• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin merhametsizliği

bu saatten sonra yapılacak bişey kalmamış zaten....

Allah akıl fikir versin.

ay fake in batsın emi! Bi bitmediniz yaaa! Hayalinizde bunlar var demekki durumunuz gerçekten gayri meşru hamile kalmaktanda vahim!!!tedavi olun ;-)

Nasıl zorla götürdü aldırdı ?
Evli insanlar bile bin tane prosedürü yerine getirmek zorunda bu işlem için ?
Nereye götürdü ? Nerede aldırdı ?
İstemiyorum dediğiniz anda kimse size dokunmaya cesaret edemezdi ?
Kusura bakmayın inanmadım size ?

Merhaba, ben bir kaç ay önce sevgilimle yani şu anki eski sevgilimle birlikte oldum. Çok seviyorduk ve evlenecektik. Bir kaç hafta geçti ve mide bulantısı başımın acayip dönmesi gibi şeyler oldu. Test yaptım ve cidden hamileydim. Onu buna söyledim. Ben istemiyorum bebeği aldiricaz yarın gidip dedi. Hayır dedim ben bakıcam ona aldırmam dedim. Zorla götürdü aldılar aglaya ağlaya. Sonra beni kendi evime bıraktı hala Ağlıyorum. Canım çok yanıyor. Onu sa çok seviyorum. Bebegimede çok üzülüyorum. Ne yapayım?
Zorla kürtaj mı?hemen tespit edilmeli!!! Mune Mune hem yapanlar hem yaptıranlar cezalandırılmalı!eyvah başına iş alcaksın fake konu açayım derken...

olayın doğru yada yanlışlığını tartışmak haddime değil. sadece sanırım eski sevgilim dediğin kişiyle bundan sonra görüşmemek senin için en iyisi olur.eğer tutumu dediğin gibiyse daha hassas davranmalıydı.yanlış yapmış.evlenmeyi düşünen adam öyle davranmaz.

Sonra isyan edesim geliyor da tutuyorum kendimi..Millet senelerce hastane kapılarında bir evlat sahibi olmak için hem maddi hem manevi ne eziyetler çekiyor.Kişi zevk için girdiği ilişkide hamile kalıyor ve sözüm ona güyaaaa zorla aldırıyor...:KK12:
Dipnot:Konuya İnanmadım :işsiz::işsiz::işsiz:

Merhaba, ben bir kaç ay önce sevgilimle yani şu anki eski sevgilimle birlikte oldum. Çok seviyorduk ve evlenecektik. Bir kaç hafta geçti ve mide bulantısı başımın acayip dönmesi gibi şeyler oldu. Test yaptım ve cidden hamileydim. Onu buna söyledim. Ben istemiyorum bebeği aldiricaz yarın gidip dedi. Hayır dedim ben bakıcam ona aldırmam dedim. Zorla götürdü aldılar aglaya ağlaya. Sonra beni kendi evime bıraktı hala Ağlıyorum. Canım çok yanıyor. Onu sa çok seviyorum. Bebegimede çok üzülüyorum. Ne yapayım?
İyi de canim artik yapacak bir şey kalmamis. Ayrıca sen hayir dedikten sonra hangi doktor zorla kürtaj yapabilir ki. Sen gercekten o bebegi istiyor muydun. Evlilik disi dogurup bakabilecek miydin. Maddi ve manevi acidan bu guce sahip miydin. Sanmiyorum. Oyle olsa hic bir guc seni o doktora goturemezdi. Bundan sonra akilli ol. Bir daha kimseyle korunmadan ya da karsindakinin korunduguna emin olmadan birlikte olma. Ayrıca kürtaj kadim için hem fiziken hem ruhsal olarak ciddi bir iştir. Bas edemediğini dusundugun anda mutlaka destek al.

Birinin merhametine kalacak kadar acize ACIYAMAM kusura bakma

sen istemediğin sürece nasıl alcaklar bebeği bu bir ikincisi senden olan çocuğu istemeyen adamı hala ne diye istiyosun yazık bi çocuğun günahına girdinz ben ve ben gibiler bebek hasreti çekiyoruz siz ne uğruna cana kıyıyorsunuz haksız mıyım KeediciK KeediciK kontesbarts kontesbarts

sen istemediğin sürece nasıl alcaklar bebeği bu bir ikincisi senden olan çocuğu istemeyen adamı hala ne diye istiyosun yazık bi çocuğun günahına girdinz ben ve ben gibiler bebek hasreti çekiyoruz siz ne uğruna cana kıyıyorsunuz haksız mıyım KeediciK KeediciK kontesbarts kontesbarts

Onuda çok seviyorsan sana az yapmış.
Ne demek ya resmen bir can katili oldunuz.
Hala onu seviyorsun pes...

Keyfiye ilişkiye gir sonra hamile kal bi
Zorla derken? Zorla tecavüz? Zorla birliktelik? Zorla döve döve hastaneye götürme? İnsan ırkı sporla yada mitozla üremiyor bunu artık öğrenin. Bunun bilincinde yaşayın.

Geçmişinden geleceğine suratına her defasında tokat gibi çarpacak bir pişmanlık...
Umarım çabuk atlatırsın dicem ama pek sanmıyorum.

Insanin bebek aldirmak icin degisik sebepleri olmali...sizin gibi bir anlik heves icin onlem almadan yatanlar iste boyle yapiyor...aldirmasa da dogduktan sonra olduruyor masum bebekleri...yapacak birseyiniz kalmamis neyi soruyorsunuz...hayatiniza baska sekilde devam edin yani

Çok fazla türk filmi izlemişsin :)

Ağlaya ağlaya ..adamın hayatını karartırlar :KK14:

Back
X