- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Ya kötü niyetli değil bazen böyle şakalar yapıyor ama iyi niyetinden.Alayım deseydin aldırtacakmış, kıvırmış sen öyle deyince. Sevgilin hiç güven vermedi bana.
Evet belkide hani bir şey alırsam en azından ihtiyacı olan bişey alayım diye demiş olabilir bilmiyorumbence bişey alma..
ben bugünün özelliğini hissetmiyorum gereksiz şakandan ötürü dersin.. zaten sevgililer günü bana göre baya saçma birgün.
acaba senin aldığın hediyeleri beğenmiyor da sipariş mi verdi sorusu geldi aklıma??
bir de sen de öğrencisin ama o işsiz diye hediye beklemiyorsun. sen de kendini sıkıp alma bence.. doğumgünü hadi baya özeldir. ama diğerleri için didinmene gerek yok. cevabın da iyi olmuş hiç pişmanlığını yaşama..
ben eşime hediye alıyordum harçlıklarımdan biriktirerek o kadar ödemem olmasına rağmen.. ama baktım o çok özenmiyor. dedim ona sana bir daha bir çorap bile yok.. bozuldu ama yok kararlıyım almıcam..
Ya kötü niyetli değil bazen böyle şakalar yapıyor ama iyi niyetinden.
Evet ben alınganım biraz gerçekten, kabul ediyorum :)Ohoo bu kadar alıngan olursanız işiniz zor.
Eşimden her gördüğümü isterim, o da aynı şekilde. Sevgiliyken de böyleydi bu. Bana onu alsana, bana bunu alsana der geçeriz. Hiç birini de almayız.
Takılmış erkek arkadaşın sadece.
Hesabı öder tabiki ama özel bir gün olmadı doğum günüm gibi hediye almadı hiç.Genel hali nasıl?
Size hediye alır mı bir yere gittiğinizde hesabı öder mi
Bir anda boş bulundu ağzından çıktıysa büyütüp sorun yapmanın anlamı yok unutun gitsin
Ama cevap verme gereği hissettiğinize göre zaten harcamaları tek taraflı yapıyorsunuz anlaşılan
Onun çalışmaması bahane değil sizde çalışmıyorsunuz
Mesajlaşıyorsanız başkaHesabı öder tabiki ama özel bir gün olmadı doğum günüm gibi hediye almadı hiç.
Zaten mesajlaşıyorduk o sırada yüzyüze değildik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?