benim merak ettiğim burda aşağılanması gereken o kadınlar mı yoksa onları kullanan erkekler mi? kimseyi silah zoruyla onlara götürmüyorlar... şöyle de bir durum var bu devlet tarafından kabul edilen bir meslek vergisi var fişi var
arkadaş sordu bende beden işçisi deniliyor dedim..şimdi bu mesajınız kime? birşeyi düzgünce anlatmak varken bu sinir niye ayrıca?
benim merak ettiğim burda aşağılanması gereken o kadınlar mı yoksa onları kullanan erkekler mi? kimseyi silah zoruyla onlara götürmüyorlar... erkekler ihtiyaç gideriyor onlar aşağılanıyor... şöyle de bir durum var bu devlet tarafından kabul edilen bir meslek vergisi var fişi var
Yoo sinirlenmedim ki. Sadece başa gelince o kelimenin yumuşamasını beklemek yersiz dedim..
Ne yaptıklarını biliyorum elbet!! herkesin BEN DAHİL rahatsız olduğu insanlar ama gene de aşağılamamak gerekiyor bence insanlık adına..... evli barklı insanların yuvalarını yıkmak kimsenin hoşlanmayacağı eylemler ama bu mesleklerin de var olmasının nedenleri var ama burası bu konunun tartışılması gereken yer değil!!!
1gypsy bu konuda bu kadar hassaslaşmışken sana kendini güvende hissetmeni sağlamasını rica edebilirdin. tabi ki aramaz şu anda kim azar işitmek için telefon eder ki. kimse seni yargılamaya çalışmıyor aslında duygularını agresifliğini kontrol etmene yardım etmeye çalışıyorlar.
hahaha işte buna gülerimmHala meslek diyo ya, üstelik devllet tarafından kabul ediliyomuş İyi bari randevu sistemide yapsın devlet rahat eder erkekler Hangi ünide okutuluyo bu meslek ya da birinin yanında çıraklıktan mı yetişiyolar Hey Allahım gülünmycek şeye güldürdün
kayıtsız olanı yasakfişmi?
benim bildiğim türkiyede fuhuş yasak...
hala sevgiliye birşey diyen yok kabak o... mı patladı çok komik...
aldatınca kocayı aklayıp diğer kadına küfretmeye benziyor bu
fişmi?
benim bildiğim türkiyede fuhuş yasak...
kadinin mekani pavyon icerde isini yapiyor suc oraya giden adamda..
sana katiliyorum...
fuhus yasak olsa ortalik sapik abaza kaynar oyle evler olmasa hergun binlerce tecavuz olur...
kadinin mekani pavyon icerde isini yapiyor suc oraya giden adamda..
sana katiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?