aynen öyle canım..kızlar anlıyo..içim daraldı ya..saçını başını yolacaktım..bidahada buluşmam olur biter..! bide omzuna mı yaslanıyo..saçını tutuveririm vala kimse alamaz elimden..bak ne yaz biliyomusun de ki; uzun zamandır takip ediyorum seni sevgilime yavşayışların hiç hoş değil..!çok canın çektiyse vereym 1 günlük..bidaha erkek arkadaşımı ekleme..ben ve o istemiyoruz..hadi selametle yaz gönder..allam ne kaşarmış o da ya..!
aslında böyle konularda yanımızdaki adama eziyet etcegimize siyasi olmak daha yerinde olur mesela kıza kızıyorsun ama o an onun yanında sevgilinin elini bırakıyorsun aslında tam tersini yapmalı..ve o anda ona da imalı bir bakış atmalı anladıgını anlaması için..ama biz hep yanımızdaki adamdan çıkarıyoz acısını bazen öyle abartıyoruz ki sevgilimz bir sonraki ortamda bunu bize karşı kullanabiliyor bile
aynen öyle canım..acayip sinirlendim..kız resmen erkek arkadaşı yanında bnm sözlüme bakıp kaldı..wala zaten 2 3 kez tersledim g*t olup kaldı..
canım benzeri benim de başıma gelmişti yaa habire arıyodu yemin ederim 1 saat konuşuyodu kapatmak bilmiyodum nası deliriyodum yaa onun yüzünden depresyona girdim ders çalışmayı bıraktım ben.. şimdi ne mal olduğu ortaya çıktı allahtan
o yüzden nefret ediyorum sevgilisi olduğunu bile bile hala asılan kızlardan
ne kadar yüzsüzmüş ya
en iyisini yapmışsın reddetmekle
hatta bida eklerse direk engeli bas!
ya kadının en büyük düşmanı yine kadın. aşkımdan ölsem, sevgilisi olan birine bir şeyler belli etmeyi düşünmem, unutmak için kendimi paralarım yani; ama sevgili hatunlar (etik değerleri yerlerde sürünenler) hiçç sınır tanımıyor bu konuda ne yazık ki... sen sevgiline güveniyorsun zaten canım, için rahat olsun boşver ne takcaksın..
benim artıklarıma bu kadar muhtaçsın demek zavallı yazya da 3 g den bi bakış at sen en iyisi bi arkadaş demiş ya onun erk.ark.kıllandır biraz bencede
tatlım onu ben söyledim bi arkadaşın başına da gelmiş de böyle birşey ben dedim erkek arkadaşını kıllandır diye.
canım biraz cadalozca yazmak istemiyorum ya, erkek arkadaşımla bişi olabileceği ihtimalini bile vermemesi lazım
aslında sevgilimden mesaj atıp beni silip sevgilimi seni sildiği halde eklediğinde kabul edeceğini mi sandın gibi bi mesaj atabilirim bilmiyorum ya karar veremedim henüz
şu facebooklar msnler ne yuvalar yıktı bacılarrrrrrrrinsanları kompleksli hale getirip antisosyalleştiriyormuş aslında...bu günden itibaren sevgililere kocalara facebooklar kötülensin
arkadaşlar sevgilime benim yanımda yavşayan, el kol hareketleri yapan bir kız vardı. başta sevgilim arkadaşvari olduğunu düşünüyordu, ancak sonrasında devam etmesi üzerine o da farkına vardı ve kızla arasına set koydu ancak selam veriyorlardı, hatta vermiyorlardı bile. ayrıca ben kızla sevgilimle çıkmadan önceden tanışıyordum ve arada sohbet ederdik ancak böyle yaptıktan sonra doğal olarak nefret eder oldum kızdan selamımı fln kestim. ve denk geldiğimizde de nasıl derler biraz pis pis bakıyordum, nefret ettiğimi bilsin uzak dursun diye. erkek arkadaşım facebooktan silmişti onu, ancak bende ekliydi. az önce erkek arkadaşımın hesabına girdiğimde gördüm yeniden eklemiş kız, sonra kendimden baktım beni silmiş! ne kadar da iyi niyetli değil mi?acayip sinir oldum acaba sevgilimden reddedip ben tekrar eklesem fln mı?
bir de bu kız sınavını kazanamamıştı, erkek arkadaşımın işyerine tekrar mı geldi acaba kazanıp bu sınavda diye düşünmüyor değilim! üff tekrar o mendebur yüzünü görmek sinir olmak istemiyorum
böyle facebooklu bi mesaj açıcağımı düşünmezdim hiç ya
ama ne yapıyım sizce? içimdeki nefreti kıza atmam lazım bi şekilde ya
neden siz engelleyeceksiniz ki..bırakın da bence sevgilinizin tavrını görün..kendisi kabul etmeyıp engellerse daha mutlu olursunuz
bence hiç bişi yapma engelle ikinizdende otursun aşağı.arkadaşlar sevgilime benim yanımda yavşayan, el kol hareketleri yapan bir kız vardı. başta sevgilim arkadaşvari olduğunu düşünüyordu, ancak sonrasında devam etmesi üzerine o da farkına vardı ve kızla arasına set koydu ancak selam veriyorlardı, hatta vermiyorlardı bile. ayrıca ben kızla sevgilimle çıkmadan önceden tanışıyordum ve arada sohbet ederdik ancak böyle yaptıktan sonra doğal olarak nefret eder oldum kızdan selamımı fln kestim. ve denk geldiğimizde de nasıl derler biraz pis pis bakıyordum, nefret ettiğimi bilsin uzak dursun diye. erkek arkadaşım facebooktan silmişti onu, ancak bende ekliydi. az önce erkek arkadaşımın hesabına girdiğimde gördüm yeniden eklemiş kız, sonra kendimden baktım beni silmiş! ne kadar da iyi niyetli değil mi?acayip sinir oldum acaba sevgilimden reddedip ben tekrar eklesem fln mı?
bir de bu kız sınavını kazanamamıştı, erkek arkadaşımın işyerine tekrar mı geldi acaba kazanıp bu sınavda diye düşünmüyor değilim! üff tekrar o mendebur yüzünü görmek sinir olmak istemiyorum
arkadaşlar sevgilime benim yanımda yavşayan, el kol hareketleri yapan bir kız vardı. başta sevgilim arkadaşvari olduğunu düşünüyordu, ancak sonrasında devam etmesi üzerine o da farkına vardı ve kızla arasına set koydu ancak selam veriyorlardı, hatta vermiyorlardı bile. ayrıca ben kızla sevgilimle çıkmadan önceden tanışıyordum ve arada sohbet ederdik ancak böyle yaptıktan sonra doğal olarak nefret eder oldum kızdan selamımı fln kestim. ve denk geldiğimizde de nasıl derler biraz pis pis bakıyordum, nefret ettiğimi bilsin uzak dursun diye. erkek arkadaşım facebooktan silmişti onu, ancak bende ekliydi. az önce erkek arkadaşımın hesabına girdiğimde gördüm yeniden eklemiş kız, sonra kendimden baktım beni silmiş! ne kadar da iyi niyetli değil mi?acayip sinir oldum acaba sevgilimden reddedip ben tekrar eklesem fln mı?
bence sen silmeden evvel sevgilinin görmesini sağla ve rahatsızlığını dile getir.
hesabında ondan habersiz birşeyler yapıyor olman hoş karşılanmayabilir
bence hiç bişi yapma engelle ikinizdende otursun aşağı.
ßence erkek arkadaşına ondan uzak durmasını eğer kızla ne şekilde olursa olsun muhattap olursa ilişkinizin zedeleneceğini söyle... Kızada sizden uzak durmasını söyle ben olsam tehdit eder hatta döverdim kızı
bence sen silmeden evvel sevgilinin görmesini sağla ve rahatsızlığını dile getir.
hesabında ondan habersiz birşeyler yapıyor olman hoş karşılanmayabilir
cisem arkadaşıma katılıyorum
Katılıyorum sana yaa...sevgilin niye kabul etti ki kızın arkadaşlık isteğini madem rahatsız oluyor:26:
Bence öyle düşünme. Şahsen bazı insanlar oldukça yüzsüzdürler.Reddettiği halde yine eklemesi de bunu gösteriyor. Karşı taraftan ne rahatlığı alıcak, şuan onu sevgilin yoksaymış gibi duruyor. Ben oLsam kızı çeker konuşurdum. Erkek arkadaşımla birlikte konuşurdum hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?