sevgilimin içkisi

neyin derdinde olduğumu kaç kere yazdım buraya. herkes melek bi ben kötüyüm başkada söyliycek bişeyim yok. kim ne istiyosa onu düşünsün ne diyim

Son düzenleme:
Yorumların tamamını okumadım ama okuduğum kadarıyla haksız bir şey göremedim. Sen kendine destek arıyorsun anladığım kadarıyla.. Ama burada koşulsuz destek yok ki, hiç görmedim,genelde objektif yorum yapılmaya çalışılır.

Kimse sevgilin pavyona gitmiş iyi yapmış demiyor.. Sen zaten pavyona gitme konusunda tepkini koymuşsun ne diyelim.. Şu tavsiyelere sonuna kadar katılıyorum; sevgilin sana karşı dürüst ve yalanı yok..Bunun kıymetini bilmelisin..Bu kadar üzerine gidersen yalana itersin onu..Kötü niyetli değiliz biraz sakin ol.Ne seni ne sevgilini tanırız..

İçki konusuna gelince keşke içmese (zaten Türkiye'de içmeyi bilen insan yok gibi..sarhoş olmayı bilirler anca..Oysa içki yemeğin yanında içilir..)
...ama kızıp bağırmak,olay çıkartmak onu içkiye iter..Ne yapacağının kararı sana kalmış,biz ancak tavsiye de bulunabiliriz..

bi ağzıma etmediğiniz kalmış vallaa sağolun. depresyona sokarsınız insanı

ve geceden beri değişen birşey yok..kimse "ağzına etmedi" sadece bazı kelimeleri kullanırken azıcık dikkatli ol,herkese açık bir forum burası denildi.tabii suçlu yine kk kadınları oldu.

konuştuğtnuz lafa bakın ya pavyon karıları bile sütten çıkmış ak kaşık bi ben kötüyüm bi ben rezilim. zaten üzgün olan bi insan bu kadar ezilmez. biri beni tanımadan bitek onu hakediyosun fazla bişey değil der millet yerden yere vurur derdimi anlamadan etmeden. ne söylenir size ya ben ağladıkça ne geçiyo elinize niye bu kadar ezmeye çalışıyosunuz

ya başınıza gelse ne tepki verceksiniz allah aşkına yeter ya bu kadar mı gelinir bi insanın üstüne
Başıma gelse sevgilime pavyona gittiği için kızardım ama eğer güveniyorsan yanlışlıkla gittiğini düşünüyorsan buna inanıyorsan senin yerinde olsam uzatmazdım. Arkadaşıyla evde içmesi benim için sorun olmazdı. Eğer aklımda soru işareti kalmışsa da arada arardım kontrol amaçlı. Ayrıca sevgilime bu kadar kaba konuştuğum için özür dilerdim alırdım karşıma düzgünce neye kırıldığımı düzeltmesi için napması gerektiğini söylerdim konu kapanırdı. Şimdi oldu mu?

böyle yorumlar yapsanız eşşek deilim bende anlamıycak ama millet birden üstüme gelince neye uğradağımı şaşırdım. siz de haksız olduğumu düşünmenize rağmen karalamaya çalışmadınız mesela beni

Kimse kimseyi yerden yere vurmuyor.. Burdakiler zaten ne seni ne sevgilini tanır kötü niyet arama. Ayrıca biz sadece fikirlerimizi söyledik sonuçta sen hayatını bizim dediklerimize göre yaşayacak değilsin. Fazla büyütüyorsun olayı bu benim fikrim bunu da kendini yıpratma diye söylüyorum. Yoksa banane senin sevgilinin pavyona gitmesinden, içki içmesinden ben neden onu ya da pavyondaki kadınları savunayım. Eğer burada yazılanlara ağlıyorsan tek tavsiyem; hayat böyle şeylere üzülmeye zaman ayırcak kadar uzun değil.. Hayattan mutlu olmaya çabala bence.

peki teşekkür ederim

Boşver pavyon kadınlarını!! Senin konun bahane olmuş başka bir tartışma başlamış.. Sen sevgilinle bu konuyu çözdün değil mi? Asıl sorunun ne anlat işte,sakince...

tekrar söylüyorum. benim derdim içki içmesi değildi ben biliyorum evde arkadaşlarıyla içmesinin bi kötü tarafı olmadığını. benim derdim o olayda çok sarsılmıştım ve onun ağzından içki kelimesini duyunca birden irkilip sinirlenmem, onun da beni abartma diye terslemesiydi.
o sinirle geldim burda konu açtım. ama neye uğradığımı şaşırdım

Son düzenleme:
ıckı ıcmek zewk meselesıdır sewgılım olacak kısı ıckı ıcmeme karısacak olsaydı onu hayatımdan cıkarırdım kesınlıkle

karı demeyi bırakırsanız sorun kalmayacak .. bu hayatta kimin ne olacağı belli değil maalesef o yüzden dikkatli konuşun biraz ...

konunuza gelince ben ilişkiniz çok süreceğini düşünmüyorum ... şimdi bunu sorun ederseniz ilerisini düşünemiyorum ..

öküz erkek arkadasınız umarım yola getirebilirsiniz!!! ..

hayır kısa sürmiycek ben ölene kadar devam etcek anlıyomusunuz bitmiycek ne zaman ben ölürüm o zaman biter işte. insanım ben ya ne geliyosnuz bu kadar üstüme üstüme ya

sende bırgun o kucumsedıgın pavyon karıları gbı olmazsın umarım

hayır kısa sürmiycek ben ölene kadar devam etcek anlıyomusunuz bitmiycek ne zaman ben ölürüm o zaman biter işte. insanım ben ya ne geliyosnuz bu kadar üstüme üstüme ya

o zaman burda ne ısın var gıt ewınde agla zırla bıze nıe soruyorsun madem dewam edeceksın her turlu konuyu uzatma

bi ağzıma etmediğiniz kalmış vallaa sağolun. depresyona sokarsınız insanı

Ya boşver insanları. Herkes sırf eziklemek için cımbızla çekiyor burada lafları işte. Boşver. Birileri de gelmiş "inşallah pavyon kadını gibi olmazsın" falan diyor. Ben 18 yaşındayım ama ne yazık ki çok iyi biliyorum o pavyon kadınlarını. Millet 3 çocuğuyla elinde örgü örüp satıp para kazanırken onlar işin kolayına kaçar. Neyse mesele pavyon kadınları değil, olamazlar da zaten benim konuşmalarımda.

Sen bırak şimdi onu bunu, kimse seni ezemez. Hiçkimse hiçkimseyi ezemez. Asıl ezikler bu milleti küçük düşürerek kendilerine pay çıkaranlar.

Dinleme kimseyi, konunu da kapattır bence. Anlamazlar bak. Diyorum sana, an-la-maz-lar. Burada gerçekten derdini anlayıp, destek olacak kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Üslubuna da dikkat et ki o azıcık kadın da yorum yapmadan geçmesin konunu.

Şükür ki bana hep bu elin parmaklarını geçmeyen üyeler denk geldi. Sen de dikkatlice yaz ki sana da fırsatçı ezikleme meraklıları denk gelmesin canım.

iyi misin sen ne üzerine geleceğim senin ben ,ister ömür boyu sürsün ister şimdi bitsin bana ne sizin saçma sapan ilişkinizden konu açmışsın yorum yaptık halada arkasındayım bu yorumun

saygısız kapattır konunu o zaman , adama her fırsatta hakaret et öküz de bilmem ne de .... bir öküzle ömür boyu mutlu olursun inşllah

saygı çercevesinde özgürce fikirde beyan edilemiyor bu forumda artık ..

bu halin varsa gör saygısız

kadına karı de

açık açık or.. yaz forma

adama öküz de

saygısızsın işte

Son düzenleme:

O olay sende ufak bir travma yaratmış sanırım.. Sevgilinle bir güven sorunu oluştu sonuçta..

Bence,ikinizin de sakin olduğu bir günde bu olaydan gerçekten çok etkilendiğini anlat.Seni rahatlatması ve içindeki endişeyi gidermesi gerektiğini belirt..Her şey konuşmaktan ve iletişimden geçiyor işte.. İçki deyince bu olay aklına geliyorsa bunu da belirt.Biraz kibarca gönlünü alsın.. Keşke erkekler kadınlar kadar hassas düşünebilse ama maalesef... O yüzden erkek arkadaşından tam olarak ne beklediğini ne istediğini tam ve net bir şekilde söylemelisin..bilemez ki senin içinden geçeni..

Anladığım kadarıyla kendi kötü bir şey yapmadığı için huzurlu ve o yüzden abarttığını düşünüyor..Senin gibi düşünemiyor..

Kendini yıpratma..Yazık sana.. Gelip-geçici sorunlar bunlar..Zamanla aşarsınız merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…