Merhaba kızlar , bu forumdaki ilk mesajım ama keşke böyle sacma bi sebepten dolayı yazmasaydım
2.5 yıllık bir ilişkim var, sevgilim askeri lise mezunu ve harp okulundan dördüncü sınıfta atıldı, Konyada iktisat okumaya başladı. Yaklasık dört aydır sivil üniversitede okuyor ve giyim tarzı, hareketleri, konusmaları degişmeye basladı. Tuhaf kırmızı pantolonlar giyiyor, kadınsı renkte dar gömlekler vs almaya başladı. iki hafta önce de kulagını deldirmiş, zevksiz küpeler almıştı. Hatta en son pembeli siyahlı bi corap giymiş bu ne dedigimde ya corap bulamadım ablamınkini giydim dedi

Artık beni kıskanmıyor hiçbir şeyime karısmıyor bu mayısta güya nişan yapacaktık ama hiçbir konusma geçmiyor nişan hakkında. Erkek arkadaslarıyla daha samimi acaba sivil hayata geçtigi ve rahatladıgı için mi bu kadar degişti kızlar ben artık dayanamıyorum.... hal ve hareketlerine çeki düzen ver artık seni tanıyamıyorum dedigimde daha beter değişiyor. Resmen dört kilo vermişim sıkıntıdan saclarım dökülüyo sivilce cıkartıyorum sürekli. Benimle buluşmak da istemiyor sürekli bahane uyduruyor telefonumu acmıyor. Bir akıl verin ayrılayım mi kızlar üzülmek istemiyorum daha fazla