o da sana bişeyler besleyebilir cnm.artık bu önyargı oluştu bende.belki öyle değildir de dikkatli ol
bak senin anlatdigina göre baya bi abartiyorlar. Git erkek arkadasini karsina al. Arkadasligini kiskanmiyorum ama herseyin bi dozu var bi takim seyleri senin görmen lazim diyerek konuya gir cekinme acik acik söyle rahatsiz oluyorum YA SAGI DUYARSIN VE O KIZA MESAFENI KOYARSIN YADA CEKIP GIDERSIN. Sanada vazgecilmez kankanada mutluluklar
Ben aynen böyle derdim
bak senin anlatdigina göre baya bi abartiyorlar. Git erkek arkadasini karsina al. Arkadasligini kiskanmiyorum ama herseyin bi dozu var bi takim seyleri senin görmen lazim diyerek konuya gir cekinme acik acik söyle rahatsiz oluyorum ya sagı duyarsın ve o kıza mesafenı koyarsın yada cekıp gıdersın. Sanada vazgecilmez kankanada mutluluklar
ben aynen böyle derdim
bi o eksigdi allah korusunama haklisin dikatli olmak lazim
bi o eksigdi allah korusunama haklisin dikatli olmak lazim
şimdi bundan önceki konular tartışılıp tatlı bir sonuca bağlanıldığı için(!) ve bizde birbirimize eski konular açılmayacak, pişirip pişirip sunulmayacak dediğimiz için bu dediğin şeyi yapamıyorum. Ama bir süre uzaktan izleyeceğim, bakalım neler olacak. Hiç karışmayacağım, tavır da almayacağım. çünkü gerçekten işe yaramıyor. Ve en ufak bir şey daha olsun... En ufacık bir şey... Bu dediğini hemen yapacağım.
bende buna benzer şeyler söledim ama yapamam dedi cnm benm yapamazsan işte böle için içini yer bu çirkeflk falan değil istemiyosun di mi görüşmelerini söle o zaman rahatsız oluyorum de bundan normal ne var ki
Şimdi bundan önceki konular tartışılıp tatlı bir sonuca bağlanıldığı için(!) ve bizde birbirimize eski konular açılmayacak, pişirip pişirip sunulmayacak dediğimiz için bu dediğin şeyi yapamıyorum. Ama bir süre uzaktan izleyeceğim, bakalım neler olacak. Hiç karışmayacağım, tavır da almayacağım. Çünkü gerçekten işe yaramıyor. Ve en ufak bir şey daha olsun... En ufacık bir şey... Bu dediğini hemen yapacağım.
emin ol uzaktan izlemekle yetnrsen o ufak şey kesin olur benm anlamadığım birbirinize bi takım sözler vermişsiniz o uymuyorsa bu sözlere sen neden uyuorsun ki
sen tamamen görüşmesini kesmesini söylemiştin canım o yüzden yapamam demiştim. çünkü vebali gerçekten üstüme kalır. Ama durum öyle gösteriyor ki son bir olay daha olsun mesafe koymasını isteyeceğim ya da ona bye bye. Sonuçta aralarında bir şey olsun ya da olmasın ben rahatsız oluyorum. Sen benim birtanemsin, senden başka kimsenin değeri yok diye atıp tutmayı biliyor. Laf değil, icraat görelim.
iyde eski konular acilmiycak demissiniz ama senin icin icini yiyo, eski yeni fark etmez sorun ortada acik acik konus yoksa zaten birgün patlarsin.. Niye canini 3 bi sahis icin sizin ilisginizde zaten yeri olmayan bi sahis icin sIkasinki. Fazla kafana takma konussun ya hal olur yada hal olurben kactim :* hepinizi
hep böle olmak istemişimdir ılımlı ama bi türlü olamadımBen sevglmn burnundan getryorum o hiç sesini çıkarmıyo Yaptığı yanlışlardan olsa gerek o zaman burnundan getrmeye devammm
bebişim hadi takma kafana yat uyu güzel güzelhadi ben kaçtım
ben de asla içime atmam ve aşırı trip atarım ta ki ikna olana kadar o konuda. Ama bu konuda yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal olduğu için sizinle paylaşayım fikirlerinizi alayım dedim. Fikirlerin için teşekkürler canım
rica ederim cnm ne demek en iyisni sen bilirsin sevgilin tanıyosun biz anca fkirlerimizi söyleyebiliriz ama merak etme erkek ark cinsllk dahilinde de olsa onnla birlikte olduğuna yada önceden hoşlandğna ihtmal vermiyorum ben öle olsa o kızı senden önce tanıyormuş aralarında muhakkak bişiler olurdu neyse umarım herşey istediin gibi olur iyi geceler
diğer topikte sevgilinin arkadaşıyla ilgili sorunun üstüne topiğini görünce soruş sebebin belli oldu
şimdi okudum tatlım güzel bir ilişkin varmış ve anlattığın kadarıyla erkek arkadaşın seni seviyor hayatında o kızın olmasını isteseydi o kız olurdu demek ki seni istiyor bazı yerlerde gereksiz kıskançlıklar yapmışsın nacizane tavsiyem yapma erkek arkadaşına güven yoksa kendi ellerinle o kıza itmiş olursun
o kızla da arkadaş olmayı dene bence önyargılı yaklaşma seni facede eklemesini ters olarak anlamışsın halbuki dostane bir yaklaşım bence hem bu sayede sen de daha çok dahil olurdun ortama
diğer topikte sevgilinin arkadaşıyla ilgili sorunun üstüne topiğini görünce soruş sebebin belli oldu
şimdi okudum tatlım güzel bir ilişkin varmış ve anlattığın kadarıyla erkek arkadaşın seni seviyor hayatında o kızın olmasını isteseydi o kız olurdu demek ki seni istiyor bazı yerlerde gereksiz kıskançlıklar yapmışsın nacizane tavsiyem yapma erkek arkadaşına güven yoksa kendi ellerinle o kıza itmiş olursun
o kızla da arkadaş olmayı dene bence önyargılı yaklaşma seni facede eklemesini ters olarak anlamışsın halbuki dostane bir yaklaşım bence hem bu sayede sen de daha çok dahil olurdun ortama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?