• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin öz bakimi:(

Seviyorsanız hediye olarak tişört gömlek vs gibi hediyeler verebilirsiniz giyimini değiştirmek adına ya da kırmadan ben güzel giyinmeyi seviyorum senin de biraz dikkat etmeni istiyorum diyebilirsiniz. Ama sevmiyor da ayrılmak için bahane arıyor gibisiniz 🤷🏻‍♀️ çünkü insan aşık olunca gözü hiçbir şey görmüyor hele üst üste aynı tişörtü giymiş vs fasa fiso..

Kesinlikle genel olarak ülkemiz erkeklerini bu konuda begenmiyorum. Kilik kiyafette özbakim bence. Evet pis tabiki olmamali ama özen de gösterilmeli

Valla konu sahibesi gayet haklısın, yorumlarda taşlanmışsın ama alakası yok. Topiktekiler amma meraklıymış mıymıntı erkeğe :KK51: 2 gün üst üste aynı kıyafeti giyen kokuşuk erkeği alıp adam ederim diyenlere bol şans diliyorum:olamaz:

Soğudum demişsiniz ayrılın. Ama normalde seviyorum deseydiniz pis değilse, trasina vs önem veriyorsa belki giyinmeyi bilmiyordur destekleyin diyecektim

E zaten çokta sevmiyorsunuz ayrılın giyimi iyi olan birini bulun hani adamın aşkındanda ölmüyorsunuz gördüğüm kadarıyla sürdürmenize gerek yok bu ilişkiyide o halde.

Back
X