sanirim oyle yazada istemeye gelicekler ailesinin karsisina bu sekilde cikmak istemiyorm. annesiyle konustm onada bu konuda baski yapiyoms zayifla diyoms kendisi istediginde cok guzel zayifliuo herkesi kendi gibi saniyo nasil zsyoflayamiyosn diyoYıyosun cunku memmunsun ve kendın ıstemedıgın surece veremezsın .
geniş omuzlu 1.80 boyunda kocaman kolları olan biri :) ama ben istediğim için göbek yaptı bn göbekli erkek severimde :)
geniş omuzlu 1.80 boyunda kocaman kolları olan biri :) ama ben istediğim için göbek yaptı bn göbekli erkek severimde :)
Kilo takıntısı diyince 70 80 sin sandım. Vereceğin 6-7 kilo. Onu da 1-2 aya verirsin sağlıklı şekilde. Kafaya takılacak bir durumun yok.boyum 160 kilom 61 vücudum sekilli ama kilodan dolayi o sekilde kayboldu tabi kendim icinde zayiflamamin zamani geldi diye dusnuyorm 60 in altindaykn o ne soylerse soylesin sorun yapmiyodm cunku o zamanlar ciddi degildi yani bu kadar agir konusmuyodu sakaya siskom tombisim fln diyodu
Sevdiğinden eminim derken bence yeterince emin değilsiniz zaten ya da emin olmamalisiniz beneen başından beri kilo takıntısı var biliyorum fkat bu ara biraz kilo aldım ve çok üstüme gelmeye başladı.
az önce telefonda konustuk biraz daha kilo alırsın ağır konuscam dedi zayıflayamıyosun ama yaşın ilerledikce daha zor olcak gayret göster dedi bende hiç sevmiyorum diyetti spordu nasıl zayıflarım bilmiyorum
sevdiğinden eminim tabiki ama takıntı işte cok fena bozcm sonra bunalıma girer daha mı cok yersn yoksa hırs mı yaparsın bilmem dedm eger kalbimi kırarsan ikisinie göremezsin cünkü bi daha görüşmem dedim bi daha da bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?