Sevgilimin Kız Arkadaşı

Şimdi bundan önceki konular tartışılıp tatlı bir sonuca bağlanıldığı için(!) ve bizde birbirimize eski konular açılmayacak, pişirip pişirip sunulmayacak dediğimiz için bu dediğin şeyi yapamıyorum. Ama bir süre uzaktan izleyeceğim, bakalım neler olacak. Hiç karışmayacağım, tavır da almayacağım. Çünkü gerçekten işe yaramıyor. Ve en ufak bir şey daha olsun... En ufacık bir şey... Bu dediğini hemen yapacağım.

bende buna benzer şeyler söledim ama yapamam dedi cnm benm yapamazsan işte böle için içini yer bu çirkeflk falan değil istemiyosun di mi görüşmelerini söle o zaman rahatsız oluyorum de bundan normal ne var ki

emin ol uzaktan izlemekle yetnrsen o ufak şey kesin olur benm anlamadığım birbirinize bi takım sözler vermişsiniz o uymuyorsa bu sözlere sen neden uyuorsun ki

bende buna benzer şeyler söledim ama yapamam dedi cnm benm yapamazsan işte böle için içini yer bu çirkeflk falan değil istemiyosun di mi görüşmelerini söle o zaman rahatsız oluyorum de bundan normal ne var ki

Sen tamamen görüşmesini kesmesini söylemiştin canım o yüzden yapamam demiştim. Çünkü vebali gerçekten üstüme kalır. Ama durum öyle gösteriyor ki son bir olay daha olsun mesafe koymasını isteyeceğim ya da ona bye bye. Sonuçta aralarında bir şey olsun ya da olmasın ben rahatsız oluyorum. Sen benim birtanemsin, senden başka kimsenin değeri yok diye atıp tutmayı biliyor. Laf değil, icraat görelim.

iyde eski konular acilmiycak demissiniz ama senin icin icini yiyo, eski yeni fark etmez sorun ortada acik acik konus yoksa zaten birgün patlarsin.. Niye canini 3 bi sahis icin sizin ilisginizde zaten yeri olmayan bi sahis icin sIkasinki. Fazla kafana takma konussun ya hal olur yada hal olur ben kactim :* hepinizi

emin ol uzaktan izlemekle yetnrsen o ufak şey kesin olur benm anlamadığım birbirinize bi takım sözler vermişsiniz o uymuyorsa bu sözlere sen neden uyuorsun ki

Sanırım artık o ufak şeyin olmasını bekliyorum içten içe ki konuşmamı yapabileyim. Çünkü şimdi diğer tartışmalar sözde tatlıya bağlanmışken ben aynı konuyu açarak konuşamam. Bu sefer 'sen bu kıza iyiden iyiye taktın' olacak. Canım o söz meselesini yanlış anladın veya anlattım sanırım. Biz bir tartışma tatlıya bağlandıktan sonra diğer tartışmalarda eski konuları açıp olayı büyütmeme taraftarıyız, baştan öyle demiştik. O şu ana kadar yapmadı. Ama ben çözüldüğünü söylediğim halde, ayşe konusunu açarsam suç benim üstüme kalacak.

hep böle olmak istemişimdir ılımlı ama bi türlü olamadım Ben sevglmn burnundan getryorum o hiç sesini çıkarmıyo Yaptığı yanlışlardan olsa gerek o zaman burnundan getrmeye devammm

İyi geceler, teşekkürler canım :129:

hep böle olmak istemişimdir ılımlı ama bi türlü olamadım Ben sevglmn burnundan getryorum o hiç sesini çıkarmıyo Yaptığı yanlışlardan olsa gerek o zaman burnundan getrmeye devammm

Ben de asla içime atmam ve aşırı trip atarım ta ki ikna olana kadar o konuda. Ama bu konuda yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal olduğu için sizinle paylaşayım fikirlerinizi alayım dedim. Fikirlerin için teşekkürler canım

rica ederim cnm ne demek en iyisni sen bilirsin sevgilin tanıyosun biz anca fkirlerimizi söyleyebiliriz ama merak etme erkek ark cinsllk dahilinde de olsa onnla birlikte olduğuna yada önceden hoşlandğna ihtmal vermiyorum ben öle olsa o kızı senden önce tanıyormuş aralarında muhakkak bişiler olurdu neyse umarım herşey istediin gibi olur iyi geceler

diğer topikte sevgilinin arkadaşıyla ilgili sorunun üstüne topiğini görünce soruş sebebin belli oldu
şimdi okudum tatlım güzel bir ilişkin varmış ve anlattığın kadarıyla erkek arkadaşın seni seviyor hayatında o kızın olmasını isteseydi o kız olurdu demek ki seni istiyor bazı yerlerde gereksiz kıskançlıklar yapmışsın nacizane tavsiyem yapma erkek arkadaşına güven yoksa kendi ellerinle o kıza itmiş olursun
o kızla da arkadaş olmayı dene bence önyargılı yaklaşma seni facede eklemesini ters olarak anlamışsın halbuki dostane bir yaklaşım bence hem bu sayede sen de daha çok dahil olurdun ortama

Belki de haklısın canım... Bilemiyorum. Aslında asıl takıldığım konu beni sinir olduğum bir şeyi bu kadar umursamadan davranması ...

çok tanıdık geldi bu konu bana
benzerini uzun süre önce bende yaşadım
benim 1.5 senelik bir ilişkim var gayette iyi gidiyor
erkek arkadaşım fotoğrafçı ve bazı grupların sahne fotoğraflarını çekiyor
işi bu olduğundan sürekli bar vs. ortamlarında
inanılmaz güvenirim sevgilime
bir sürüde kız arkadaşı var ama ben 1 tanesine kafayı taktım
ilk başda ya o ya ben yaptım yemedi
dediki çocuk gibi davranma ne onu ne seni seçmem dedi
bende kıza yakın olmayı tercih ettim ama kız benden korkuyor
sanırım erkek arkadaşım durumdan bahsetmiş
canım cicim hayatım dıptısım der hep
içden içe nefret ediyorum ama böylelikle takibi kolay oluyor
gıcık hatun fevri şırfıntı

yorumların hepsini okumadım ama bu görüşe katılıyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…