• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin öz bakimi:(

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyor:( ve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim

Arkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyor:KK43: ve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
Ayrılın sevmiyorsunuz belli. Seven insan bakmaz yani aynı şeui goymesini sorun etmez. Ben de pis falan sandım

Asik olmadiginiz biriyle uzak mesafeyi iliskisini neden cekiyorsunuz ki zaten. 🤷
Kotu giyinişi ben de sevmem. Araniz bir samimiyet yok mu birlikte alisveris yapsak diyebilirsiniz belki maddi durumu hakkinda bilginiz varsa tabi. Belki sikinti vardir.
Maddi durumu iyi benim de aklima bu geldi.

Bende erkekte ayakkabıya dikkat ederim. Kişiliğini yansıttığını düşünürüm mesela 😀 dişler de önemli 🙈😀 karşı tarafa nasıl söylenir böyle bişey bilemem ama

Arkadaslar sevgilim iyi hos biri. Yani cok asigim diyemem ama seviyorum. Uzak mesafe iliskisi. Yanima geldi ama öz bakimi kötü yani temizlik anlaminda degil ama kiyafet anlaminda. Kendine yeni bisey almiyor mu anlamadim. Kötü giyiniyor:KK43: ve ciddi anlamda sogudugumu hissettim. Sizce ne yapmaliyim? Ben ise bakimima cok dikkat ederim
Ben yırtık ayakkabı yırtık çorap ve yırtık iç çamaşırı yırtık tayt üstüne 4 yıllık tişörtle sevgilimle vakit geçiriyorum çoğu kıyafetim eski yırtık çamaşır suyu lekeli ama hiçbir soğuması olmadı bu da beni gerçekten sevdiğini hissettirmiştir hep birinin giyiminin kötü veya eski olması soğuma sebebiyse gerçekten sevmiyordur. Sorun erkek arkadaşınızda değil

Pis degil ama eski önceki bulusmamizda giydiklerinin aynilari
Ee sıkıntı ne nolmus aynısını giydiyse?
Öz bakım deyince, dişlerini fırçalamamış veya kokuyor fln sandım.
Sevmediğiniz icin ne yapsa rahatsız eder zaten bunların hepsi bahane sanki

Ben yırtık ayakkabı yırtık çorap ve yırtık iç çamaşırı yırtık tayt üstüne 4 yıllık tişörtle sevgilimle vakit geçiriyorum çoğu kıyafetim eski yırtık çamaşır suyu lekeli ama hiçbir soğuması olmadı bu da beni gerçekten sevdiğini hissettirmiştir hep birinin giyiminin kötü veya eski olması soğuma sebebiyse gerçekten sevmiyordur. Sorun erkek arkadaşınızda değil
Özel değilse sebebi nedir? Az öz kıyafeti anlarım, ama neden yırtık giyiyorsunuz? 🤔

Yırtık mı seviyorsunuz yani?

Back
X