• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin merhametsizliği

Yapmak mı istiyorsun yap yine yap,ama korun yahu!!

Kadin erkek herkes çalişmali, kapali kapilar ardinda fantaziler fantaziler.Bari inandirici ol yine geç dalgani.Dalga geçeceğim derken dalga geçiliyorsun burda.Allah akil fikir versin

hastanelerde zorla aglaya aglaya istemedigin halde kürtaj mi yapiyorlar??enterasan..hic inandirici gelmedi.

Merhaba, ben bir kaç ay önce sevgilimle yani şu anki eski sevgilimle birlikte oldum. Çok seviyorduk ve evlenecektik. Bir kaç hafta geçti ve mide bulantısı başımın acayip dönmesi gibi şeyler oldu. Test yaptım ve cidden hamileydim. Onu buna söyledim. Ben istemiyorum bebeği aldiricaz yarın gidip dedi. Hayır dedim ben bakıcam ona aldırmam dedim. Zorla götürdü aldılar aglaya ağlaya. Sonra beni kendi evime bıraktı hala Ağlıyorum. Canım çok yanıyor. Onu sa çok seviyorum. Bebegimede çok üzülüyorum. Ne yapayım?
Birlikte olurken bunun onlemini niye almadiniz diye sorarlar. Sevgilin keyfini dusunur almaz senin aklin neredeydi desem.
Neyse eski sevgilini sevmekten vazgec bir an once toparlan. Yaptigin hatalardan ders al ve cok cabuk büyü.

Prezervatif diye bişey icat edildi. Kullanmayı deneyin farkı göreceksiniz.

Canı çok yaniyomus. :ukala: Sen izin vermesen dirayetli dursan o çocuğu nasıl aldıracak zorla ? Korsan kürtajcıya falan mı gittiniz . Normal bi hastanede senin istemediğini görüp hayatta almazlardi . Olan çocuğa olmuş. Bi de seviyorum diyo ya

Back
X