- 14 Temmuz 2022
- 180
- 61
- 13
- 23
- Konu Sahibi honeysuffer
-
Çok haklısınız . Erkekler bile kız olsam en basitinden arabası olmayan biriyle çıkmam diyorlar. Param olmadan kimseyle çıkmam diyorlar elin kızını otobuslerde mi geçiştiriyim diye. Kadınların maddi şeyler isteme hakkı var kesinlikleBu durumu yaşadım.Hatta yıllarımı vererek,sevgilime acıyarak,sürekli çevremdekilerin benim hayallerimi yaşadığıni izleyerekSonra başka sebeplerden soğudum ve bitirdim.Ardima dönüp baktığımda nedenn sorguladığım, memnun olmadığım,içimden başka şeyler geçerken ben her türlü varım kafasında bir ilişki yaşadım ki diyorum.Zaten ondan sonra olmuş maddi anlamda kendini gerçeklestirmis kişilere hayatımda yer verdim.Bence bir yere kadar taşı bu ilişkiyi eğer bu sadece güzel günlere bir geçişse sabret ama böyle gidecekse başka sebeple bitir ilişkini.Bunu söylememin sebebi içinin başka dışının başka olması
elin kızını otobuslerde mi geçiştiriyim
Sevgilisi diye oğlan ona göre çok şey beklemiyorsa haklı olabilirsiniz ama hem her şeyi bekliyorlar hem kız bir şey istemesin kafasındalar çoğuBu kişi sizin kocanız değil. Mesuliyeti yok. Sadece sevgilisiniz. Neden size dünyaları sermek gibi bir mesuliyeti olsun? Ayrıca hayatı bu şekilde kaciracaginizi düşünüyorsanız o kişiden ayrılın. Şu hayatta değer verilmek,sevilmek kadar güzel birşey yok.Daha ne istiyorsunuz. Çok istiyorsan kendin çalış kendin kazan ye iç. O da öğrenci siz de. Ne bekliyorsunuz?
Ben demiyorum onlar diyor
Hayatını yaşayamıyormuş gibi olman sevglinin suçu mu? Zengin olsa tatil paranı o mu karşılayacak? Erkekler bizim para kasamız mı? Tövbeler olsun ya okuyanı da okumayanı da zengin koca hayaliyle yaşıyor.yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
bizim 4 yıllık arkadaş olduğumuz 1 çift var kızın durumu normal fakat sevgilisnin durumu baya iyi bize de beraber tatile gitmeyi teklif etti ve kişi başı ödenmesi gereken miktar benim 6 aylık bursum falan keza erkek arkadaşımın da durumu yok. reddetmek durumda kaldık ve ben düşündüğüm için çok üzüldüm bunu ama düşüncelerime hakim olamadım milletin sevgilileri hayatını yaşıyor pahallı hediyeler havada uçuşuyor ne güzel gezip tozuyolar biz sürekli evde oturduk diye geçirdim içimden.. birbirimize hediye bile alsak zor duruma düşüyoruz ama biliyorum ki durumu olsa dünyaları önüme serer ki kendi de diyor bunu ama bir yandan hayatı kaçırıyormuş hissetmek bi yandan huzurlu olduğum ilişkide bulunmak arasında eziliyorum. lütfen bana kızmayın ama çok gencim ve hayatımı yaşayamıyormuş gibiyim rahat ve güzel sosyal bir yaşamın bu eksikliğini hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Bunun sitemini okuyup geçinirken senin gibi şımarık bir kızın kaprislerini avutmak zorunda kalan sevgiline değil anne babana yap güzel kızım. Zira senin lüks hayat ideallerini karşılamak sevgiline düşmez.yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
bizim 4 yıllık arkadaş olduğumuz 1 çift var kızın durumu normal fakat sevgilisnin durumu baya iyi bize de beraber tatile gitmeyi teklif etti ve kişi başı ödenmesi gereken miktar benim 6 aylık bursum falan keza erkek arkadaşımın da durumu yok. reddetmek durumda kaldık ve ben düşündüğüm için çok üzüldüm bunu ama düşüncelerime hakim olamadım milletin sevgilileri hayatını yaşıyor pahallı hediyeler havada uçuşuyor ne güzel gezip tozuyolar biz sürekli evde oturduk diye geçirdim içimden.. birbirimize hediye bile alsak zor duruma düşüyoruz ama biliyorum ki durumu olsa dünyaları önüme serer ki kendi de diyor bunu ama bir yandan hayatı kaçırıyormuş hissetmek bi yandan huzurlu olduğum ilişkide bulunmak arasında eziliyorum. lütfen bana kızmayın ama çok gencim ve hayatımı yaşayamıyormuş gibiyim rahat ve güzel sosyal bir yaşamın bu eksikliğini hissediyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Zengin erkeklerde gelsin bir fakir kıza peri masalı gibi bir hayat yaşatayım diyordu. Zengin erkekler konu sahibi gibi kızlardan sadece faydalanır, iki yemek bir iki hediye bir tatille gözünü boyayıp gönlünü eğlendirir sonra bırakır eğer cidden evlenme niyeti olursada gider kendi çevresinden birini bulur evlenir. Zira öyle kızların maliyeti şöyle eli yüzü düzgün eskortlardan çok daha az çünkü.Kimse kimsenin hayatına bedava sponsor olmaz. Öyle adamlar konu sahibi gibi kızları eşi olarak değil metres olarak alır. O yedirdiği yemekleri tatilleri falanda ortamına sokarak yapmaz, zira yanına yakıştırmaz sadece yatağına alır yedirdiği paranın karşılığını bekler. Siz o yaz dizilerini izlemeyi bırakın bence. Sizin evlenen kadınlara neden hizmetçi muamelesi yaptığınızı görmüş olduk böylece. Siz erkeklerle ilişkiyi hayat arkadaşlığı değil alışveriş olarak görmenizden kaynaklanıyormuş.Hiç buradaki romantik sevgi pıtırcıklarına bakma sen. Hayatın gerçek yüzü hiç de öyle "parası olmasın, beni sevsin yeter" diye geçmiyor, geçmez. Parası olmayan insanı ailesi bile sevmiyor bu devirde. Lüks hayat, yatlar katlar istemiyorsan maddi durumu iyi olan, en azından birlikte bir tatil yapabileceğiniz bir partner istemen gayet normal. Öyle tavus kuşu gibi dört duvar arasında yaşayıp "ama beni seviyor, değer veriyor" romantikliğine gireceksen, hayatın boyunca insanlara öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın.
Kendi paranı kazan diyenleri de salla. Gidip de bir şirkette ceo olarak çalışmayacaksın sonuçta, 5500 lira asgari ücretle anca karnını doyurursun. Maddi durumu iyi olan birini sev. Onun da seni sevmesini sağla. Rasyonel düşün.
Herkesin karşılıklı beklentisi var işte. Erkekler güzel bulmadıkları kızlara hiç bir şey yapmıyorlar. Kızların da maddi standartlari olabilir çok normalZengin sevgili için sugar daddy is loading... Hoff :) sonra bu kızlar niye erkekler fiziksel özelliğe göre yaklaşıyorlar kadınlara diye cemkiriyorlar.
(Yorumları okumadim, bu maddi beklentiler cok yorucu)
Bu konu dahilinde cevap verecek olursak en başta maddiyat olarak "yeterli" sevgili edinecek o zaman. Önce canım sonra canın çıksın modu karşı tarafı yaralıyor.Herkesin karşılıklı beklentisi var işte. Erkekler güzel bulmadıkları kızlara hiç bir şey yapmıyorlar. Kızların da maddi standartlari olabilir çok normal
yine herkes kızmış kadınların maddi standartları olması niye bu kadar kizdiriciysa.Hiç buradaki romantik sevgi pıtırcıklarına bakma sen. Hayatın gerçek yüzü hiç de öyle "parası olmasın, beni sevsin yeter" diye geçmiyor, geçmez. Parası olmayan insanı ailesi bile sevmiyor bu devirde. Lüks hayat, yatlar katlar istemiyorsan maddi durumu iyi olan, en azından birlikte bir tatil yapabileceğiniz bir partner istemen gayet normal. Öyle tavus kuşu gibi dört duvar arasında yaşayıp "ama beni seviyor, değer veriyor" romantikliğine gireceksen, hayatın boyunca insanlara öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın.
Kendi paranı kazan diyenleri de salla. Gidip de bir şirkette ceo olarak çalışmayacaksın sonuçta, 5500 lira asgari ücretle anca karnını doyurursun. Maddi durumu iyi olan birini sev. Onun da seni sevmesini sağla. Rasyonel düşün.
Evet ona göre olmalıydı belki o an düşünemedi her şey olabilir ama halen ayrılabilir bu onu kötü biri yapmazBu konu dahilinde cevap verecek olursak en başta maddiyat olarak "yeterli" sevgili edinecek o zaman. Önce canım sonra canın çıksın modu karşı tarafı yaralıyor.
Kadınların maddi standartı olmasına kızmıyor kimse, zengin bir adam bulayım, masraflarımı o karşılasın düşüncesine kızıyor. Zira erkeklerle maddi menfaat karşılığı sevgili olma ve birliktelik yaşamanın, gençlik ve güzelliğini ihtiyaçlarına sermaye etmenin ne anlama geldiği malum çünkü.yine herkes kızmış kadınların maddi standartları olması niye bu kadar kizdiriciysa.
Zengin adamlar salak değil, senin onunla ne için beraber olduğunu anlarlar. Adamlar salak olsa o kadar parayı yığar ve elinde tutabilir mi? Sonra ona göre davrandıklarında ağlamayacaksanız buyurun.yine herkes kızmış kadınların maddi standartları olması niye bu kadar kizdiriciysa.
Hey gidi sosyal medya hey! Seviyorum dedigi kisiyle olan iliskisini bile Lux hayat paylasimlari yapanlarla kiyas yapmaya sorgulamaya neden olan sosyal medya, gorevini gercekten cok iyi yapmis.yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
asıl bahsetmeye çalıştığım şey bana ev araba alınması değildi zaten, bir cafeye dahi gitmekte zorlandıgınız hep evde oturdugunuz bi iliski dusunun. bu da zamanla iliskiye zarar verdi ve monotonlastık yakındıgım sey iliski icerisinde sosyal olamamaktı, sevgilimin beni parasıyla sosyal bir yapması degil tabii ki beraber yapmak istiyorum her seyi fakat durum bu ayrılmak istemiyorum kesinlikle fakat bazılarınız beni gold digger olmakla sucluyor kadının en buyuk dusmani da kadın gercekten.yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var fakat gelin görün ki çok monoton bir ilişki. ikimiz de öğrenciyiz bu yüzden gezmeye paramız ve durumumuz yok ama dünyanın en sadık insanı çok değer gördüğüm sevildiğim bir ilişkideyim böyle birini bulduğum için şükrediyorum fakat asıl başlıktaki konuyu neden düşündüğümü açıklayacağım
Biz de diyoruz ki sizin paranızla da kafeye gidilmiyor demek ki. Zorlantı sadece erkekte para yoksa olmuyor ya hani. Onda yoksa siz götürün? Sizin de yok ki götüremiyorsunuz.asıl bahsetmeye çalıştığım şey bana ev araba alınması değildi zaten, bir cafeye dahi gitmekte zorlandıgınız hep evde oturdugunuz bi iliski dusunun. bu da zamanla iliskiye zarar verdi ve monotonlastık yakındıgım sey iliski icerisinde sosyal olamamaktı, sevgilimin beni parasıyla sosyal bir yapması degil tabii ki beraber yapmak istiyorum her seyi fakat durum bu ayrılmak istemiyorum kesinlikle fakat bazılarınız beni gold digger olmakla sucluyor kadının en buyuk dusmani da kadın gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?