Sende onu değiştirmeye çalış ki anlasın yaptıgının ne kadar yanlış oldugunuMerhaba kızlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilimin istekleri. Sevgilimle bir seneden fazladır beraberiz ve sınıf arkadaşıyız. İlişkimiz başladığından beri kendisiyle anlaşamadığımız tek bir konu var. Onun benden sürekli bir şeyler istemesi. Bu istekler cinsellikle ilgili şeyler değil de daha çok beni değiştirmek için istediği şeyler.
Örnek vermek gerekirse, ben utangaç ve çekingen biriyimdir bana gelip artık daha girişken ol diyor. Kendisine girişken olmak istemiyorum halimden memnunum neden beni olduğum gibi sevmiyorsun dediğimde de, ama ben senin iyiligini istiyorum seni seviyorum diyor. Giydiğim kıyafetten yediğim yemeğe kadar benden daha iyisini yapmamı istiyor. Ben de kendisine çok öfkeleniyorum sürekli bu konu hakkında kavga ediyoruz. Onu çok seviyorum ve beni de sevdiğinden eminim. Aramızı düzeltmek için ne yapmalıyım.
Merhaba kızlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilimin istekleri. Sevgilimle bir seneden fazladır beraberiz ve sınıf arkadaşıyız. İlişkimiz başladığından beri kendisiyle anlaşamadığımız tek bir konu var. Onun benden sürekli bir şeyler istemesi. Bu istekler cinsellikle ilgili şeyler değil de daha çok beni değiştirmek için istediği şeyler.
Örnek vermek gerekirse, ben utangaç ve çekingen biriyimdir bana gelip artık daha girişken ol diyor. Kendisine girişken olmak istemiyorum halimden memnunum neden beni olduğum gibi sevmiyorsun dediğimde de, ama ben senin iyiligini istiyorum seni seviyorum diyor. Giydiğim kıyafetten yediğim yemeğe kadar benden daha iyisini yapmamı istiyor. Ben de kendisine çok öfkeleniyorum sürekli bu konu hakkında kavga ediyoruz. Onu çok seviyorum ve beni de sevdiğinden eminim. Aramızı düzeltmek için ne yapmalıyım.
Bu senin yapabileceğin bir şey değil onun kendini düzeltmesi gerekir. Sen bir kere taviz verirsen artarak gelecektir istekleri. Bu konuyu ilişkiden uzak tutmak için ya sevgilin seni olduğu gibi kabul etmeli ya da ayrılmalısınızBen de kendisine sizin dedikleriniz gibi seyler soyledigimde bana saygi duymuyosun beni oldugum gibi kabullenmiyorsun dedigimde de cok haklisin diyip ozur diliyor. O da bu konu hakkinda bir cozum bulmak istiyor. Yaptiginin yanlis oldugunu anladi. Ama tam olarak bu konuyu nasil iliskimizden uzaklastiririz onu cozmus degilim
Anladgm kadaryla sen daha sakin yapidasin ve karsindaki senden daha atik biri. Insanlar degismiyor ya iloskinoz devam ettigi surece bu cumleleri cok duyacaksn caresi yokMerhaba kızlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilimin istekleri. Sevgilimle bir seneden fazladır beraberiz ve sınıf arkadaşıyız. İlişkimiz başladığından beri kendisiyle anlaşamadığımız tek bir konu var. Onun benden sürekli bir şeyler istemesi. Bu istekler cinsellikle ilgili şeyler değil de daha çok beni değiştirmek için istediği şeyler.
Onun sizi sevdiğine emin misinizMerhaba kızlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilimin istekleri. Sevgilimle bir seneden fazladır beraberiz ve sınıf arkadaşıyız. İlişkimiz başladığından beri kendisiyle anlaşamadığımız tek bir konu var. Onun benden sürekli bir şeyler istemesi. Bu istekler cinsellikle ilgili şeyler değil de daha çok beni değiştirmek için istediği şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?