• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin isim benzerliğinden ağzından çıkan sinir oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En mantıklı yorum teşekkürler oruçluyum sinirliyim bana nasıl yaklaşırsan öyle gelirim bu durumda

Tam Reyhan ile Yaren iki apayri isim, karistirilmasi cok zor diye size hak verecektim ki bu mesajinizi okudum. Orucu kendiniz icin tutuyorsunuz ilk olarak. Ikinci olarak, orucluyum sinirliyim` bahanesi ile orucu sadece ac kalmak olarak algilayanlardansaniz, lutfen internet ortami dahil toplum icine cikmayin ac oldugunuz muddetce. Tuylerimi diken diken eden bir aciklama bu. Acken sinirliysen kimseyle iletisim kurmayacaksin arkadasim, bu aciklama ile ne bekliyorsunuz aaa orucluymus sinirliymis tamam o zaman ben sesimi cikarmayayim denmesini mi?? Ramazanin anlamini bilmeden bos yere ac kaliyorsunuz, yazik.

2 senedir olmadıda bugun niye o lanet ismi andı gerçekten miğdem bulandı reyhan yaren isimler
Yanlız bunlar çok farklı isimler bende daha yakın isim beklemiştim 😅 bu arada biraz sakin olun böyle bir üslup olamaz. Her şeye bu kadar ofkeleniyorsaniz hayatta çok şey kaybedersiniz

Turkiyedn degilim ondan olabilirmi avrupada okudm
millete boynuz gecirirken turkceniz baya vardi simdi mi harfleri falan yanlis yazmaya basladiniz :D

bne amerikade okuyorn sizi ck anlamiuyroum cnm afdrsiniz shskdhfkdhdjdhdjdhd

Sevgilim baya sinirli ailevi konulardan oruçlu bugunde demin ailesiyle tartıştı.ve beni örnek gösterecekken eski sevgilisinin ismini kaçırdı ağzından sonra düzeltti ama sinir oldum bu duruma.benim ismim 1 kelime farklı geri kalan o kızla aynı oda kızıyor dilim sürştü diyor oruçluyum boğazım kurudu ki bu eski onu aldattı bilerek yaptığını sanmıyorum ama hiç hoş değildi dertleşmek istedim sizinle.2 senedir sürşmedi bugun niye yani herneyse yaa
Rezalet!

millete boynuz gecirirken turkceniz baya vardi simdi mi harfleri falan yanlis yazmaya basladiniz :KK70:

bne amerikade okuyorn sizi ck anlamiuyroum cnm afdrsiniz shskdhfkdhdjdhdjdhd

Ben de Singapur`dayim 4 tane resmi dili var, kocam bey de yabanci etti mi 5 dil. Turkce`yi de ekleyelim 6 oldu. Gun icinde 3 dili aktif kullaniyorum, 6 dili surekli duyuyorum. O zaman benim tamamen yazmayi unutmam lazim sanirim :))

Tam Reyhan ile Yaren iki apayri isim, karistirilmasi cok zor diye size hak verecektim ki bu mesajinizi okudum. Orucu kendiniz icin tutuyorsunuz ilk olarak. Ikinci olarak, orucluyum sinirliyim` bahanesi ile orucu sadece ac kalmak olarak algilayanlardansaniz, lutfen internet ortami dahil toplum icine cikmayin ac oldugunuz muddetce. Tuylerimi diken diken eden bir aciklama bu. Acken sinirliysen kimseyle iletisim kurmayacaksin arkadasim, bu aciklama ile ne bekliyorsunuz aaa orucluymus sinirliymis tamam o zaman ben sesimi cikarmayayim denmesini mi?? Ramazanin anlamini bilmeden bos yere ac kaliyorsunuz, yazik.
Hay ağzına sağlık ya...

En mantıklı yorum teşekkürler oruçluyum sinirliyim bana nasıl yaklaşırsan öyle gelirim bu durumda
Buradakilere sizin orucunuzdan?

Oruç tutmak önüne gelene ben sinirliyim deyip,hakaret etmek değil zaten.
Kendi had bilmediğinizi orucun arkasına sığınarak kapatmaya çalışmayın.

Konularınız hep kıskançlık üzerine.
Tv'deki kişilerden, kuzeni için sarf ettiği güzel bir söze kadar herşeyi kıskanıyorsunuz.
O kadar boğucu, saçma sapan bir hal içerisindesiniz ki.
Sevgilinize bolca sabır lazım.

Konularının toplamına bakıldığında öyle dursa da kuzen konusu bunlardan ayrı bir noktada.

Aslında konu sahibinin bir türlü konduramadığı ve çıkış bulamadığı noktada orada başlıyor.

Adam daha önce bir başka kuzeniyle sevgili olmaya çalışmış.

Konu sahibi : bu yüzden adam kuzenini sürekli anlatıyor ve kendisinin saçını da kuzeninin rengine (kızıl) boyamasını istiyor diye şüphelerle boğuşuyordu.

Konu sahibi : adamın kendisini beğenmediğini, değiştirmeye çalıştığını hissediyor veya şüphe duyuyor olabilir. O yüzden forumdan görüş istediğini düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X