Sevgilimin iş yerindeki ortamı

Edit;Mesaj tekrarı

Sizden önce geçmiş bitmiş bile olsa iş ahlakı ve etiği bilmeyen kişiden geleceğe dair ciddi bir şey düşünürseniz daha çok hayal kırıklığı yaşarsınız..

Ben sen kiskanmiyorsun demedim ki, ben kiskanmam demek istedim.

Tamam ferhan abi kizma..

İlk aylarda evlilik fikri açan adamdan hayır gelmez asıl. Eğer ayrılırsan haberimiz olsun ki bu teori bir kez daha doğrulansın maalesef
Sıradaki konum bu olcak galiba benim de aklıma çok takılıyo bu durum KK'deki ilk aydan evlilik muhabbeti açan erkeklerle evlenen-evlenmeyen ve mutlu olan-olmayan kadınlar

Beni daha tanımadan hayatının en önemli kararlarından birinde nasıl bu kadar emin olabilir ki ? Evlilik çok istiyorsa da o zaman kim karşısına çıksa evlenecek miydi? Her türlü benim için soru işareti.
Neyse zamanla kendini belli eder deyip zamana bıraktım şimdilik.

Eski sevgili deseydiniz okey ama bence sadece cinsel birliktelikse siz olmasanizda onunla bir sey dusunmezdi. Zaten dusunmemis ki sizinle olmus. İstisnalar tabiki var ama genelde erkekler sadece cinsellik yasadigi biriyle bir sure iliskiye baslamadiysa gercekten bir sey hissetmiyordur ve hissetmeyecektir. Bence iciniz rahat olsun

İşte bu yüzden ilişkiniz hiçbir zaman rahat olamayacak. Belki o gün içine kapansa adam konuşmasa siz hemen bi şüphelenip kavga edeceksiniz. Kaldı ki çalıştığı yerden birine öyle gözle bakan birinin mesleki etik anlayışını sorgularım ben. İçiniz rahat değil diye iş değiştirse ordan biriyle de yaşayabilir cnselliği, adama göre normal çünkü

Geçmiş tam olarak geçmemiş belli ki...
Yara bandı olmadığınızdan emin misiniz

Bence arkadaşları ile biraz daha vakit geçirmeye bakın. Onu yeterince tanımıyor olmanız sizi evlilik için düşünmesinin asıl nedeni olabilir. Alıntı yaptığınız üyenin dediği gibi, böyle adamlar evlilik fikrini bir süre sonra cazip bulsa da hemen sıkılma ihtimalleri yüksek. Ve onları isteyen kadınlar da hep olacaktır, bunlar ağzı laf yapan, biraz allı pullu tipler çünkü. Kadınlar sever çiçeği böceği bilirsiniz.

Arkadaş iş ahlakı kavramından bihaber. Uzun uzun anlatmışsınız klavyenize sağlık

Teşekkür ederim.İş ahlakı bir yana , anlatılanlar genel ahlaka da aykırı.

Konudaki bazı yorumlara bakınca; aramızda ana dili Türkçe olmayanlar var herhalde, diye düşünmek istiyorum. Bu durumu eski eşle dost kalınmasıyla bir tutan da olmuş çünkü.

Burada kızla alakalı hicbirsey yok . Hersey erkek arkadaşınız da bitiyor . Ayrıca iş arkadaşlarından biriyle sadece cisel ilişki yaşıyor bunu başka bi arkadaş size ağzından kaçırıyor. Yani yaptıklarını büyük bir zevkle etrafına anlatıyor kaçılması gereken erkek türü. Kız da ayırırız tarzı gayet rahat konuşuyorsa buda erkek arkadaşınızdan aldığı rahat tavırdan dolayıdır. Ben olsam hemen iletişimi keserdim.

Size bunları anlatan kişiyle iletişimi kesin derim madem güveniyorsunuz.

Kızla olmak istese kız zaten razı sonuçta. Bu yüzden yara bandı olduğumu düşünmüyorum
Bazı ilişkiler, nasıl desem, olmaz. Bir yere gitmez yani, ne yapılsa da sürmez. Arada yorulur umudu keser bırakırsın. Sonra bir kıvılcım yeter işte. İnşallah böyle bir durum yoktur.

Bence takıntı yapılacak bir durum yok ortada. Yani ona bakarsanız sokaktaki her kız potansiyel cinsellik partneri sevgiliniz için. Kızın ne dediği ya da ne yaptığı değil sevgilinizin tavrı önemli.

Ne garip ilişkiler var yahu ne yani duygusallık olmadan sadece cinsellik için birlikte olmuşlar aynı iş yerinde hemde, bunu birilerine anlatmışlar dedikodusu dönmüş ve hatta sana ulaşmış sonra yetmemiş kadın arsızlığa vurmuş ya da duyguları depreşmis "ayiririza " kadar getirmiş olayi sevgilinde sadece uzak duruyor. Kusura bakma ama ben en baştan böyle duygusuz iç gudusel birliktelikler yaşayan adamdan uzak dururdum ha duramadin madem adam kimsenin ağzını kapatmaya çalışmıyor ,aşkım rahatsizsan soyle başka iş bulayım falan demiyor hani sadece gönlün olsun diye bile yapmıyor bence ilişkini bir daha gözden geçir.

Evet,ben de çok şaşırdım eski eş ile bir tutulmasına.
Gerçekten,okurken nasıl bir psikolojiye bürünüyorlar anlaşılır gibi değil.

Bazı ilişkiler, nasıl desem, olmaz. Bir yere gitmez yani, ne yapılsa da sürmez. Arada yorulur umudu keser bırakırsın. Sonra bir kıvılcım yeter işte. İnşallah böyle bir durum yoktur.
Bunları düşünmek beni daha da paranoyaklaştırır. Ama evet her şey mümkün tabii. Ya güvenmeyi seçip bunları düşünmeyeceğim ya da bitireceğim çünkü güvenmediğim adamla işim ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…