SEVGİLİMİN KİLO TAKINTISI

spor salonunu bende dşündüm kilo vermeyi tabiki isterim ama bana baskı yaptıgı için tehdit ettiği için hevesim kacıyor gerci zamanında güzellikle de söyledi ben pek takmadım ama bu ara herkestn duymaya basladım kilo ver kilo aldn diye ve aşırı derece de moralim bozuluyor :(

çok teşekkürler geneliniz ona suc buldunuz ama sanırım bende de suc var fazla saldım kendimi yani o söylesede söylemesede en basından beri biliyrm kilo takıntısı var dikkat etmem gerekirdi e

İleride bunun doğumu var, hastalığı, antidepresanı var. Hiçbir şey olmasa insanız yahu dönem dönem alır veririz. Bu adamla olmaz nokta.

Bende sandm ki 80 90 kg varsn . Tamam belki ideal kilon değil ama bu kadar takıntı yapması saçma ilerde bunun hamileliği var hastalanıp ilaç kullanıp kilo alma derdi var var da var yani

Sevdigin bir insanin kilo ver demesi kadar normal bi durum yok bence.
Fiziksel bir eksiklik degil ki bu.

Ben de eşime diyorum az ye zayıfla spor yap diye. Açıkçası hem görsellik hem sağlık açısından. Tabi kırıcı olmamak kaydıyla

Sonuçta bir rahatsızlığın yoksa bu elinde olan bir şeydir. 60 kilo boyuna göre fazla ve bu böyle katlanır giderse işin daha zor olur ki seni en başından uyarmış bak dinlememişsin adamı. Bunu doğumla filan karşılaştırmak yanlış o başka bu başka. Sonuçta hamile değilsin hasta değilsin o zaman elinden geleni yapacaksın.

Bu kadar plancı he hamileliği düşünüyor kusura bakma konu sahibi ama sevgilin sana aşık değil seni oldugun gibi sevmiyor kafasındaki kalıba sokmaya çalışıyo sorunlu bir sevgilin var ve sende buna izin verdiğin için sorunlusun , her dediğine peki mi diyeceksin ? öyle yaranılmaz kimseye 3 5 kiloyu takan adamdan hayır gelmez sana.
Vov vov vovv sakin yahuu

Nasil begeniyorsan kendini oyle kal.
Saglik acisindan problem yaratmiyorsa tabii.
Benim de bir 10 kilo fazlam var.

"beni böyle kabul et" en sevmediğim laflardan sevgilin senin için kendinden ödün veriyorsa sen de vermelisin.. kiloda buna dahil...

galiba haklisiniz. o bnm icin degistiyse benimde cabalamam gerekiyo. keske iradem olsa onun bu sekilde konusmasina izin vermeden zayiflayabilsem

Canım ben de 168 boyunda 55 kiloyum ama bel ağrısından ölüyorummm her gece o_O

cok agri yapiyo ama senin kilodn degil galiba tatlim cunku kilon normal heyecandandir o :) şaka bi yana vucut tasimiyo bi yerdn sonra dur demek gerekiyo fiziksel yonden cevredn tepki gorncede psikojolik olarak cokuyo insan

galiba haklisiniz. o bnm icin degistiyse benimde cabalamam gerekiyo. keske iradem olsa onun bu sekilde konusmasina izin vermeden zayiflayabilsem
Niçin birbiriniz için "değişiyorsunuz?"
Bu her şeyden önce doğru değil. Değişmeniz değil, birbirinize uyum sağlamanız lazım.
Geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden 1 yıl içinde 25 kilodan daha fazlasını aldım. Yüzüm şu anda ay dede gibi. İlaç kullandığım için ne kadar spor da yapsam, az da yesem ilaca reaksiyon gösteren bir bünyem var, ilaçlar kimisinde sivilce yapar, bende de adetimi kesip, ödem yapıyor.
Hayatta her şey var.
Sizi 3-5 kilo fazlanızla didikleyen bir adamın, ileride bir gün hamile kaldığınızda ya da dilerim öyle bir olay yaşamazsınız ama başınıza bir kaza gelip de bir uzvunuzu kaybettiğinizde seveceğinde de emin misiniz?
Ben gayet şekilci bir insan olarak söylüyorum bunu.
Bugüne kadar çirkin bir tane bile sevgilim olmadı. Ama hiçbirini sadece fiziksel özellikleri yüzünden seçmedim. Hepsi karakterleri güzel, içleri güzel, tesadüfen dışları da güzel adamlardı.
Çirkin olsalardı da çok bir şey değişmezdi. İlk başta dikkatimi fiziken güzel bir adam gibi çekmezlerdi, evet. Ama kefeye koyduğumda elbette karakter kazanırdı, fizik değil.
Sevgilinizin niyetinin kötü olduğunu ya da sizi sevmediğini falan düşünmüyorum, bu arada. Sadece farkında olmadan sizin gururunuzu ve özgüveninizi zedeliyor, buna izin vermeyin.
Kilo verecekseniz, elbette verin. Fazla kilo sağlık getirmez.
Ama bunu hangi sebeple yapmak istediğinize dikkat edin.

Bende 2 haftadır dıyetteyım ama bana sıskosun demedı aksıne ben cok taktım oda buna kızıyor , ac kalıyorsun dıye kımse ıcın bır sey yapmam .

bunu daha güzel bir şekilde ifade edebilir....açıkçası ben bozulurdum ya:110:

Sevgilinizi boş verin, kendiniz için zayıflayın, boyunuza göre kilonuz biraz fazla 10-15 kilo versen, sporla zayıflasan emin ol sen de kendini daha çok seveceksin. Evet sağlık için, güzellik için adı her neyse kilo hiç güzel bir şey değil.

bana degis demiyor kendimi durdurmami soyluyor ki haklida biz beraber disarda yedigimizde bn eve gelncede yiyorm veya ara ogunlerimde oluyor kirici sekilde soylemeye yeni basladi oncedn kibarca soylerdi hatta tombisim diyo bana kirildigimi anladiginda bnm tombisimsn bn seni boyle cok seviyorum fln diuo bu ara abarttigim icin durdurmaya calisiyo ama bende bi etkisi olmuyo aksine daha cok yiyorm psikologa gitmeyi bile dusunur oldum ond cok bnde takinti oldu

bana degis demiyor kendimi durdurmami soyluyor ki haklida biz beraber disarda yedigimizde bn eve gelncede yiyorm veya ara ogunlerimde oluyor kirici sekilde soylemeye yeni basladi oncedn kibarca soylerdi hatta tombisim diyo bana kirildigimi anladiginda bnm tombisimsn bn seni boyle cok seviyorum fln diuo bu ara abarttigim icin durdurmaya calisiyo ama bende bi etkisi olmuyo aksine daha cok yiyorm psikologa gitmeyi bile dusunur oldum ond cok bnde takinti oldu

Yıyosun cunku memmunsun ve kendın ıstemedıgın surece veremezsın .

Back
X