- 17 Aralık 2015
- 161
- 161
- 18
- Konu Sahibi ptunaboylu
Hiç hazzetmem erkekte öyle şeyler. Bas tekmeyi ne hali varsa görsün. Ne yıpratıyorsun ki kendini. Vaktini harcadığına yazık vallahi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ponponlu bere de mi normalArtık kırmızı, pembe vs giymeyen erkek var mı ki?
Adam bence sadece askeri okul disiplininden uzaklaşmış gibi geldi bana.
Canım ponponlu bere de mi normal
Kızlar valla artık ciddiye bile alamıyorum onu, ben bile daha erkeksiyim galiba. Sevgiliyken itici geliyor bir de evlenince hiiç katlanamam hevesinin geçmesini bekleyeceğim olmadı ayrılırım her ne kadar sevsem de
Yok kucuk kızlar falan takar ya ponponu üstte olur o tarz bişey![]()
Bu tarz ponponlu bereyse izmirde erkekler hep takıyor acaba size konyada garip gelmiş olabilirmi![]()
Bize sigara yüzünden dediNeden atilmis?
Yok kucuk kızlar falan takar ya ponponu üstte olur o tarz bişeyaslında korkmuyor değilim Konya değişik bir yer boyle gezsin de istemiyorum
![]()
Peki boyle ornekler var mi? Sigara yuzunden atilan baska kisileri duydun mu mesela? Bunu bir arastir derim. Ya da belki forumda bilen cikar.Bize sigara yüzünden dedi
Yahu şu paylaştığım ponponlu bere kullanmayan gençmi kaldı benim eşimde takmıyor ama kuzeni takıyor genellemeye bakarsak çok takan varİzmir de erkekler pek kullanmıyor yanlışın var ..
Evet kimi erkeğin zevki biraz daha kadınsı bulunabiliyor .. Ama genelleme olarak çok da yaygın bir tarz değil bence .
Bildigim kadariyla üniformayla içmek yasak, evet forumda bilen duyan biri olsa keşkePeki boyle ornekler var mi? Sigara yuzunden atilan baska kisileri duydun mu mesela? Bunu bir arastir derim. Ya da belki forumda bilen cikar.