Sevgilimin garip istekleri

Ben şuan evliyim ama evlenmeden önce bana böyle bişey söylese bunu gerçekten böyle mi düşünüyorsun derim evet derse o an da bitirme kararı alırım demekki kendisi de benden uzaktayken başkalarıyla birşeyler yapıyo ve bu durum benim ahlak sınırlarım içinde yer alamaz başkalarının düşüncesini eleştiremem ama ona kendine uygun birini bulmasını söylerdim

ya ne fake i neden herkes fake diyor anlamıyorum gerçekten bu tarz konular çok mu açılıyor burda ben yeni üye oldum

ayrılamıyorum beni tehdit ediyor neden anlamıyorsunuz bunu
ya ne yapacak en kötü? öldürecek mi? Alırsın tüm yazışmaları, açarsın davanı.

Onun bununla yat diyen, hadi bu şekilde para getir eve de diyecektir.

Siz böyle mi yaşamayı planlıyorsunuz bundan sonra? Ne aklı istiyorsunuz? Burada böyle iğrenç birliktelikler yaşayan kadınlar var mı sanıyorsunuz?

söyledim zaten tehdit etti bakın burda tam görevini açıklayamıyorum ama üst düzey asker diyeyim kısaca ve bu beni korkutuyor

Ahaha beyimle severek yaparız stayla

Ya bilmiyorum bilmediği görmediği bir konuyu insanların forumlarda sorması bence abes değil. Tamam okursun internetten, gerekirse izlersin ama sorabilirsin gibi de geliyor. Ha ben sormam zaten kendim araştırırım ama TR gibi ekseri kan verme pozisyonunda sevişilen bir ülkede cuckoldu bilmemneyi kime sorabilir ki insan?

Yazım tarzı vs olarak fake olabilir ama ben sadece konu bağlamında yazmıyorum aslında. Konu açmayan ama bu tip şeyler duyan başkaları da olabilir.

Harika bir eş adayı , harika bir adam, adam gibi adam.. kaçırmayın hemen evlenin.... ne diyim ki. Gercek aşk bu işte ...

Evlandinla tehtit ediyor diye susacakmisin bişey yapamaz havlayan köpek isirmaz bide nasıl rezil edecek afedersiniz de merakımı bağışlayin elinde resim falan mı var herkes seni siler falan dediğine gore

çocuğumla tehdit etti seni rezil ederim insan içine çıkamazsın dedi ailen arkadaşların sevdiklerin hepsi seni siler dedi
İyide onun istediği şekilde yaşarsanız da çocuğunuza ve ailenize rezil olacaksınız zaten. Başkaları ile paylaşabilecek kadar rahat olan adam, konu ayrılmaya gelince Türk erkeğine dönüyor, ilginç.

Yok ben sadece "aranızda böyle bir şey yaşayan var mı" kısmına takıldım. Yoksa hayatın içinde olağan şeyler ama bu cümle bana "fantazilerinizi duymak isteyen bir ergenim" ya da "sevgilime/karıma böyle bir istekle gidersem neyle karşılaşacağımı görmek istiyorum" diyor gibi geliyor.

Tamam diyelim ki konu gercek.
Sizi cocuguzla tehdit etti ne dedi?
Elinde bisey var heralde sizi rezil edecek ki korkmussunuz ayrilamiyor sunuz.Yanlis miyim?

Evlandinla tehtit ediyor diye susacakmisin bişey yapamaz havlayan köpek isirmaz bide nasıl rezil edecek afedersiniz de merakımı bağışlayin elinde resim falan mı var herkes seni siler falan dediğine gore
yooo öyle birşey yok ne olduğunu da söylemiyor yani sadece korkutmak için söylediği birşey diye düşündüm ama yetkileri yapabilecekleri beni durdurdu hatta en son tartışmamızda git istediğin kurum veya kuruluşa şikayet et beni dedi

Konu gerçekse diye yazıyorum.Kimsenin seni tehdit etmesine izin verme.Tehdit ediyor diye evlenip böyle bir ilişki mi yaşayacaksın bu adamla?e sonradan yine aynı konuyu açacaksın napayım diye en azından şimdi bitir.Neyle tehdit ederse etsin korkma resmin varsa onları bile başkalarını ulaştırsa ne olur ki?Her şey unutulur boşver kimseye boyun eğme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…