- 23 Şubat 2013
- 204
- 398
- 103
- Konu Sahibi lonelinessyk
e yalan mı orada hala kızlar bakire değil diye cinayetler işleniyor![]()
Tüm ortadoğuya bu tarz yakıştırmalar çok çirkin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e yalan mı orada hala kızlar bakire değil diye cinayetler işleniyor![]()
Cahil insanlarla münakaşaya girmeme kararı aldım. Ban sürem çok uzuyor.Ortadoğululara yakıştırmalarınız tamamen ayıptır! Terbiyenizi takının. Irkçılık içeriyor cümleleriniz!
Cahil insanlarla münakaşaya girmeme kararı aldım. Ban sürem çok uzuyor.güle güle
4 senelik ilişkini bilmesi ayrı şey,bakire misin diye sorması ayrı şey. ciddi olmanızla, ailesi ile tanıştırmanızla bakire olmanızın bağlantısı ne ki?4 senelik iliskimi biliyordu sonucta uzun bi iliskiydi ve siz bastan beri hep ciddiydik beni tum ailesiyle tanistirmisti ilk gunden beri ben seninle evlenicem deyip dururdu
Şimdi de ararsa devam edeceksin amaVasfım sevgilisiyim iyikide bakmisim bakmasam kardesine dediklerini hicbir zaman bilemeyecektim ve hala devam edecektim ama ?
Benzetme yapmış arkadasOrtadoğululara yakıştırmalarınız tamamen ayıptır! Terbiyenizi takının. Irkçılık içeriyor cümleleriniz!
Cahillikle suçlamış, mesajları iyi okuyunBenzetme yapmış arkadas
Neden çünkğ bekarete Ortadoğu da önem verilir
Irkçılıkla ilgisi yok
Cahil kafa bekarette bekaret der çünküCahillikle suçlamış, mesajları iyi okuyun
Cahillikle suçlamış, mesajları iyi okuyun
Sagolun hayirlisi neyse o olsunMakul mantıklı adamın ilk başta neden yalan konuştuğunuzu anlaması gerek.Bir bayan olarak bu soruya hemen cevap verememeniz gayet normal.Bunun üzerine kardeşine bu şekilde yazdıysa bilemicem hakkınız da hayırlısı
Kendide sevdigimden seninleyim icime atiyorum yalanini diye konusurdu cok bunaldim artikMuhtemelen. Ama günahını almayalım umursadığı halde sevdiği için de devam etmiş olabilir. Devam etmiş olması bunu her tartışmada, en ufak bir anlaşmazlıkta önüne getirmeyeceği anlamına gelmez ki görmüşsün de zaten. Kılıfı da yalan söyledin olacak ama altta hep bakire olmaman yatacak.
Boyle olacagini nerden bilebilirdim kiGencecik kızsın ya ne işin var böyle dağdan inme adamlarla. Bu mu kendine yakıştırdığın ilişki? Kadınmış, kızmış iğrenç iğrenç sözler. Bunu söyleyen adamın yüzüne tükürüp çoktan ayrılman gerekiyordu. Cahil adamdan hayır gelmez, bunu unutma. Böyle orta doğu kafasıyla hareket eden insanla birlikte olacağına yalnız kal çok daha iyidir.
Yalan soylemek iyi bir sey degil evet ama bu konuda 3 ay gizledim dilim varmadi utandim diyemedim ama kardesine hakkimda sinirle dahi olsa konusmalarini hazmedemiyorumValla ayrıldığınızda sinirle söylemiş olabilir yani o sana bi şans vermiş sende ona vermelisin bence.
Bakireyim deyip deyip 3 ay sonra değilim dediğimde o yüz ifadesini unutamiyorum gozleri dolmustu direk bana yalan konustun demisti ilk kelimesi oydu yalan yalandir diyordu kardesine soylediklerini sinirle de olsa unutamiyorum cok kotu hissediyorum kendimiÖncelikle yaptığınız hata değil. Siz bunu kabullenin ki kimse yüzünüze vuramasın. Doğrusuyla yanlışıyla bile isteye bir şeyler yaşamışsınız. Hiç kimseyi ilgilendirmez. Karşınızdaki erkek bakir değilse gelip size bunu yargılamayı geçtim sorma hakkı yok. Size bunu soran adam bunu taktığı için soruyordur. Bu öylesine sorulacak bir soru değil.
Ne diyecegimi bilemiyorum artıköyle büyük ihtimal
yine de günah almayalım
Bitirdik sabah hayirlisi neyse o olsun boyle olmasaydi keşkedikiş tutmaz kesinlikle ... Yol yakınken dön derim.
Ben sormasam emin ol demeyecektin bilmeyecektim de diyodu 3 ay sonra dedigimde yasamis olmamdan ziyade yalana takildigini soyluyo ama haklisinizHayatıma giren adamların hiç biri, eşim de dahil bana böyle bir soru sormadı, soramaz da zaten. Sen hata olarak gördükçe sana soracaklar.
Utandim cekindim ama diyemedim dilim varmadıBaştan yalan söylemicektin şimdi eline koz vermiş oldun bence bitir gitsin bnu sürekli başına kakıcaktır
Yok şu manada demek istedim beni sevmese yada ciddi olmasak aile ortamina sokarmiydi yada yalana bu kadar bunalir miydi4 senelik ilişkini bilmesi ayrı şey,bakire misin diye sorması ayrı şey. ciddi olmanızla, ailesi ile tanıştırmanızla bakire olmanızın bağlantısı ne ki?
Devam etsin ister miydim evet cunku iyi guzel giden bi iliskiydi bu iyiydik huzurlu mutluyduk bu sorunlar olmasaydi iyiydi ama karistirmak telefonu belki dogru yanlis ama bakmasam kardesine o yazdiklarini gormeyip suan hala devam ediyo olacaktim o mesajlari da senle aydi oldugumuz sira sinirle dedim dogrulari diyecek halim yoktu kardesime diyo ama sonuc ne olursa olsun yazdiklarina cok kirildim cok iyi hissetmiyorum kendimi dunden beriŞimdi de ararsa devam edeceksin ama
Canım
O yüzden yüz göz olmasaydın
Siz belli ki anlamamakta ısrarcısınız, gerçeklere gözünüzü kulağınızı kapatmışsınız. Ne diyelim hayat sizin hayatınızBakireyim deyip deyip 3 ay sonra değilim dediğimde o yüz ifadesini unutamiyorum gozleri dolmustu direk bana yalan konustun demisti ilk kelimesi oydu yalan yalandir diyordu kardesine soylediklerini sinirle de olsa unutamiyorum cok kotu hissediyorum kendimi
Canım aldatıldıgın halde unutabıldıysen bunu haylı hay unut bak yaptıgı ıyılıgı fazlasıyla tersıne cevırmıs. Herkes sevgılısıne yardımcı olur falan ama sana karsı art nıyetlıyse yuzune yuzune dıyemez kı aslında ben kotu nıyetlıyım dıye. Tabı kı yardmcı olacak yuzune ıyıymıs gıbı gorunecek. 7 ay bısey degl yanı 7 8 yıllık ılsıkıler bıtıyor. Smdı kardedıne boyle demıstır arkadaslaryla bır aradayken kıxa yol verdım ugrasamam falan boyle havalara gırıyordur aman geregı yokBundan onceki 4 senem aldatildigim icin bitmisti cok kotu zamanlar yasamistim bu insan beni kurtarmisti o acidan mutsuzlugumdan ilac olmustu unutturmustu bana her seyi cok zor gunler yasamistim aldatilmamdan bana oyle iyi geliyordu ki ama bu yalan mevzusu ozellikle de kardesine dedigi laflar gitmiyo aklimdan bana kotu gunlerimi unutturup boyle iyi gelipte simdi tuz basmasi yarama daha da paramparcayim ben artik
Peki takintisi varsa neden hala ustune ogrendikten 4 ay sonra devam etti ki benimle
takıntı falan değil Türkiye burası her erkek bunu merak eder, istisnasız her Türk erkeği sayı bilmek ister, bazısı cesaret edip soramaz, sizinki sormuş.
takıntı falan değil Türkiye burası her erkek bunu merak eder, istisnasız her Türk erkeği sayı bilmek ister, bazısı cesaret edip soramaz, sizinki sormuş.
Ben kör yada sağır değilim her şeyin farkındayım fikir yürütüyorum diyorum sadeceSiz belli ki anlamamakta ısrarcısınız, gerçeklere gözünüzü kulağınızı kapatmışsınız. Ne diyelim hayat sizin hayatınız
Şuan bitme sebebi o konu değil kardeşine yazdıkları için ayrıldımDuzelme yolu yok cnm
Oglan surekli bakire olmadigini basina kakmak istemis aslinda
Yalan soyledin in arkasina siginmis
Barissanda sirf bu konu yuzunden atarli giderli olacak
belkide seninle birlikte olmak icin ayrilmiyordur![]()
Evet haklisiniz ben nasil birakicam edicem demiyorum 4 senenin enkazindayken bana her seyi unutturup cok iyi geliyodu cok buyuk hayal kirikligi yasiyorum bi insan size ilac gibi geliyoda sonra kan kusturuyo cok tuhaf karmasık duygular icerisindeyim kelimeler kifayetsizCanım aldatıldıgın halde unutabıldıysen bunu haylı hay unut bak yaptıgı ıyılıgı fazlasıyla tersıne cevırmıs. Herkes sevgılısıne yardımcı olur falan ama sana karsı art nıyetlıyse yuzune yuzune dıyemez kı aslında ben kotu nıyetlıyım dıye. Tabı kı yardmcı olacak yuzune ıyıymıs gıbı gorunecek. 7 ay bısey degl yanı 7 8 yıllık ılsıkıler bıtıyor. Smdı kardedıne boyle demıstır arkadaslaryla bır aradayken kıxa yol verdım ugrasamam falan boyle havalara gırıyordur aman geregı yok
Sabah konusmada bana inceldigi yerden koparsa kopsun biteceksede bitsin ya sen ya hic ben mutlu olmak istiyorum yeter bunaldim vs vs konusup durdu mesajları yuzune vurdum ayrıldım suan ayrılan benim aramakmış mesaj atmakmış dusunmuyorum asla yapmam da aramam sormam kendisi arar yada yazarsa gene soguk konusmama devam ederim ve barisirsam da ancak bir sartla barisirim oda bu soylemek zorunda kaldigim yalani yuzume bir daha vurmamak uzere konusu acilmamak uzerebu şekidle ayrılırsan zaten ilk fırsatta geri döneceksin.
Herşeyin çaresi var, herkes çabalayabilir.
Devam et ilişkine, ama iyi ölç tart