Sevgilimin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum, artık sağlıklı düşünemiyorum!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruzBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var

Son düzenleme:
Neden kimse cevap vermiyor konuyu yanlis yere mi actim yeni üyeyim

Bence unut bırak seni görmeye gelmeyen bir sevgili çok tuhaf? Nasıl görmeden duruyor seviyorsa ? Başka birisi var bence ? Daha evlenmeden bu ilgisizlik nedir? Ömrünü seni sevmeyen ilgilenmeyen biri ile mi geçirmek istiyorsun? Evlilik çok önemli kardeşim .Ben iki yıllık evliyim öncesinde gördüğün tüm eksiklikler aynı kalır. Kimse değişmez .Ve vaktini seni önemseyen seven ilgilenen insanlara ayır gençlik birdaha gelmiyor

O kadar yolu gelmesine değmez miymiş? Sevgilin sana değer vermiyor o zaman canım bırak bu adamı. Ne demek değmez ya senin için seni görmek için değmez mi sürekli görüşen çiftte değilsiniz. Bak sana ufak bir anı anlatayım burdan çıkarım yap sevgilimle görüştük vakit geçirdik ben o gün teyzemde kalacaktım beni oraya bıraktı sonra spora gitme günüydü aşkım spora geçiyorum dedi deli gibi de yağmur yağıyor dışarda bir şey dedi şuan hatırlamıyorum ama o kadar basit bir şeydi ki ben az naz yaptım sen beni sevmiyorsun dedim beni o gün gördüğü halde spora gitme atla gel teyzemlerin kapısının önüne in aşağı aşkım de sırf bana sarılmak için onun sevgisini hissedeyim diye kalk gel... ben hep şükrediyorum ki onun gibi bir sevgilim var. Değer veriyorum değer görüyorum. Yani demem o ki seni gerçekten seven biri için mesafe önemsiz. Sevmeyen için mesafe bir bahane...

Haklısınız.. ama ayrilmak isteyince ondan çok seven yok ona göre. Evlenince düzeleceğini, şimdi yapamadıklarını telafi edeceğini söylüyor.ben de gerçekleri görmek istemediğinden inanıyorum

Ne güzel. Umarim hep mutlu olursunuz. Benimki daha dün İstanbul a döndü giderken görüşmeyi o kadar istedim ki. Ama tabi yine bahaneler bahanelerr

Aylarca gorusmuyorsunuz ve memlekete geldiğinde de seninle görüşmek için hiçbir çaba sarf etmiyor.ailesine bir bahane uydurması gerekiyor gibi bişey yazmışsınız 5 yıllık bir ilişki var ortada.ailesine sizden bahsetmedi mi acaba?yalan soylemesine gerek kalmadan kız arkadaşımı görmeye gideceğim deyip yaniniza gelebilir.

Haklısınız.. ama ayrilmak isteyince ondan çok seven yok ona göre. Evlenince düzeleceğini, şimdi yapamadıklarını telafi edeceğini söylüyor.ben de gerçekleri görmek istemediğinden inanıyorum
Ailesi seni bilmiyor mu? Erkek olan o ailesine vakit ayırdı ise seni de görmeye gelecek gelmiyorsa sana verdiği bir değer yoktur canım bırak gitsin unutursun vaktini harcama böyle sorumsuz biri ile daha şimdiden böyle ise evlenince daha beter olacak tecrübe ile sabit beni dinle sen

Tabi karar sizin ama şimdiden size bu şekilde davranan bir insanla ömür geçirmeye ne kadar hazırsınız.. bu soruyu kendinize sorun derim

Ailesinden çekiniyor, ben kız halimle daha cesurum bişeyleri göze alabiliyorum ama o bir adim dahi atmiyor. Sanirim haklisiniz artik gözlerimi acma zamanı gelmiş...

Tabi karar sizin ama şimdiden size bu şekilde davranan bir insanla ömür geçirmeye ne kadar hazırsınız.. bu soruyu kendinize sorun derim
Hiiiç hazir degilim zaten başak burcuyum aşiri duygusal ve detaycıyım. Böyle biriyle nasıl yaparım bilemiyorum artik

Ailesinden çekiniyor, ben kız halimle daha cesurum bişeyleri göze alabiliyorum ama o bir adim dahi atmiyor. Sanirim haklisiniz artik gözlerimi acma zamanı gelmiş...
Ailesinden çekiniyor??? Sevgilisinin olmasından normal ne varmış acaba?
Bak güzelim erkekler sevdiği kadınları mutlaka annesine anlatır tanıştırmak için erken olsa da benim bir sevgilim var der ve hesap sordurmaz bu konuda hiçbir erkek ancak evlenme kararı alırsa aileye söz hakkı doğar. Bu adam seninle ciddi değil. Ona bir mesaj at güzel kaybedecek vaktinin olmadığını ailesine sevgilisinden bahsetmeyen bir adamın içinde bir sevgi olmadığını aranızda mesafeler olmasına rağmen uzunca zamandır görüşmemenize rağmen seni görmek için bir çabasının dahi olmadığını söyle beni sevmediğini düşünüyorum ben çabalamaktan yoruldum bitti artık de ne kadar yazsa cevap atma arasa da açma kaçan kovalanır seni elde görmesine ne yaparsam nasıl olsa gitmez demesine müsade etme

O kadar yolu gelmeme degmez = orda ilgimi çeken bi şey yok...üzgünüm ama sağlıklı düşündüğün zaman bunun sağlıklı bir ilişki olmadığını göreceksin

Hayatın için en doğru kararı verecek olan sensin.biz sadece dışarıdan olayı objektif değerlendiren kişileriz.uzgunum ama bu ilişki pek gelecek vaad etmiyor.kadin erkek fark etmez insanlar ilişkide ilgi alaka, değer verildiğini hissetmek ister.ama maalesef bu ilişkide bunlar eksik duruyor

Ailesine bahsetti birinin olduğunu biliyorlar ama aile yapilari biraz baskici bunu kabullenemezler. O Da bundan çekiniyor

Ailesine bahsetti birinin olduğunu biliyorlar ama aile yapilari biraz baskici bunu kabullenemezler. O Da bundan çekiniyor
Turşusunu mu kuracaklarmış bahane bunlar güzelim sen yol yakınken dön sonra çok üzülürsün gezicem deyip çıkıp yanına gelip seni görüp gidebilirdi önemsiz biriymişsin gibi o kadar yolu gelmeme değmez diyor seviyorsa ucunda sevdiğini görmek var üstelik... bu adam seni sevmiyor ilgi sıfır hep bahane sonunda sen üzülürsün canım

O kadar yolu gelmesine değmezmiymiş. Sizi seviyor olamaz ama seviyor taklidi yapabilir. İnsanın gözü yol mu görürmüş sevince

Şimdi İstanbul a döndü dönerken görüşemedik, bir ay sure verdim eger gelirsen düzelebiliriz yoksa benden bir sey bekleme artık dedim. Ona son kez bir şans veriyorum. Söylediği gibi seviyorsa ıspatlasin yoksa bir daha yuzune bakmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…