- 19 Ocak 2016
- 128
- 74
- 18
bu nasıl sevgi anlamadımen başından beri kilo takıntısı var biliyorum fkat bu ara biraz kilo aldım ve çok üstüme gelmeye başladı.
az önce telefonda konustuk biraz daha kilo alırsın ağır konuscam dedi zayıflayamıyosun ama yaşın ilerledikce daha zor olcak gayret göster dedi bende hiç sevmiyorum diyetti spordu nasıl zayıflarım bilmiyorum
sevdiğinden eminim tabiki ama takıntı işte cok fena bozcm sonra bunalıma girer daha mı cok yersn yoksa hırs mı yaparsın bilmem dedm eger kalbimi kırarsan ikisinie göremezsin cünkü bi daha görüşmem dedim bi daha da bişey demedi
nasıl kaldırmıyo anlamadım hemen hemen aynı boydayız doğumdan sonra süt yapıcam diye 62 kg olmuştum hiçbi rahatsızlığım olmadı sandığımdan güçlümüyüm nebenimde hevesim kacıyo zaten vermem gereken kiloda en fazla 7 kilo 1.60 boyunda 61 kiloyum ama boy kısa oldugundna vücut kaldırmıyo
Ayy bırak defolsn gitsn. Kendi neymiş ki acabaen başından beri kilo takıntısı var biliyorum fkat bu ara biraz kilo aldım ve çok üstüme gelmeye başladı.
az önce telefonda konustuk biraz daha kilo alırsın ağır konuscam dedi zayıflayamıyosun ama yaşın ilerledikce daha zor olcak gayret göster dedi bende hiç sevmiyorum diyetti spordu nasıl zayıflarım bilmiyorum
sevdiğinden eminim tabiki ama takıntı işte cok fena bozcm sonra bunalıma girer daha mı cok yersn yoksa hırs mı yaparsın bilmem dedm eger kalbimi kırarsan ikisinie göremezsin cünkü bi daha görüşmem dedim bi daha da bişey demedi
en başından beri kilo takıntısı var biliyorum fkat bu ara biraz kilo aldım ve çok üstüme gelmeye başladı.
benimde hevesim kacıyo zaten vermem gereken kiloda en fazla 7 kilo 1.60 boyunda 61 kiloyum ama boy kısa oldugundna vücut kaldırmıyo
Seni sadece fiziki görünümüne göre seven biriyle zamanını boşa harcama. Kilo vermeye gelince egerki sağlığını etkileyecek bir durum var yada kendini aynada kötü hissediyor isen önlemini al. Ayrıca kış ayları kilo almaya6en elverişli zaman. Yaza o kilolar gidebilir. 10 kilo gibi bir kilo degil tabi bahsettiğimen başından beri kilo takıntısı var biliyorum fkat bu ara biraz kilo aldım ve çok üstüme gelmeye başladı.
boyum 160 kilom 61 vücudum sekilli ama kilodan dolayi o sekilde kayboldu tabi kendim icinde zayiflamamin zamani geldi diye dusnuyorm 60 in altindaykn o ne soylerse soylesin sorun yapmiyodm cunku o zamanlar ciddi degildi yani bu kadar agir konusmuyodu sakaya siskom tombisim fln diyodu
Ne var kiz 61 kiloda ben de bi donem 60 i gormustum sevdicegim de 85 olmustu birlikte bulusup bulusup hep yemek yerdik:)) sonra dedik noluyo bize azicik dikkat edince gitti valla kilolar ama ben o dolgun halimi de seviyodum ya 61 eger orantili dagilmissa vucuda hic de cirkin gorunmez yani kilolu da gorunmez ayrica
Kilo takıntısı adı altında ne yapmaya çalışıyor sevgilin? İnsan sevgilisini olduğu gibi kabulleniren başından beri kilo takıntısı var biliyorum fkat bu ara biraz kilo aldım ve çok üstüme gelmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?