aynenn cnm bende öyle.ama böyle de kendine zarar veriyosun.bu şüpheyle yaşamak can sıkıntısı.bende biara sevgilimin kuzeniyle daha önceden çıktığını düşünüyodum.çünkü kızın bütün hareketleri bi tuhaftı.beni sürekli sevgilimden ayırmaya çalışan laflar filan.sonra sevgilim o seni kıskanıyor dedi.neden kıskanır kuzeninin sevgilisini bir insan diye hep düşünüyordum.ne kadar gıcık bi durum yaa.madem çok yorma kafanı cnm izle uzaktan biraz daha.daha olursa seni şüpheye iten hareketler o zaman tavrını kesin koy ama.böyle olmaz çünkü
bence herşey ihtimaller dahilinde;
ya cıvık ve düzeysiz bir kanka muhabbeti aralarındaki
ya, önceden erkek arkadaşının bu kıza ilgisini vardı ve kız bunun bilincinde bunun rahatlıllığı ve şımarıklığı içinde..
ya da ikiside kanka ayağaına cilveşiyor..
ama her harukularda,saygısız ve düşüncesizce her ikisi de bunu böyle yaşıyor gerek ayşe gerek sizin erkek arkadaşınız..
ben olsam erkek arkadaşıma daha ilk '' ösge seni kıskanıyor''dediğinde ipleri koparmıştım,yada burnundan getirmiştim en azından...
artı senin bu kadar rahatsızlığını bildiği halde sürekli burnuna ucuna sokması ve hep her şeyde adlarının yanyana geçiyor olması da mide bulandırıcı ...
Sanırım en iyisi biraz daha uzaktan izlemek... Renk vermemek... Haklısın tatlım ama o kadar içim dışım bir ki, en ufak şeye sinir olduğumda bile belli etmemek benim için çok zor. Bakalım umarım başarabilirim
sana bır cümle yazacam Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez. Sigmund Freud. artık gerısnı sen hesapla ... ama bence o erkekten bişe olmaz ..hem karsnım doysun hem pastam dursun
bazi kizlar var onlarda kizlardan cok erkeklerle daha iyi dostluk kurabiliyorlar erkeklerdede bu cesit olanlar vardir tabiki herseyin dozu önemli.
sana bır cümle yazacam Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez. Sigmund Freud. artık gerısnı sen hesapla ... ama bence o erkekten bişe olmaz ..hem karsnım doysun hem pastam dursun
Sana şunu demek isterım bakıyorum,görüyorum,okuyorum ilişkiler hep böyle hep erkkelerden bahsedıyoz kadın forumu olarak onun için erkek yönünden eleştırcem..erkeklerde hep bır tane elının altında sevgılı adıyla bır kız ...ama etrafındada yedek oyuncular kümesı...kendılerını hiç boş bırakmıyorlar...ya kanka ayagına ya arkadas ya eskı sevgılı ayagına eğlende eğlen ..adamların yaşadıkları ilişkılere gram saygısı yok..senın yanında onun kankası gıbı bır erkek kankan olaydıda onu tutabılırmıydın yanında hemen sana cekerdı restı....bız kadınlar tabı ay sevıyommmmmmmm ayyyy aşığımmmmmmmm ayy napım onsuz geberıyommmmm dedımiz böyle her şer..fsizliği alttan aldımız sürece daha çokk beklerız bana saygı duysun sevgısne sahıp cıksın bekle... adamlar gönül eğlendiriyor sen kırılmısısn sen bozulmussun umru olsa zaten demısısn ne iş bu kız hep etrafında dıye adam olan bır kerede anlar kızı def eder etrafından ilişkıme zarar gelecek dıye...yok ama nıye etrafında kızlar cırt atsın beyfendıler hangısıyle günü gecırmek ısterse elıne attı gelsın varken nıye tek kızla idare etsınkı...
benim çok kankam oldu erkekten ama sonra aşk ilan ediyolar bu dahada çok koyuyo sevgilimin olduğunu bile bile.sen ona kanka gözüyle bakıyosun o kalkıyo içten içe aşk besliyo.yani demek istediğim şey illahi bi yerden patlak veriyo bu kızla erkeğin kankalığı.kaç kez aynı şey oldu çünkü.artık uzak duruyorum o yüzden.bence sevgilisi olan bir erkeğin bi kızla çok samimi olması tehlikeli şekerim.
Bir kaç yıl önce benim de başıma gelmişti. O yüzden ben bir insanın hem cinslerine bile güvenmesi bu kadar zorken, yeni tanıştığı karşı cinsten biriyle kanka olabileceğine inanmıyorum. Mutlaka işin içinde bir iş vardır. Arkadaş olabilir ama canı ciğeri gibi yakın olamaz. Ancak çocukluk arkadaşı olur da bilmem ne belki öyle..
benim bi is arkadasim var bi kizla beraber 1 sene oldu kiz biraz uzakda kaliyor
cocuk beni cok seviyo bi arkadas olarak tabi. Ama kiz arkadasi bu tür seylerden hoslanmadigi icin ondan gizli arada sirada ariyo beni. Bilmiyorum simdi benimde biraz kafam karisti :/
benim bi is arkadasim var bi kizla beraber 1 sene oldu kiz biraz uzakda kaliyor
cocuk beni cok seviyo bi arkadas olarak tabi. Ama kiz arkadasi bu tür seylerden hoslanmadigi icin ondan gizli arada sirada ariyo beni. Bilmiyorum simdi benimde biraz kafam karisti :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?