Bazen amacı anlaşılmıyor ..yoookk canım nerden çıkardın?
Oyun istiyor ablasıSevgilimle 1,5 aydır çıkıyoruz yavaş yavaş açıldık
Her buluşmamızda sarılıp öpüşüyoruz özlem gidermek için
Ama 2 3 kez ileri gitmek istedi oksamak istedi yani ben de rahatsız oluyorum dedim
Bugün ki buluşmamızda dokunmasına biraz izin verdim ama cok sey istiyor gibi
O çok iyi hissetmiş ben normal hissettim
Sizce amacı cinsellik mi?
İlişki de olması gereken evet ama insanın içine kuşku düşüyorYazan yaş doğruysa normal 24 yaşında da elleşerek ilişki yaşamak garip ya tam yapın ya da hiç o toplara girmeyin
kız ellemiş seni neyi anlaşılmıyor? illa *ikmesi mi lazım anlaman içinBazen amacı anlaşılmıyor ..
bu ne hız sayın seyircilerrrSevgilimle 1,5 aydır çıkıyoruz yavaş yavaş açıldık
Ama 2 3 kez ileri gitmek istedi oksamak istedi yani ben de rahatsız oluyorum dedim
Cinsellikten başka ne ola bilir ki bu ne biçim soru yavSevgilimle 1,5 aydır çıkıyoruz yavaş yavaş açıldık
Belli ettiği kısımlar olur veya olmazCinsellikten başka ne ola bilir ki bu ne biçim soru yav
Cinsellik konusunda normal şeyler değil mi anlamadım?Sürtünme yaşadık diye haftaya konu açarsa şaşırmayın
Tamam işte istemiyorum dersin surtunursunuz sonrada hamilemiyim diye sorarsınız şimdiden söyleyeyimCinsellik konusunda normal şeyler değil mi anlamadım?
1 ayda bu hız cinsellik istedigi içindir cano yoksa aşkından ölüp bitdiği için değildir.Sonra pişman olacaksan ireli gitmesine izin verme.Belli ettiği kısımlar olur veya olmaz
Arzulamak sevmek bu tarzdan sordum
Böyle bir soru anlaman için
Yok canım herkesi karıştırma öyleTamam işte istemiyorum dersin surtunursunuz sonrada hamilemiyim diye sorarsınız şimdiden söyleyeyim
Ortopedi doktoruysa elle muayene ediyor da olabilir. Umarım jinekolog değildir.Sevgilimle 1,5 aydır çıkıyoruz yavaş yavaş açıldık
Her buluşma evde olmaması dışında baska canımIstemiyorsaniz her buluşmada evine gidip durmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?