- 3 Şubat 2018
- 6.636
- 25.386
- 548
- 28
- Konu Sahibi IdrilCelebrindal
-
Yani bana da çok kısa zamanda bu konuları açtı. Benden nasıl bu kadar emin ki? Hemen evlilik lafını açıyor ki daha ilişkinin ilk ayında bile açmıştı bu konuyu ben ciddi düşünüyorum seninle diye. Arkadaşları bir bir evleniyor onun baskısıyla da böyle olabilir, zamanla bu kararından emin olamayıp sorun çıkmasından korkuyorum.İşte duygusuz ilişkileri olan erkekler zevklerine çok düşkün olurlar. Etrafımda da böyle adamlarla ciddi ilişkiye başlamaya çalışanlar oldu malesef sonu aldatılma ayrılma ile gitti. Çünkü yapısı keyifçi, zevk için yaşıyor. Evlenmek vs başta heyecanlı yeni bir macera oluyor sonra sorumluluklar kısıtlanmalar girince işin içine hemen boka sarıyorlar tabiri caizse. Yani aldatmadığı bir seçenekte de bişeye bağımlı oluyorlar sürekli dışarda takılmaya başlıyorlar eşlerini boşluyorlar çünkü adam kadına bakınca aklına sorumlulukları geliyor. Tam kaos yani bence huzuru böyle insan tipleriyle bulamazsınız
Bence evlilik yolunda sorun çıkmasından değil de yukarda anlattığım evlilik şeklini size yaşatma potansiyeli çok yüksek olan adamla evlenmekten korkmalısınız. Ha tek hedef sorun çıkmasın evlenelim ise evlenir merak etmeyin, arkadaşları evlenmiş o da tamamına erdirir yaşar bu evlenme macerasını. Siz bilirsinizYani bana da çok kısa zamanda bu konuları açtı. Benden nasıl bu kadar emin ki? Hemen evlilik lafını açıyor ki daha ilişkinin ilk ayında bile açmıştı bu konuyu ben ciddi düşünüyorum seninle diye. Arkadaşları bir bir evleniyor onun baskısıyla da böyle olabilir, zamanla bu kararından emin olamayıp sorun çıkmasından korkuyorum.
Sadece cinsellik demesi daha kötü ya. İş yerinden birine mi kaldı yani. Dışarda kimseyi bulamamış mı sevişecek.Sadece cinsellik olduğunu söyledi. Eski flörtü veya sevgilisi olsa açıklaması daha kolay olurdu bence böyle demezdi. Eski flörtümdü olmadı der geçerdi, cinsellik yaşayıp yaşamadığını sormazdım bir daha o onları ilgilendirir çünkü.
Kız beklentiye girmiş olabilir.
Veya bizimki bak ben hiç bir şey hissetmiyorum demek için sadece cinsellik de demiş olabilir bilemiyorum ayrıntı düşününce her ihtimal mantıklı o yüzden direkt bana denilene inandım.
Çünkü bana söylenen sadece cinsellik olduğu.Erkek arkadaşınızın işyerindeki eski sevgilisine , neden hayat kadını veya fb muamelesi yapıyorsunuz ?
Erkek arkadaşınızın, diğer kıza da evlilik konuları açmadığını ve ileriye dönük planlardan bahsetmediğini nereden biliyorsunuz ?
Adam(!) bir iş arkadaşıyla, sadece cinsel amaçlı bir beraberlik kurduysa; bu sevgili olmalarından daha kötü ve çirkin birşey. Bunu size söylemesi de , kadınlara karşı ne kadar çirkin bir zihniyete sahip olduğunu gösteriyor
Bir çok şey yaşadığı kadın sürekli yanında gerçekten benim için sıkıntılı bir durum. Bir şey olmasa bile sürekli o kadın karşısında. Düşündükçe kıskançlık kat sayım artıyor.Bu şüpheleriniz zamanla yerini kavgaya bırakacak ve yine bitecek bence şimdiden bitirin yani iş yerinden arkadaşıyla cinsel bir yaşamı olan adam o kadını unutamaz sürekli yanında çünkü ve benim şahsi fikrim şu ki ne zaman bir kaçamak istese o kıza gidicek
Ne acayip konu. 4 aylik ciddi iliski. Is yerinden Duygusalli f.ckbody. F.ckbodysi olan adama duyulan sonsuz guven filan.
Ha bende kislancligin k si yok. Olay beni bozmaz. Karsi taraf ayiririz mi diyo. Gelsin ayirsin. Cok canim sikilarsa paket yapar gonderirim f.ckini. Tepe tepe takilirlar.
Ne acayip konu. 4 aylik ciddi iliski. Is yerinden Duygusalli f.ckbody. F.ckbodysi olan adama duyulan sonsuz guven filan.
Ha bende kislancligin k si yok. Olay beni bozmaz. Karsi taraf ayiririz mi diyo. Gelsin ayirsin. Cok canim sikilarsa paket yapar gonderirim f.ckini. Tepe tepe takilirlar.
Yaa başka nerede düşecek şeyinin derdine ? Sokaktan kadın mı çevirsin.dm den kalitesiz erkekler gibi tanımadığı kadına mı salça olsun?Bence aralarındaki duygusal bir ilişkiydi, hatta dua edin öyle olsun. İşyerinden fb yapan birine ne kadar güvenilir bilemedim. Hoş görülebilen bir olay değil kesinlikle, hatta bazı kurumlarda işten atılma sebebi olabiliyor. Bunlar boşuna değil. Duygusal ilişkiyi anlarım, gönül bu, ama hiç mi dışarda kadın yok da işyerinde düşüyorsun şeyinin derdine? Bunu hiç anlamıyorum.
Kıskanmasam neden hesap açıp burda da derdimi anlatayım hanfendi.Ne acayip konu. 4 aylik ciddi iliski. Is yerinden Duygusalli f.ckbody. F.ckbodysi olan adama duyulan sonsuz guven filan.
Ya bir bana mı anormal gelmıyor bu durum.Bir çok şey yaşadığı kadın sürekli yanında gerçekten benim için sıkıntılı bir durum. Bir şey olmasa bile sürekli o kadın karşısında. Düşündükçe kıskançlık kat sayım artıyor.
Yaa başka nerede düşecek şeyinin derdine ? Sokaktan kadın mı çevirsin.dm den kalitesiz erkekler gibi tanımadığı kadına mı salça olsun?
Valla biz kadınlara tecrübeli olsan dert, tecrübesiz olsan dert, kadınlarla iletişim kurmayı becersen dert, becermesen dert. Eskiden sevgililerin olsa dert, olmasa dert.tecrübeli olsan güvenilmez oluyorsun, tecrübesiz olsan sünepe.hem kaliteli, beğenilen bir erkek olacaksın hem de doğru dürüst ilişki yaşamamış erkek.olacaksın.hem fazla ilişki yaşamamış masum ve güvenilir erkek olacaksın hem de kadınların hayalindeki profil olacaksın( nasıl olacaksa o iş tecrübe olmadan)
Hem hiçbir kadın o gözle bakmamış olacaksın hem de sevgilinle filmlerdeki gibi tanışacaksın.hem doğru dürüst cinsle ilişki yaşamamış olacaksın hem de doğru dürüst ilişkiye giremediğin için, iktidarsız olduğun için, beceriksiz görüldüğün için alaya alınıp terkedeceksin.ne istiyorsunuz siz kızlar ? Kaliteli erkekleei laboratuvarda üretip, sizinle tanışacakları zaman mı doğaya göndereceğiz size sevgili olsunlar diye.buralarda tonla konu var.bilmem kaç yaşına kadar bakir kaldığı için iktidarsızlık çeken, deliği bile bulamayan, kadınlara selam vermekten bile aciz erkekler.o kadar birşey yaşamamışlar ki adamlar erkeklikten çıkmış o duygularını kullanmaya kullanmaya.olaylara her yönüyle bakmayı beceremiyorsunuz.dediğiniz gibi olan erkek ancak cennette olur.
Bu arada dua edin erkekğin bir şeyinin derdi var.site iktidarsız isteksiz erkekten geçilmiyor.biraz farklı açılardan bakmayı öğrenin hayata.sen de bul bir iktidarsız rahat rahat her yere gönder sevgilini.hayat bu kadar basit birşey.oldu olacak yaz siparişini gönder allaha.gökten zembille aşırı kaliteli ama eline kadın eli değmemiş erkek indirsin size ama cinsellikte işini bilecek.
Yorumunuz için teşekkürler gerçekten.Ya bir bana mı anormal gelmıyor bu durum.
Bıtmıs gıtmıs bır ılıskı cınsellık olsun sırf yada duygusal olsun ne olursa olsun eskısı .
Ne var ki bunda .
Buz Turklerde hersey melodram.
Eskı esler bile dost kalabılıyor yanı.
Medenı bir şekilde ıs ılıskısı surer .
Kızın kezbana baglayip ayırırız demeso de komık.
Kıskanıyprsan bıle belli etme .
Akısa bırak sana yanlısı olursa da defolsun gıtsın bir erkek o mu dunyada
Ortamda konu olursa ben Boyle seylere takılmıyorum herkesun bır eskısı var dersin kapatırsun agızlarını.
Zorla kımseyo tutmuyorum de bıraz ozguven ya
Kim arkadaşlarına söyledi veya ne kadarı söylendi bilmiyorum ama ilk festivalde yakınlaştık demişti bana benimki sonra cinsellik falan yaşandığını itiraf etti. Yani kimse söylememiş ama insanlar da görmüştür, mekan da beraber terkedilmişse insanlar bir şeylerden şüphelenmiş olabilir. Arkadaşı cinsellikle ilgili bir şey söylememişti. Emin olmadığım için kimin söylediği veya söylemediği konusunda bir şey diyemem. O yüzden bu minvaldeki cevaplara şimdilik bildiğim kısmını söylüyorum ben. Teşekkürler..Mesajınızda anlatmaya çalıştığınız ana fikir nedir @Ferhans ?
Konuda anlatılanlara göre : Adam bir başka kadınla ( ki bu kadın aynı zamanda iş arkadaşı ) yaşadığı beraberliği, iş arkadaşları ve yeni kız arkadaşına dahi anlatan ; karakterinde ciddi bozukluklar olan biri.
4 duvar arasında yaşanan ve sadece o odadaki 2 kişiyi ilgilendiren özel yaşamı başkalarına anlatmak, en basit ifadeyle terbiyesizliktir. Bir başka insanla yaşadığı özelini ,başkalarına anlatan insana adam(!) demek ; gerçek adamlara ve insanlara hakaret.
Evet valla o konuda haklısın.ben konunun gidişine göre daha genel yazdım.hani adamın hiç mazisi olmasın diyenlere.bir de işyerinde olmaması lazım diyenlere.Mesajınızda anlatmaya çalıştığınız ana fikir nedir @Ferhans ?
Konuda anlatılanlara göre : Adam bir başka kadınla ( ki bu kadın aynı zamanda iş arkadaşı ) yaşadığı beraberliği, iş arkadaşları ve yeni kız arkadaşına dahi anlatan ; karakterinde ciddi bozukluklar olan biri.
4 duvar arasında yaşanan ve sadece o odadaki 2 kişiyi ilgilendiren özel yaşamı başkalarına anlatmak, en basit ifadeyle terbiyesizliktir. Bir başka insanla yaşadığı özelini ,başkalarına anlatan insana adam(!) demek ; gerçek adamlara ve insanlara hakaret.
Ferhans sen yine ne anlatıyon gözünü seveyim ya. Gözünü erkek bürümüş senin, kör topal ne bulduysan şükür diyorsun anlıyorum da herkesi senin gibi değil işte. Bu yamuk çklüler cennetlik kadın aramayı biliyorlar, bizim cennetlik herif aramamız mı sıkıntı? Sen Allah ne verdiyse takıl gitsin, yeter ki bizi bi sal be.Yaa başka nerede düşecek şeyinin derdine ? Sokaktan kadın mı çevirsin.dm den kalitesiz erkekler gibi tanımadığı kadına mı salça olsun?
Valla biz kadınlara tecrübeli olsan dert, tecrübesiz olsan dert, kadınlarla iletişim kurmayı becersen dert, becermesen dert. Eskiden sevgililerin olsa dert, olmasa dert.tecrübeli olsan güvenilmez oluyorsun, tecrübesiz olsan sünepe.hem kaliteli, beğenilen bir erkek olacaksın hem de doğru dürüst ilişki yaşamamış erkek.olacaksın.hem fazla ilişki yaşamamış masum ve güvenilir erkek olacaksın hem de kadınların hayalindeki profil olacaksın( nasıl olacaksa o iş tecrübe olmadan)
Hem hiçbir kadın o gözle bakmamış olacaksın hem de sevgilinle filmlerdeki gibi tanışacaksın.hem doğru dürüst cinsle ilişki yaşamamış olacaksın hem de doğru dürüst ilişkiye giremediğin için, iktidarsız olduğun için, beceriksiz görüldüğün için alaya alınıp terkedileceksin.ne istiyorsunuz siz kızlar ? Kaliteli erkekleri aboratuvarda üretip, sizinle tanışacakları zaman mı doğaya göndereceğiz size sevgili olsunlar diye.buralarda tonla konu var.bilmem kaç yaşına kadar bakir kaldığı için iktidarsızlık çeken, deliği bile bulamayan, kadınlara selam vermekten bile aciz erkekler.o kadar birşey yaşamamışlar ki adamlar erkeklikten çıkmış o duygularını kullanmaya kullanmaya.olaylara her yönüyle bakmayı beceremiyorsunuz.dediğiniz gibi olan erkek ancak cennette olur.
Bu arada dua edin erkekğin bir şeyinin derdi var.site iktidarsız isteksiz erkekten geçilmiyor.biraz farklı açılardan bakmayı öğrenin hayata.sen de bul bir iktidarsız rahat rahat her yere gönder sevgilini.hayat bu kadar basit birşey.oldu olacak yaz siparişini gönder allaha.gökten zembille aşırı kaliteli ama eline kadın eli değmemiş erkek indirsin size ama cinsellikte işini bilecek.
Hamile karısıyla ilişkiye girmek iateyen erkek vicdansız şeyinin derdi de oluyor, girmek istemeyen erkek beni istemiyor mu benden tiksiniyor mu, beni artık çekici bulmuyor mu oluyor ? Bu kadın milletine ne yapsan suç gerçekten.
Arkadaş iş ahlakı kavramından bihaber. Uzun uzun anlatmışsınız klavyenize sağlıkMesajınızda anlatmaya çalıştığınız ana fikir nedir @Ferhans ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?