Sevgilimin Kız Arkadaşı

oske9393

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
707
1
0
Erzincan
rkadaşlar benim 5 buçuk aylık bir ilişkim var. Her şey çok güzel başladı ve şu an da öyle gidiyor gibi görünüyor. Onun yaptığı süprizler , üzerime titremesi, gözlerimin içine her baktığımda aşkını gözlerinden okumak.. Bunların hepsi çok güzel . Ama şöyle bir sorunum var. Baştan beri okuduğu fakültede , aynı bölümde olan , 1 yıldır da arkadaşı olan bir kız var. Ondan hoşlanamadım gitti... Başka arkadaşları da var ama ben sadece bu kızdan hoşlanmadım. Ona karşı bir ön yargım var nedense, hani bayanlar hissedermiş ya onun gibi bir şey... İlk başta çok fazla serbest olması, her ortama girmesi vs gibi nedenlerden dolayı gözüme batmıştı bu kız. Sevgilimle çıkmaya başladıktan hemen sonra beni bu kız ve kankası face e ekledi , hiç konuşmadığımız veya sevgilim hariç hiç bir bağlantımız olmadığı halde...m

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm çok yazmak isterim yorum da kusura bakma çok uzun yazmışsın bu saatte okuyamıcam üşendimyarın yazarım bişeyler

ben olsam uzun bi süre tavır alırdım arayıp sorma o seni aradığında soğuk konuş ve konuşmalarını kısa kes bahaneler bul buluştuğunuzda surat as vs canından bezdir yanii yalvarma moduna girdiğinde de ya onunla görüş ya da benmle görüşme dersin

bence çok bunaltma. sessizce gözlemle sadece. ona da tepkili olma. uzaklaştrma kendinden. aksine daha çok yakın olun ki kız hakkında yargılamadan konuşr gbi bir şeyler anlat hoşlanmayacağı. (erkekler biraz çocuk oluyo) kızla arasna mesafe girdikten sonra kopar gider.

tatlım sevgilinin ayşeyle ilişkisi var gbi geldi bana galiba sen onunla ilişki yaşamıyorsun oda ayşeyi elinden kaçırmak istemitor seninle birlikte olana kadar

Kızın sevgilisi olduğunu söylüyor bana. O kadar olacağını zannetmiyorum ama acaba önceden yaptığı yorumlardan da yola çıkarsak, önceden hoşlanmış olabilir mi ondan?

Ben ya ben ya da o diye bir seçim yapmasını isteyemem. Bu benim yapıma aykırı. Gururum kırılır =S Onun benim rahatsız olduğumu görüp , çoktan mesafe koyması gerekiyordu... Ama yapmadı.

Kızın hakkında hoşlanmayacağı şeyler anlat derken tatlım?

bence sevgiliniz ile ayşe nin arasında güzel bir arkadaşlık olabilir....ki olmasıda normaldir....siz hem sevgilinizin aklını hemde kendi aklınızı bulandırmayın....
onlar sadece iki arkadaş ama siz sevgilisisiniz.......ilişkilerde güven ilişkinin temel taşıdır.....

Son düzenleme:
bence sevgiliniz ile ayşe nin arasında güzel bir arkadaşlık olabilir....ki olmasıda normaldir....siz hem sevgilinizin aklını hemde kendi aklınızı bulandırmayın....

Arkadaşlar zaten bunu biliyorum ama kızın tavırları, yapış yapış olması ve bütün bu olaylar ard arda gelince acayip sinir olmaya başladım ben. Neden başka kız arkadaşları böyle değil de , o böyle. Bana onun adı bile geçmeyecek artık merak etme seni üzmeyeceğim bu konu için dedi. Ama yine bir yerlerden bir şey çıktı ve sinirim bozuldu işte.

Tamam canım şimdiden fikirlerin için teşekkür ediyorum o zaman

cnm uykum kaçtı okudum bendebence sevgilin ayşeye karşı boş.ama o kızın içinde birşeyler var sevgiline karşı.bence ne yap biliyormusun.görüşmiceksin onla de.yoksa tamamen bitcek bu ilişki de.tavrını net bir şekilde koy.

Ben ya ben ya da o diye bir seçim yapmasını isteyemem. Bu benim yapıma aykırı. Gururum kırılır =S Onun benim rahatsız olduğumu görüp , çoktan mesafe koyması gerekiyordu... Ama yapmadı.

yapı meselesi ben tahammül edemzdim ne demek kızı yurttan almalar falan ayyyyyyyyy çıldırıdım heralde ama ben biraz fazla kıskancım zaten ama tavır almak etkilidir bunu unutma :))

Teşekkür ederim canım Ben şimdi ona onunla görüşme dersem eğer, çirkef bir kız konumuna düşeceğim ve gerçekten hiç bana göre değil bu gibi şeyler. Bu kadar konuşma geçti aramızda, bunlar olurken bu kadar tartışmalar yaşadık ama yok yok anlamıyor, bir türlü arasına mesafe koyduğunu düşünebileceğim bir davranışa rastlamıyorum. Kızın sevgilisi varmış şu an. Sevgilime geçen gün mesaj atmış, bir olaydan sonra 'Canım sen benim kardeşim gibisin, kırdıysam özür dilerim =(' diye =S Kafam çok karıştı çok... Ben de taktım mı takıyorum. Birine gıcık olduğumda bir daha asla sevemiyorum.

Kızın hakkında hoşlanmayacağı şeyler anlat derken tatlım?

sonuçta tanıyorssundur erkek arkadaşını. ayrıca tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır demişler. başıma geldi dediğim şekilde davrandım. sonuç benim istediğm gibi oldu

sonuçta tanıyorssundur erkek arkadaşını. ayrıca tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır demişler. başıma geldi dediğim şekilde davrandım. sonuç benim istediğm gibi oldu

Erkek arkadaşımı tanıyorum ama kızı tanımıyorum ne diyebilirim ki o yüzden, hem bu bir çözüm müdür acaba canım? Bu arada fikrin için çok teşekkür ederim

yapı meselesi ben tahammül edemzdim ne demek kızı yurttan almalar falan ayyyyyyyyy çıldırıdım heralde ama ben biraz fazla kıskancım zaten ama tavır almak etkilidir bunu unutma :))

Fikir için teşekkür ederim canım. Ben o Edirne'ye gittiği ilk gün bunlar yaşanırken o kadar kötü olmuştum ki... Kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki. Ona ister istemez tavır aldım ve 1-2 gün hep mesafeliydim. O da naptı etti yalvardı yakardı, sorunun o kız olduğunu öğrendi. Anlattım sonunda, patladım. Bana yok seni üzmicek artık bu konu bilmem ne diye bir sürü şey söyledi ama yok yani... Değişen bir şey olmadı. Kanka kanka takılıyrlar.

Arkadaslarina yakin ol, ama düsmanlarina daha yakin bence hic cakdirma, erkek arkadasini fazla sIkma, yassak koyarsan daha cok ister. O kizada paylasmayi sevmedigini göster

aynenn cnm bende öyle.ama böyle de kendine zarar veriyosun.bu şüpheyle yaşamak can sıkıntısı.bende biara sevgilimin kuzeniyle daha önceden çıktığını düşünüyodum.çünkü kızın bütün hareketleri bi tuhaftı.beni sürekli sevgilimden ayırmaya çalışan laflar filan.sonra sevgilim o seni kıskanıyor dedi.neden kıskanır kuzeninin sevgilisini bir insan diye hep düşünüyordum.ne kadar gıcık bi durum yaa.madem çok yorma kafanı cnm izle uzaktan biraz daha.daha olursa seni şüpheye iten hareketler o zaman tavrını kesin koy ama.böyle olmaz çünkü

Arkadaslarina yakin ol, ama düsmanlarina daha yakin bence hic cakdirma, erkek arkadasini fazla sIkma, yassak koyarsan daha cok ister. O kizada paylasmayi sevmedigini göster

Çok rahat bir insan. Benim rahatsız olmam onu ilgilendirmez. Ayyy şu an içimden neler neler sayıyorum. Kızla aynı ortamda değilim zaten. Onların okulu ayrı, benim ki ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…