sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

Tesekku ederim yorumunuz icin

Yoluna zaten devam ediyorsun ki ayrıca her yoruma açık olmanız gerekir işinize gelmeyince hakaret edemezsiniz
Bu hayati benimle beraber mi yasiyorsunuz ki yoluma zaten devam edip etmiyor olusuma kara verebiliyorsunuz? Ayrica her turlu yoruma acik olmasaydim simdiye kadar size cokdan haddinizi bildirmistim ve size hakaret etmiyorum sadece dunyaya baktiginix o cercevenizden cikip on yargilarinizdan kurtulmaniz icin size uyarida bulunuyorum ki burda sergilediginiz tutum hic hos degil beni anlamanixi. Beklemiyorum zaten beni haksiz bulabilirsiniz ama sadece biraz olsun su at gozluklerinizi cikarmalisiniz..[/QUOTE]

Sevgilin dediğin ile de birlikte olduğuna göre evet yoluna devam ediyorsun bekaret önemli de değil senin için bakire de değil yani senin için sıkıntı değil tecavüze uğrayan insan tecavüz sonrası diğer adamla oturup muhabbet etmez ya da kısa sürede başkası ile ilişki yaşamaz korkar travmadan dolayı.

O gece kuzeni boşuna çağırmadı o adamı bariz yalancısınız acıtasyon yapıyorsunuz kalın kafalı at gözlüklü ben oluyorum öyle mi komiksiniz gerçekten...

Ben bir aylik evliyim hala bazen esimle basbasayken birlikte uyurken falan yanlis birsey yapiyormusum gibi hissediyorum sanki evlenmedik gibi geliyor :) ama millet cok rahat valla...

Ne saçma size aşık olup değer veren biri olsa önce bu birlikte olma meselesi çıkarır kafasından çıkarmasa bile diline dolamaz bu şekilde. sevgilinizi de o pislik kuzenini de bir an önce hayatınızdan çıkarın yıranmak ve acı çekmek istemiyorsanız.

Bazen olaylar isteğimiz dışında gelişir ve insanlar inanmak istediğine inanır boyle olaylarda istisnalar hariç kınanırsın oysaki bir çok insanın kendi icinde bastırdığı ahlaksız düşünceler olmaması zor .senin yasadığından ailenin haberi yok yorum yapanlar unutmayin ki etrafinizda olanlardan sizinde haberiniz olmayabilir kinayan bir millet oldugumuz icin bendede hata var diye suclu sapigi nasil soyleyebilir bu insan tavsiye istersende tatlım bazen .ne yapayım diye tavsiye istiyosan bu güzel dogru olan yapılması gereken o ve onu tanıyan herkesten uzak durman yani kendini degersiz görüp kimseye sığınma.o zat senin derdini paylastigi icin kendini ona yakin hissediyosun cunku hakli gorulmek hatana ragmen sevilmek istiyosun yani tamamen psikolojik bir yanilma

bu senaryodaki hiçbir karakteri düzgün bulmadım.(siz de dahil) insanın psikolojisi bile bozulur tecavüze uğradığı için. siz ise üzerine sigara içmediğiniz kalmış. komik. umarım gerçek değildir okuduklarım

sevgılım dedıgın adam senınle zorla yatan kuzenınden telefonunu alıyo ve sen hala cıddı dusunecegını sanıyorsun oyle mı? 4 gun görusup opusuyorsun elele kolkola gezıyorsun sonra bunun adı ne olsun dıyorsun..ee yattın mı bununla pekı..ıstersen bı oyun oynayalım gıt yat sonra ertesı gun ara bakalım sana o geceyı unutamam ben senle olamam dıyecek mı kendın gör ogren..Cok acık bı son ortada..

başta numaranı neden kuzeninden almış kii önce onu düşün bence sonunu düşüneceğine ayrıca kuzeni neden vermiş aralarındaki konuşma ne olmuş olabilir bu ilişkinin sonundan çok bunları sorgulaman gerekmiyor mu?

Tesekkur ederim yorunmmunuz icin

bir adam tarafından tecavüze uğrayan bir insan onun uzak yakın hiçbir akrabasıyla iletişim kuramaz ,değil ki kuzeniyle sevgili olabilsin?
bir gariplik var ama ne???

Arkadaşım bu iş baştan yanlış. Sebep şu ki asla unutmaz bi erkek. Sonu şiddet bile olabilir ileride. Anliyorum gönlüne söz geçmiyor ama dur demek lazım bu gidişe. Sonu yok hele bizim toplum kabul etmez. Düşünsenize evlendim ve o adam her an hayatında.

Başka adam mı kalmadı yahu? Sevgilini geçtim, sen sevgiline her baktığında o geceyi hatırlamıyor musun?
Ben yüzüne bakamam şahsen.

Tecavüze uğradığına inanmıyorum bu arada. Hikayede çokça saçmalık var. Bence ortada "amaaan halim yok, ne yaparsan yap" gibi bir kabullenme var.

Ha tecavüze uğradıysan da, ne alkollü olman, ne gecenin bilmemkaçına kadar adamla beraber olman, ne onun evine gitmen, ne çıplak olman v.s..tecavüze uğramanı meşrulaştırmaz. Bunlar senin kişisel tercihindir veya hatandır artık bilemicem.
Bırakalım artık "öylese, böyleyse haketmiştir" kafasını.
O kadar yersiz yorumlar okudum ki söylemeden geçemedim.

Son düzenleme:
Sen git elin adamiyla ic.adam senin her icecegine votka koysun sen tadindan anlama.sonra adamin evine git ( ne niyetle gittiysen ) sonra İSTEMEYEREK !! Birlikte ol sonra kuzeniyle sevgili ol.bu adam seni alirmi allah askina sana degil soyadini vermek gunahini vermez kusura bakma sekerim sen onun icin gununu gecirdigi bi kadinsin ewlenecegi degil ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…