• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin merhametsizliği

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
27
Merhaba, ben bir kaç ay önce sevgilimle yani şu anki eski sevgilimle birlikte oldum. Çok seviyorduk ve evlenecektik. Bir kaç hafta geçti ve mide bulantısı başımın acayip dönmesi gibi şeyler oldu. Test yaptım ve cidden hamileydim. Onu buna söyledim. Ben istemiyorum bebeği aldiricaz yarın gidip dedi. Hayır dedim ben bakıcam ona aldırmam dedim. Zorla götürdü aldılar aglaya ağlaya. Sonra beni kendi evime bıraktı hala Ağlıyorum. Canım çok yanıyor. Onu sa çok seviyorum. Bebegimede çok üzülüyorum. Ne yapayım?

Ne bekliyorsun? Git birdaha çocuk yap dememizimi???
Ayrılman-ayrılması iyi olmuş

Artik olan olmus hicbisey bebegini geri getirmz iyi kotu olayi atlatmaya calis ve onune bak bidada o adamla yanyana dahi gelme artk ondan sana hayr ckmaz ahlaksz adam buarada yasin kac

Bu konu kapanmazsa buralar karışır.
Kürtajı normal bulanlar ve bulmayanlar arasında.

cocuk istemeyen kisi onlemini alır ha onlemini aldıgı halde olduysa bile bu sekilde sogukkanlılıkla aldırıcaz deyip aglata aglata aldırmaya goturmez her halukarda sizi dusunmeyen bir adam var karsınızda

Merhaba, ben bir kaç ay önce sevgilimle yani şu anki eski sevgilimle birlikte oldum. Çok seviyorduk ve evlenecektik. Bir kaç hafta geçti ve mide bulantısı başımın acayip dönmesi gibi şeyler oldu. Test yaptım ve cidden hamileydim. Onu buna söyledim. Ben istemiyorum bebeği aldiricaz yarın gidip dedi. Hayır dedim ben bakıcam ona aldırmam dedim. Zorla götürdü aldılar aglaya ağlaya. Sonra beni kendi evime bıraktı hala Ağlıyorum. Canım çok yanıyor. Onu sa çok seviyorum. Bebegimede çok üzülüyorum. Ne yapayım?
Plansız gelen bir bebek her ne kadar birbirinizi seviyo olsanız bile insanı şok edebilecek yanlıs kararlar aldırabilecek bi durum. Eger sevdiğine inanıyorsanız devam edin inanmıyorsanız bırakın bunu ayırt edebilecek kişi sizsiniz. Gecmiş olsun.

of of bana iffet filmini hatırlattı eskiler müjde ar ...kınamak istemiyorum yorum olarak yazık yani gercekse bu hikaye yatmayi bilebilen bi insan açık yaziyorum ama korunur yahu bari ertesi gün hapı falan alsaydin ya bi haber misin ki valla ne diyeyim aklını başına al o adamdan da uzak dur olan olmuş geçmiş olsun......

Back
X