk yaşadıkları ağır falan evet ama benden istediği şey çok fazlaAskerse bu tip şeyler işinden olmasına sebep olabilir. Siz ondan değil o sizden korkmalı bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?