- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.016
- 133
- Konu Sahibi 0101cancan
-
Eee sikayet edin.Niye korkuyorsunuz ne var elinde kaydiniz filan mi?Soylemiyorsunuz ki hanimefendi.Tek deginiz duzelir mi?Boyle sapik bi adam nasil duzelir.Siz bu adamdan kurtulmak istemiyorsunuz ki Yani oyle bi çabaniz yok.Allah belamı versin eğer fake sem taktınız fake e yaa yeter ben şu an gerçek bir olay yaşıyorum bunu anlamayacak kadar kör olamazsınız yaa
Zaten adam izleyemeyecekse bunun keyfi nerede....kizimiz amcaya dun tek gecelik birsey yasadim dese nereden bilecek tontis amcamız (O kadar rütbe kırklı yaşlarda omza takılmiyor) böyle birşey oldu mu olmadı mı?Valla izlemeye kadar yolu var. Hayırlısı diyelim.
maalesef değilim arkadaşlar ben gerçekten yaşıyorum şu an bu durumuyok artık yaa, böyle insanlar olduğuna inanmak istemiyorum. fake olduğunu söyle bizi rahatlat
her gün operasyona çıkıyor ve ben ölmesi için dua ediyorumEee sikayet edin.Niye korkuyorsunuz ne var elinde kaydiniz filan mi?Soylemiyorsunuz ki hanimefendi.Tek deginiz duzelir mi?Boyle sapik bi adam nasil duzelir.Siz bu adamdan kurtulmak istemiyorsunuz ki Yani oyle bi çabaniz yok.
nıye doga ustu guclerımı var gozlerınden ışın falan mı cıkarıyor sen ıstemezsen senı nasıl bulabılıyorhattını da değiştirsen numaranı da değiştirsen seni her türlü bulurum diyor çocuğunla iyi vakit geçir nasıl olsa bu son zamanların demişti
maalesef değilim arkadaşlar ben gerçekten yaşıyorum şu an bu durumu
hergun operasyona cıkan adam yemeyıp ıcmeyıp operasyondan arda kalan zamanda sızı mı bulacakher gün operasyona çıkıyor ve ben ölmesi için dua ediyorum
geçici görevde haftaya türkiye ye dönüyorhergun operasyona cıkan adam yemeyıp ıcmeyıp operasyondan arda kalan zamanda sızı mı bulacak
cok hossunuz gercekten
Adamın kendi telefonu bile cekmiyordur kihergun operasyona cıkan adam yemeyıp ıcmeyıp operasyondan arda kalan zamanda sızı mı bulacak
cok hossunuz gercekten
dogru soylemıyor cunkuBunu umursamıyor ama ne hikmetse hanfendi.
onu da söyledim sen rezil olursun dedim git istediğin yere söyle diyorÜst düzeymiş gayet ayaklar altı karakterde kendi bu fantazileri ortaya çıkınca rezil olmayacak mı acaba
ee ? dönsün nolmusgeçici görevde haftaya türkiye ye dönüyor
peki nereye şikayet edebilirimdogru soylemıyor cunku
gectıgımız aylarda ayrılırsan ıntıhar ederım dıyen assubay sevgılı vardı . sevgılısı konu acmıstı nısanlımdan ayrılmak ıstıyorum ıntıhar ederım dıye tehtıt edıyor benı demıstı
ona da yazdım sıkayet edebılecegı yerlerı
ayrıldılar kurtuldu
ıntıhar ederım dıyen gobegını kasıga kasıya hayatına devam edıyor :)
adam öldurmeyı sinek öldurmek sanıyorlar
Çükü kopsunher gün operasyona çıkıyor ve ben ölmesi için dua ediyorum
e soyleyın ozaman gorunonu da söyledim sen rezil olursun dedim git istediğin yere söyle diyor
aminnnnnnÇükü kopsun
dogru soylemıyor cunku
gectıgımız aylarda ayrılırsan ıntıhar ederım dıyen assubay sevgılı vardı . sevgılısı konu acmıstı nısanlımdan ayrılmak ıstıyorum ıntıhar ederım dıye tehtıt edıyor benı demıstı
ona da yazdım sıkayet edebılecegı yerlerı
ayrıldılar kurtuldu
ıntıhar ederım dıyen gobegını kasıga kasıya hayatına devam edıyor :)
adam öldurmeyı sinek öldurmek sanıyorlar
peki nereye şikayet edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?