sevgilimin gıcık olduğum kız arkadaşı facebooktan tekrar eklemiş!

Ne diyim, ama erkek arkadaşına kızman onu sıkar. En iyisi umursamamak galiba. Her seferinde reddet, anlasın o kız. Anlamasa da inada inat değil mi?]

bence hiçbir şekilde kızla muhattap bile olma..reddedildigini gördükce ztn içinden kompleksten komplekse sürükleniyordur
belki kız senin sinir oldugunu anladı seni tahrik edip kavga cıkarmak amacında bile olabilir,aman karşılıklı söz dalaşına girme.
o,onu yükseltmek olur.bak kıskandı kız der demekki sevgilisini elde edebilme ihtimalim var der bu potansiyeli bende görüyo der zavallıcık,sen reddet hatta gördüğünde falan da hiç negatif bakışlarla bakma kıza tamamen nötr ol ki
sevgilinin reddettiğini düşünsün iyice ezilsin,iyice aşağılıklığının farkına varsın,iyice çatlasın

Ne diyim, ama erkek arkadaşına kızman onu sıkar. En iyisi umursamamak galiba. Her seferinde reddet, anlasın o kız. Anlamasa da inada inat değil mi?]

evet haklısın üstüne gitmemem lazım pek, ama allahtan sıkılmıyor sevgilim (şimdilik) az önce "içinde kalmasın kızman" diye aradı tekrar ben de burada yazdığımı söyledim artık ben muhattap olmıcam, sanki sevgilisi potansiyel bişeyler yapmaya hazırmış da ben etraftaki kızlara cadalozluk yapmaya çalışıyormuşum gibi görüyor insanlar baksana muameleye dedim, o da saçmalamamı fln söyledi, sanırım kendi bişeyler yapıcak ne yapıcağını kendi bilir artık.

ya ben o bakışları kız onu sevmediğimi anlasın biraz aramıza genel olarak soğukluk girsin diye yapmıştım, anlaşılan kızı gaza getirmişim, artık tırnağımın ucuna bile takmam valla, zaten son zamanlardaki bakışlarım ona acır- tiksinir tipteydi (nefretten çok) çünkü en son karşılaşmamızda sarhoş olmuş saçma salak dans ediyordu üstü başı dağılmış, şöyle bir "hıhh" yaptım bakarak, çok fena kalmıştı oohh içimin yağları erimişti:)) ama artık görsem de görmemezliğe vurucam bu ne ya mahalle karıları gibi kavga edemem elin densiziyle, zaten benim de aklıma geldi acaba gıcıklığına mı yapıyor diye (ablamsa ya belki unutmuştur eklediğini tekrar eklemiştir gibi polyannavari bir yaklaşımda bulundu ama hiç sanmam) bu yüzden ben bir iletişimde bulunmam, herşeyi sevgilime bıraktım, bi yandan da merak ediyorum bişey yapıcak mı, tepki vericek mi, verirse nası bi tepki vericek diye, bu ona olan testim, çünkü sevgilime çok güvensem de arkadaşı olan kızlar ona karşı sınırı kaçırdığında gerekli tepkiyi veremediğini düşünüyorum, bakalım değişmiş mi...

bence bu sevgilinin verdiği rahatlıktan değil kızın aşırı yüzsüzlüğünden ve pişkinliğinden kaynaklanan bişey ama yine de denemekte fayda var.gereken tepkiyi verecegine inanıyorum.

bence bu sevgilinin verdiği rahatlıktan değil kızın aşırı yüzsüzlüğünden ve pişkinliğinden kaynaklanan bişey ama yine de denemekte fayda var.gereken tepkiyi verecegine inanıyorum.

bakalım canım inş:)
sevgilime güveniyorum, ama tam mükemmel kıvama ermiş mi onu anlayabilmem için bunu yapmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…