Dua edin ki sadece banla kurtulasınız. Çok gördük savcılık tebligatı eline ulaştığında yalvarıp yakaranları.@Mune Lütfen ya beni banlayın yada konuyu kitleyin banlamassanızda kitleyin rica ediyorum
Komik insan asıl benim etmem lazımKızıl saclarına kurban oldugum diyor icinden
Mal.dedim diyemi hahahahhaDua edin ki sadece banla kurtulasınız. Çok gördük savcılık tebligatı eline ulaştığında yalvarıp yakaranları.
Ya ne olacağıdı?Mal.dedim diyemi hahahahha
Ha bi de, insan ölse geberse Reyhanı Yaren ile karıştırmaz. Aklı hala onda sizinkinin.Bende biliyorum oruç tutuyorum baya sinirliyim ona asıl saldırdım hala ediyorum bitirmeyi bile düşünüyorum bu yüzden.2 sene sonra dil sürçemsi boş laf
Böyle hakaret ederse yorum yapanlara, yaşından da medeni halinden de vurulabilir.Konu sahibi kendi huzuru ve mutluluğu için bir karar vermeli.
Belki de çevresine bu şüphelerini açtığında , "aman bu yaştan sonra daha iyisini mi bulacaksın" diyorlardır. Belki konu sahibi bu sözleri söyleyenlere karşı durmakta zorlanıyordur.
Konusunda dahi, yaşı ve medeni haline dair mesaj yazılmadı mı ?
Yurtdışında yaşıyormuş , hayatını yine bir Türkle birleştirmek istiyordur ve belki de bulunduğu ortamda : bekar ve kendi yaş dengesinde insanlarla tanışma imkanı kısıtlıdır.
Sorunları her ne ise konu sahibinin kendi için doğru kararı vermesini dilerim.
Pardonda ergence derken sen bu konuda geniş olabilirsin ben sevmiyorum demekki
Dimi yaa bi sen eksiktin zaten
Ha senin hoşuna gidebilir eskisinin ismiyle senden bahsetmesi ama ergen sizin gibi mal yorum yapanlar bence burda ya neyse ban yesem bile umrumda değil
Dimi insanlara saldırın bir tarafınız sıkışınca mod hahahaha komediler sizi
Boynuzu sana geçirecem gel
işine gelmiyormu girme konuma
Konu benim konum bayan sen kimsin ya dikkat etmiş
@Mune Lütfen ya beni banlayın yada konuyu kitleyin banlamassanızda kitleyin rica ediyorum
Valla adamin akli konu sahibi disinda herkesteKuzenine mi aşık adam?Ne kadar iğrenç bir ilişki silsilesi.
Ergen hakaret değildir, mal hakarettir.Burdakilerin çoğu ateşe körükle gidiyor zaten sinirden patlamak üzereyim biraz yapıcı olmakta varya hani bana edilen hakaretleri görmüyorsunuz galiba
2 senedir olmadıda bugun niye o lanet ismi andı gerçekten miğdem bulandı reyhan yaren isimler
Mal.dedim diyemi hahahahha
O senin ergenliğinErgen hakaret değildir, mal hakarettir.
32 yaşında bir ergensiniz, gelişiminiz geriden geliyor. Hakaretleriniz bile 15 yaş civarının kullandığı kelimeler. Normal şartlarda en geç 22’de bitmesi gerekirdi ama 10 sene gecikmiş. Kadrolu ergen olmuşsunuz resmen.
Eder misin rica ediyorum Reyhan Hanım yoksa Yaren mi demeliydim bende oruçluyum kafam karışıyorKomik insan asıl benim etmem lazım
Yalniz mal demek hakaret, ben diyim de siz oturun bekleyin tebligatinizi. Bundan sonra dilinizi tutmayi ogrenirsiniz belkiMal.dedim diyemi hahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?