sevgilimin gıcık olduğum kız arkadaşı facebooktan tekrar eklemiş!

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
arkadaşlar sevgilime benim yanımda yavşayan, el kol hareketleri yapan bir kız vardı. başta sevgilim arkadaşvari olduğunu düşünüyordu, ancak sonrasında devam etmesi üzerine o da farkına vardı ve kızla arasına set koydu ancak selam veriyorlardı, hatta vermiyorlardı bile. ayrıca ben kızla sevgilimle çıkmadan önceden tanışıyordum ve arada sohbet ederdik ancak böyle yaptıktan sonra doğal olarak nefret eder oldum kızdan selamımı fln kestim. ve denk geldiğimizde de nasıl derler biraz pis pis bakıyordum, nefret ettiğimi bilsin uzak dursun diye. erkek arkadaşım facebooktan silmişti onu, ancak bende ekliydi. az önce erkek arkadaşımın hesabına girdiğimde gördüm yeniden eklemiş kız, sonra kendimden baktım beni silmiş! ne kadar da iyi niyetli değil mi? acayip sinir oldum acaba sevgilimden reddedip ben tekrar eklesem fln mı?
bir de bu kız sınavını kazanamamıştı, erkek arkadaşımın işyerine tekrar mı geldi acaba kazanıp bu sınavda diye düşünmüyor değilim! üff tekrar o mendebur yüzünü görmek sinir olmak istemiyorum

böyle facebooklu bi mesaj açıcağımı düşünmezdim hiç ya
ama ne yapıyım sizce? içimdeki nefreti kıza atmam lazım bi şekilde ya

sevgilin niye kabul etti ki kızın arkadaşlık isteğini madem rahatsız oluyor:26:

ekleme canım yaa boşver muhattap olma böyleleriyle..
sınavı ne ara kazanacak yav daha

ekleme canım yaa boşver muhattap olma böyleleriyle..
sınavı ne ara kazanacak yav daha

ya ne biliim iyi geçti heralde sınavı nete dadandı bi de buraya gelme planı fln olmasa eklemezdi hiç
muhattap olmıcam da acaba ne yaptığını fark ettiğimi anlaması için bişiler yapsam mı diyorum
ya da ilk denk geldiğim yerde muhabbet açıp beni silip sevgilimi niye ekledin ki diye laf mı soksam
ay dövmeye fln kalkabilir yalnız öyle pislik bir insan ne biliim hıncımı atmak istiyorum ya

erkek arkadaşının hesabına gir ve reddet canım. boşver takma kafana eğer bi daha eklerse kendi hesabından mesaj atarsın neden reddedildiğin halde ekliyosun diye

erkek arkadaşının hesabına gir ve reddet canım. boşver takma kafana eğer bi daha eklerse kendi hesabından mesaj atarsın neden reddedildiğin halde ekliyosun diye

evet en kötü ihtimal öyle yapıcam canım ama biraz daha uğraşasım var nedense biraz yapışkan bir kız ama kesin yine ekler sonra bi kere eklediyse...

sen reddet canım eğer eklerse kendi hesabından değil erkek arkadaşının hesabından at hatta mesajı. sanki erkek arkadaşın göndermiş gibi görünsün.

pardon cnm yanlış anlamışım. e öle madem. bncede hiç bulaşma. reddet gitsin. bi daha eklerse o zmn bişeler düşünürsün

reddet ve engelle canım bi daha ekleyemez :)
bi de görürsen inceden inceden laf sok bence

sen reddet canım eğer eklerse kendi hesabından değil erkek arkadaşının hesabından at hatta mesajı. sanki erkek arkadaşın göndermiş gibi görünsün.
hmm olabilir canım ama ne dicem ki?

pardon cnm yanlış anlamışım. e öle madem. bncede hiç bulaşma. reddet gitsin. bi daha eklerse o zmn bişeler düşünürsün

iyi madem öyle yapayım ortak fikir o çıktı herkesten:))

reddet ve engelle canım bi daha ekleyemez :)
bi de görürsen inceden inceden laf sok bence

canım işte normalde yüzüne sadece "ne kadar iğrençsin" diye bakmak için baktığım bir insan kendisi, selamımı kesmeyi bırak onu görünce sanki yanımdan çöp kamyonu geçiyormuş gibi bir yüz ifadem oluyor ondan pek konuşma yanlısı değilim aslında yüzyüze

Allahım nefret ediyorum bu tarz kızlardan yaa..pis kaşarlar..! töbe töbe..bugun erkek arkadaşımın arkadaşıyla buluştuk onunda kız arkadaşı var..neyse ii hoş kız sürekli erkek arkadaşıma bakıp duruyo,muhabbet oluyo sıkıldım diyo erkek arkadaşıma..tabi yüzüm düştü bnm sinir oldum çnkü..eve gelene kadar erkek arkadaşımla kavga ettim..konuşma diyorum sana niye konuşuyosun diye..hala sinirliyim..allahımm yarabbim ya.!!!!!!

Böyle kizlar var iste. yerlerde sürünen. Seni silip erkek arkadasini ekliyor, nekadar sacma ve aptal. Böyle kizlardan igreniyorum, benimde benzer birsey basima gelmisti. Tam olarak aynisi degil ama.. Ben sen olsaydim mesaj yazardim. Utanmadan erkek arkadasini ekliyor

ben de acaba günahını mı alıyorum demiştim zamanında, ama şuan anladım ki hiç de günahını almıyorum.
aslında sevgilimden reddedip kendim ekleyecektim, ama bu salak şimdi silmesine rağmen ekledim fln sanır, aklı o kadar çalışmaz fln.
canım erkek arkadaşımla ben de çok kavga etmiştim zamanında anlıyoruz biz kızlar bazı şeyleri, bakışı konuşması fln veriyor kendini ele. sevgilimin ben yanındayken omzuna yaslanıyor, elini koluna değiyor yavşak yavşak konuşuyor bişeyler yapıyordu, ama buna izin veren sevgilimdi sonuçta o zamanlar ben bu açıdan çooooook kızdım, anlayıp ona göre bir daha böyle şeylere asla izin vermedi, olduğu zaman kendisi söyledi ama ben hala sanki biriyle yakın arkadaş olucak o da ona yavşıcak da ben sinirimden kudurucam gibi hissediyorum atamadım o düşünceyi, hattta rüyalarıma fln girmişti çook uzun süre ya

canım ben de iğreniyorum inan ki benim tam zıttım böyle kızlar. ben resmen gurur s.çarım laf tabiriyle, burnumdan kıl aldırmam, en ufak istenmediğimi hissetmem bile o insandan uzaklaşma sebebimdir, o bana ultra samimi davranmadıkça da asla eskisi gibi olmam. ama nasıl oluyorsa etraf böyle kızlarla dolmuş, hiç gurur öğrenmemiş bunlar, hepsini de benim başıma yollamışlar, üstelik sevgilimle aramızdaki bağı bilemiyorlar, sanıyorlar ki haberim bile olmaz, bilakis sevgilimin facebookuna ben ondan daha çok girerim o ayda bir girer ben nerdeyse hergün, bugün babasının doğum gününü bile faceten görüp ben söyledim nöbette sevgilim şuanda çalışmaktan onu bile unutmuş.
bu arada sen olsan ne mesaj atardın? böyle şeyleri hiç bilmem ben, bikaç şey daha başıma geliyor böyle ama ben ne desem fln derken olay soğuyor cesaret edemiyorum, sonra içimde patlıyor sinirim, kötü oluyorum ya (

Son düzenleme:

aynen öyle canım..kızlar anlıyo..içim daraldı ya..saçını başını yolacaktım..bidahada buluşmam olur biter..! bide omzuna mı yaslanıyo..saçını tutuveririm vala kimse alamaz elimden..bak ne yaz biliyomusun de ki; uzun zamandır takip ediyorum seni sevgilime yavşayışların hiç hoş değil..!çok canın çektiyse vereym 1 günlük..bidaha erkek arkadaşımı ekleme..ben ve o istemiyoruz..hadi selametle yaz gönder..allam ne kaşarmış o da ya..!

aslında böyle konularda yanımızdaki adama eziyet etcegimize siyasi olmak daha yerinde olur mesela kıza kızıyorsun ama o an onun yanında sevgilinin elini bırakıyorsun aslında tam tersini yapmalı..ve o anda ona da imalı bir bakış atmalı anladıgını anlaması için..ama biz hep yanımızdaki adamdan çıkarıyoz acısını bazen öyle abartıyoruz ki sevgilimz bir sonraki ortamda bunu bize karşı kullanabiliyor bile

aynen öyle canım..acayip sinirlendim..kız resmen erkek arkadaşı yanında bnm sözlüme bakıp kaldı..wala zaten 2 3 kez tersledim g*t olup kaldı..

canım benzeri benim de başıma gelmişti yaa habire arıyodu yemin ederim 1 saat konuşuyodu kapatmak bilmiyodum nası deliriyodum yaa onun yüzünden depresyona girdim ders çalışmayı bıraktım ben.. şimdi ne mal olduğu ortaya çıktı allahtan
o yüzden nefret ediyorum sevgilisi olduğunu bile bile hala asılan kızlardan

ne kadar yüzsüzmüş ya
en iyisini yapmışsın reddetmekle
hatta bida eklerse direk engeli bas!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…