sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

sevmek "herşeyin" önüne geçmesi için çiftlerin birbirine tutkuyla bağlı olması lazım canım.acaba sorusu varsa olmaz.bu konuda arkadaşın sevgilisinde "acaba" diye korkuları var.ileride başa kalkma,pişman olma olasılığı var bu yüzden kendini tamamen bırakamamış zaten.

[QUO. ="p_i_n_a_r, post: 38271818, member: 289272"]Hz. Mevlana'yı ben çok daha iyi bilirim bir Konya'lı olarak ve Mesnevi'ye gönül vermiş biri olarak.Hz. Mevlana 'nın bende sana şu sözünü söyleyelim "Ey nefsim!Seni sen yapan benim,benide ben yapan sensin.ya yola gel beraber gidelim yada yoldan çekil ben Hakk'a gideyim"..yani insan nefsine yenik düşmemeli.bazı hatalar varkı insanın hayat boyu önüne çıkar.bazı hatalar vardırki affı yok.senin kişiliğin için sevdiği için sana değer verdiğini düşündüğün kişi seninle ömür boyu birlikte olabiliceğini ve bunu sorun etmeyeceğini düşünüyorsan bu korkun neden o zaman?sevgilinde korkuyor seninle olamamaktan.bana değil ona kız o zaman..[/QUOTE]
İste bir yanlis anlasilma vakasi daha. Size kizdigimi ve korkuyor oldugumu nerden. Cikardiniz. Siz. En iyisi bir daha okuyun ama hazmede hazmede. Sonra konusuruz. AyricaKonyali. olmaniz sizin mevlanayi daha iyi bilgibiz anlamina mi gelir. Cok sasirtici bir tespitmis acikcasi. Okul arkadasoydiniz sanirim szde oldukten sonra dirilenlerdensinizdir yoksa boyle bi kaniya nasil varir bir insan. Sizin konyada dogmus olmaniz sizi daha bilgili yapmazbu konuda haninefendi. Az. Biraz mantik hi ne. Dersiniz?

Konya'da mesnevi okulları var ve ben o okullun öğrencisiyim Hz.Mevlana hakkında derin bi bilgiye sahibim ve Hz.Mevlana'nın sözlerini söylerken ne anlamlara geldiğinide araştırmalısın... o açıdan dedim korkmak değilde endişe etmek diyelim o zaman.sevgilin sana kendini bırakamıyormuş ya madem hatalar insanı değerleri öldürmüyorsa sence sevgilin neden sana aşık olmaktan korkuyor?demekki sevgilin seninle aynı düşüncede değil endişeleri var çünkü

Haklısın canım. Tutku doğru cevap :)

katılıyorum

Yaa bu alayin asli yok.... Kacin bence burdan :) Ustelik soyledim yine de soyluyorum burda ahlaki acidan zayif cok zayif bir olay ve kisilik var...Arkadasin bunu gorup Kendine ceki duzen vermesi lazim..Tabi arkadas sallamiyosa meseleyi..hos salliyosa da kendine ceki duzen vermeli...

Bu nasıl uydurma bir hikayedir. Tecavüze uğradın o zaman sen. E nasıl bu kadar rahat anlatiyosun ? Şikayet etmedin o kuzenide bilerek çocuğa gidip iki laf edemedi ? Istegi disiymis sen bariz çıkıp içip içip hoş kolunu kaldiramiycak kadar içtiğini sanmıyorum belki icmemissindir bile de adamın evine gidip beraber olmuşsun kendine kılıf uyduruyosun. Diğer uyanık ta bu durumdan faydalanicak kokusu 1000 mt öteden geliyor. E madem dediğin gibi istek dışı oldu yani tecavüz biz burdaki arkadaslarla şikayet edelim madem hatta ben bugun bizzat bu yazıyı gostererek şikayette bulunucam.

Ben bu konuda aciklama yapmistim zaten. Sanirim okumamissiniz. Ailemin ogrenmeso benim icin hayayimin soni demek olur. Sikayeyvi falan olamam.

Tamam şikayetçi olamazsın anladımm ben onu. Bu demek oluyor ki durumuna razisin. Ve anladigim o ki rahatsız filan da değilsin. Sana tecavüz eden adamin kuzeniyle sozde sevgilisin. Tecavüze ugrayan bi kadın onun kuzeniyle yatıyor. Yani hani bunun psikolojik çöküntüsü depresyonu filan olmaz mı? Ne bekliyorsun bu adamdan?

Ben bu konuda aciklama yapmistim zaten. Sanirim okumamissiniz. Ailemin ogrenmeso benim icin hayayimin soni demek olur. Sikayeyvi falan olamam.
Disarida geç saatlere kadar dolasmaniza izin veren bi aileniz var. E başkasına gitmeniz kalmanız da sıkıntı olmuyor bi bağlamda rahatsiniz. Ama tecavüz e ugradiginizi öğrenmeleri hayatinizin sonu olur. Biz anladık sizi.

Hayatına devam edeceksin görüştüğün kişi olmadan. Madem şikayet edemem diyorsun.. Bak bu olayı atlatabilmen için o aileden uzak durman gerekli, yapamazsın olmaz aşk böyle yaşanmaz. Kendini kandırma ve bir an önce o çocuktan ayrıl. İstediğini yaşamakta özgürsün ancak bilincin açıkken var bu özgürlük. Bu nedenle sınırların olsun, eğlenmek gezmek içmek güzel ben de çok severim ancak durman gereken yeri bil ki zarar görmeyesin. Ben bu zararı toplumun ahlakına verilmiş bir zarar olarak değil kendi beden bütünlüğüne ve ruhuna vermiş olduğun zarar olarak görüyorum. Yoksa kimsenin seçimine karışmak, namus bekçiliği yapmak istemiyorum zira bekarsın ve karşında da bekar insanlar var ve olacağını düşünüyorum. Her şeyi kenara bırak ve kendine güzel bir yön çiz. Kendini dine ada, iyilik yap bir vakıf kur demiyorum sadece sana zarar verebilecek şeyleri gör ve uzak dur bu noktayı asla unutma, alıştır kendini. Bu sana büyük bir hayat tecrübesi olsun, daha beteriyle karşılaşmanı engelleyen bir uyarı olarak düşün. Mutlu olmanı dilerim bundan sonra.

Tekrar okudum ilk msj nızı.
Sizin yaşadığınuz şey gerçek değil . İnsallah değildir de. Başıma böyle bir durum gelse o kişinin ailesinden kimseyi görmek istemem. Nefret ederdim. Sizin olayınızın tecavüz olduğundan emin misiniz. Anlattıklarınız gerçek yaşanmış bişey ise şimdiki sevgiliniz kuzenin suratına tükürmeli .
Sevgiliniz ve sizin bu durumu kabüllenip kaldırmanuz için çok güçlü olmanız ve birbirinizi gerçekten sevmelisiniz.
Dediğim gibi büyük laflar etmeyiyim.

Sizin yaşadığınız şeyin tecavüz olduğunun farkına varın bir an önce. Bu hayvan başkalarınada zarar verebilir.
Tecavüzcü çoşkun sanırsam öküzzzz!!!

Ya ne alakasız yorum bu ? Allah aşkına, bir arkadaşında kalmasına izin veriyor diye tecavüze uğramasını kaldırabileceği anlamına mı geliyor ? Karalamak için mantıksızlığı biraz abarttınız bence. Çok ilginç cidden .

Benim soyledigimle sizin soylediginiz şeyin bir alakası yok asıl. Tecavüz e uğramış bi insan bu kadar rahat olmuyor emin olun. Bu kişi yalan söylüyor bariz belli. Ne diye tanımadığım insanı karalamak istiyim ne alakası var ? Tecavüze ugruycaksiniz ailenize soyleyemiyceksiniz , hemen bu olaydan kısa bir süre sonra bide çocuğun kuzeniyle ilişkinz olucak onla da beraber olucaksiniz. Çocuk değil kimse inanmaz böyle bi uydurma şeye.

soyle dusun sen senin kuzeninle boyle birsey yasamis birini kabul edermiydin? hergun yuzyuze bakip cocuklarinin babasi olmasini istermiydin. Cok zor bir durum. Bir kadin icin bile kaldirmasi zorken bir erkek icin imkansiz gibi gorunuyor. Sonucta turk erkegi boyle seyler kaldiramaz. mideleri gavurlar kadar genis degil. Hic kendinizi kandirmayin

Yahu konunun gerçekliği ya da sahteliği değil benim sizde şaşırdığım. O yüzden karalama diyorum zaten. Sahte olduğuna inandığını için sahte diye karalıyorsunuz ve bunu yaparken de alakasız varsayımlar üzerinden gidiyorsunuz. Gece değil, sabaha kadar dışarıda olmasına izin verse bir aile ya da kızının başkasında kalmasına da izin verse, tecavüze uğramasını kaldıracak diye bir şey yok. Bu hikaye sahte ve ya gerçek fark etmez.
Çok kolay bir şey değil aileye söylemek. Kolay mı ? Herkesin size bilen gözlerle bakması.

öncelikle konunun fake olduğunu düşünüyoru. Kimse tecavüze uğradığı evde tecavüze uğradıktan sonra oturup sohbet etmeye devam etmez. Ayrıca size tecavüz eden kişi işi bitince çıkıp uyudu siz hiçbir şey yapmadınız mı? Eğer bu anlattıklarınız gerçekse sizde ahlak olmadığını düşünüyorum yani mideniz kaldırmış olanları belli ki.
Ayrıca o kişinin kuzeninin sizi sevdiğini düşünmüyorum dediğiniz gibi gerçekten aşık olsaydı kuzenini hayatından çıkarırdı belli ki niyeti tecavüzcünüzle aynı. Size tavsiyem erkekleri tanıyın hiçbir erkek ilk etapta bi kıza masum yaklaşmaz. Erkekleri tanımazsanız tecavüzede uğrarsınız, kandırılırsınızda. Geçmiş olsun.

bu senaryodakı sevgili sen degılsen ben de bısey bılmıyorum burda nabız ölçüosun acep kabul etsem mı kızı dıye fıkır arıyosun yok kuzum mıden nasıl alacak kuzenınle bırlıkte oldugun kadını yanı yuz yuze bakıcaksınız o açıdan dıyorum

Ben senin olayı anladım, şöyle baştan bi açıklayım;

Arkadaş olarak gördüğün ve çok iyi tanımadığın bi adamla dışarı çıktın, mekana gittiniz. Ortamın gazına gelerek biraz alkol aldın. Bu adam büyük ihtimalle senin bakire olmadığını zaten biliyordu veya anlamıştı. En başından beri amaç seni eve götürmekti zaten. Sen içince oda destek oldu, iyice sarhoş olmanı sağladı, sonra eve gittiniz beraber. Sende hazır sarhoşsun zaten adam seninle birlikte oldu. Tecavüz değil bu kusura bakma. Adamın seni dövdüğünü, hırpaladığını, zorla kaçırıp birlikte olduğunu sanmıyorum ki öyle de değil zaten kendin belirtmişsin. Beraber içilmiş, eve gidilmiş adamda birlikte olmuş işte seninle. Tabiki istememiş olabilirsin fakat adamın yaptığı ne kadar hayvanca olsa da amacına ulaşmış ve olay "tecavüz"e pekte yakın değil bana göre. Çünkü tecavüz çok büyük bir travma, onu yaşayan insan zaten bu kadar rahat anlatıp, adamın kuzeniyle takılamaz.
Neyse.
Şuanki ilişkine gelelim..
Bu sevgilim dediğin insanla, o gece birlikte olduğun kuzeni zaten önceden haberleşmişler bana göre. Çocuğun oraya pat diye gelip, kuzeninde uyumak için odasına çekilmesi, çocuğun bütün gece seninle ilgilenmesi falan orası hikaye. Melek gibi anlatmışsın ama ortada önceden ayarlanmış bir olay var. Bu arada şuanki sevgilinle de sen aynı gece birlikte oldun zaten, yazdıklarından belli. Şöyle bir cümle kullanmışsın diğer konunda; "Iki aydir bi sevgilim var ve onunla cinsel iliskiye girmeye basladiktan sonra yaklasik iki aydir...." 2 aydır sevgili olduğuna göre ve koku sıkıntında 2 aydır sürdüğüne göre ve "cinsel ilişkiye girmeye başladıktan sonra" ifadesini kullandığın için bu adamla 2 aydan daha önce ilişkiye girmişsin sen. Yani ya o gece yada bikaç gün sonra. Öyle masum değil bu olay. Anlatıcaksan gerçekleri anlat.

Sonuç olarak; bu adamlar seni sevmiyor. Cinsellik konusunda senden faydalanmaya çalışacak kadar basit ve geri fikirli insanlar bunlar. Aralarında senin hakkında konuşup eğleniyorlardır da belki. Beklenir. İkisinden de uzak dur! Kendine yeni bir sayfa aç! Bu şekilde devam edersen daha çok şey gelir başına.

Bende ilişki yaşadım. O yüzden erkeklerin yaklaşımını, fikirlerini bildiğim için sana objektif bi yorum yapmaya çalıştım. Lütfen kimsenin senden faydalanmasına izin verme. Ha bi adama aşık olursun, düzgün bir ilişkiniz olur. Aradan uzun zaman geçer, onun düşünce tarzını kafanda tartıp sonra birlikte olursun. O başka. Ama şu anlattığın konu gerçekten iğrenç görünüyor karşıdan. Sen değil, karşındaki adamlar iğrenç olan. Bu kadar saf olma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…