sevgilimin maddi yetersizliği

Buradakiler o erkekleri öcü korkunç yaratık olarak görmüyor. Zaten baştan anlamamışsınız konuyu. Konu sahibi eğer daha iyi şartlar, daha güzel sosyal ortamlar, para istiyorsa bu durumun sevgiliyle ne alakası var? Çalışsın kazansın harcasın. Kendi eksikliğini sevgilisiyle bağdaştıyor çünkü arkadaşının sevgilisi zengin ona özeniyor. Kendisi bu sevgilisinden ayrılsa zengin sevgili bulacağı ne malum? Ayrıca kim ister maddi imkanları için tercih edilmeyi? O erkekler de kendileri olduğu için sevmeyi sevilmeyi hak etmiyor mu? Konu sahibi resmen erkekleri bir araç olarak görüyor. Kadınlara araç obje olarak bakıldığında ses çıkarıyoruz, erkeklere para olarak bakıldığında "çalış diyenleri salla" "amaaan bul zengin bir sevgili bak hayatına".

Hahaha bu yorumunuza çok güldüm. Çünkü kısa bir süre önce evlenip çocuk yapmak isteyen kadınları aşağılıyordunuz bir konuda. Hatta baya linç yemiştiniz. Kendinize maddi manevi yetmekle ve bir erkeğe muhtaç olmamakla övünüyor, diğer kadınları erkek erkek diye ölmekle suçluyordunuz.

Şimdi de erkekleri övüyor ve erkek üzerinden geçinmek istememenin çok normal olduğunu söylüyorsunuz. Siz kendiniz konu sahibinden çok daha normal hayat yaşamak isteyen kadınları ezikliyodunuz hatırlatırım. Sırf muhalefet olmak için yazmayın, biraz tutarlı olun, burda yazdığınız mesajlar silinmiyor

Son düzenleme:
3 günlük dünyada çalışmak çabalamak da ne? Ne gerek var, dünyada kendi emeğinle bir yere gelmeye. Koca parasıyla gayet de mümkün bir yerlere gelmek.
Eşiniz de desin bakalım 3 günlük dünya kendimi niye kullandırayım? Yaşarım hayatımı bana yettiği kadar çalışırım keyfime bakarım. Niye elalemin bana yüklediği "para getiren" görevine bu kadar anlam yükliyim?

Ben hala kendi hayatımda aynı fikirdeyim zaten. Kimseye kendi fikirlerimi empoze etmeye çalışmadığım için artık sadece duruma göre yazmaya karar verdim. Erkekleri de övmüyorum, sadece bu tarz durumda olan insanların rasyonel düşünmesi gerektiğini söylüyorum.

Ben de sizin kendinizle çeliştiğinizi söylüyorum. Başka yorumda maddi manevi kendine yetmekle övünüp sadece “aşk” isteyen (bakın maddi bir şey değil aşk, sevgi) kadınları aşağılarken, burda ne varmış canım paralı sevgili istiyorsa kendi çalışsa zaten asgari ücret alacak demeniz tuhaf kaçıyor. Birkaç yorumunuzu şuraya bırakayım da söylediklerim havada kalmasın -_- erkeksiz yaşamakla bu kadar övünen bir üyenin bu başlıkta bunları yazmasına diyecek bir şey bulamıyorum lol.

Yine asgari ücretle mucizeler yaratan bir üyemiz daha
Ekonomik kriz sadece asgari ücret üzerinde kazanan orta direği vurdu heralde. Asgari ücretli yaşıyor, mutlu halinden, zenginin zaten keyfi yerinde. Olan bize olmuş.
Mucizeler yaratmayıp ne yapacağım ? Ülkenin hali ortada, ben kriz yok diye bir şey de demedim ama tutupta kendimi öldürecek ya da iyice süründürecek halim de yok, zamanı geldiğinde bu durumu değiştirebilmek için vatandaşlık görevimi yapacağım zaten, o zamana kadar da kendi imkanlarım çerçevesinde hayatımı en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğim. Olması gereken de bu çünkü.

Ailenize gidip ben istediğim hayatı yaşayamıyorum demiyorsunuz, kendinize dönüp ben istediğim hayatı yaşıyamıyorum çünkü elimi taşın altına koyup part time çalışayım demiyorsunuz ama size bakmaya hiç bir mesuliyeti olmayan insana dönüp beklentiye giriyorsunuz. Gerçekten pes doğrusu .

Siz size hayati yastacak biri istiyosunuz nekadar yanlis bir bakis acisi calisin kendiniz yasayin? Bazi insanlarin zengin sevgilisi olabilir yada kendisi zengin olabilir herkesin hayati birmi yani nekadar sacma dusunuyosunuz ozaman ayrilin kendinize size cok para harcayacak birini bulun ayriyeten sizinde durumunuz yok zaten bu tamamen birinin sirtindan yasama istegi sizdeki

Ben yazdıklarımı hatırlıyorum hanımefendi dediğim gibi ben kişisel hayatımda zaten hala böyle düşünüyorum. Ben kendi fikrimi yazdım, eleştirildi hatta hakaret edildi, o yüzden ben artık buraya kendi fikirlerimi yazmaktan vazgeçip sadece yazarların durumuna göre empati yapmaya çalışmaya karar verdim. Ben bu durumda olsam ne yapardım diye sorup onun yanıtını yazıyorum artık.

Hayır siz yazdıklarınızın hatırlanacağını ya da görülebileceğini akıl edemediğiniz için daha önce yazdıklarınıza tamamen zıt şeyler yazdınız şimdi çevirmeye çalışıyorsunuz. Yemiyoruz...

O yaşlarda bu tarz kıskançlıklar oluyor ama şu kibrinizden kurtulun.başkasının ödediği tatilden, hesaptan falandan filandan normal bir insan o kadar rahatsız oluyor ki hiç de zevki sefa edip, para yeme zevki falan yaşanmıyor söyleyeyim.biraz da kader yani ne yapacaksın ki sana paralısı denk gelmiyorsa ? Tutup kolundan hadi beni tatile götür mü diyeceksin adamlara ?.her durumun bir yaşı var.atanmadan önce ben de bir ht yapamıyordum şimdi yapıyorum.2 sene sonra hayat bitmiyor her durum yaşanıyor merak etmeyin.

Vallahi size bir şey ispatlamak zorunda değilim. İstediğinize inanabilirsiniz. Ben bunları yazınca elime bir şey geçmiyor.

Bu kafalara ne anlatsan boş,tamam birey olmayı kendini geliştirmeyi,ufkunu çevreni kendi standartlarına çıkarmayı bırakın,zengin kro bulun evlenin onun standartlarına göre yaşayın

Bu kafalara ne anlatsan boş,tamam birey olmayı kendini geliştirmeyi,ufkunu çevreni kendi standartlarına çıkarmayı bırakın,zengin kro bulun evlenin onun standartlarına göre yaşayın
Bulda evlenecek de bulamıyor ki. Zenginini çıkar kro’yu bile bulamıyor.

zengin insanlar da salak degil kimse kollarini acip sizi beklemiyor ben kazanayim da su da yesin demjyor. siz ona ne vaat ediyorsunuz? bu verdiginiz onerinin kendini satmaktan ne farki var?

6 aylık bursu ben çalıştığım halde hiçbir sorumluluğum olmadıgı halde veremiyorum, ögrenci adam nasıl versin? Ayrıca sana bakmak zorunda değil sevgilisiniz diye. Ayrılmak istiyosan ayrıl ama, birilerinden bişey bekleyeceğine işe gir, kendine de bi faydan dokunsun. Ay ben bu nesildeki hazıra konma huyundan nefret ediyorum ya, sıfır çaba sıfır emek ama asla da lüksten geri kalmama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…