- 8 Aralık 2014
- 52
- 4
- 98
- Konu Sahibi hayatagulumse00
-
Evet biliyorum o geceye dair cok fazla yankislarim var ve ben b7nun farkindayim. O cocuga guvenmem fazlasiyla saflikti benim icin. Beni anladiginiz ve benim hislerimi duygularimi goz onunde bulundurdugunuz icin tesekkur ederim. Yorumlariniz beni anlayan birileeinin var oldugunu bilmek umudumu kaybetmeden varolabilmem icin buyuk bi sebeb. Tesekkur edwrim.Su yazdiklariniza gore , "rahat" kadinlarin hayirlari hayir olarak kabul edilmemeli ?? Yani "rahat" kadinlara tecavuz edilebilir, onemli degil?
Kiz ickiliydim, kendimi savunmayacak durumdaydim demis........kendini savunmayacak durumdan faydalanmak=tecavuz, Cinsel iliski + istek disi= tecavuz, bu kadar net. Tecavuz istekdisi cinsel iliskiye verilen isim, sizin taniminiz ne bilmiyorum ana TDK ve anayasa tanimi bu. Baska da bir ayrinti yok, kadin namusluysa, safsa, rahat degilse, ickili degilse, tamamiyle ayiksa vs gibi.
Konuya geleyim, rahat da olsa , yollu da olsa, fahise de olsa kimseye tecavuz mesru/hakli olamaz.Nokta.
Evet biliyorum o geceye dair cok fazla yankislarim var ve ben b7nun farkindayim. O cocuga guvenmem fazlasiyla saflikti benim icin. Beni anladiginiz ve benim hislerimi duygularimi goz onunde bulundurdugunuz icin tesekkur ederim. Yorumlariniz beni anlayan birileeinin var oldugunu bilmek umudumu kaybetmeden varolabilmem icin buyuk bi sebeb. Tesekkur edwrim.
Sizde sanirim algilama sorunu var bi doktora baavursaniz iyi edersiniz. Burda. Her. Yazilana cevap vermeye. Kalksam isi gucu birakmam telefonu hic elimden bi4akmamam gerekie. Ben o. Gece sevgilim eve gelince herseyi hatirlasigimi soylemedim aradan bikac hafta gecince bazi seyleri hatirladigimi soyledim ve hayirlayabildigim kadaroyla burda paylastim. Farkinda misiniz bilmem ama o kadar kalin duvarlar ormuasunuz ki beyninizin cevresine. Gozunuzun ucunu gorwmiyoraunuz. Sadece onyargilariniz ve siz. Sizin yorunlariniza cevap. Veemiyor olusim belliki ocinize oturmus baya. Ama sunu o kalin kafaniza sokun ben buraya intihar etmem için neden olusturaunlar beni dahada bunaltsinlar diye yazmadim evet o gece yaptigim yanlislar var ki ben o geceye dair yanlislarimin b8lincinde olmasaydim zaten b7 kadâr sarş8lmazdim kaldigim yerden yoluma devam ederd8m . simdi biraz daha ozverili olmanizi rica ediyorum. Yadâ d3folun gidin sizin o. Onyargili geri zihniyetiniz3 ihtiyaçim yok![QU E="Nihali, post: 38257342, member: 38. 39"]Hayır sen hala algılayamadın yada algıladın çeviriyorsun
Sen niye o kadar içiyorsun kendini kaybedecek kadar ? Bunun cevabını verebilirmisin bana ? İçtin evine niye gidiyorsun ? Bunun sonucu ne olur adam boşuna mı evine götürüyor da evine bırakmıyor seni ? Madem öyle neden şikayet etmiyorsun neden sevgilin dediğin adam eve gelince bana tecavüz etti demiyorsun ?
Bak o ana kadar bir şey hatırlamıyor ne hikmetse sevgilim dediği adam eve gelince her şeyi hatırlıyor yardım etti bana şöyle böyle ne çabuk ayılmış öyle ?
Lütfen biraz mantık biraz konuda eksik çok bilerek anlatmıyor gerçeği
Sizde sanirim algilama sorunu var bi doktora baavursaniz iyi edersiniz. Burda. Her. Yazilana cevap vermeye. Kalksam isi gucu birakmam telefonu hic elimden bi4akmamam gerekie. Ben o. Gece sevgilim eve gelince herseyi hatirlasigimi soylemedim aradan bikac hafta gecince bazi seyleri hatirladigimi soyledim ve hayirlayabildigim kadaroyla burda paylastim. Farkinda misiniz bilmem ama o kadar kalin duvarlar ormuasunuz ki beyninizin cevresine. Gozunuzun ucunu gorwmiyoraunuz. Sadece onyargilariniz ve siz. Sizin yorunlariniza cevap. Veemiyor olusim belliki ocinize oturmus baya. Ama sunu o kalin kafaniza sokun ben buraya intihar etmem için neden olusturaunlar beni dahada bunaltsinlar diye yazmadim evet o gece yaptigim yanlislar var ki ben o geceye dair yanlislarimin b8lincinde olmasaydim zaten b7 kadâr sarş8lmazdim kaldigim yerden yoluma devam ederd8m . simdi biraz daha ozverili olmanizi rica ediyorum. Yadâ d3folun gidin sizin o. Onyargili geri zihniyetiniz3 ihtiyaçim yok!
Beyninizin etrafina o kadar klin duvarlar
Yirumlariniz icin tesekkur ederim onerileriniz benim icin cok onemli hayatimi yeniden duzene sokarken butun bunlari goz onunde bulunduracagim inanin.Bakonemli, o sevgilim dedigin herif senin yarali oldugunu anlamis, durumdan istifade etmeye calisan bir uyanik. Ona da hic guvenme, bir an once uzaklas, olur mu?
Tesekkur ederim yorumunuz icininci_se. post: 38271698 .!.:Bak canım sen o çocuktan ayrıl olmaz o iş.yarın ilk iş yap bunu hemde. Birdaha da aynı hataya düşme. Yüzde yüz güvenmediğin kimseyle içki içme. Burda da kız değilsen hiçbir namuslu erkek srni almaz gibi bıdı bıdı konuşanlara kulak asma. Bırak almasın namusu iki bacak arasında gören sözde namuslu erkekler. Artık onlar her gece zara sarılıp yatıyolardır. Komik ya. Ama o çocuktan ayrıl tüm iletişimi kes. Abla sözü dinle biraz aaaaaa
Sevgili olmsk asik olmak boyle birsey degil oyle. Mi? Seni yadirgamiyorum. Her turlu elestirirsin ama merak ettim hayatinda hic gercekten asik oldun mu ? Buyuk bir ihtimalle evet oldum diyeceksin. Peki ama ask kime gire ask? Bunu hic sordun mu kendine? Ask duygulardadir hislerdedir icinde bulundugum seyin ne oldugunu ancak benim hislerim soyler ki bublarda sadece bana ozel maalesef ki. Ha eger ki. Diyorsan bana gore ask tek duzedir herkez. Ayni asik. Olur onu bilemem. Oyleyse bana gorede sen ask nedir bilmiyorsun derim.Duzgun efendi bi erkek kavramini dahada. Acsana canim. Burdanda soyle bir yoruma variyorum ki sen insanlara insan okdugu icin deger vermiyorsun. Sence birisini sevmek ona deger vermek insana dair. Birsey midir o insani mi secersin yoksa. O insanin yasadiklarina goremi deger verirsin?ben "düzgün efendi" bi erkek olsam asla kuzenimin birlikte olduğu birisiyle sevgili olamam ama "sapık bi erkek"olsam kesinlikle sevgili olurum.sevgili kelimesinide kullanmak istemiyorum ama tarifi yok başka.sevgili olmak aşık olmak böyle bişey değil!!
ben gerçekten bir tek kişiye aşık oldum oda eşim oldu Allaha şükür.rızan olmadan tek gecelik bi ilişki yaşamışsın bu tecavüze girer.şikayetçi olsaydın o zaman?neden şikayetçi olmadın?bana göre birine değer vermek ve aşık olmak ne kadar insana dairde olsa insanıda seçerim.geçmişi olumsuz olan birine aşık olamazdım.çünkü sinek küçüktür ama mide bulandırır.bu benim fikrim.buraya konu açtıysan fikirlerede açık olmalısın.düzgün efendi erkek kuzeniyle birlike olan biriyle bence birlikte olmaz.buda benim fikrim.aile kavramı denen bişey var.sen o çocukla evlensen sanıyormusun mutlu olacağını?kuzeniyle yüzyüze geleceksin yada yüzyüze gelmesen bile sana her dokunduğunda kuzeni aklına gelecek.bunu düzgün bi erkek kabul edemez bence.aile kavramı olmayan,anlık zevkler yaşayan birisi bunu önemsemez.bunlar benim düşüncem sinirlenmene gerek yokSevgili olmsk asik olmak boyle birsey degil oyle. Mi? Seni yadirgamiyorum. Her turlu elestirirsin ama merak ettim hayatinda hic gercekten asik oldun mu ? Buyuk bir ihtimalle evet oldum diyeceksin. Peki ama ask kime gire ask? Bunu hic sordun mu kendine? Ask duygulardadir hislerdedir icinde bulundugum seyin ne oldugunu ancak benim hislerim soyler ki bublarda sadece bana ozel maalesef ki. Ha eger ki. Diyorsan bana gore ask tek duzedir herkez. Ayni asik. Olur onu bilemem. Oyleyse bana gorede sen ask nedir bilmiyorsun derim.Duzgun efendi bi erkek kavramini dahada. Acsana canim. Burdanda soyle bir yoruma variyorum ki sen insanlara insan okdugu icin deger vermiyorsun. Sence birisini sevmek ona deger vermek insana dair. Birsey midir o insani mi secersin yoksa. O insanin yasadiklarina goremi deger verirsin?
Duzgun bi erkek olsam olamam dutprsun ya hata yapmadigimi soylemiyorum o gece hataliydim evet bi cok konuda ama insanlar hata yapar ben bir hata yaptim ve bundan ders aldim hanimefendi. Peki sizn bu yorumunuDan soyle bir sonuc cikiyor insanlarin bir kere bi hata yapmalari onlarin degerlerini hice saymama neden olur mu demek istiyoesunuz karsinizdali insan bi hata yapmis olsa o insana insan olsugu icin kiailigi icin mi deger. Veriesinoz yoksa sadece evet bu hata yapti ben duzgun bir eekegim onunla olmuycam deyip siet mi ceviriesiniz yani? Size sadece Mevlananin bir sozuni soyleyecegim sanirim bu ne anlatmal istesigimi size gayet acik bir sekilde aciklarp_i_n_a_olsast: 38271567 .!.:ben "düzgün efendi" bi erkek olsam asla kuzenimin birlikte olduğu birisiyle sevgili olamam ama "sapık bi erkek"olsam kesinlikle sevgili olurum.sevgili kelimesinide kullanmak istemiyorum ama tarifi yok başka.sevgili olmak aşık olmak böyle bişey değil!!
ben gerçekten bir tek kişiye aşık oldum oda eşim oldu Allaha şükür.rızan olmadan tek gecelik bi ilişki yaşamışsın bu tecavüze girer.şikayetçi olsaydın o zaman?neden şikayetçi olmadın?bana göre birine değer vermek ve aşık olmak ne kadar insana dairde olsa insanıda seçerim.geçmişi olumsuz olan birine aşık olamazdım.çünkü sinek küçüktür ama mide bulandırır.bu benim fikrim.buraya konu açtıysan fikirlerede açık olmalısın.düzgün efendi erkek kuzeniyle birlike olan biriyle bence birlikte olmaz.buda benim fikrim.aile kavramı denen bişey var.sen o çocukla evlensen sanıyormusun mutlu olacağını?kuzeniyle yüzyüze geleceksin yada yüzyüze gelmesen bile sana her dokunduğunda kuzeni aklına gelecek.bunu düzgün bi erkek kabul edemez bence.aile kavramı olmayan,anlık zevkler yaşayan birisi bunu önemsemez.bunlar benim düşüncem sinirlenmene gerek yok
Hz. Mevlana'yı ben çok daha iyi bilirim bir Konya'lı olarak ve Mesnevi'ye gönül vermiş biri olarak.Hz. Mevlana 'nın bende sana şu sözünü söyleyelim "Ey nefsim!Seni sen yapan benim,benide ben yapan sensin.ya yola gel beraber gidelim yada yoldan çekil ben Hakk'a gideyim"..yani insan nefsine yenik düşmemeli.bazı hatalar varkı insanın hayat boyu önüne çıkar.bazı hatalar vardırki affı yok.senin kişiliğin için sevdiği için sana değer verdiğini düşündüğün kişi seninle ömür boyu birlikte olabiliceğini ve bunu sorun etmeyeceğini düşünüyorsan bu korkun neden o zaman?sevgilinde korkuyor seninle olamamaktan.bana değil ona kız o zaman..Duzgun bi erkek olsam olamam dutprsun ya hata yapmadigimi soylemiyorum o gece hataliydim evet bi cok konuda ama insanlar hata yapar ben bir hata yaptim ve bundan ders aldim hanimefendi. Peki sizn bu yorumunuDan soyle bir sonuc cikiyor insanlarin bir kere bi hata yapmalari onlarin degerlerini hice saymama neden olur mu demek istiyoesunuz karsinizdali insan bi hata yapmis olsa o insana insan olsugu icin kiailigi icin mi deger. Veriesinoz yoksa sadece evet bu hata yapti ben duzgun bir eekegim onunla olmuycam deyip siet mi ceviriesiniz yani? Size sadece Mevlananin bir sozuni soyleyecegim sanirim bu ne anlatmal istesigimi size gayet acik bir sekilde aciklar
Senin dunyaya baktigin pencere kirli ise
Benim bahxemdeki cicekleri bile camur gorursun.
Duzgun bir adam olsam derkwn bile duzgun efendilik kavranlarini yanlis yerde kyllandiginizin farkinda bule degilsiniz. Duzgun efendi bi adam ne olursa olsun karsisindaki insana insan olsugu icin deger verie sever. Ha tabi penceresi temozse. Anlayana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?