Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorla kürtaj mı?hemen tespit edilmeli!!!Merhaba, ben bir kaç ay önce sevgilimle yani şu anki eski sevgilimle birlikte oldum. Çok seviyorduk ve evlenecektik. Bir kaç hafta geçti ve mide bulantısı başımın acayip dönmesi gibi şeyler oldu. Test yaptım ve cidden hamileydim. Onu buna söyledim. Ben istemiyorum bebeği aldiricaz yarın gidip dedi. Hayır dedim ben bakıcam ona aldırmam dedim. Zorla götürdü aldılar aglaya ağlaya. Sonra beni kendi evime bıraktı hala Ağlıyorum. Canım çok yanıyor. Onu sa çok seviyorum. Bebegimede çok üzülüyorum. Ne yapayım?
İyi de canim artik yapacak bir şey kalmamis. Ayrıca sen hayir dedikten sonra hangi doktor zorla kürtaj yapabilir ki. Sen gercekten o bebegi istiyor muydun. Evlilik disi dogurup bakabilecek miydin. Maddi ve manevi acidan bu guce sahip miydin. Sanmiyorum. Oyle olsa hic bir guc seni o doktora goturemezdi. Bundan sonra akilli ol. Bir daha kimseyle korunmadan ya da karsindakinin korunduguna emin olmadan birlikte olma. Ayrıca kürtaj kadim için hem fiziken hem ruhsal olarak ciddi bir iştir. Bas edemediğini dusundugun anda mutlaka destek al.Merhaba, ben bir kaç ay önce sevgilimle yani şu anki eski sevgilimle birlikte oldum. Çok seviyorduk ve evlenecektik. Bir kaç hafta geçti ve mide bulantısı başımın acayip dönmesi gibi şeyler oldu. Test yaptım ve cidden hamileydim. Onu buna söyledim. Ben istemiyorum bebeği aldiricaz yarın gidip dedi. Hayır dedim ben bakıcam ona aldırmam dedim. Zorla götürdü aldılar aglaya ağlaya. Sonra beni kendi evime bıraktı hala Ağlıyorum. Canım çok yanıyor. Onu sa çok seviyorum. Bebegimede çok üzülüyorum. Ne yapayım?
sen istemediğin sürece nasıl alcaklar bebeği bu bir ikincisi senden olan çocuğu istemeyen adamı hala ne diye istiyosun yazık bi çocuğun günahına girdinz ben ve ben gibiler bebek hasreti çekiyoruz siz ne uğruna cana kıyıyorsunuz haksız mıyımKeediciK
kontesbarts
valla ya inşallah konu faketir yoksa gerçekten çok sinirlendimOnuda çok seviyorsan sana az yapmış.
Ne demek ya resmen bir can katili oldunuz.
Hala onu seviyorsun pes...
valla ya inşallah konu faketir yoksa gerçekten çok sinirlendim![]()
bence maddiyat değil neyse ban yiycem demiyorum bişey zevklerine yapıyolar korunmanın bir sürü yolu var illa parayla değil yaİş cinselliğe gelince eski sevgili yok demez.
Çocuk olunca aldıralım der.
Korunma yöntemini uygulayacak maddi durum yoksa yapmayın ya![]()
Zorla derken? Zorla tecavüz? Zorla birliktelik? Zorla döve döve hastaneye götürme? İnsan ırkı sporla yada mitozla üremiyor bunu artık öğrenin. Bunun bilincinde yaşayın.Merhaba, ben bir kaç ay önce sevgilimle yani şu anki eski sevgilimle birlikte oldum. Çok seviyorduk ve evlenecektik. Bir kaç hafta geçti ve mide bulantısı başımın acayip dönmesi gibi şeyler oldu. Test yaptım ve cidden hamileydim. Onu buna söyledim. Ben istemiyorum bebeği aldiricaz yarın gidip dedi. Hayır dedim ben bakıcam ona aldırmam dedim. Zorla götürdü aldılar aglaya ağlaya. Sonra beni kendi evime bıraktı hala Ağlıyorum. Canım çok yanıyor. Onu sa çok seviyorum. Bebegimede çok üzülüyorum. Ne yapayım?