sevgilimin maddi yetersizliği

Çok haklısınız . Erkekler bile kız olsam en basitinden arabası olmayan biriyle çıkmam diyorlar. Param olmadan kimseyle çıkmam diyorlar elin kızını otobuslerde mi geçiştiriyim diye. Kadınların maddi şeyler isteme hakkı var kesinlikle

Sevgilisi diye oğlan ona göre çok şey beklemiyorsa haklı olabilirsiniz ama hem her şeyi bekliyorlar hem kız bir şey istemesin kafasındalar çoğu

Zengin sevgili için sugar daddy is loading... Hoff :) sonra bu kızlar niye erkekler fiziksel özelliğe göre yaklaşıyorlar kadınlara diye cemkiriyorlar.
(Yorumları okumadim, bu maddi beklentiler cok yorucu)

Hayatını yaşayamıyormuş gibi olman sevglinin suçu mu? Zengin olsa tatil paranı o mu karşılayacak? Erkekler bizim para kasamız mı? Tövbeler olsun ya okuyanı da okumayanı da zengin koca hayaliyle yaşıyor.

Bunun sitemini okuyup geçinirken senin gibi şımarık bir kızın kaprislerini avutmak zorunda kalan sevgiline değil anne babana yap güzel kızım. Zira senin lüks hayat ideallerini karşılamak sevgiline düşmez.
Ha rahatça yaşamak istiyorsan git part time çalış. Ben 3 sene okuldan işe işten okula koştum ki hayat böyle pahalı değildi ben okurken.

Kocama yapamam ben bu tribi sen ne hakla sevgiline lüks hayat yasatmiyorsun sitemini yapabiliyorsun.

Sevgilimle kurtuluş parkında bankta oturup birer simitle geçirdiğimiz çooook günler oldu.
Sonra hunharca para harcayacağımız zamanlar da geldi. Ama bizi biz yapan zorluk günlerimizde o paylaştığımız simitin bize hala hissettirdikleri...

Sevmiş olsanız bu durumu gözardı ederdiniz fakat siz onu sevmiyorsunuz. Çok hayatı yaşamak istiyorsanız kendinizde çalışmaya gönlünüz yok belli bırakın bunu size hayatı ayaklarınızın altına seren ama aynı zamanda bir insan gibi davranmayan sizi devamlı aldatan sizi sevmeyen saygı duymayan biriyle olun ama hayatı ayaklarınızın altına sersin. Nasıl bir kafa yapınız var herşey para mı demek ya benim sevgilimin durumu kötü olucak dicem ki bana hayatı yaşatmıyor ne münasebet yani öyle bir zorunluluğumu var. Valla sevgiliniz yerinde olsam size kapı orda git paralı bir sevgili bul derdim.

Zengin erkeklerde gelsin bir fakir kıza peri masalı gibi bir hayat yaşatayım diyordu. Zengin erkekler konu sahibi gibi kızlardan sadece faydalanır, iki yemek bir iki hediye bir tatille gözünü boyayıp gönlünü eğlendirir sonra bırakır eğer cidden evlenme niyeti olursada gider kendi çevresinden birini bulur evlenir. Zira öyle kızların maliyeti şöyle eli yüzü düzgün eskortlardan çok daha az çünkü.Kimse kimsenin hayatına bedava sponsor olmaz. Öyle adamlar konu sahibi gibi kızları eşi olarak değil metres olarak alır. O yedirdiği yemekleri tatilleri falanda ortamına sokarak yapmaz, zira yanına yakıştırmaz sadece yatağına alır yedirdiği paranın karşılığını bekler. Siz o yaz dizilerini izlemeyi bırakın bence. Sizin evlenen kadınlara neden hizmetçi muamelesi yaptığınızı görmüş olduk böylece. Siz erkeklerle ilişkiyi hayat arkadaşlığı değil alışveriş olarak görmenizden kaynaklanıyormuş.

Zengin sevgili için sugar daddy is loading... Hoff :) sonra bu kızlar niye erkekler fiziksel özelliğe göre yaklaşıyorlar kadınlara diye cemkiriyorlar.
(Yorumları okumadim, bu maddi beklentiler cok yorucu)
Herkesin karşılıklı beklentisi var işte. Erkekler güzel bulmadıkları kızlara hiç bir şey yapmıyorlar. Kızların da maddi standartlari olabilir çok normal

Herkesin karşılıklı beklentisi var işte. Erkekler güzel bulmadıkları kızlara hiç bir şey yapmıyorlar. Kızların da maddi standartlari olabilir çok normal
Bu konu dahilinde cevap verecek olursak en başta maddiyat olarak "yeterli" sevgili edinecek o zaman. Önce canım sonra canın çıksın modu karşı tarafı yaralıyor.

yine herkes kızmış kadınların maddi standartları olması niye bu kadar kizdiriciysa.

Bu konu dahilinde cevap verecek olursak en başta maddiyat olarak "yeterli" sevgili edinecek o zaman. Önce canım sonra canın çıksın modu karşı tarafı yaralıyor.
Evet ona göre olmalıydı belki o an düşünemedi her şey olabilir ama halen ayrılabilir bu onu kötü biri yapmaz

yine herkes kızmış kadınların maddi standartları olması niye bu kadar kizdiriciysa.
Kadınların maddi standartı olmasına kızmıyor kimse, zengin bir adam bulayım, masraflarımı o karşılasın düşüncesine kızıyor. Zira erkeklerle maddi menfaat karşılığı sevgili olma ve birliktelik yaşamanın, gençlik ve güzelliğini ihtiyaçlarına sermaye etmenin ne anlama geldiği malum çünkü.

Zengin adamlar salak değil, senin onunla ne için beraber olduğunu anlarlar. Adamlar salak olsa o kadar parayı yığar ve elinde tutabilir mi? Sonra ona göre davrandıklarında ağlamayacaksanız buyurun.

Hey gidi sosyal medya hey! Seviyorum dedigi kisiyle olan iliskisini bile Lux hayat paylasimlari yapanlarla kiyas yapmaya sorgulamaya neden olan sosyal medya, gorevini gercekten cok iyi yapmis.
Sen arkadasim, bu sasaali hayat aldatmacasinin girdabina kapilmissin, lutfen birak o zavalli Fakir sevgilini ve citir arayan yasi ileri birini bul da istedigin o pahali hediyeli tatilli hayati yasa. En fazla 1-2 yil sonra burada "aldatildim, meger evliymis" baslikli konu basligini okuyacagiz, haberin olsun

asıl bahsetmeye çalıştığım şey bana ev araba alınması değildi zaten, bir cafeye dahi gitmekte zorlandıgınız hep evde oturdugunuz bi iliski dusunun. bu da zamanla iliskiye zarar verdi ve monotonlastık yakındıgım sey iliski icerisinde sosyal olamamaktı, sevgilimin beni parasıyla sosyal bir yapması degil tabii ki beraber yapmak istiyorum her seyi fakat durum bu ayrılmak istemiyorum kesinlikle fakat bazılarınız beni gold digger olmakla sucluyor kadının en buyuk dusmani da kadın gercekten.

Biz de diyoruz ki sizin paranızla da kafeye gidilmiyor demek ki. Zorlantı sadece erkekte para yoksa olmuyor ya hani. Onda yoksa siz götürün? Sizin de yok ki götüremiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…