- 17 Ekim 2025
- 50
- 25
- 3
- 26
- Konu Sahibi candyseker
-
ben kendimden eminim,zaten tavrımı yıllardır ortaya koydum. kardeşi ile de her zaman oturup konuştum,arkadaş olduk sanmıştım zaten yaşıtız da. sonradan nikahı düğün olayı derken uzaklaştım ondan da.olaylar bu şekilde geliştiYeni evli kadının evinde ne işin var yabancı yer orası. Sevgilinin önerisi saçma senin bunu değerlendirmen daha da saçma.
Ayrıca annesi gelip gitmeni istemiyor. Kızını geç senin sevgilin niye demiyor anne biz üçümüz vardık yalnız değildik diye?
ben bir süredir manipülenin farkındayım aslında kendimi de çok eleştirdiğim oluyor. yakın zamanda da ayrılık düşüncem vardı,ama bir süre önce konuşup aramız düzeldi diye düşünüyordum. kendimden vazgeçmediğim için o şehre adım atmıyorum,irtibat kurmuyorum.ama bakalım haklısınız yani bu yol,doğru yol değil.Günü birlik gitseniz bile adam aşırı baskıcı ve manipülatif bir şekilde sizi razı eder kalırsınız çünkü çoktan hayatınızın iplerini adamın eline vermişsiniz, ortada bir şey yokken annesinin aranmasını emreden adamdan vazgeçmediğinize göre o ne derse o ...
Burada yazmak istemiyorum ama tanışma gününde oldu…tam olarak neler dediler sonrasında...
evet işte benim aptallık maalesef.zaten gitme düşünvem de yoktu.ek olayları farklı bir konuda anlatırım,uzun bir süreçEvet en saçması bir erkek sözde sevdiği kadına nasıl bu teklifte bulunur nasıl utanmadan ayağına çağırır??Erkek her yerde kalır ama kadın kimsesi olmayan şehirde nasıl rahat eder hiç düşünmüyor....
Böyle adamlara selam vermek bile doğru değilken kızlar aşık oluyor işte ne yapacak
yaşadıklarınız için çok üzüldüm,insanların ağzı torba değil büzesin...ayaklarına çağırdılar resmen yani cidden daha da düşündükçe sinirleniyorumBurada yazmak istemiyorum ama tanışma gününde oldu…
Gelin adayı özlenirse ayağa mı çağrılır.
Sizin anamız ana değil mi? Sizin annenizi hiç umursamamış ama kendi annesini aramanız için baskı yapmış,bu adamla evlenince ne olacak sanıyorsunuz? Evren sizi daha nasıl uyarsın?Kendinize ailenize değer verin, elin adamı için arkalarından iş çevirmeyin. İşin sonunda sadece ailenizi üzer onların başını eğersiniz.Anneniz duyup üzülse hastalansa daha fena bir şey olsa ne olacak ?Bu adam için değer mi????ben bir süredir manipülenin farkındayım aslında kendimi de çok eleştirdiğim oluyor. yakın zamanda da ayrılık düşüncem vardı,ama bir süre önce konuşup aramız düzeldi diye düşünüyordum. kendimden vazgeçmediğim için o şehre adım atmıyorum,irtibat kurmuyorum.ama bakalım haklısınız yani bu yol,doğru yol değil.
Ben aşırı dişli bi tipim…yaşadıklarınız için çok üzüldüm,insanların ağzı torba değil büzesin...ayaklarına çağırdılar resmen yani cidden daha da düşündükçe sinirleniyorum
Ailesi niye seni özlesin ya. Evli barklı kadının evinde olmaz zaten. Gitmeailesi beni özlemiş görmek istiyormuş,bir de bazı arkadaşlarıyla tanıştırmıştı,onlar da görüşmek istiyormuş.yani bana denilen bu şekilde
Yıllardır evliyim kv den seni özledim lafını hiç duymadım zaten gerekte yok.Oğluyla evlendiğim için hayatıma girmiş kadın niye özledim gel desin? Kv severim yalan yok ama aylarca görmesem özledim demem bende.....Bazı erkekler kendilerini çok akıllı sanıyorlar, böyle konularda iyi bir şey yaptıklarını sanıp bol bol işgüzarlık yapıyorlar.
Bir insan neden oğlunun sevgilisini özlesin? Kayınvalidem beni sever, ben de onu severim ama beni özlediğini hiç sanmıyorum
Birlikte zaman geçirirken mutlu oluyordur ama durduk yerde "ay çilek gelse de görsem, burnumda tütüyor" falan demiyordur yani.
Sevgilinizin annesi de laf olsun diye özledim demiştir. Ablası laf olsun diye "gelsin tabii o da akraba artık" demiştir. Belki bu muhabbetler hiç geçmemiştir bile, sadece sevgilinizin işgüzarlığıdır.
Ailenize açıklayamayacağınız durumlara sokmayın kendinizi. Siz ailenize saygı göstermezseniz onlar da göstermez.
İleride lafı edilir, canınız sıkılır. Şimdiden bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok.
ben hiç gitmeyeceğim zaten. ve evet yani eşiyle tanışmadım etmedim,ki bu da önemli değil,güven kolay değil. bir tık muhafazakarlık seziyorum ben de evet.daha derin analizlerim de var ama o da ayrı konuyaInsan analizi yapabilirsiniz yaşadığıniz olaylarla. Ornegin annesinin komsu çevresinin dediklerini onemseyen biri olduğunu bu kapsam da daha kendince dar cevrede yasadigini ve muhafazakar bir dusunceye sahip oldugunu anlayabilirsin. Zaten agziyla diliyle de ben yokken gelmesin demiş. Bu arada evli ablasinin evinde ne isiniz var ki bu kismi da cok saçma. Kayinvalide adayiniz sunu dese " enistesi olacak kisinin evinde daha evlenmeden ne kalmaya gidiyor ? " yani o sehre gitmenizde sıkıntı yok ama onlarin cevresindeki kisilerde kalmaniz gerekmiyor. Otelde kalabilirsiniz. Ben olsam hic gitmem
ya ben açıkçası,sevgilimin istediğini düşünmeye başladım.ailesiyle iletişimimi kurmaya çalışıyor gibime geldi.bu akşam konuşunca anladımYıllardır evliyim kv den seni özledim lafını hiç duymadım zaten gerekte yok.Oğluyla evlendiğim için hayatıma girmiş kadın niye özledim gel desin? Kv severim yalan yok ama aylarca görmesem özledim demem bende.....
yok gitmeyeceğim.gelmeyeceğimi söylediğimde de ters ters tepkilerle karşılaştım zaten,bu ilişki hakkında ayrı bir konu da açmam lazım.sonu iyi değil,zaten sallantıdaydı mlsfAilesi niye seni özlesin ya. Evli barklı kadının evinde olmaz zaten. Gitme
kimse için değmez.benim biraz gözüm açılmaya başlamıştı ama son aylarda hepten açıldı.olacağı da yok zaten bu ilişkinin.Sizin anamız ana değil mi? Sizin annenizi hiç umursamamış ama kendi annesini aramanız için baskı yapmış,bu adamla evlenince ne olacak sanıyorsunuz? Evren sizi daha nasıl uyarsın?Kendinize ailenize değer verin, elin adamı için arkalarından iş çevirmeyin. İşin sonunda sadece ailenizi üzer onların başını eğersiniz.Anneniz duyup üzülse hastalansa daha fena bir şey olsa ne olacak ?Bu adam için değer mi????
ay abla gerçekten çok haklısın. o kadar üzüldüm ki yaşadıklarına.inşallah daha da huzurlu mutlu hayatın olur.çok iyi yapmışsın,herkese ederi kadar.Ben aşırı dişli bi tipim…
Bana bişey yaşatamazlar, burunlarından fitil fitil getirdim…
Hayır kendi kızı evli diye kv olacak kadın size değeri değeriz muamelesi çekiyor farkında isen.
Sende gitme, cok istiyor iseler önümüzdeki ay isteme gelsinler.
Ben eşime w söyledim, bişey olmaz dedi. Sonra babasının o müthiş sahne sanatları performansı ile anladı.
Ay birde evlendikten sonra bi gör neler neler…
Ben hiç biri ile görüşmüyorum.
O kadar çok severdim ki, yemin ederim… böyle şeytan olacakları aklıma gelmezdi.
Kendini ağırdan sat ve takı da iste istemezsen bu insanlar daha da terbiyesizleşiyor.
bu akşam sevgilimle konuştuğumda daha da çok anladım.bence ailesinin üstündeki hakimiyeti daha da artmış,ailesi ne derse tamam diyordu zaten.içtenlikle söylenen hiçbir şey yok,tamamen eşikten geçene kadar iyi davrandıklarını düşünüyorum.zaten ilişki çok kırılgan,bakalım,bitişi zihnimde tamamlıyorum.Bazı erkekler kendilerini çok akıllı sanıyorlar, böyle konularda iyi bir şey yaptıklarını sanıp bol bol işgüzarlık yapıyorlar.
Bir insan neden oğlunun sevgilisini özlesin? Kayınvalidem beni sever, ben de onu severim ama beni özlediğini hiç sanmıyorum
Birlikte zaman geçirirken mutlu oluyordur ama durduk yerde "ay çilek gelse de görsem, burnumda tütüyor" falan demiyordur yani.
Sevgilinizin annesi de laf olsun diye özledim demiştir. Ablası laf olsun diye "gelsin tabii o da akraba artık" demiştir. Belki bu muhabbetler hiç geçmemiştir bile, sadece sevgilinizin işgüzarlığıdır.
Ailenize açıklayamayacağınız durumlara sokmayın kendinizi. Siz ailenize saygı göstermezseniz onlar da göstermez.
İleride lafı edilir, canınız sıkılır. Şimdiden bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok.
İşte gerçekten sevse kendi gelirdi sana kıyamazdı.Adam o kadar bencilki bütün önemli adımları sizden bekliyor.Uzatmadan bitirin evlensenizde adam sizi çocukla kapıya koyar o kadar ben merkezci yaşıyor ki ...önceliği önce kendisi sonra ailesi siz alt sıradasınız.Ayrılsanız bu tip adama hiç bir aklı başında kız evet demez.O da bunu bilip sizi bırakmıyor siz onun için kolay avsınız.Bu güne kadar ne istediyse yapmışsınız aferin .......yok gitmeyeceğim.gelmeyeceğimi söylediğimde de ters ters tepkilerle karşılaştım zaten,bu ilişki hakkında ayrı bir konu da açmam lazım.sonu iyi değil,zaten sallantıdaydı mlsf
Ben büyük bir konu yaşamadım.ay abla gerçekten çok haklısın. o kadar üzüldüm ki yaşadıklarına.inşallah daha da huzurlu mutlu hayatın olur.çok iyi yapmışsın,herkese ederi kadar.
düşünüyorum kendi kızına izin verir miydi buna,tabii ki izin vermezdi. bunlara asla güven olmaz,sonuçta eldir.
abla kadın bir de öyle göz boyuyor ki,oğlu aradığında konuşuyor,özel olarak aradığı çok olmaz. zaten o komşu olayında ben de kopmuştu,2 dk bile özel şekilde konuşmadan kapatıyorum.bilmiyorum valla ilerisi için kötü dediğin gib,zaten ayrılık olacak gibiydi geçen aylarda.bu durum da tuzu biberi oldu.Ben büyük bir konu yaşamadım.
İki tarafın ailesi de gayet medeni insanlar.
Öyle vah vah tüh tüh aaaa ne ne demişler vs bi konu yaşamadım.
Duyulsa aman da şu olur bu olur vs bi ailem yok, fakat ben gitmek istememe rağmen eşimin ısrarı ile bunlar yüz buldu.
Ama medeni insan da olsalar yapıyorlar bişey, çok ileri seviye medeni insanlar yapmıyor…
Yo gayette kendi kızlarına izin veriyorlar sadece gizli saklı yapıyor.
Hayır kv adayının özlemesi ne alaka.
Yalnız sen bu aileye gelin gidersen daha çok olaylar yaşarsın.
Kızının evinde oldugunu bildigi halde, komsular yanlış anlar evde kimse yokken gitmesin diyen kadın neler yapar neler…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?