• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kadınsılaşmaya başladı

Yasaktir ama okuldan atilmasini gerektirir mi? Uyari alir gibi geliyor en fazla. Ama bilemiyorum...
Harp Okulu üniversitedir askeri lisede yasaktır tamam da üniversite öğrencisinin sigara İçmesi atılmasını gerektirmez. Disiplinsizlik yuzundendir belki icmemesi gereken yerlerde ısrarla icmistir. Emre itaatsizlikte isrardan atılmıştır belki.

yani şimdi gençler daha farklı giyiniyor tabi.

renklerin kadını-erkeği kalmadı neredeyse.

acaba askeri okuldan neden atıldı?

Merhaba kızlar , bu forumdaki ilk mesajım ama keşke böyle sacma bi sebepten dolayı yazmasaydım :KK43:

2.5 yıllık bir ilişkim var, sevgilim askeri lise mezunu ve harp okulundan dördüncü sınıfta atıldı, Konyada iktisat okumaya başladı. Yaklasık dört aydır sivil üniversitede okuyor ve giyim tarzı, hareketleri, konusmaları degişmeye basladı. Tuhaf kırmızı pantolonlar giyiyor, kadınsı renkte dar gömlekler vs almaya başladı. iki hafta önce de kulagını deldirmiş, zevksiz küpeler almıştı. Hatta en son pembeli siyahlı bi corap giymiş bu ne dedigimde ya corap bulamadım ablamınkini giydim dedi :KK43: Artık beni kıskanmıyor hiçbir şeyime karısmıyor bu mayısta güya nişan yapacaktık ama hiçbir konusma geçmiyor nişan hakkında. Erkek arkadaslarıyla daha samimi acaba sivil hayata geçtigi ve rahatladıgı için mi bu kadar degişti kızlar ben artık dayanamıyorum.... hal ve hareketlerine çeki düzen ver artık seni tanıyamıyorum dedigimde daha beter değişiyor. Resmen dört kilo vermişim sıkıntıdan saclarım dökülüyo sivilce cıkartıyorum sürekli. Benimle buluşmak da istemiyor sürekli bahane uyduruyor telefonumu acmıyor. Bir akıl verin ayrılayım mi kızlar üzülmek istemiyorum daha fazla

Tatlım yorumları okudum da saçma sapan şeyler yazmışlar. Kimse bilemez kii. Ne kadar kolay onlar için böyledir şöyledir demek. Sen bence biraz daha gözlemle boş yorumlara da bakma. Herkes dizi yorumluyor sanki mübarek. Bence bi müddet sen de soğuk davran ve anla. Ve kesinlikle ona bunu belli etmeden neden böyle giyinmeye basladin eski giyimin daha iyiydi neden rengarenk giyiniyosun küpe takiyosun falan dee ve eğer süphelerin devam ediyosa sakın hayatını birlestirme dusunsene evlendikten sonra itiraf ediyomus

Bu devirde kılık kıyafet anlamında elini sallasan efemine adama çarpıyorsun zaten. Renkli dar pantalonlar,kısa paçalar,tuhaf saçlar. Bana sadece modaya uymuş gibi geldi,nasıl saçma bir modaysa artık.

sigara mı? güldürmesin beni!!!!!

bence ilk fırsatta askeri okulu ara. sevgilinin neden atıldığını belki söylemezler ama "sigara içmenin cezası nedir" diye sor. aklında soru işareti kalmasın

Tatlım yorumları okudum da saçma sapan şeyler yazmışlar. Kimse bilemez kii. Ne kadar kolay onlar için böyledir şöyledir demek. Sen bence biraz daha gözlemle boş yorumlara da bakma. Herkes dizi yorumluyor sanki mübarek. Bence bi müddet sen de soğuk davran ve anla. Ve kesinlikle ona bunu belli etmeden neden böyle giyinmeye basladin eski giyimin daha iyiydi neden rengarenk giyiniyosun küpe takiyosun falan dee ve eğer süphelerin devam ediyosa sakın hayatını birlestirme dusunsene evlendikten sonra itiraf ediyomus

Sanırım en iyisi uzaklaşıp beklemek. Teşekkür ederim :)

bu kadar kafana takıldıysa karşısına geç sor, "ben seni efemine buluyorum, sen gay misin?" de.
sor bakalım cesaretin varsa? niye çözmüyosun hızlıca bu meseleyi?
gerçekten çekmek zorunda değilsin, ama günah alma diye birşey var utanmıyor musun ondan da?
burada bunca kadına seviyorum dediğin adamın bilip bilmeden günahını aldırıyorsun.türlü türlü yorumlara maruz bıraktırıyorsun.ciddi ciddi dalga geçenler var.yazık, günah ve çok ayıp. hayır yani öyle de olabilir, bu kimseye dil uzatma hakkı da vermez.
yok askeri okuldan atılmışmış da herşey ortadaymış da.. yahu bizim bir tanıdığın oğlu da harp akademisindeydi.çocukta ağır şizofreni belirtileri başlamış, doktora götürüyolar.bipolar bozukluğu varmış.aile oğlana çaktırmadan okulla paylaştı.üzülmesin,kendini suçlayıp daha beter olmasın diye buna benzer saçma bir bahaneyle attılar okuldan.hala asıl nedenini bilmiyor atılmasının.böyle birşey de olabilir, sigara konusu da olabilir kaç kişinin harp okulunda yakını var sigarayla başı derde giren?olanlar yazsınlar. belki de gerçekten atılmaya sebeptir böyle tahminle olmaz bu işler..
seviyorum dediğin adama yeterince sahip çıkmayıp dil uzattırdığın kınıyorum ben seni.

Şimdi bunlar çok moda. Benim hoşuma gidiyor. Maço olmasından iyi. Topuz, küpe, örgü, renkli sakal, simli sakal, dar ve renkli kıyafet yeni erkeğin Moda'sı. Gay olmak zorunda değil. Ağzını arayın. Askeri okul çok zor. Pek çok kişi atılıyor. Sonra mühendislik tıp falan okuyorlar.

Ayy dar pantolon giyip renkli giyinenler gay mi oluyor :-)
Yok daha neler ne kadar da geniş hayal gucunuz var yahu:-)

Askeri lise disiplininden sivil hayata geçiyor bir kalıptan çıkmış başka bir kalıba sokmaya zorlamayın.zaten öyle ise çıkar yakında.

Ama bence sen soğumuşsun bu bi bahane gibi geldi bana;)

Merhaba kızlar , bu forumdaki ilk mesajım ama keşke böyle sacma bi sebepten dolayı yazmasaydım :KK43:

2.5 yıllık bir ilişkim var, sevgilim askeri lise mezunu ve harp okulundan dördüncü sınıfta atıldı, Konyada iktisat okumaya başladı. Yaklasık dört aydır sivil üniversitede okuyor ve giyim tarzı, hareketleri, konusmaları degişmeye basladı. Tuhaf kırmızı pantolonlar giyiyor, kadınsı renkte dar gömlekler vs almaya başladı. iki hafta önce de kulagını deldirmiş, zevksiz küpeler almıştı. Hatta en son pembeli siyahlı bi corap giymiş bu ne dedigimde ya corap bulamadım ablamınkini giydim dedi :KK43: Artık beni kıskanmıyor hiçbir şeyime karısmıyor bu mayısta güya nişan yapacaktık ama hiçbir konusma geçmiyor nişan hakkında. Erkek arkadaslarıyla daha samimi acaba sivil hayata geçtigi ve rahatladıgı için mi bu kadar degişti kızlar ben artık dayanamıyorum.... hal ve hareketlerine çeki düzen ver artık seni tanıyamıyorum dedigimde daha beter değişiyor. Resmen dört kilo vermişim sıkıntıdan saclarım dökülüyo sivilce cıkartıyorum sürekli. Benimle buluşmak da istemiyor sürekli bahane uyduruyor telefonumu acmıyor. Bir akıl verin ayrılayım mi kızlar üzülmek istemiyorum daha fazla
waayyy bee cnm gecmıs olsunnnnnn inşşallah düşündüğüm sey degıldır belkı cinsiyetyle alakalı bı buhramm gecıırıodur

valla renkli pantolon, çorap, küpe kadınsılaştığının göstergesi değil ne alaka? benim eşim de renkli çorap giyiyor, küpe takıyor? ama bence sen kadınsılaştı diye üzülmek yerine acaba ilişkimizde yolunda gitmeyen birşey mi var diye düşün, sana karşı değiştiyse...

Kızlar bir kısmınız beni cok yanlış anlamış, öyle birşey varsa tercihlerine saygılıyım elbette ama bunu bana acık acık söylemiyor hala oynatıyor. Soruyorum napıyosun boyle diye daha beter değişiyor inadına yapıyor. Ve travma geçiriyorum önceki karakterinin tam zıttı oldu, hiçbir şekilde tanıyamıyorum buraya yazmamın sebebi onu küçük düşürmek degil sizden fikir almaktı. Hepinize teşekkür ediyorum :)

Back
X