sevgilimin içkisi

ya ben çok saftiriğim ya da siz haklısınız ne diyimki

bilemem bizmi hakliyiz senmi haklisin..
ben sadece sucun o kadinlarin uzerine atilmasina karsi soyledim soyliyecegimi..
belkide yanlisimdir belkide sevgilin haklidir bilemem o senle onun arasindaki guvene bagli sonucta onu taniyorsun yalanmi soyluyor dogrumu bilirsin benimk biraz varsayim gibi..

hic alakasi yok bir resim vardi kadin carsaf giymis ama adamlar yine bon bon bakiyordu...

konu dışında çok çıkıldı ama söylemeden geçemiycem bunu..adam sapıksa hiçbir şey fayda etmez..burada bi arkadaş anlatmıştı,hac'da tacize uğramış kadın..düşünün,hac vazifesini yerine getirirken inanılır gibi değil.sapık işte.ötesi var mı?

ben açtım konuyu ama söyliyce söz bulamıyorum. sadece daha çok üzüldüğümle kaldım

Canım kadın üstüne düşeni yapmış .En üst seviye de.
Ancak yarın bu kadın hesap verme zamanı rabbine vereceği cevap şu ''Ben üstüme düşeni yaptım''.
Bakan kişinin vereceği cevap ne ?

her koyun kendi bacagindan asilir bence akidem..
bize laf dusmez mini etek giyenede carsaf giyenede laf soylemek...
simdi sen mini etek giyeni suclamis gibi oldun...
herkesin kendi tercihi kendi karari gunahida sevabida kendine..

iste sapiklik insanin icinde olmasin yeterki...
duvari bile taciz ederler... tovbe estagfurullah

Canım kadın üstüne düşeni yapmış .En üst seviye de.
Ancak yarın bu kadın hesap verme zamanı rabbine vereceği cevap şu ''Ben üstüme düşeni yaptım''.
Bakan kişinin vereceği cevap ne ?

Onun kararını sen değil sadece Allah verir. Belki senin açık giyindiği için cehennemlik ilan ettiğin kadının senden daha fazla sevabı vardır. Sanane? sen neden Allah ile Kulun arasına girip milleti yargılıyorsun şaka gibi

bunu daha yumusak bir sekilde ifade edebilirdin seninle ayni fikirdeyiz ama sanane filan demen hos olmadi...

Yok canım isteyen istediğini giysin ben kimseyi giyinme tarzından dolayı şöyledir böyledir demem.Ancak ben bile dışarda gördüğüm de gözüm kayıyor bakmak istiyorsam .
Buraya çok kere yazdım denk gelirse yine yazarım.Aşırı dekolte bir başka bayana haksızlıktır.Rabbimin herkeze verdiği özellikler farklı.
Kendisin de bulunmayan bayanın bu konu da ızdırap çekmesi bence çok daha kötü.Neyse konu sahibi konunu farklı yerlere çektik çok afedersin konu dışında yorum yapmamaya çalışacağım.

Ben cehennemliktir dedim mi? :44:Yorumları mı iyi anlamaya çalışırsanız sevinirim.
Her kişi kendinden sorumludur .Yolda tutup da kimseyi sen nasıl mini etek giyersin diye azarladığı mı hatırlamıyorum...

Son düzenleme:
mevzu içkiyle başladı ,, sırasıyla genel ev yasal mı değilmi, vergisi varmı,, taciz,tecavüz,,giyinme şekline kadar geldi..
ne diyem hatunlar yaaa siz beni güldürdünüz allahda sizi güldürsün

mevzu içkiyle başladı ,, sırasıyla genel ev yasal mı değilmi, vergisi varmı,, taciz,tecavüz,,giyinme şekline kadar geldi..
ne diyem hatunlar yaaa siz beni güldürdünüz allahda sizi güldürsün

Eeee laf lafı açıyor anacığım needersin
Hem bizim hatunların her konuda bilgi dağarcığı
çok geniş olduğu için herkes her konuda laf söyleme
gereği hissediyor Sonra da "Sgk lı" umumi kadınların
yasal olduğunu öğrenince böyle kalakalıyorlar

Sanki kavram karmaşası yaşıyoruz biraz. Her içkili ortam içinde konsomatris barındırmıyor, dolayısıyla kalkıp bir önceki olay yüzünden evde arkadaşlarıyla içki içmesine tepki göstermek saçmalık. Ki aslında sevgilinin bir suçu yokmuş farkedince çıkmış, gelmiş sana anlatmış.

Ki pavyonlarda kocaman harflerle burası bir pavyondur yazmıyor. Mesela Kadıköyde benim oturduğum yerin bir kaç sokak ilerisinde ucuz türkübarların sıralandığı bir sokak var -en azından ben öyle sanıyordum çünkü üzerlerinde birahane ya da türkü bar yazıyor- sonra bir arkadaşım o sokaktan geçerken ''Abi eğlence var kadınlar var vs. vs. diye mekan tanıtımı yapan bir adamla karşılaştığını anlattı. Yani tesadüfen girmiş olabilir cidden, zaten durumu garipsemese neden gelip sana anlatsın böyle böyle bir yere gittik diye.

arkadaşım hepiniz bi yere kadar hakılısınız belki ama anlamadığınız olay şu ben bu kadar hassaslaşmışken o konuda, gelip bana içki lafı yapması. anlatamıyorum derdimi

Ne kastettiğimi anlatabildim umarımm msjda ?

neyi hakedip neyi haketmediğim konusunda beni tanımadan etmeden böylesine sert bi yorum yapmanız beni çok kırdı. sizi tanımıyorum ve tanımadığım halde kırabildiniz tanımadığınız bi insanı. ben asıl sizin aşşağılayıcı yorumunuzu haketmiyorum.
öküz konusuna gelince ona hep öyle hitap ediyorum sevindiğimde falan da öküzsün diyorum o da öküzün sevgilisiysen sen de danasın diyo gülüyoruz kendi aramızda şakalaşıyoruz falan. belki de bu yüzden bu kadar rahat yazabildim bilmiyorum.
ama ne olursa olsun öyle sert bi yorumla bi de sizin beni ağlatmanızı haketmiyorum.

genelevde çalışan kadının sgklı olduğunu bilmez belki ama yasal olduğunu bilmemek devlet eliyle bu ticaretin yapıldığını bilmemekte pavyonda konsomatris olduğunu bilmeyen erkek kadar acayip...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…