- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geniş omuzlu 1.80 boyunda kocaman kolları olan biri :) ama ben istediğim için göbek yaptı bn göbekli erkek severimde :)
Vov vov vovv sakin yahuuBu kadar plancı he hamileliği düşünüyor kusura bakma konu sahibi ama sevgilin sana aşık değil seni oldugun gibi sevmiyor kafasındaki kalıba sokmaya çalışıyo sorunlu bir sevgilin var ve sende buna izin verdiğin için sorunlusun , her dediğine peki mi diyeceksin ? öyle yaranılmaz kimseye 3 5 kiloyu takan adamdan hayır gelmez sana.
Canım ben de 168 boyunda 55 kiloyum ama bel ağrısından ölüyorummm her geceaşırı kilolu değilsen bikaç kilo bel ağrıtmaz. yine de baskı yaptırma kalbin kırılır
Canım ben de 168 boyunda 55 kiloyum ama bel ağrısından ölüyorummm her gece![]()
Niçin birbiriniz için "değişiyorsunuz?"galiba haklisiniz. o bnm icin degistiyse benimde cabalamam gerekiyo. keske iradem olsa onun bu sekilde konusmasina izin vermeden zayiflayabilsem
bana degis demiyor kendimi durdurmami soyluyor ki haklida biz beraber disarda yedigimizde bn eve gelncede yiyorm veya ara ogunlerimde oluyor kirici sekilde soylemeye yeni basladi oncedn kibarca soylerdi hatta tombisim diyo bana kirildigimi anladiginda bnm tombisimsn bn seni boyle cok seviyorum fln diuo bu ara abarttigim icin durdurmaya calisiyo ama bende bi etkisi olmuyo aksine daha cok yiyorm psikologa gitmeyi bile dusunur oldum ond cok bnde takinti oldu