Sevgilimin garip istekleri

Allah belamı versin eğer fake sem taktınız fake e yaa yeter ben şu an gerçek bir olay yaşıyorum bunu anlamayacak kadar kör olamazsınız yaa
Eee sikayet edin.Niye korkuyorsunuz ne var elinde kaydiniz filan mi?Soylemiyorsunuz ki hanimefendi.Tek deginiz duzelir mi?Boyle sapik bi adam nasil duzelir.Siz bu adamdan kurtulmak istemiyorsunuz ki Yani oyle bi çabaniz yok.

Eee sikayet edin.Niye korkuyorsunuz ne var elinde kaydiniz filan mi?Soylemiyorsunuz ki hanimefendi.Tek deginiz duzelir mi?Boyle sapik bi adam nasil duzelir.Siz bu adamdan kurtulmak istemiyorsunuz ki Yani oyle bi çabaniz yok.
her gün operasyona çıkıyor ve ben ölmesi için dua ediyorum

hattını da değiştirsen numaranı da değiştirsen seni her türlü bulurum diyor çocuğunla iyi vakit geçir nasıl olsa bu son zamanların demişti
nıye doga ustu guclerımı var gozlerınden ışın falan mı cıkarıyor sen ıstemezsen senı nasıl bulabılıyor
baskasının adına veya acık hat satın alırsınız telınızı degıstırırsınız sosyal medya hesaplarınızı kapatırsınız bıttı gıttı
hıc bırsey yapamaz
yemez yanı
bır sıkayete bakar
sımdı ben sızden onun ısmını alsam
baglı bulundugu sehırdekı askerı bırlıgı arayıp su adam benı tehtıt edıyor santaj edıyor desem
savcılıga gıtsem sıkayet etsem
bana 500 metreden yakın yaklasamaz ve konusma yasagı kararı cıkartsam
ne yapabılır ?
hemde asker
bırını tehtıt ettıgı ıcın zımmetınde sılahını alırlar
hıc affetmez bırlık boyle seylerı onun ustu canına okur

Bunu umursamıyor ama ne hikmetse hanfendi.
dogru soylemıyor cunku
gectıgımız aylarda ayrılırsan ıntıhar ederım dıyen assubay sevgılı vardı . sevgılısı konu acmıstı nısanlımdan ayrılmak ıstıyorum ıntıhar ederım dıye tehtıt edıyor benı demıstı
ona da yazdım sıkayet edebılecegı yerlerı
ayrıldılar kurtuldu
ıntıhar ederım dıyen gobegını kasıga kasıya hayatına devam edıyor :)

adam öldurmeyı sinek öldurmek sanıyorlar

peki nereye şikayet edebilirim

onu da söyledim sen rezil olursun dedim git istediğin yere söyle diyor
e soyleyın ozaman gorun
kaybedecek neyınız var
ıkı ucu dezenfekte edılmesı gereken degnek
oyle de pıslık var boyle de ozaman deneyın ?

Aynen öyle. Konu gerçekse elinde mutlaka delil vardır, mesaj falan filan. Ne askerliği kalır ne rütbesi.

peki nereye şikayet edebilirim

dırek savcılıga suc duyurusu
yazılı mesajların ekran goruntusunu alın tehtıtlerın ve telefonda konusurken ses kaydı alın
ısmını sılın tel nosu gorunsun ekran goruntusunde mesajların

sonra en yakın askerı bırlıge gıdın sahısın adını soyadını verın sıkayet dılekcesı olusturulsun

yuz kızartıcı suctan rutbesı gecıcı durdurulacak konu acıklıga kavusana kadar . sızın soyledıklerınızın dogrulugu kanıtlanana kadar . kesınlesınce askerı mahkeme içeri alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…