• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kadınsılaşmaya başladı

Bu ne biçim şey yani.Erkek dediğin özüyle sözüyle giyimiyle bile erkek olur.En nefret ettiğim erkik tipi yani.Ondan ciddiyet beklemek artık yersiz.Nişan konusunu da sakın mı sakın bekleme.

erkeklerin giyim tarzı şuan kadınsı , resmen taytla geziyorlar ama gay değiller yani moda de geç....

bu söyledıklerını benım eşimde gıyıyor.. pembe çorap hariç.
rengın kadını erkegı mı varmış?
kırmızı pantolon, küpe vs vs olunca kadınsılaşıyor mu?
ee tabıı bır de üstüne kıbarsa konusma tarzı falan hemen damga vuruluyor dımı..

Yalnız sigara içerken yakalanandı diye askerî okuldan atmazlar. Yüz kızartıcı suç işlemesi gerekli. O konuda yalan söylüyor. Arkadaşım askeri okulda öğretmen ordan biliyorum.

Hiç adam gibi adam olan erkek öyle çorap bulamayınca pembeli siyahlı abla çorabı giymez acaba okuldan neden atıldı diye sorguladınız mı?bnce altından araştırsanız başka şeyler çıkabilir.Böyle bir adam için neyin direnişini yapıyosun onu çözemedim.Demek ki o sana değer vermiyor ama SEN kendine değer veriyomusun ki? öyle olsa direkt böyle tipe tekmeyi basardın yoksa ,ilerde o sana tekmeyi basacak.Kendini düşün ve böyle erkek arkadaş müptelası i. ne gibi giyinip 360 derece değişen kişinin peşinden gitme derim.Bir insanın karakteri herşeyi bu denli değişebiliyorsa demek ki karaktersiz

kadınsılaşmanın rengimi olur. askeri okulun disiplininden kurtulmanın özgürlüğünü yaşıyor. ama sizinle görüşmemesi önemli renklerden ve küpeden çok. belkide uzaklaşıyordur sizden. sevgisi azalmıştır.

affedersin sevgilin bu gidişle catılyn jennere benziycek. :KK70:
kızlari ona anne mi diyo baba mi diyo bilmem:KK70:
sanirim evde ablasi süslü galiba ona baka baka hal oldu ben öle anladim.;
sen birakman lazim naparsa yapsın... lendine erkek sevgili bulur gay felan olur

Ayy bana da çok itici geliyor ya, kıvrılan paçalar renkli feminen gömlekler falan..

Rahatsız oluyorsan senden uzaklaştığını hissediyorsan ayrıl.

Back
X