Sevgilimin istekleri

Örnek vermek gerekirse bu aralar staj için ailemden başka bir yerde kalacağım bana yemek işini nasıl yapacaksın kendine bakabilecek misin şunu ye bunu ye gibi önerilerde bulunuyor. Ben liseye basladigimdan beri ailemden uzak yaşayan biriyim bana gelip kendine bakabilecek misin diyince cidden çok üzülüp sinirleniyorum. Giydiğim kıyafet için de işt bak falan filan güzel giyiniyor bi ara onunla alışverişe çık da düzgün bi şeyler al gibi

Seni değiştirmeye çalışan olduğun gibi kabul etmeyen birini hem nasıl seviyor hem de sevgisine güveniyorum diyorsun...adam seni beğense istese sevse sürekli ithamlarda bulunmaz eleştirmez kandırma kendiniii

Aranızı düzeltmesi gereken kişi siz değilsiniz.Kaldı ki ortada düzeltilmesi gereken birşey de yok.Erkek arkadaşınızın kafasındaki profil siz değilsiniz tam olarak.Bu sebeple sizi o kalıba sokmaya çalışıyor.Kendine göre doğru birşey olsa da bu sizi çok yorar bir zaman sonra.

Siz ona nasıl yaklaşıyorsunuz? Sizde onu eleştirin, beğenmediğiniz bir yönünü bastırın. eleştirilmek böyle hissetmek nasıl oluyor biraz anlasın.

Siz ona nasıl yaklaşıyorsunuz? Sizde onu eleştirin, beğenmediğiniz bir yönünü bastırın. eleştirilmek böyle hissetmek nasıl oluyor biraz anlasın.

Ben ona kesinlikle böyle yaklaşmıyorum. Dün geceden beri konuşuyoruz ve bana artık düzeleceğini yaptıği hatayı anladığını söylüyor. Ayrılma konusunu açtım ve artık o bana böyle karıştığında benim de aynı şekilde ona karışacağımı belirttim. Burdan aldığım gazla baga tartıştık. Bilemiyorum artık nasıl olacak

Sizin ona ılımlı yaklaşmanız onu cesaretlendirmiş olabilir. Benim her şeyimi beğeniyor, dört dörtlük biriyim gibi. Siz de ona dört dörtlük olmadığını hissettirebilirsiniz. Biraz kendini sorgular böylece. Bende dört dörtlük değilmişim sadece onun gözünde öyleyim diye

Koşarak uzaklaş. Yoksa bir gün kendine baktığında özgüvenini kaybetmiş, kendin olmayan birini görürsün.

Sizi sevmiyor sizi sevdiği kişiye benzetmeye çalışıyor

Genelde seni olduğun gibi sevsin muhabbeti yapılmış ama ben buna katılmıyorum canım. Sen de aklı başında bir insansın. Tek tek düşün bence sana tavsiye ettiği, senin için istediği şeyler senin iyiliğin için mi yoksa sadece seni onun istediği şekle sokmak için istediği şeyler mi. Belki senin için zor ama senin için iyi olacak şeyler. Bence her biri için "iyi bir şey mi kötü bir şey mi benim için" diye düşün.

Mesela eşim bana göre daha titizdir .. Utanıyorum söylemeye ama bana her gün söyleye söyleye diş ipi kullanmayı öğretti. Zor geliyordu her gün kullanmak açık konuşayım, et yediğim zaman kullanırdım sadece. Adam pes etmedi, dişlerinin çürümesini mi istiyorsun dedi, kavga bile ettik bunun yüzünden. Adam benim için iyi bir şey istiyor, o daha doğru bir alışkanlık dedim ve alıştım. Şimdi beni seviyorsan böyle sev, kafandaki kalıba uydurmaya çalışma beni demem garip olmaz mı adam benim için iyi bir şey istiyordu sonuçta. İşe bak ki ben de zamanında başka birine dişçiye gitmesini ve diş teli kullanmasını tavsiye etmiştim ve bana resmen saldırmıştı, manyak yamuk yumuk dişleriyle mutlu olduğu için kendisinden tiksinmiştim.

"Seni olduğun gibi sevsin, seni olduğun gibi seven birini bul" filan bunlar bana çok arabeks geliyor. Bence ilişkiler insanın kendini geliştirmesi için fırsat. Bence kendini "kaskatı bir odunum ben" diye tanımlayarak seni seven bir insanı kendinden uzaklaştırma. Daha akıllıca hareket et, Senden istediği şeylerin tek tek düşün güzel şeyleri hayatına almaya çalış, istemediğin şeyleri hayır bu bana uygun değil diye gerekçesiyle belirt.

Senin de onda iyileştirmek istediğin yönler varsa onları da güzel bir dille anlat, böyle geldik böyle gidicez bu dünyadan diye bir kaide yok.

Eski eşim böyleydi, şimdi eski.

Kusura bakmayın ama sevgiliniz sizi sevmiyor...
En azindan sizi siz olduğunuz için sevmiyor...
Sizi istediği kalıba sokmak isteyen biri ile vakit kaybetmeyin...
Kisiliginizden kendinizden fedakarlık ederseniz sonuclari ağir olabilir.

Sizi seviyor olsa değişmeye çalışmaz, o hayalinde ki sizi seviyor gibi.
Sizin düzelteceğiniz bir durum yok bu ilişki de, karşı tarafın bu kafayı bırakması lazım yoksa çok yıpranırsınız.

Seni gerçekten sevse tercihlerine saygı duyardı. Seni olduğun gibi sevmiyor ki değiştirmek istiyor. Bir de kızlar şu ''beni sevdiğine kesinlikle eminim'' gibi sözler çok komik.

Daha önce konularda vardı böyle ; adam küfrediyor, kızıyor, saygı duymuyor ama kız bunları yapıyor ama sevgisinden şüphem yok diyor

Sevgi aynı zaman da saygı demektir, hoşgörü, karşısındakinin tercihlerine önem vermek demektir. Bunlar yoksa zaten sevgi sadece geçici duygusal bir aldanmadır.

benim sevgilimde sınıftandı 1.5 sene çıktık böyle istekleri yoktu ama belli ediyordu normal sohbet ederken bi anda öpüyordu ileri gidiyordu filan bana sormadan ama bunlar ilişkide olan şeyler tabiki yakınlaşacaksınız fazla ileriye gitmeme şartıylan tabi hala zorluyorsa niyeti farklıdır ve istediğini alana kadar da kavga edersiniz

herkes girişken cevval olacak diye bişey yok ki,yapı meselesi bu.program ya da telefon uygulaması değilki bu insana yüklenebilsin :)
Benim adım Hıdır elimden gelen budur diyin :))

Konuyu nerenizle okudunuz acaba?

Beni bu şekilde değiştirmeye çalışan adamın,kimin gibi olmamı istediğini açıklamasını beklerdim.

Üstüne gidin.
Pişman edin.

Girişken ol demesi kötü birşey değil de
Bu kadar müdahale etmesi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…