- 28 Kasım 2010
- 42.376
- 140.725
- 798
- Konu Sahibi IdrilCelebrindal
-
Edit;Mesaj tekrarıMesajınızda anlatmaya çalıştığınız ana fikir nedir @Ferhans ?
Konuda anlatılanlara göre : Adam bir başka kadınla ( ki bu kadın aynı zamanda iş arkadaşı ) yaşadığı beraberliği, iş arkadaşları ve yeni kız arkadaşına dahi anlatan ; karakterinde ciddi bozukluklar olan biri.
4 duvar arasında yaşanan ve sadece o odadaki 2 kişiyi ilgilendiren özel yaşamı başkalarına anlatmak, en basit ifadeyle terbiyesizliktir. Bir başka insanla yaşadığı özelini ,başkalarına anlatan insana adam(!) demek ; gerçek adamlara ve insanlara hakaret.
Sizden önce geçmiş bitmiş bile olsa iş ahlakı ve etiği bilmeyen kişiden geleceğe dair ciddi bir şey düşünürseniz daha çok hayal kırıklığı yaşarsınız..Toplu cevap verecek olursam açıkçası benden önce olmuş bitmiş bir şey geçmiş sonuçta ama sorun hala aynı ortamda olmaları. Gerçekten bir şey yapamıyorum ve sinir bozucu.
Bu durum için ilişkimi bitirmek geçmişi yüzünden ilişki bitirmekle aynı gibi geliyor bana. Bir de seviyorum tabii.
Ayrıca devam ettiğini düşünmüyorum Kemal'im yapmaz demek istemem ama güvenmek zorundayım bir yerde aksi halde diğer seçeneğim ilişkiyi bitirmek olmalı çünkü.
Kıskanmasam neden hesap açıp burda da derdimi anlatayım hanfendi.
Ayrıca sonsuz güven diye bir şey yok ama zaten adamın o kadınla tekrar ilişkisi olabileceğini hissedersem ayrılırım. Şu durumda güvenmediğim adamla neden sevgili olayım. Şimdilik güveniyorum.
Evlilik konusunda soru işaretlerimi net şekilde önceki yorumlarda görebilirsiniz.
İlla bu adam olsun derdinde değilim yani.
Birini ortada aldatma veya eskiyi unutamama gibi bir durum yoksa geçmişi sonuçta buna göre yargılamak da ne kadar adil olur?
Tamam ferhan abi kizma..Yaa başka nerede düşecek şeyinin derdine ? Sokaktan kadın mı çevirsin.dm den kalitesiz erkekler gibi tanımadığı kadına mı salça olsun?
Valla biz kadınlara tecrübeli olsan dert, tecrübesiz olsan dert, kadınlarla iletişim kurmayı becersen dert, becermesen dert. Eskiden sevgililerin olsa dert, olmasa dert.tecrübeli olsan güvenilmez oluyorsun, tecrübesiz olsan sünepe.hem kaliteli, beğenilen bir erkek olacaksın hem de doğru dürüst ilişki yaşamamış erkek.olacaksın.hem fazla ilişki yaşamamış masum ve güvenilir erkek olacaksın hem de kadınların hayalindeki profil olacaksın( nasıl olacaksa o iş tecrübe olmadan)
Hem hiçbir kadın o gözle bakmamış olacaksın hem de sevgilinle filmlerdeki gibi tanışacaksın.hem doğru dürüst cinsle ilişki yaşamamış olacaksın hem de doğru dürüst ilişkiye giremediğin için, iktidarsız olduğun için, beceriksiz görüldüğün için alaya alınıp terkedileceksin.ne istiyorsunuz siz kızlar ? Kaliteli erkekleri aboratuvarda üretip, sizinle tanışacakları zaman mı doğaya göndereceğiz size sevgili olsunlar diye.buralarda tonla konu var.bilmem kaç yaşına kadar bakir kaldığı için iktidarsızlık çeken, deliği bile bulamayan, kadınlara selam vermekten bile aciz erkekler.o kadar birşey yaşamamışlar ki adamlar erkeklikten çıkmış o duygularını kullanmaya kullanmaya.olaylara her yönüyle bakmayı beceremiyorsunuz.dediğiniz gibi olan erkek ancak cennette olur.
Bu arada dua edin erkekğin bir şeyinin derdi var.site iktidarsız isteksiz erkekten geçilmiyor.biraz farklı açılardan bakmayı öğrenin hayata.sen de bul bir iktidarsız rahat rahat her yere gönder sevgilini.hayat bu kadar basit birşey.oldu olacak yaz siparişini gönder allaha.gökten zembille aşırı kaliteli ama eline kadın eli değmemiş erkek indirsin size ama cinsellikte işini bilecek.
Hamile karısıyla ilişkiye girmek iateyen erkek vicdansız şeyinin derdi de oluyor, girmek istemeyen erkek beni istemiyor mu benden tiksiniyor mu, beni artık çekici bulmuyor mu oluyor ? Bu kadın milletine ne yapsan suç gerçekten.
Sıradaki konum bu olcak galiba benim de aklıma çok takılıyo bu durum KK'deki ilk aydan evlilik muhabbeti açan erkeklerle evlenen-evlenmeyen ve mutlu olan-olmayan kadınlarİlk aylarda evlilik fikri açan adamdan hayır gelmez asıl. Eğer ayrılırsan haberimiz olsun ki bu teori bir kez daha doğrulansın maalesef
Yanlış anlamışım o zaman. Özür diliyorumBen sen kiskanmiyorsun demedim ki, ben kiskanmam demek istedim.
İşte bu yüzden ilişkiniz hiçbir zaman rahat olamayacak. Belki o gün içine kapansa adam konuşmasa siz hemen bi şüphelenip kavga edeceksiniz. Kaldı ki çalıştığı yerden birine öyle gözle bakan birinin mesleki etik anlayışını sorgularım ben. İçiniz rahat değil diye iş değiştirse ordan biriyle de yaşayabilir cnselliği, adama göre normal çünküBir çok şey yaşadığı kadın sürekli yanında gerçekten benim için sıkıntılı bir durum. Bir şey olmasa bile sürekli o kadın karşısında. Düşündükçe kıskançlık kat sayım artıyor.
Geçmiş tam olarak geçmemiş belli ki...Toplu cevap verecek olursam açıkçası benden önce olmuş bitmiş bir şey geçmiş sonuçta ama sorun hala aynı ortamda olmaları. Gerçekten bir şey yapamıyorum ve sinir bozucu.
Bu durum için ilişkimi bitirmek geçmişi yüzünden ilişki bitirmekle aynı gibi geliyor bana. Bir de seviyorum tabii.
Ayrıca devam ettiğini düşünmüyorum Kemal'im yapmaz demek istemem ama güvenmek zorundayım bir yerde aksi halde diğer seçeneğim ilişkiyi bitirmek olmalı çünkü.
Bence arkadaşları ile biraz daha vakit geçirmeye bakın. Onu yeterince tanımıyor olmanız sizi evlilik için düşünmesinin asıl nedeni olabilir. Alıntı yaptığınız üyenin dediği gibi, böyle adamlar evlilik fikrini bir süre sonra cazip bulsa da hemen sıkılma ihtimalleri yüksek. Ve onları isteyen kadınlar da hep olacaktır, bunlar ağzı laf yapan, biraz allı pullu tipler çünkü. Kadınlar sever çiçeği böceği bilirsiniz.Yani bana da çok kısa zamanda bu konuları açtı. Benden nasıl bu kadar emin ki? Hemen evlilik lafını açıyor ki daha ilişkinin ilk ayında bile açmıştı bu konuyu ben ciddi düşünüyorum seninle diye. Arkadaşları bir bir evleniyor onun baskısıyla da böyle olabilir, zamanla bu kararından emin olamayıp sorun çıkmasından korkuyorum.
Arkadaş iş ahlakı kavramından bihaber. Uzun uzun anlatmışsınız klavyenize sağlık
Kızla olmak istese kız zaten razı sonuçta. Bu yüzden yara bandı olduğumu düşünmüyorumGeçmiş tam olarak geçmemiş belli ki...
Yara bandı olmadığınızdan emin misiniz
Burada kızla alakalı hicbirsey yok . Hersey erkek arkadaşınız da bitiyor . Ayrıca iş arkadaşlarından biriyle sadece cisel ilişki yaşıyor bunu başka bi arkadaş size ağzından kaçırıyor. Yani yaptıklarını büyük bir zevkle etrafına anlatıyor kaçılması gereken erkek türü. Kız da ayırırız tarzı gayet rahat konuşuyorsa buda erkek arkadaşınızdan aldığı rahat tavırdan dolayıdır. Ben olsam hemen iletişimi keserdim.Merhaba.
Kısaca konuyu anlatacak olursam. 4 aylık bir ilişkim var henüz bir şeyler için erken ama ciddi düşünüyoruz diyebilirim. Sorun sevgilimin iş yerindeki ortamı. İş yerinde arkadaş grubundan bir kızla aralarında benden önce bir süre devam eden cinsel birliktelikleri olmuş. (Başka bir arkadaşı kızla ilgili bir pot kırmıştı ben ondan sonra sevgilimi sıkıştırıp anlattırdım). Sorun şu ki kız arkadaş ortamında sayılır kızdan uzak durduğunu söylüyor ama aynı iş yerindeler ve bu beni tabii ki rahatsız ediyor.
Bir de kız bizim birlikte olduğumuzu öğrendikten sonra ayırırız tarzı şeyler söylemiş. Hala beklenti içinde etrafında gebudziyormuş. (Arkadaşının söylediği kısım burası).
Bu durumda ne yapmam gerekir. Konuyu açmamaya çalışıyorum. Beni aldatacağını da düşünmüyorum ama kızın da hala sürekli etrafında olması beni rahatsız ediyor.
İşini değiştirmesini istesem de çok garip olur evli falan olsak isterdim ama henüz o seviyede değiliz.
Size bunları anlatan kişiyle iletişimi kesin derim madem güveniyorsunuz.Merhaba.
Kısaca konuyu anlatacak olursam. 4 aylık bir ilişkim var henüz bir şeyler için erken ama ciddi düşünüyoruz diyebilirim. Sorun sevgilimin iş yerindeki ortamı. İş yerinde arkadaş grubundan bir kızla aralarında benden önce bir süre devam eden cinsel birliktelikleri olmuş. (Başka bir arkadaşı kızla ilgili bir pot kırmıştı ben ondan sonra sevgilimi sıkıştırıp anlattırdım). Sorun şu ki kız arkadaş ortamında sayılır kızdan uzak durduğunu söylüyor ama aynı iş yerindeler ve bu beni tabii ki rahatsız ediyor.
Bir de kız bizim birlikte olduğumuzu öğrendikten sonra ayırırız tarzı şeyler söylemiş. Hala beklenti içinde etrafında geziyormuş. (Arkadaşının söylediği kısım burası).
Bu durumda ne yapmam gerekir. Konuyu açmamaya çalışıyorum. Beni aldatacağını da düşünmüyorum ama kızın da hala sürekli etrafında olması beni rahatsız ediyor.
İşini değiştirmesini istesem de çok garip olur evli falan olsak isterdim ama henüz o seviyede değiliz.
Bazı ilişkiler, nasıl desem, olmaz. Bir yere gitmez yani, ne yapılsa da sürmez. Arada yorulur umudu keser bırakırsın. Sonra bir kıvılcım yeter işte. İnşallah böyle bir durum yoktur.Kızla olmak istese kız zaten razı sonuçta. Bu yüzden yara bandı olduğumu düşünmüyorum
Merhaba.
Bir de kız bizim birlikte olduğumuzu öğrendikten sonra ayırırız tarzı şeyler söylemiş. Hala beklenti içinde etrafında geziyormuş. (Arkadaşının söylediği kısım burası).
Evet,ben de çok şaşırdım eski eş ile bir tutulmasına.Teşekkür ederim.İş ahlakı bir yana , anlatılanlar genel ahlaka da aykırı.
Konudaki bazı yorumlara bakınca; aramızda ana dili Türkçe olmayanlar var herhalde, diye düşünmek istiyorum. Bu durumu eski eşle dost kalınmasıyla bir tutan da olmuş çünkü.
Bunları düşünmek beni daha da paranoyaklaştırır. Ama evet her şey mümkün tabii. Ya güvenmeyi seçip bunları düşünmeyeceğim ya da bitireceğim çünkü güvenmediğim adamla işim ne.Bazı ilişkiler, nasıl desem, olmaz. Bir yere gitmez yani, ne yapılsa da sürmez. Arada yorulur umudu keser bırakırsın. Sonra bir kıvılcım yeter işte. İnşallah böyle bir durum yoktur.
Ahaha sex and the cityBu ne fuckbuddy için böyle mi konuşulur? O ne biçim iş yeriymiş Brooklyn de mi geçiyor olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?