• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin isim benzerliğinden ağzından çıkan sinir oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konularının toplamına bakıldığında öyle dursa da kuzen konusu bunlardan ayrı bir noktada.

Aslında konu sahibinin bir türlü konduramadığı ve çıkış bulamadığı noktada orada başlıyor.

Adam daha önce bir başka kuzeniyle sevgili olmaya çalışmış.

Konu sahibi : bu yüzden adam kuzenini sürekli anlatıyor ve kendisinin saçını da kuzeninin rengine (kızıl) boyamasını istiyor diye şüphelerle boğuşuyordu.

Konu sahibi : adamın kendisini beğenmediğini, değiştirmeye çalıştığını hissediyor veya şüphe duyuyor olabilir. O yüzden forumdan görüş istediğini düşünüyorum.
Kuzeniyle sevgili olmaya çalışan, farklı şüpheler uyandıran sevgiliden ayrılsın o zaman bu kadar basit mesele.
Kendisini kötü hissettirmesine rağmen devam edip,ona güzel dedi, buna şunu dedi diye kendi kendine dellenip burada insanlara hakaret etmesin.

Kuzeniyle sevgili olmaya çalışan, farklı şüpheler uyandıran sevgiliden ayrılsın o zaman bu kadar basit mesele.
Kendisini kötü hissettirmesine rağmen devam edip,ona güzel dedi, buna şunu dedirl diye kendi kendine dellenip burada insanlara hakaret etmesin.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın kendi haddini bilmez yorumlarınızı görmüyorsun galibaa

Silah zoruyla girin okuyun demiyorum değilmi haddini aşana geçerli o dediklerim

Bakiniz forum`un anlami nedir?

forum Lat.
a. (fo'rum) 1. tar. Eski Romalılar zamanında, Roma'da ve diğer şehirlerde kamu işlerini konuşmak için halkın toplandığı alan. 2. Toplu tartışma. 3. Bazı sorunların görüşülerek karara bağlandığı genel toplantı. 4. mec. Tartışma alanı: Basın, uygar ulusların forumudur.

Kimseyi konunuzdan gonderme sansiniz yok. Ve uslubunuz, ofke yonetiminiz sizinle ilgili bir konudur. Karsinizdaki kisiye gore degismemeli. Cunku siz kendi karakterinizi temsil ediyorsunuz, konu ne olursa olsun.

Ben eski sevgilime ondan önceki eski sevgilimin ismiyle seslenmistim bir kere 🥺 Stüdyoda gergin anlar yasanmıstı ama bu yüzden ayrılmamıstık. Olabilir yani bu tarz seyler 🥳

Kendisini kötü hissettirmesine rağmen devam edip,ona güzel dedi, buna şunu dedirl diye kendi kendine dellenip burada insanlara hakaret etmesin.

Konu sahibi kendi huzuru ve mutluluğu için bir karar vermeli.

Belki de çevresine bu şüphelerini açtığında , "aman bu yaştan sonra daha iyisini mi bulacaksın" diyorlardır. Belki konu sahibi bu sözleri söyleyenlere karşı durmakta zorlanıyordur.

Konusunda dahi, yaşı ve medeni haline dair mesaj yazılmadı mı ?

Yurtdışında yaşıyormuş , hayatını yine bir Türkle birleştirmek istiyordur ve belki de bulunduğu ortamda : bekar ve kendi yaş dengesinde insanlarla tanışma imkanı kısıtlıdır.

Sorunları her ne ise konu sahibinin kendi için doğru kararı vermesini dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X