- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Seni değiştirmeye çalışan olduğun gibi kabul etmeyen birini hem nasıl seviyor hem de sevgisine güveniyorum diyorsun...adam seni beğense istese sevse sürekli ithamlarda bulunmaz eleştirmez kandırma kendiniiiMerhaba kızlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilimin istekleri. Sevgilimle bir seneden fazladır beraberiz ve sınıf arkadaşıyız. İlişkimiz başladığından beri kendisiyle anlaşamadığımız tek bir konu var. Onun benden sürekli bir şeyler istemesi. Bu istekler cinsellikle ilgili şeyler değil de daha çok beni değiştirmek için istediği şeyler.
Örnek vermek gerekirse, ben utangaç ve çekingen biriyimdir bana gelip artık daha girişken ol diyor. Kendisine girişken olmak istemiyorum halimden memnunum neden beni olduğum gibi sevmiyorsun dediğimde de, ama ben senin iyiligini istiyorum seni seviyorum diyor. Giydiğim kıyafetten yediğim yemeğe kadar benden daha iyisini yapmamı istiyor. Ben de kendisine çok öfkeleniyorum sürekli bu konu hakkında kavga ediyoruz. Onu çok seviyorum ve beni de sevdiğinden eminim. Aramızı düzeltmek için ne yapmalıyım.
Siz ona nasıl yaklaşıyorsunuz? Sizde onu eleştirin, beğenmediğiniz bir yönünü bastırın. eleştirilmek böyle hissetmek nasıl oluyor biraz anlasın.
Sizin ona ılımlı yaklaşmanız onu cesaretlendirmiş olabilir. Benim her şeyimi beğeniyor, dört dörtlük biriyim gibi. Siz de ona dört dörtlük olmadığını hissettirebilirsiniz. Biraz kendini sorgular böylece. Bende dört dörtlük değilmişim sadece onun gözünde öyleyim diyeBen ona kesinlikle böyle yaklaşmıyorum. Dün geceden beri konuşuyoruz ve bana artık düzeleceğini yaptıği hatayı anladığını söylüyor. Ayrılma konusunu açtım ve artık o bana böyle karıştığında benim de aynı şekilde ona karışacağımı belirttim. Burdan aldığım gazla baga tartıştık. Bilemiyorum artık nasıl olacak
Sizi sevmiyor sizi sevdiği kişiye benzetmeye çalışıyorMerhaba kızlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilimin istekleri. Sevgilimle bir seneden fazladır beraberiz ve sınıf arkadaşıyız. İlişkimiz başladığından beri kendisiyle anlaşamadığımız tek bir konu var. Onun benden sürekli bir şeyler istemesi. Bu istekler cinsellikle ilgili şeyler değil de daha çok beni değiştirmek için istediği şeyler.
Örnek vermek gerekirse, ben utangaç ve çekingen biriyimdir bana gelip artık daha girişken ol diyor. Kendisine girişken olmak istemiyorum halimden memnunum neden beni olduğum gibi sevmiyorsun dediğimde de, ama ben senin iyiligini istiyorum seni seviyorum diyor. Giydiğim kıyafetten yediğim yemeğe kadar benden daha iyisini yapmamı istiyor. Ben de kendisine çok öfkeleniyorum sürekli bu konu hakkında kavga ediyoruz. Onu çok seviyorum ve beni de sevdiğinden eminim. Aramızı düzeltmek için ne yapmalıyım.
Merhaba kızlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilimin istekleri. Sevgilimle bir seneden fazladır beraberiz ve sınıf arkadaşıyız. İlişkimiz başladığından beri kendisiyle anlaşamadığımız tek bir konu var. Onun benden sürekli bir şeyler istemesi. Bu istekler cinsellikle ilgili şeyler değil de daha çok beni değiştirmek için istediği şeyler.
Merhaba kızlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilimin istekleri. Sevgilimle bir seneden fazladır beraberiz ve sınıf arkadaşıyız. İlişkimiz başladığından beri kendisiyle anlaşamadığımız tek bir konu var. Onun benden sürekli bir şeyler istemesi. Bu istekler cinsellikle ilgili şeyler değil de daha çok beni değiştirmek için istediği şeyler.
herkes girişken cevval olacak diye bişey yok ki,yapı meselesi bu.program ya da telefon uygulaması değilki bu insana yüklenebilsin :)Merhaba kızlar sorunum başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilimin istekleri. Sevgilimle bir seneden fazladır beraberiz ve sınıf arkadaşıyız. İlişkimiz başladığından beri kendisiyle anlaşamadığımız tek bir konu var. Onun benden sürekli bir şeyler istemesi. Bu istekler cinsellikle ilgili şeyler değil de daha çok beni değiştirmek için istediği şeyler.
benim sevgilimde sınıftandı 1.5 sene çıktık böyle istekleri yoktu ama belli ediyordu normal sohbet ederken bi anda öpüyordu ileri gidiyordu filan bana sormadan ama bunlar ilişkide olan şeyler tabiki yakınlaşacaksınız fazla ileriye gitmeme şartıylan tabi hala zorluyorsa niyeti farklıdır ve istediğini alana kadar da kavga edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?