sevgilimin gıcık olduğum kız arkadaşı facebooktan tekrar eklemiş!

ya kadının en büyük düşmanı yine kadın. aşkımdan ölsem, sevgilisi olan birine bir şeyler belli etmeyi düşünmem, unutmak için kendimi paralarım yani; ama sevgili hatunlar (etik değerleri yerlerde sürünenler) hiçç sınır tanımıyor bu konuda ne yazık ki... sen sevgiline güveniyorsun zaten canım, için rahat olsun boşver ne takcaksın..

anaaa canım diyemem ki ben öylee 1 günlük veriyim diye felan ver dermiş bi de
en fazla seni silen birini niye tekrar ekliyorsun ki bu kadar gurursuz musun fln yazabilirim.
o kadar kaşar bi kız ki tek başına bara içmeye gidip o barın önü olur ya orda içip içip sızan bir kız
geçen mezuniyet partisi yaptılar orda sarhoş olmuş 2-3 kişiyle fln öpüşmüş
öff bildiğiniz o... yani hani onun kadarını görmedim, öyle güzel bir kız da değil ama en çok ondan kıskanıyorum sevgilimi sanırım çünkü amacından eminim en azından. valla canım o zamanlar ne olduğunu anlamadım ki, yoksa aralarına geçer dururdum, işin kötüsü bunun yakın bir arkadaşı da başka bir çocuk daha var sevgilimin arkadaşı çocuk nişanlı makas fln aldı çocuktan ama görsen çocuk hiç yavşamıyor normal konuşuyordu sadece, yahu dedim bunlar erkek olmuş resmen, off orda bişey yapamadım zaten içimde kaldı şimdi de yapamayınca içimde kalmaz inş.

canım ben de sonralara doğru siyasi davrandım işte sevgilime hiç bişey demiyordum ama kıza nasıl bakıyordum anlamaması imkansız, zaten kesin anlamış ondan böyle yapmış bence. bende bir göz var suratımın yarısı zaten ters baktığım zaman karşımdaki insanla kavga etmeme bile gerek kalmıyor maşşallah seviyorum bu huyumu :)) ama gördüğün gibi kar etmiyor yine de. allahtan sevgilim en sonunda bana hak veriyor inadına bişey yapmıyor da sakinleşiyorum yoksa o kızı fln savunsa ayrılığa kadar yolu var. bi kere arabada giderken kız bizi gördü taaa karşıdan yani salak salak sırıtıp el salladı sevgilim de karşılık olarak gülümsedi diye 1 hafta canına okumuştum. öyle şeylerde karşılık vermese ölür beyfendi, kibarlıktan yıkılıyor anca öğrettim öküz olmayı.

aynen öyle canım..acayip sinirlendim..kız resmen erkek arkadaşı yanında bnm sözlüme bakıp kaldı..wala zaten 2 3 kez tersledim g*t olup kaldı..

canım bir de erkek arkadaşı mı var?? bence öyleyse erkek arkadaşını kıllandır biraz, o gerekeni yapar senin yerine off bi de sevgilisi varsa daha fena. ya benim en yakın arkadaşımın evine gitmiştik kızın çıktığı var kız acayip açık bir elbiseyle karşımıza çıktı sonra bacakları açık oturdu karşımızda öyle ki donunu ben görüyordum sevgilim de farketti napcağını kafasını ne tarafa çevirceğini şaşırdı benim arkadaşım bile yaptı bunu yani, hayır sevgilim de yakışıklıdır da bu kadar da değil ama! bu kızların sorunu ne ben mi paranoyaklaşıyorum ne anlamadım ama yok yaa artık bu kadarı da normal değil altında etek varken 10 cm bacakların açık mı oturur bi insan :S

canım ya hep başkaları yzünden kendimizi hiç ediyoruz halbuki onların canını çıkarsak kendi hayatımıza güzel güzel baksak nası güzel olur. ama eninde sonunda yüzleri çıkıyor ortaya iştee o zaman da o kızlar mazi oluyor!

ne kadar yüzsüzmüş ya
en iyisini yapmışsın reddetmekle
hatta bida eklerse direk engeli bas!

evet hatta öncesinde güüüzeeeel okkalı bir mesaj yazıcam sevgilimle ikimiz yazmışız gibi ondan sonra engeli basıcam, inş ekler

canım ben dediğine katılmıyorum, ben açıkçası sevgilime güveniyorum ama nötr kaldı onun yaptıklarına bir süre nötr kalmak yerine tepki verse kız da ağzının payını almış olucaktı, ama böyle durumlarda biz bayanlar erkeklere çok sert tepki verirken, beyler kibarlıklarını bozup sert tepki veremiyorlar, mesela kalkıp tavırların beni rahatsız ediyor demek yerine kızdan sessizce uzaklaşmayı seçti erkek arkadaşım, tabi bu kesin bir suç değil ama yine de bunları yapmaya değecek kadar bile yüz bulamaması gerekliydi bence, ama içim rahat yine de çok şükür sevgilim hata da yapsa dürüstçe söylüyor takmamaya çalışıyorum ama bu tiplere dayanamıyorum cevabını vermemeye zaten o kızla ben sevgilimle tanışmadan önce konuşuyordum, sevgilim benle tanışmak için bi sürü yol aramış ortak tanıdık bulmak için, eğer bu kız art niyetli olmasa bizi tanıştırırdı çok rahat, bir de bugünkü yaptığı tam oldu yani, oooh inş görür kabul etmediğimiii ezik ezik dursuuun

benim artıklarıma bu kadar muhtaçsın demek zavallı yaz ya da 3 g den bi bakış at sen en iyisi bi arkadaş demiş ya onun erk.ark.kıllandır biraz bencede

benim artıklarıma bu kadar muhtaçsın demek zavallı yaz ya da 3 g den bi bakış at sen en iyisi bi arkadaş demiş ya onun erk.ark.kıllandır biraz bencede

tatlım onu ben söyledim bi arkadaşın başına da gelmiş de böyle birşey ben dedim erkek arkadaşını kıllandır diye.
canım biraz cadalozca yazmak istemiyorum ya, erkek arkadaşımla bişi olabileceği ihtimalini bile vermemesi lazım
aslında sevgilimden mesaj atıp beni silip sevgilimi seni sildiği halde eklediğinde kabul edeceğini mi sandın gibi bi mesaj atabilirim bilmiyorum ya karar veremedim henüz

afedersin uykum geldi sanırım ondan karıştırdım tabi ki.şaka yaptım en doğrusunu yine sen blirsin

şu facebooklar msnler ne yuvalar yıktı bacılarrrrrrrr insanları kompleksli hale getirip antisosyalleştiriyormuş aslında...bu günden itibaren sevgililere kocalara facebooklar kötülensin

şu facebooklar msnler ne yuvalar yıktı bacılarrrrrrrr insanları kompleksli hale getirip antisosyalleştiriyormuş aslında...bu günden itibaren sevgililere kocalara facebooklar kötülensin

ya aslında biraz fişteklesem facebookunu kapatır sevgilim zaten girmiyor arada kapatıcam fln diyor ama ben tam tersi istemiyorum, çünkü böyle tipleri facebooktan yakalıyorum, ama sevgilime güvenmeseydim mutlaka kapattırırdım. bu arada onun şifresi bende var ama benimki onda yok hehe

neden siz engelleyeceksiniz ki..bırakın da bence sevgilinizin tavrını görün..kendisi kabul etmeyıp engellerse daha mutlu olursunuz

Son düzenleme:
neden siz engelleyeceksiniz ki..bırakın da bence sevgilinizin tavrını görün..kendisi kabul etmeyıp engellerse daha mutlu olursunuz

sevgilim normal arkadaşlarını bile kabul etmiyor :) o yüzden bu konuda %1500 eminim ki eklemeyip kız orada kalıcaktı senelerce (öyle sürüyle arkadaşı var hatta çok yakın arkadaşlarını ben kabul ediyorum denk geldikçe ayıp olmasın diye) uyuz biraz bu konularda görse de eklemiyor yani bi değişik, ilgisi yok diyeyim daha doğrusu. ama kızın da bi şekilde bi yerden en azından kabul edilmediğini görmesini istedim. o yüzden ben reddettim. o konuda şüphem olsa söylemezdim bile eklemiş diye.

bence hiç bişi yapma engelle ikinizdende otursun aşağı.

ßence erkek arkadaşına ondan uzak durmasını eğer kızla ne şekilde olursa olsun muhattap olursa ilişkinizin zedeleneceğini söyle... Kızada sizden uzak durmasını söyle ben olsam tehdit eder hatta döverdim kızı

bence sen silmeden evvel sevgilinin görmesini sağla ve rahatsızlığını dile getir.
hesabında ondan habersiz birşeyler yapıyor olman hoş karşılanmayabilir

bence hiç bişi yapma engelle ikinizdende otursun aşağı.

o da güzel bi seçenek aslında daha klas en azından, sanırım burada konuşup konuşup en son bu dediğini yapıcağım :))

evet, bunları dememe gerek bile yok sevgilim herşeyin farkında, şuan ondan yana şikayetim yok, kızla olan muhabbetini de kesmişti zaten öncesinde. kızla muhattap olmak istemiyorum çok fazla, hani herkes "ıııy" diye bildiği kızlar olur ya onlardan, dalaşıp kendimi küçük düşüremem, farklı seviyede olduğumuz ortaya çıksın, eğer olur da buraya gelir o tarz hallere girerse önce sevgilimin sonra o kızın canına okurum zaten. kızın en fazla yapabileceği faceten eklemek zaten, dahasına artık sevgilimin izin vermeyeceğini düşünüyorum.

bence sen silmeden evvel sevgilinin görmesini sağla ve rahatsızlığını dile getir.
hesabında ondan habersiz birşeyler yapıyor olman hoş karşılanmayabilir
cisem arkadaşıma katılıyorum

dayanamadım ki görmesini dün sevgilimin nöbeti vardı, ayrıca dün söyledim yaptığımı, güldü:) sonra da konuyu değiştirdi özellikle, hiçbişey demedi.

inanılmaz ya kız bi daha eklediiiiiiiiiiiii!!! ben yoksay dedikten sonra.

gerçekten insanlar niye bu kadar yüzsüz ya?

ayrıca hiç bi insan karşı taraftan bu rahatlığı almadıkça bu kadar yüzsüz olamaz, demek ki sevgilim yeterince mesafe koymamış araya zamanında düşündüğüm gibi,

sorucam bunun hesabını ama!

Bence öyle düşünme. Şahsen bazı insanlar oldukça yüzsüzdürler.Reddettiği halde yine eklemesi de bunu gösteriyor. Karşı taraftan ne rahatlığı alıcak, şuan onu sevgilin yoksaymış gibi duruyor. Ben oLsam kızı çeker konuşurdum. Erkek arkadaşımla birlikte konuşurdum hatta.

üff bilmiyorum, erkek arkadaşımla konuştum tekrar ona kızdım biraz tabi, o da başkaları yüzünden ona kızmamdan şikayetçi, ama niye böyle şeyler hep onun başına geliyor, ben de güzel bir bayanım bana da bu tarz bişi olduğu zaman 1 kereyle kalıyor, sürekli o kişi tepeme binmiyor, çünkü ben gerekli tepkiyi veriyorum ama o tepkisiz kalıyor, en iyi tepki tepkisizliktir gibi bir mottosu var, bu kadar yüzsüz insanlara bu da resmen ha cevap vermemişsin ha evet demişsin gibi bişey. bu yüzden kızıyorum ona evet, benim zorlamamla biraz tepki verse de bazen hala kafasındakinin bu olduğunu biliyorum ve bu sebeple yaşadığımız başka olaylar da var aklıma onlar gelip duruyor bu yüzden çok kızıyorum ona.

kızla da konuşmak, muhattap olmak istemiyorum artık, ne yapıcaksa kendi yapsın bundan sonra ben kalkıp cadalozluk yapmak istemiyorum, sonra kötü olan ben oluyorum, onu hala iyi biliyorlar, bu örnekte olduğu gibi beni silip onu ısrarla eklemeye çalışan bu gerizekalı gibi. beni tanıyan ismen cismen fiziken bilen birinin artık bu kadar uzatması resmen bir hakaret artık. saygısızlık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…