sevgilin niye kabul etti ki kızın arkadaşlık isteğini madem rahatsız oluyor:26:arkadaşlar sevgilime benim yanımda yavşayan, el kol hareketleri yapan bir kız vardı. başta sevgilim arkadaşvari olduğunu düşünüyordu, ancak sonrasında devam etmesi üzerine o da farkına vardı ve kızla arasına set koydu ancak selam veriyorlardı, hatta vermiyorlardı bile. ayrıca ben kızla sevgilimle çıkmadan önceden tanışıyordum ve arada sohbet ederdik ancak böyle yaptıktan sonra doğal olarak nefret eder oldum kızdan selamımı fln kestim. ve denk geldiğimizde de nasıl derler biraz pis pis bakıyordum, nefret ettiğimi bilsin uzak dursun diye. erkek arkadaşım facebooktan silmişti onu, ancak bende ekliydi. az önce erkek arkadaşımın hesabına girdiğimde gördüm yeniden eklemiş kız, sonra kendimden baktım beni silmiş! ne kadar da iyi niyetli değil mi?acayip sinir oldum acaba sevgilimden reddedip ben tekrar eklesem fln mı?
bir de bu kız sınavını kazanamamıştı, erkek arkadaşımın işyerine tekrar mı geldi acaba kazanıp bu sınavda diye düşünmüyor değilim! üff tekrar o mendebur yüzünü görmek sinir olmak istemiyorum
böyle facebooklu bi mesaj açıcağımı düşünmezdim hiç ya
ama ne yapıyım sizce? içimdeki nefreti kıza atmam lazım bi şekilde ya
sevgilin niye kabul etti ki kızın arkadaşlık isteğini madem rahatsız oluyor:26:
ekleme canım yaa boşver muhattap olma böyleleriyle..
sınavı ne ara kazanacak yav daha
erkek arkadaşının hesabına gir ve reddet canım. boşver takma kafana eğer bi daha eklerse kendi hesabından mesaj atarsın neden reddedildiğin halde ekliyosun diye
hmm olabilir canım ama ne dicem ki?sen reddet canım eğer eklerse kendi hesabından değil erkek arkadaşının hesabından at hatta mesajı. sanki erkek arkadaşın göndermiş gibi görünsün.
pardon cnm yanlış anlamışım. e öle madem. bncede hiç bulaşma. reddet gitsin. bi daha eklerse o zmn bişeler düşünürsün
reddet ve engelle canım bi daha ekleyemez :)
bi de görürsen inceden inceden laf sok bence
Allahım nefret ediyorum bu tarz kızlardan yaa..pis kaşarlar..! töbe töbe..bugun erkek arkadaşımın arkadaşıyla buluştuk onunda kız arkadaşı var..neyse ii hoş kız sürekli erkek arkadaşıma bakıp duruyo,muhabbet oluyo sıkıldım diyo erkek arkadaşıma..tabi yüzüm düştü bnm sinir oldum çnkü..eve gelene kadar erkek arkadaşımla kavga ettim..konuşma diyorum sana niye konuşuyosun diye..hala sinirliyim..allahımm yarabbim ya.!!!!!!
Böyle kizlar var iste. yerlerde sürünen. Seni silip erkek arkadasini ekliyor, nekadar sacma ve aptal. Böyle kizlardan igreniyorum, benimde benzer birsey basima gelmisti. Tam olarak aynisi degil ama.. Ben sen olsaydim mesaj yazardim. Utanmadan erkek arkadasini ekliyor
ben de acaba günahını mı alıyorum demiştim zamanında, ama şuan anladım ki hiç de günahını almıyorum.
aslında sevgilimden reddedip kendim ekleyecektim, ama bu salak şimdi silmesine rağmen ekledim fln sanır, aklı o kadar çalışmaz fln.
canım erkek arkadaşımla ben de çok kavga etmiştim zamanında anlıyoruz biz kızlar bazı şeyleri, bakışı konuşması fln veriyor kendini ele. sevgilimin ben yanındayken omzuna yaslanıyor, elini koluna değiyor yavşak yavşak konuşuyor bişeyler yapıyordu, ama buna izin veren sevgilimdi sonuçta o zamanlar ben bu açıdan çooooook kızdım, anlayıp ona göre bir daha böyle şeylere asla izin vermedi, olduğu zaman kendisi söyledi ama ben hala sanki biriyle yakın arkadaş olucak o da ona yavşıcak da ben sinirimden kudurucam gibi hissediyorum atamadım o düşünceyi, hattta rüyalarıma fln girmişti çook uzun süre ya
bu arada sen olsan ne mesaj atardın? böyle şeyleri hiç bilmem ben, bikaç şey daha başıma geliyor böyle ama ben ne desem fln derken olay soğuyor cesaret edemiyorum, sonra içimde patlıyor sinirim, kötü oluyorum ya(
Allahım nefret ediyorum bu tarz kızlardan yaa..pis kaşarlar..! töbe töbe..bugun erkek arkadaşımın arkadaşıyla buluştuk onunda kız arkadaşı var..neyse ii hoş kız sürekli erkek arkadaşıma bakıp duruyo,muhabbet oluyo sıkıldım diyo erkek arkadaşıma..tabi yüzüm düştü bnm sinir oldum çnkü..eve gelene kadar erkek arkadaşımla kavga ettim..konuşma diyorum sana niye konuşuyosun diye..hala sinirliyim..allahımm yarabbim ya.!!!!!!
aslında böyle konularda yanımızdaki adama eziyet etcegimize siyasi olmak daha yerinde olur mesela kıza kızıyorsun ama o an onun yanında sevgilinin elini bırakıyorsun aslında tam tersini yapmalı..ve o anda ona da imalı bir bakış atmalı anladıgını anlaması için..ama biz hep yanımızdaki adamdan çıkarıyoz acısını bazen öyle abartıyoruz ki sevgilimz bir sonraki ortamda bunu bize karşı kullanabiliyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?