- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.574
- 548
- Konu Sahibi IdrilCelebrindal
-
O sarhoşken boşboğazlık eden arkadaşı yaptığı münasebetsizliğin bedelini ödedi mi bari? Mesele anlattığınız gibiyse bunun dışında bir sorun yok. Size karşı bir saygısızlık yapılmış, sevgiliniz buna sessiz kaldıysa ortada eski fb den başka problemler var demektir.Arkadaşı sarhoşken boş boğazlık yaptı. Bana değer vermediğini gösteren bir durum göremiyorum burada. Kızla ilgili bir arkadaşı X bana da yürüyo galiba dedi. Bir diğeri de o da ...dan yüz bulamayınca olabilir dedi. Sonra ben de yaa öyle mi dedim. onu diyen kız da ayırırız dedi falan diye söyledi ben biliyorum sandı galiba. Aralarındaki asıl meseleyi de sevgilimi sıkıltırıp anlattırdım. Yani normal bir zamanda biri çıkıp bir şeyler söylemedi.
ay valla potu kıran kız arkadaşı kızla daha yakınsa olabilir de mantıklı.
Aslında işinden çık desem çıkar ve işsiz de kalmaz. Ama ben bunu demeyi kendime yakıştıramıyorum.
Kıskançlıkla bu kadar büyük baskı yapcak kadar takıyo görünmemek için kızı sanırım.
En güzel yorumİş yerinden biriyle bu tarz münasebeti olan bir adamdan uzak dururdum.
O arkadaşıyla başka bir buluşmamız olmadı bir daha buluşursak konuyu açıp açmamasına göre anlarım ancak sonradan uyarıp uyarmadığını. O an uyarmadı uyarmaya kalksa daha da uzardı muhtemelen olay. Aralarında ne olduğunu sonradan öğrendim başta ben kız hoşlanıyo sanmıştım hatta o an uyarsa büyürdü olay konuyu kapattı rahatszlığını belli edipO sarhoşken boşboğazlık eden arkadaşı yaptığı münasebetsizliğin bedelini ödedi mi bari? Mesele anlattığınız gibiyse bunun dışında bir sorun yok. Size karşı bir saygısızlık yapılmış, sevgiliniz buna sessiz kaldıysa ortada eski fb den başka problemler var demektir.
Hepimiz biliriz ki biz kadınlar duygusal bir şey hissetmediğimiz insanlarla cinsellik düşünmeyiz. Sevgiliniz bir kerelik bir şey gibi düşünmüş olsa bile kız öyle düşünmemiştir. Ki düşünmemiş belli. Şimdi belkide sizin öğrendiğinizi de öğrenir birlikte olduğunuzu öğrendiği gibi iyice salar aralarındaki durumu. Yani böyle bir şeyim içinde olmak istemezdim ben. Ne kadar güvensem de buna gerek var mı, zihnen bu denli yorulmaya?Sanmam.Merhaba.
Kısaca konuyu anlatacak olursam. 4 aylık bir ilişkim var henüz bir şeyler için erken ama ciddi düşünüyoruz diyebilirim. Sorun sevgilimin iş yerindeki ortamı. İş yerinde arkadaş grubundan bir kızla aralarında benden önce bir süre devam eden cinsel birliktelikleri olmuş. (Başka bir arkadaşı kızla ilgili bir pot kırmıştı ben ondan sonra sevgilimi sıkıştırıp anlattırdım). Sorun şu ki kız arkadaş ortamında sayılır kızdan uzak durduğunu söylüyor ama aynı iş yerindeler ve bu beni tabii ki rahatsız ediyor.
Bir de kız bizim birlikte olduğumuzu öğrendikten sonra ayırırız tarzı şeyler söylemiş. Hala beklenti içinde etrafında geziyormuş. (Arkadaşının söylediği kısım burası).
Bu durumda ne yapmam gerekir. Konuyu açmamaya çalışıyorum. Beni aldatacağını da düşünmüyorum ama kızın da hala sürekli etrafında olması beni rahatsız ediyor.
İşini değiştirmesini istesem de çok garip olur evli falan olsak isterdim ama henüz o seviyede değiliz.
Bence aralarındaki duygusal bir ilişkiydi, hatta dua edin öyle olsun. İşyerinden fb yapan birine ne kadar güvenilir bilemedim. Hoş görülebilen bir olay değil kesinlikle, hatta bazı kurumlarda işten atılma sebebi olabiliyor. Bunlar boşuna değil. Duygusal ilişkiyi anlarım, gönül bu, ama hiç mi dışarda kadın yok da işyerinde düşüyorsun şeyinin derdine? Bunu hiç anlamıyorum.O arkadaşıyla başka bir buluşmamız olmadı bir daha buluşursak konuyu açıp açmamasına göre anlarım ancak sonradan uyarıp uyarmadığını. O an uyarmadı uyarmaya kalksa daha da uzardı muhtemelen olay. Aralarında ne olduğunu sonradan öğrendim başta ben kız hoşlanıyo sanmıştım hatta o an uyarsa büyürdü olay konuyu kapattı rahatszlığını belli edip
4 aylık bir ilişki için ciddi düşünüyoruz demeniz çok çok erken öyle şeylere kapılmadan bu adamı iyice tanıyın. Mesela ne işi var iş yerindeki kızla yatakta. Eski sevgilisi eski aşkı vs deseniz tamam ilişkiler her ortamda başlayabilir ama sırf cinsel münasebet ve takılmaca gibi anlattığınız için diyorum. Sevgiliniz ciddi düşünülecek bir tipe benzemiyor.Merhaba.
Kısaca konuyu anlatacak olursam. 4 aylık bir ilişkim var henüz bir şeyler için erken ama ciddi düşünüyoruz diyebilirim. Sorun sevgilimin iş yerindeki ortamı. İş yerinde arkadaş grubundan bir kızla aralarında benden önce bir süre devam eden cinsel birliktelikleri olmuş. (Başka bir arkadaşı kızla ilgili bir pot kırmıştı ben ondan sonra sevgilimi sıkıştırıp anlattırdım). Sorun şu ki kız arkadaş ortamında sayılır kızdan uzak durduğunu söylüyor ama aynı iş yerindeler ve bu beni tabii ki rahatsız ediyor.
Bir de kız bizim birlikte olduğumuzu öğrendikten sonra ayırırız tarzı şeyler söylemiş. Hala beklenti içinde etrafında geziyormuş. (Arkadaşının söylediği kısım burası).
Bu durumda ne yapmam gerekir. Konuyu açmamaya çalışıyorum. Beni aldatacağını da düşünmüyorum ama kızın da hala sürekli etrafında olması beni rahatsız ediyor.
İşini değiştirmesini istesem de çok garip olur evli falan olsak isterdim ama henüz o seviyede değiliz.
Evet gerçekten zihnen yoran bir durum. Darlamamak daha mantıklı bence de konuyu sürekli açmak gereksiz. Darladıkça ilişkiye zarar verir. Sevdiğim için ayrılmak istemiyorum daHepimiz biliriz ki biz kadınlar duygusal bir şey hissetmediğimiz insanlarla cinsellik düşünmeyiz. Sevgiliniz bir kerelik bir şey gibi düşünmüş olsa bile kız öyle düşünmemiştir. Ki düşünmemiş belli. Şimdi belkide sizin öğrendiğinizi de öğrenir birlikte olduğunuzu öğrendiği gibi iyice salar aralarındaki durumu. Yani böyle bir şeyim içinde olmak istemezdim ben. Ne kadar güvensem de buna gerek var mı, zihnen bu denli yorulmaya?Sanmam.
Siz devam edecekseniz de hiç sevgilinizi darlamayın derim kız yedekte bekliyor zaten. Sizin olan size kalacaktır. Sizin olmayan layığını bulacaktır.
O kadar haklısınız ki gerçekten :) Sonra beni ona aşırı bağlı falan sancak boş yere egosu şişcek.Bir erkeği çokta kapişmamak lazim diye dusunuyorum ben kendi adima.
Oyle sevgilimi/esimi kapacaklar diye başka yerlere kacirmaya calişmalar filan ne bileyim adami da gereksiz şişirmek oluyor bence.
İnsanlik hali zaman zaman insanin içinde kiskanclik hissi uyanabilir tabi ama çok buyutmemek lazim diye dusunuyorum. Hiç bir kadindan eşimi köşe bucak kaciracak kadar korkmam, Miranda Kerr hariç.(Bizimki onu beğeniyor. )
Şaka bi yana sizin olan adami kimse alamaz.
Adam gidiyorsa ondan olmamiştir zaten, bugun olmazda yarin başkasina takilir.
Sizi öğrenince "ayırırız" mı demiş?
Demek ki halen bir araya gelme ihtimalleri var. Sabrınıza şapka çıkardım.
Sadece yatak ilişkisi değildir muhtemelen, duygusal boyutu da vardir bu hallere girdigine göre kadin.
Sadece cinsellik olduğunu söyledi. Eski flörtü veya sevgilisi olsa açıklaması daha kolay olurdu bence böyle demezdi. Eski flörtümdü olmadı der geçerdi, cinsellik yaşayıp yaşamadığını sormazdım bir daha o onları ilgilendirir çünkü.Yoo duygusal degıldır belkı.
Kızın sadece duyguları vardır .hırs yapmıstır falan .
Ben bu kadar katı bakmıyorum açıkcası beni benden sonrası ilgilendiriyor. Sonuçta iki kişinin arasında olmuş bitmiş bir olay. Beni bu durum tabii ki rahatsız ediyor ama böyle birisi çok kötüdür bundan adam olmaz diye düşünmüyorum.İş yerinden biriyle bu tarz münasebeti olan bir adamdan uzak dururdum.
Ciddi düsünmeyin bu beyle. Gönlünüzü eğlendirin sonra salın gitsin. Eğlenilecek erkek bu.
Bu konuda benim de şöyle bi düşüncem oluyor bazen bir süre öncesine kadar duygusal ilişkiye bile girmeyip fuckbuddy takılan adam bi anda nasıl ciddi düşüncek acaba şimdiki yoğun duygularıyla hareket ediyor da o yüzden mi böyle ? ilerisi için aşkı azalınca ne olacak peki ? bunlar benim de aklıma geldi.4 aylık bir ilişki için ciddi düşünüyoruz demeniz çok çok erken öyle şeylere kapılmadan bu adamı iyice tanıyın. Mesela ne işi var iş yerindeki kızla yatakta. Eski sevgilisi eski aşkı vs deseniz tamam ilişkiler her ortamda başlayabilir ama sırf cinsel münasebet ve takılmaca gibi anlattığınız için diyorum. Sevgiliniz ciddi düşünülecek bir tipe benzemiyor.
İşte duygusuz ilişkileri olan erkekler zevklerine çok düşkün olurlar. Etrafımda da böyle adamlarla ciddi ilişkiye başlamaya çalışanlar oldu malesef sonu aldatılma ayrılma ile gitti. Çünkü yapısı keyifçi, zevk için yaşıyor. Evlenmek vs başta heyecanlı yeni bir macera oluyor sonra sorumluluklar kısıtlanmalar girince işin içine hemen boka sarıyorlar tabiri caizse. Yani aldatmadığı bir seçenekte de bişeye bağımlı oluyorlar sürekli dışarda takılmaya başlıyorlar eşlerini boşluyorlar çünkü adam kadına bakınca aklına sorumlulukları geliyor. Tam kaos yani bence huzuru böyle insan tipleriyle bulamazsınızBu konuda benim de şöyle bi düşüncem oluyor bazen bir süre öncesine kadar duygusal ilişkiye bile girmeyip fuckbuddy takılan adam bi anda nasıl ciddi düşüncek acaba şimdiki yoğun duygularıyla hareket ediyor da o yüzden mi böyle ? ilerisi için aşkı azalınca ne olacak peki ? bunlar benim de aklıma geldi.
Merhaba.
İş yerinde arkadaş grubundan bir kızla aralarında benden önce bir süre devam eden cinsel birliktelikleri olmuş.
Sevgilim uzak durduğunu söylüyor. Benim için can sıkıcı cidden keşke kıza bi şirket reddedemeyeceği bir teklif falan yapsa off. Sevgilimin yüz vermeyeceğini düşünsem de yine de kızın tavırları sinir bozucu. körü körüne güveniyor gibi de gözükmek istemem ama kontrol de edemem sonuçta yapacak adam başka durumda da yapar.
4 ay bence de ciddi düşünmek için erken ama seviyoruz ve evlilik konularını ileriye dönük planları o açtı hep. Hemen evlenmek değil niyetim ama 1 yıl içinde her şey yolunda giderse neden olmasın diyorum. Bu konu harici şimdiye kadar iyi aramız.
Herkesin bir eskısı var bence takılma.Sadece cinsellik olduğunu söyledi. Eski flörtü veya sevgilisi olsa açıklaması daha kolay olurdu bence böyle demezdi. Eski flörtümdü olmadı der geçerdi, cinsellik yaşayıp yaşamadığını sormazdım bir daha o onları ilgilendirir çünkü.
Kız beklentiye girmiş olabilir.
Veya bizimki bak ben hiç bir şey hissetmiyorum demek için sadece cinsellik de demiş olabilir bilemiyorum ayrıntı düşününce her ihtimal mantıklı o yüzden direkt bana denilene inandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?