Sevgilimin istekleri

lospollos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
5
2
86
35
İstanbul
Merhaba kızlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilimin istekleri. Sevgilimle bir seneden fazladır beraberiz ve sınıf arkadaşıyız. İlişkimiz başladığından beri kendisiyle anlaşamadığımız tek bir konu var. Onun benden sürekli bir şeyler istemesi. Bu istekler cinsellikle ilgili şeyler değil de daha çok beni değiştirmek için istediği şeyler.
Örnek vermek gerekirse, ben utangaç ve çekingen biriyimdir bana gelip artık daha girişken ol diyor. Kendisine girişken olmak istemiyorum halimden memnunum neden beni olduğum gibi sevmiyorsun dediğimde de, ama ben senin iyiligini istiyorum seni seviyorum diyor. Giydiğim kıyafetten yediğim yemeğe kadar benden daha iyisini yapmamı istiyor. Ben de kendisine çok öfkeleniyorum sürekli bu konu hakkında kavga ediyoruz. Onu çok seviyorum ve beni de sevdiğinden eminim. Aramızı düzeltmek için ne yapmalıyım.

Sizi sevse olduğunuz gibi kabul eder, herseyinizi eleştiren insanla ara düzeltmeye de çalışmayın, suçlu değilsiniz ki ara düzeltmek için çaba sarfedesiniz.

Birşeyler düzelecekse sevgiliniz sizi olduğu gibi kabul edip, değiştirmeye çalışmazsa düzelir.

Merhaba. Aranızı sen bozmamışsın ki sen düzeltesin. Şu insanların ilişki belli bir seviyeye geldiğinde birbirini değiştirme çabasını hiç anlamıyorum. Yok yani kötü bir alışkanlık olur anlarım da. Girişken olmak, yediğin yemek filan bunlar değiştirilmeye ihtiyaç duyulan şeyler mi ki düşününce.

Sende onu değiştirmeye çalış ki anlasın yaptıgının ne kadar yanlış oldugunu

Ben de kendisine sizin dedikleriniz gibi seyler soyledigimde bana saygi duymuyosun beni oldugum gibi kabullenmiyorsun dedigimde de cok haklisin diyip ozur diliyor. O da bu konu hakkinda bir cozum bulmak istiyor. Yaptiginin yanlis oldugunu anladi. Ama tam olarak bu konuyu nasil iliskimizden uzaklastiririz onu cozmus degilim

Ona babaniz olmadigini soyleyin.

Bu senin yapabileceğin bir şey değil onun kendini düzeltmesi gerekir. Sen bir kere taviz verirsen artarak gelecektir istekleri. Bu konuyu ilişkiden uzak tutmak için ya sevgilin seni olduğu gibi kabul etmeli ya da ayrılmalısınız

Seni fiziksel olarak beğeniyor olabilir onun seni sevdiğini de düşünebilirsin ama bu kadar emin olma derim yarın tam kafasındaki kızı bulduğunda seni bırakabilecek potansiyele sahip o yüzden değişme boşuna.Sen onu değiştirmeye çalışıyor musun olduğu gibi seviyosun ama o bunu yapmıyor büyük bir fark var arada.

Uzgunum ama madem sizi degistirmeye calisiyor bu adama sorarim yani sen benm neremi hangi ozelligimi begendinde beraber oluyorsun diye

Bence ne kadar girişken ve net oldugunuzu sevgilinize tepki vererek onun üstünde gösterin. Sizi oldugunuz gibi kabul edecek bir şanslı adam çıkar elbet. Fişini bir çekin bakalım bir daha sizden girişkenlik bekliyor mu

Açık konuşursak
daha girişken ol = pasif görüyorum
daha iyi ol = benim gibi ol
daha iyisini yap= kötü yaptıgını düşünüyorum
daha iyi giyin = Yakıştırmıyorum
"başka biri ol"

Kim oluyor da öyle görüyor sizi? Yarışmaya eleştirilmeye mi geldiniz? Hangi ara bu adamı sevmeye fırsat bulacaksınız?

sen de surekli onu elestir hem de kaba sekilde. “ayy o gomlek hic olmus mu, off bu parfum yeni mi ne kadar agir kokuyor” vs de. utansin.

iyi niyetli yorum yapamam cunku adam iyi niyetli degil. aynilarini yasat sonra ayril.

Anladgm kadaryla sen daha sakin yapidasin ve karsindaki senden daha atik biri. Insanlar degismiyor ya iloskinoz devam ettigi surece bu cumleleri cok duyacaksn caresi yok

Onun sizi sevdiğine emin misiniz

Senın dogal halındemı cekımser ve sessız. Eger cocuk aslında oyle olmadıgnızı ama onun yammda utangac kız veya cekınen bırı oldugnu farketmısse dogru soyluyor sevgılın o senın evlılık varsa planınızda gercı yoksada dogal davranın bazı erkekler gırısken baskın kızları sever bazıları utangac ve erkek tarafundan korunmak ısteyen kızları sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…