• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin kız kankası olması

cundas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
4
0
36
İzmir
4 yıllık sevgilimin kız kankası olması sinirimi bozuyo ve bu onu normal karsılamamamı bekliyo 70lerde kaldıgımı söylüyo bide üstüne tartısıyoruz bu yüzden sonunda anlaşamayıp susuyoruz çünkü ikimizde geri adım atmıyoruz bu konuda, kız kankasının ki bu ''kankitosunun'' 2 yıllık okul arkadası sadece okuldan okula görüşüyolar dışarıya cıkmak için çağırıyolarmıs bu ben istemem diye cıkmıyomus fln,sorunda yıllardır istediği tespihi almasıyla başladı sevinçten ucuyodu beni aradı ve bunu söyledi ben bozuluncada bana kızdı,kız tam bir yollu netteki fotoları birbirinden enteresan ve sevgilim ona buna laf söylerken bu kıza iyi kız diyo benim sevgilim yakısıklı bi erkek değil fazla kilolu zaten bişey olucagından şüphelendiğimden değil ama huzursuzum işte bu arada kızın en yakın arkadası çirkin bi kız bu kız muhtemelen egosunu tatmin ediyo çevresindekilerle sizin fikriniz ned,r bu sacma durumla ilgili

... yakısıklı bi erkek değil fazla kilolu zaten bişey olucagından şüphelendiğimden değil ...

bunun hakkında öyle konuşuyorsan bırak da istedi kızla istediği tarzda ilişki kursun... altı üstü sevgilisisin sana ne hayatındaki kızlardan.

4 yıllık sevgilimin kız kankası olması sinirimi bozuyo ve bu onu normal karsılamamamı bekliyo 70lerde kaldıgımı söylüyo bide üstüne tartısıyoruz bu yüzden sonunda anlaşamayıp susuyoruz çünkü ikimizde geri adım atmıyoruz bu konuda, kız kankasının ki bu ''kankitosunun'' 2 yıllık okul arkadası sadece okuldan okula görüşüyolar dışarıya cıkmak için çağırıyolarmıs bu ben istemem diye cıkmıyomus fln,sorunda yıllardır istediği tespihi almasıyla başladı sevinçten ucuyodu beni aradı ve bunu söyledi ben bozuluncada bana kızdı,kız tam bir yollu netteki fotoları birbirinden enteresan ve sevgilim ona buna laf söylerken bu kıza iyi kız diyo benim sevgilim yakısıklı bi erkek değil fazla kilolu zaten bişey olucagından şüphelendiğimden değil ama huzursuzum işte bu arada kızın en yakın arkadası çirkin bi kız bu kız muhtemelen egosunu tatmin ediyo çevresindekilerle sizin fikriniz ned,r bu sacma durumla ilgili

4 yıldır alışamadın mı be canım bırak kabullen artık benimde erkek kankam var :10: ha yıllardır istediği tesbihi sevgilisi olarak sen alsaydın ozaman :52: insan sevgilisine yakışıklı değil şişko dermi yaaa :52:

Okuldan okula görüştüğü kişi kankası olamaz
Yeni nesil biraz böyleyiz anlaştığımız,sevdiğimiz biri olunca hemen kanka demek adet oldu (:
Birbirlerinin sırlarını,dertlerini biliyolar mı mesela ?
Dert etme,sevgiline de gereken özeni göster

Son düzenleme:
ben de cıldırırdım ya:D benım nasıl erkek kankam olmasına ızın vermıyorsa onun da olamaz tamam kızlı erkeklı bır toplumda yasıyoruz tabı kı konusup vakıt gecırdıgımız ınsanlar olacak ama sevglıme hedıye alıp kanka ayagına hazmedemem ya dısarı falan da cıkamaz yanı hıc bır kızla ben olmadan da zaten kıskancımdır o konularda senı anlıyorum sınırlenmekte haklısın ben olsam delırırdım:D

benim erkek kankam olmasına izin vermodu ama ortak tanıdığımız balık etli denemeyecek kadar kilolu çirkin giyinen bi kızla hep kardeş kanka oldugunu söylerdi sırf onun için o kızla lisede küs ayrılmışken buldum arkadaş olmak istedim ama nafile o kadar fesat iki yüzlü bir bayan ki anlatamam yaa. Kız seni sevmezse tanımıosa bu senin için tehdit oluşturabilir taam eyvallah çirkin ama bu biricik kankasına başka kızlar ayarlamıcaı anlamına gelmior. Kendimden biliorum gördüm çünkü dikkatli ol ;)

Son düzenleme:
bendede aynı sorun var canım bende kabullenemıorum ama kabak benım basıma patlıyo yok ılıskımızı mahvedıomusum bole kıskanclıklarla fln kıza ıyı dıyo falan ama napim kendıme engel olamıyorum bende kıskanıorum :2:

erkeklerin baska kızlar yuzunden sevgilileriyle aralarını bozmalarından nefret ediyorum cok degerliyse buyursun gitsin o kızla takılsın madem iliskinizden bu kadar onemlimi yani

benimde bu nedenden dolayı ilişkim bitti... ikisinide 2-3 defa uyardım sonrada kıyameti kopardım kız arkadaşız diyor başka bişey demiyo... ben senin sevgilinle böyle konuşsam hoşuna gidermi dedim, özür dilerim dedi... resmen flirt ediyorlardı.... erkek arkadaşının yaptığı çok yanlış.. yol ver gitsin.. zamanını ve duygularını boşa harcama

Back
X