- 8 Aralık 2014
- 52
- 4
- 98
- Konu Sahibi hayatagulumse00
-
Tesekku ederim yorumunuz icinBen senin olayı anladım, şöyle baştan bi açıklayım;
Arkadaş olarak gördüğün ve çok iyi tanımadığın bi adamla dışarı çıktın, mekana gittiniz. Ortamın gazına gelerek biraz alkol aldın. Bu adam büyük ihtimalle senin bakire olmadığını zaten biliyordu veya anlamıştı. En başından beri amaç seni eve götürmekti zaten. Sen içince oda destek oldu, iyice sarhoş olmanı sağladı, sonra eve gittiniz beraber. Sende hazır sarhoşsun zaten adam seninle birlikte oldu. Tecavüz değil bu kusura bakma. Adamın seni dövdüğünü, hırpaladığını, zorla kaçırıp birlikte olduğunu sanmıyorum ki öyle de değil zaten kendin belirtmişsin. Beraber içilmiş, eve gidilmiş adamda birlikte olmuş işte seninle. Tabiki istememiş olabilirsin fakat adamın yaptığı ne kadar hayvanca olsa da amacına ulaşmış ve olay "tecavüz"e pekte yakın değil bana göre. Çünkü tecavüz çok büyük bir travma, onu yaşayan insan zaten bu kadar rahat anlatıp, adamın kuzeniyle takılamaz.
Neyse.
Şuanki ilişkine gelelim..
Bu sevgilim dediğin insanla, o gece birlikte olduğun kuzeni zaten önceden haberleşmişler bana göre. Çocuğun oraya pat diye gelip, kuzeninde uyumak için odasına çekilmesi, çocuğun bütün gece seninle ilgilenmesi falan orası hikaye. Melek gibi anlatmışsın ama ortada önceden ayarlanmış bir olay var. Bu arada şuanki sevgilinle de sen aynı gece birlikte oldun zaten, yazdıklarından belli. Şöyle bir cümle kullanmışsın diğer konunda; "Iki aydir bi sevgilim var ve onunla cinsel iliskiye girmeye basladiktan sonra yaklasik iki aydir...." 2 aydır sevgili olduğuna göre ve koku sıkıntında 2 aydır sürdüğüne göre ve "cinsel ilişkiye girmeye başladıktan sonra" ifadesini kullandığın için bu adamla 2 aydan daha önce ilişkiye girmişsin sen. Yani ya o gece yada bikaç gün sonra. Öyle masum değil bu olay. Anlatıcaksan gerçekleri anlat.
Sonuç olarak; bu adamlar seni sevmiyor. Cinsellik konusunda senden faydalanmaya çalışacak kadar basit ve geri fikirli insanlar bunlar. Aralarında senin hakkında konuşup eğleniyorlardır da belki. Beklenir. İkisinden de uzak dur! Kendine yeni bir sayfa aç! Bu şekilde devam edersen daha çok şey gelir başına.
Bende ilişki yaşadım. O yüzden erkeklerin yaklaşımını, fikirlerini bildiğim için sana objektif bi yorum yapmaya çalıştım. Lütfen kimsenin senden faydalanmasına izin verme. Ha bi adama aşık olursun, düzgün bir ilişkiniz olur. Aradan uzun zaman geçer, onun düşünce tarzını kafanda tartıp sonra birlikte olursun. O başka. Ama şu anlattığın konu gerçekten iğrenç görünüyor karşıdan. Sen değil, karşındaki adamlar iğrenç olan. Bu kadar saf olma.
Bu hayati benimle beraber mi yasiyorsunuz ki yoluma zaten devam edip etmiyor olusuma kara verebiliyorsunuz? Ayrica her turlu yoruma acik olmasaydim simdiye kadar size cokdan haddinizi bildirmistim ve size hakaret etmiyorum sadece dunyaya baktiginix o cercevenizden cikip on yargilarinizdan kurtulmaniz icin size uyarida bulunuyorum ki burda sergilediginiz tutum hic hos degil beni anlamanixi. Beklemiyorum zaten beni haksiz bulabilirsiniz ama sadece biraz olsun su at gozluklerinizi cikarmalisiniz..[/QUOTE]Yoluna zaten devam ediyorsun ki ayrıca her yoruma açık olmanız gerekir işinize gelmeyince hakaret edemezsiniz
Bu yaz agustos ayinda suan sevgilim olan ve o zamanlar sadece bi kac kere gordugum adamin kuzeni ile arkadastik sadece arkadastik yani en azindan ben oyle saniyordum. Agustos ayinda bi aksam sevgilimin kuzeniyle bulustuk benim icin sadece normal bi arkadasimla siradan bi gorusmeydi. Icki ictik. Normalde fazla icmem o gecede fazla icmedigime eminim ama cocuk bana getirdigi her icecegin icine votka koymus bende zaten alkol aldigim ve birazda cakirkeyif oldugum icin farkina varmadim. O geceyi cok fazla hatitlayamadim bile ilk bikac hafta.Onun evine gittik ben istemiyorum seni dedikce. israr etti zorla benimle birlikte oldu o kadar sarhos olmustum ki degil karsi koymak elimi bile kaldiracak gücüm yoktu. Daha sonra telefonu caldi arkadasi aradi babasiyla kavga etmis ve buna gelmeyi istiyormus buda tamam olur dedi. Cocuk geldi. Meger bu çocuk kuzeniymis. Yani suan sevgilom olan adam. Kuzeni gelince kendi baska bi odaya gitti uyumaya kuzeniyle beni basbasa birakti. Kuzeni butun gece benimle ilgilendi. Kustum ustumu basimi temizledi. Beni lavoboya goturdu. Biraz sohbet ettik. Kuzeninin (ben o zaman ikisinin sadece arkadas oldugunu saniyordim kizen olduklarini sonradan ogrendim ) benimle benim istegim disinda birlikte oldugunu soyledim bana kizdo. E be kizim bu cocuga guven olur mu saf misin sen dedi. Neyse o gece böyle gecti. O geceden sonra sevgilom kuzeninden benim numarami almis bana msj atti. Oyle konusmaya basladik. Bak dedim bizim aramizda hicbirsey olmayacak sevgi falan asla olmayacak dedim oda benimle ayni fikirdeydi. Daha sonra biz birbirimizi tanidikca sevmeye basladik. Aramizda bi cekim olustu. Bi gun beraber oturduk oyle konusmaya basladik sonra durduk yere bi anda opustuk. Ne oldugunu anlamadim bile. Bunun uzerinden bikac gun gecti surekli beraberiz elle tutusuyoriz tavla oynuyoruz birbirimizden kopamiyoruz yeni sevgili olmuş gibiyiz ama sevgili bile degiliz. Aradn dort gun falan gecti boyle bigun aksam tam ona msj atmaya karar vermistim ki o bana msj atti biz simid neyiz diye. Bende sana bunu soracaktim dedim.Bende ona hislerimi soyledim. Daha sonra ne olacak peki dedik. Ben onun kuzeniyle oyle bi gece yasamistim. Hakli olarak seninle bi gelecegimiz olamaz evlenemeyiz ve ben seninle gonul eglendirmek istemiyorum ama soylede diyorum ki belkide ben sana gercekten asik olucam ve o geceyi bosvericem dedi. Ama bunu bilemiyorim bu cok zor ne olursa olsun gurur yapiyorum falan dedi. Yinede biz sevgili olduk. Farkindayim beni seviyor kaybetmek istmeiyor ama hep o gece cikiyor karsimiza. Beni sevdigini ve kendini bana birakmak istedigini ama o gece aklina geldigi icin bunu yapamadigini ve bana baglanmamak icin uğraştığıni soyledi dun. O geceyi bosvermek istiyorum ama olmuyor dedi. Tam anlamiyla kendimi sana birakamiyorum cunki biliyorum kendimi birakirsam sana asik olucam ve daha sonra senden vazhecmek zorunda kalicam cok canim yanicak dedi. Ayrilalom dedim ama ayrilmadik.Sizce ne yapmaliyim?
bu senaryodaki hiçbir karakteri düzgün bulmadım.(siz de dahil) insanın psikolojisi bile bozulur tecavüze uğradığı için. siz ise üzerine sigara içmediğiniz kalmış. komik. umarım gerçek değildir okuduklarımBu yaz agustos ayinda suan sevgilim olan ve o zamanlar sadece bi kac kere gordugum adamin kuzeni ile arkadastik sadece arkadastik yani en azindan ben oyle saniyordum. Agustos ayinda bi aksam sevgilimin kuzeniyle bulustuk benim icin sadece normal bi arkadasimla siradan bi gorusmeydi. Icki ictik. Normalde fazla icmem o gecede fazla icmedigime eminim ama cocuk bana getirdigi her icecegin icine votka koymus bende zaten alkol aldigim ve birazda cakirkeyif oldugum icin farkina varmadim. O geceyi cok fazla hatitlayamadim bile ilk bikac hafta.Onun evine gittik ben istemiyorum seni dedikce. israr etti zorla benimle birlikte oldu o kadar sarhos olmustum ki degil karsi koymak elimi bile kaldiracak gücüm yoktu. Daha sonra telefonu caldi arkadasi aradi babasiyla kavga etmis ve buna gelmeyi istiyormus buda tamam olur dedi. Cocuk geldi. Meger bu çocuk kuzeniymis. Yani suan sevgilom olan adam. Kuzeni gelince kendi baska bi odaya gitti uyumaya kuzeniyle beni basbasa birakti. Kuzeni butun gece benimle ilgilendi. Kustum ustumu basimi temizledi. Beni lavoboya goturdu. Biraz sohbet ettik. Kuzeninin (ben o zaman ikisinin sadece arkadas oldugunu saniyordim kizen olduklarini sonradan ogrendim ) benimle benim istegim disinda birlikte oldugunu soyledim bana kizdo. E be kizim bu cocuga guven olur mu saf misin sen dedi. Neyse o gece böyle gecti. O geceden sonra sevgilom kuzeninden benim numarami almis bana msj atti. Oyle konusmaya basladik. Bak dedim bizim aramizda hicbirsey olmayacak sevgi falan asla olmayacak dedim oda benimle ayni fikirdeydi. Daha sonra biz birbirimizi tanidikca sevmeye basladik. Aramizda bi cekim olustu. Bi gun beraber oturduk oyle konusmaya basladik sonra durduk yere bi anda opustuk. Ne oldugunu anlamadim bile. Bunun uzerinden bikac gun gecti surekli beraberiz elle tutusuyoriz tavla oynuyoruz birbirimizden kopamiyoruz yeni sevgili olmuş gibiyiz ama sevgili bile degiliz. Aradn dort gun falan gecti boyle bigun aksam tam ona msj atmaya karar vermistim ki o bana msj atti biz simid neyiz diye. Bende sana bunu soracaktim dedim.Bende ona hislerimi soyledim. Daha sonra ne olacak peki dedik. Ben onun kuzeniyle oyle bi gece yasamistim. Hakli olarak seninle bi gelecegimiz olamaz evlenemeyiz ve ben seninle gonul eglendirmek istemiyorum ama soylede diyorum ki belkide ben sana gercekten asik olucam ve o geceyi bosvericem dedi. Ama bunu bilemiyorim bu cok zor ne olursa olsun gurur yapiyorum falan dedi. Yinede biz sevgili olduk. Farkindayim beni seviyor kaybetmek istmeiyor ama hep o gece cikiyor karsimiza. Beni sevdigini ve kendini bana birakmak istedigini ama o gece aklina geldigi icin bunu yapamadigini ve bana baglanmamak icin uğraştığıni soyledi dun. O geceyi bosvermek istiyorum ama olmuyor dedi. Tam anlamiyla kendimi sana birakamiyorum cunki biliyorum kendimi birakirsam sana asik olucam ve daha sonra senden vazhecmek zorunda kalicam cok canim yanicak dedi. Ayrilalom dedim ama ayrilmadik.Sizce ne yapmaliyim?
Uluslararasi ticaret okuyorumyeni post: 38316017 .!.:Konu sahibi yurtta kaliyorum demis sanirim ogrenci ben ne okudugunu cok merak ettim acaba paylasabilirmisiz?
Tesekkur ederim yorunmmunuz icinBazen olaylar isteğimiz dışında gelişir ve insanlar inanmak istediğine inanır boyle olaylarda istisnalar hariç kınanırsın oysaki bir çok insanın kendi icinde bastırdığı ahlaksız düşünceler olmaması zor .senin yasadığından ailenin haberi yok yorum yapanlar unutmayin ki etrafinizda olanlardan sizinde haberiniz olmayabilir kinayan bir millet oldugumuz icin bendede hata var diye suclu sapigi nasil soyleyebilir bu insan tavsiye istersende tatlım bazen .ne yapayım diye tavsiye istiyosan bu güzel dogru olan yapılması gereken o ve onu tanıyan herkesten uzak durman yani kendini degersiz görüp kimseye sığınma.o zat senin derdini paylastigi icin kendini ona yakin hissediyosun cunku hakli gorulmek hatana ragmen sevilmek istiyosun yani tamamen psikolojik bir yanilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?