Sevgilimin isim benzerliğinden ağzından çıkan sinir oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi bu kadar sinirlendiren öfke patlaması yaşatan adamın yanında durmayın. Keskin sirke küpüne zarar. Kimse için böyle kendinizi kaybedecek kadar sinirlenmeyin. Belki bu sefer dil sürçmesi tamam dersin ama zaten sorunlu bir ilişkiniz varmış. Eski konularınızı bilmiyorum ama kuzen muzen saç boyama yazılmış. Siz kendinizi hiç sevmiyor musunuz? Bakın bu hayattaki en zor şeylerden biri, bir insanı kendi istediğimiz şekle sokmaya çalışmak. Ayrılmak dünyanın sonu mu anlamıyorum ki, millet 10 senelik iki çocuğunun babasıyla ayrılıyor.

Bende biliyorum oruç tutuyorum baya sinirliyim ona asıl saldırdım hala ediyorum bitirmeyi bile düşünüyorum bu yüzden.2 sene sonra dil sürçemsi boş laf
Ha bi de, insan ölse geberse Reyhanı Yaren ile karıştırmaz. Aklı hala onda sizinkinin.

Böyle hakaret ederse yorum yapanlara, yaşından da medeni halinden de vurulabilir.
Konu sahibi sevgilisi ondan ayrılmadan düşünüp taşınıp karar verecek biri değil bence.

Her olumsuzluğu bir şekilde içinde sindirip, evliliğe kadar götürür bu işi. Sonrasında ne zorluklarla evlendim, kocamın gözü dışarıda diye konu açar.
İyimser olamayacağım kendisiyle ilgili.

Pardonda ergence derken sen bu konuda geniş olabilirsin ben sevmiyorum demekki

Dimi yaa bi sen eksiktin zaten

Ha senin hoşuna gidebilir eskisinin ismiyle senden bahsetmesi ama ergen sizin gibi mal yorum yapanlar bence burda ya neyse ban yesem bile umrumda değil

Dimi insanlara saldırın bir tarafınız sıkışınca mod hahahaha komediler sizi

Boynuzu sana geçirecem gel

işine gelmiyormu girme konuma

Konu benim konum bayan sen kimsin ya dikkat etmiş

@Mune Lütfen ya beni banlayın yada konuyu kitleyin banlamassanızda kitleyin rica ediyorum

banlamazsanızda mı
bu kadar mı kendinizin farkında değilsiniz?

Burdakilerin çoğu ateşe körükle gidiyor zaten sinirden patlamak üzereyim biraz yapıcı olmakta varya hani bana edilen hakaretleri görmüyorsunuz galiba
Ergen hakaret değildir, mal hakarettir.

32 yaşında bir ergensiniz, gelişiminiz geriden geliyor. Hakaretleriniz bile 15 yaş civarının kullandığı kelimeler. Normal şartlarda en geç 22’de bitmesi gerekirdi ama 10 sene gecikmiş. Kadrolu ergen olmuşsunuz resmen.

2 senedir olmadıda bugun niye o lanet ismi andı gerçekten miğdem bulandı reyhan yaren isimler

S Summe77 konu başlığınızı değiştirseniz daha sağlıklı olur. Konunuz : "sevgilinizin sizden bahsederken eski sevgilisinin adını söylemesi"

İsim benzerliği yazınca okuyanlar , ben de dahil , Selin/Seren/Selen ... gibi yakın isimler olduğunu düşünüyoruz.

Reyhan ve Yaren isimleri bambaşka iki isim. Reyhan / Beyhan/ Ceyhan / Seyhan... gibi çağrışım yaratacak isimlerden bahsetmiyorsunuz.

Bu adama dair çok fazla soru işaretiniz var. Adamın geçmişte bir kuzeniyle flört durumu , boşanan diğer kuzeninden söz ederken hissettiğiniz kuzenine yönelik ilgisi , sizi değiştirmeye çalıştığını düşünmeniz ve anlatmadığınız diğer soru işaretleriniz.

Hayatınızda biri olsun da kim olursa olsun diye hareket etmekten kaçının. Bu insanla beraberken mutlu ve huzurlu değilseniz , ilişkinizi enine boyuna değerlendirip bir karar verin ve kararınızın arkasında durun.

Mal.dedim diyemi hahahahha

Bir kimseye hakaret etmek tck kapsamında suç yalnız, Türk Ceza Kanunu madde 125 ten haberiniz yok sanırım. Bilişim yoluyla hakaret etmek de buna dahil. Biri burada sizden şikayetçi olursa gerçekten çok ciddi başınız yanar aylarca savcılık, duruşma ile uğraşır hatta para cezası bile ödemek zorunda kalırsınız işin sonunda. Avukatım ben ve böyle çok dilekçe yazdım…

O senin ergenliğin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…