• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kadınsılaşmaya başladı

Hiç hazzetmem erkekte öyle şeyler. Bas tekmeyi ne hali varsa görsün. Ne yıpratıyorsun ki kendini. Vaktini harcadığına yazık vallahi :KK14:

O kadar erkegın arasında sıkı disiplin. Zten 4. Senesınde bırakması bı başka olay. Yandan yandan uzaklaşş

Kadinsilasma degil bence çoğu erkeğin giyinisi tarzi oyle zaten yani cok goruyoruz oyle insanları biraz rahat birak su anda zaten onunki bi heves gelir geçer elbet hep oyle kalacak degl

Artık kırmızı, pembe vs giymeyen erkek var mı ki?
Adam bence sadece askeri okul disiplininden uzaklaşmış gibi geldi bana.
Canım ponponlu bere de mi normal :D
Kızlar valla artık ciddiye bile alamıyorum onu, ben bile daha erkeksiyim galiba. Sevgiliyken itici geliyor bir de evlenince hiiç katlanamam hevesinin geçmesini bekleyeceğim olmadı ayrılırım her ne kadar sevsem de

Baskının oldugu yerde çarpık ilişkiler olabiliyor..oz hapisanesi diye bi dizi vardı eskiden tee cine5 şifreliyken o geldi aklıma

Benim eşimde kırmızı pantolon giyer kulağıda delik göbüşü olmasa daracık gömleklere bayılır yoksa eşim gay mı :KK70: :KK70: :KK70: anaa pembe tshirt bilem giyer :KK70:

Askeri okuldan atilmis olma ihtimali var mi?4.sinifta birakmak cok mantıksız...bazi sebeplerden atılmış olmasin?

Canım ponponlu bere de mi normal :KK70:
Kızlar valla artık ciddiye bile alamıyorum onu, ben bile daha erkeksiyim galiba. Sevgiliyken itici geliyor bir de evlenince hiiç katlanamam hevesinin geçmesini bekleyeceğim olmadı ayrılırım her ne kadar sevsem de

Ponponlu bere kısmını görmedim nasıl bir şey o o_O

gfXqQnXhbgzMNRgN3nt7oEH5RpPIzNCHWR740VOFRbQrON1vEDtMT2tL0xL1MfAT1N7kJPT53BKpe152lEwNN9xElaSWBjIoZnnCgyJxaNvJ-41ARg=w443-h332-nc

Bu tarz ponponlu bereyse izmirde erkekler hep takıyor acaba size konyada garip gelmiş olabilirmi ;)

Atildi kismini okumamisim..Hic kafani yorma hersey cok acik..askeri okuldan atilmasi icin ciddi bir durum gerekiyor ki durum ortada

Of bu detaylara bir de o keskin,baharatlı,bozuk kadın parfümüne benzeyen losyonlardan eklendiyse tamamdır.:KK70:

Neden üzülüyorsun ki ? Ayrıl gitsin.

Yok kucuk kızlar falan takar ya ponponu üstte olur o tarz bişey :KK70: aslında korkmuyor değilim Konya değişik bir yer boyle gezsin de istemiyorum :KK70:

İzmir de erkekler pek kullanmıyor yanlışın var ..
Evet kimi erkeğin zevki biraz daha kadınsı bulunabiliyor .. Ama genelleme olarak çok da yaygın bir tarz değil bence .

İzmir de erkekler pek kullanmıyor yanlışın var ..
Evet kimi erkeğin zevki biraz daha kadınsı bulunabiliyor .. Ama genelleme olarak çok da yaygın bir tarz değil bence .
Yahu şu paylaştığım ponponlu bere kullanmayan gençmi kaldı benim eşimde takmıyor ama kuzeni takıyor genellemeye bakarsak çok takan var

Back
X