sevgilimin kuzeni ile istegim dışında cinsel bi birliktelik yaşadım

Sen o gece elin adaminin evinde kaldiginda annen baban seni aramadi mi ?

Ilk defa mi sarhos oldun

Daha once de baskalarinin evinde kalir misi.??

Bu konuda dert ettigin sy tecavuz e ugraman mi yoksa, kuzeniyle birlikte olman mi

Bana tecavuzu baskasi yapsa pek de dert etmeyecekmissinn gibi geldi

Bence sevgilinle tencere kapaksiniz devam edin.

hiç gerçekçi değil aranda bişey olmayan ve sadece arkadaşın olduğunu iddia ettiğin bi erkekle başbaşa gecenin bi saatine kadar ,içiyosun o da güya gizlice votka koymuş falan ne yani kız mı yok birlikte olacak da sana tecavüz ediyor anlayamadım.
ayrıca sevgiline zorla birlikte olduğunu söylediğinde de o gidip kuzeni dövmedi mi nası sevgili bu.
bütün bunları kenara bıraktım o geceyi unutalım deyip duruyorsunuz ama karşınıza çıkıyor bu hep böyle olacak böyle bir olay unutulmaz evlenseniz de aranızda sorun olur

öncelikle buram buram yalan kokusu alıyorum
tut ki yalan değil
-Kardeş,sana tecavüz eden adamın kuzeninden başka memlekette adam mı kalmadı?
-Hadi o tecavüz etti kuzeninin tecavüz ettiği kadından başka kadın mı kalmadı ?
-Hadi kalmadı diyelim sizin meşrep içinde at koştur bayaa geniş heralde önce ki konunda da birlikteliğini yazmışsın
kim kiminle nerde napıyor belli değil
senin işin olmaz hanım kızım.

Ay nie olmasin cnm böyle tipler birbirini bulsun da diger insanlara o geniş mesheplerini yaymasinlar,

belliki sevdiğiniz adam o geceki olayı hazmedemeyecek ve hep aklının bi yerinde olacak.
evlensenizde bu konu gündemden düşmiycek.
bende diğer yorumlarda olduğu gibi sizinle birlikte olmaktan başka amacı olmadığını düşünüyorum.

bu kadar smiley bu kadar soru ve bu kadar şaşkınlık bomboşa gitti...konu fakeymiş...

vay be ne geniş mideler varmış bu hikayenin kahramanlarında

geniş geniş takılmaya devam

Bu nasil hikaye be adam sana tecavuz ediyor sonra kuzeni geliyor sizi kuzeniyle basbada birakip uyumaya gidiyor banada hic inandirici gelmedi yeni bi dizi senaryosu heralde

Tecavuze mi ugradiniz? Dogru mu bu ?
Dastek alin sikayet edin bir sey yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…