ya ben çok saftiriğim ya da siz haklısınız ne diyimki
hic alakasi yok bir resim vardi kadin carsaf giymis ama adamlar yine bon bon bakiyordu...
Canım kadın üstüne düşeni yapmış .En üst seviye de.
Ancak yarın bu kadın hesap verme zamanı rabbine vereceği cevap şu ''Ben üstüme düşeni yaptım''.
Bakan kişinin vereceği cevap ne ?
ben açtım konuyu ama söyliyce söz bulamıyorum. sadece daha çok üzüldüğümle kaldım
konu dışında çok çıkıldı ama söylemeden geçemiycem bunu..adam sapıksa hiçbir şey fayda etmez..burada bi arkadaş anlatmıştı,hac'da tacize uğramış kadın..düşünün,hac vazifesini yerine getirirken inanılır gibi değil.sapık işte.ötesi var mı?
Canım kadın üstüne düşeni yapmış .En üst seviye de.
Ancak yarın bu kadın hesap verme zamanı rabbine vereceği cevap şu ''Ben üstüme düşeni yaptım''.
Bakan kişinin vereceği cevap ne ?
Onun kararını sen değil sadece Allah verir. Belki senin açık giyindiği için cehennemlik ilan ettiğin kadının senden daha fazla sevabı vardır. Sanane? sen neden Allah ile Kulun arasına girip milleti yargılıyorsun şaka gibi
Onun kararını sen değil sadece Allah verir. Belki senin açık giyindiği için cehennemlik ilan ettiğin kadının senden daha fazla sevabı vardır. Sanane? sen neden Allah ile Kulun arasına girip milleti yargılıyorsun şaka gibi
bunu daha yumusak bir sekilde ifade edebilirdin seninle ayni fikirdeyiz ama sanane filan demen hos olmadi...
öküz sevgilim, karılar, o...lar.
E yani nezaketsizsiniz okumasaydım da olurmuş konuyu.
Bazıları ancak "öküz sevgili" hakediyor daha fazlasını değil.
mevzu içkiyle başladı ,, sırasıyla genel ev yasal mı değilmi, vergisi varmı,, taciz,tecavüz,,giyinme şekline kadar geldi..
ne diyem hatunlar yaaa siz beni güldürdünüz allahda sizi güldürsün
Sanki kavram karmaşası yaşıyoruz biraz. Her içkili ortam içinde konsomatris barındırmıyor, dolayısıyla kalkıp bir önceki olay yüzünden evde arkadaşlarıyla içki içmesine tepki göstermek saçmalık. Ki aslında sevgilinin bir suçu yokmuş farkedince çıkmış, gelmiş sana anlatmış.
Ki pavyonlarda kocaman harflerle burası bir pavyondur yazmıyor. Mesela Kadıköyde benim oturduğum yerin bir kaç sokak ilerisinde ucuz türkübarların sıralandığı bir sokak var -en azından ben öyle sanıyordum çünkü üzerlerinde birahane ya da türkü bar yazıyor- sonra bir arkadaşım o sokaktan geçerken ''Abi eğlence var kadınlar var vs. vs. diye mekan tanıtımı yapan bir adamla karşılaştığını anlattı. Yani tesadüfen girmiş olabilir cidden, zaten durumu garipsemese neden gelip sana anlatsın böyle böyle bir yere gittik diye.
ben mi hakediyorum nerden tanıyosunuz beni nerden biliyosunuz neyi hakedip haketmediğimi
Ne kastettiğimi anlatabildim umarımm msjda ?
Eeee laf lafı açıyor anacığım needersin
Hem bizim hatunların her konuda bilgi dağarcığı
çok geniş olduğu için herkes her konuda laf söyleme
gereği hissediyorSonra da "Sgk lı" umumi kadınların
yasal olduğunu öğrenince böyle kalakalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?