Ya tam sevgililik gibi de değil aslında. İnternetten tanıştık, iyi anlaşıyorduk birkaç kez buluştuk. İyi biri özünde, sırf tipine göre yargılamak istemiyorum. Bir sorunu var bence, biraz da iyileştirmek istiyorum onu sanırım.Niye böyle biriyle sevgilisin anlayamadım konu sahibesi, hiç mi tipe bakmıyorsunnEleman Brad Pitt olsun demiyorum ama bu çocukta asgari düzeyde olması gerekenler de yok saçı yağlı diyorsun börkkk durma kaç bence
Niye ki? Arada bir sevgi bağı da yok anladığım kadarıyla. Niye kendinize yük arıyorsunuz çok mu boşsunuz tabiri caizseYa tam sevgililik gibi de değil aslında. İnternetten tanıştık, iyi anlaşıyorduk birkaç kez buluştuk. İyi biri özünde, sırf tipine göre yargılamak istemiyorum. Bir sorunu var bence, biraz da iyileştirmek istiyorum onu sanırım.
Annesi olmak istiyor kızımız. Bebe büyütecek ona tuvaletten çıkarken el yıkamayı öğretecek bitti mi kuzuuuum diye de seslenecekAyyy böyle adamları nasıl sevebiliyorsunuz ya? Öpüşürken falan hiç tiksinmiyor musunuz?
Saçını yıkamayan dişini de fırçalamaz, ter de kokuyordur.
Ve böyleleri değişmez. Doğduğunda ebe yıkamış, işte öldüğünde de imam yıkar, budur yani oluru.
Ayyy böyle adamları nasıl sevebiliyorsunuz ya? Öpüşürken falan hiç tiksinmiyor musunuz?
Saçını yıkamayan dişini de fırçalamaz, ter de kokuyordur.
Ve böyleleri değişmez. Doğduğunda ebe yıkamış, işte öldüğünde de imam yıkar, budur yani oluru.
Niye ki? Elin adamlarını düzeltmek size mi kaldı? Niye böyle bir misyon yüklediniz kendinize?Ya tam sevgililik gibi de değil aslında. İnternetten tanıştık, iyi anlaşıyorduk birkaç kez buluştuk. İyi biri özünde, sırf tipine göre yargılamak istemiyorum. Bir sorunu var bence, biraz da iyileştirmek istiyorum onu sanırım.
Diğer konunuza bakınca sizin içinde öyle söylenebilir aslında.Açıkçası psikolojisinin normal olduğunu düşünmüyorum, depresyonda gibi geliyor.
Ya tam sevgililik gibi de değil aslında. İnternetten tanıştık, iyi anlaşıyorduk birkaç kez buluştuk. İyi biri özünde, sırf tipine göre yargılamak istemiyorum. Bir sorunu var bence, biraz da iyileştirmek istiyorum onu sanırım.
Ben düzeltemem zaten. Eğer gerçekten depresyondaysa psikoloğa gitmesini söyleyebilirim. Kırıcı olmadan kendini anlatmasını sağlamaya çalışıyorum aslında.Annesi olmak istiyor kızımız. Bebe büyütecek ona tuvaletten çıkarken el yıkamayı öğretecek bitti mi kuzuuuum diye de seslenecekneden çünkü dertsiz başı ağır geldi macera heyecan. Sonra da ay yıprandım bittim adam edemedim ben bu adamı. Kim ondan adamlık istediyse
Yalnız, bir adamın hem annesi hem de sevgilisi olmak bayağı iğrenç bir düşünce.Annesi olmak istiyor kızımız. Bebe büyütecek ona tuvaletten çıkarken el yıkamayı öğretecek bitti mi kuzuuuum diye de seslenecekneden çünkü dertsiz başı ağır geldi macera heyecan. Sonra da ay yıprandım bittim adam edemedim ben bu adamı. Kim ondan adamlık istediyse
Bilmeyebilir evet derdi varsa psikoloğa gitmesi gerektiğiniBen düzeltemem zaten. Eğer gerçekten depresyondaysa psikoloğa gitmesini söyleyebilirim. Kırıcı olmadan kendini anlatmasını sağlamaya çalışıyorum aslında.
Hiç öpüşmediğiniz ve muhtemelen öpmek istemeyeceğiniz bir adamla ne işiniz var? Hep derim, öpmek istemeyeceğin biri sevgilin olamaz, olmamalı.Yok hiç öpüşmedik. Biraz da asosyal biri, işten eve evden işe gidip geliyor. Dediğim gibi yargılamak istemiyorum kimseyi. Herkesin ruhsal durumu farklı.
Benim öyle gelgitlerim oluyor. Genelde de çok iyi değilim ama bazı şeyleri görünce daha mutsuz oluyorum. Annelik yapmak değil de, yardımcı olmak istiyorum kırmadan. Üzülüyorum durumuna. Kötü biri olsa hiç umursamam, ne hali varsa görsün.Diğer konunuza bakınca sizin içinde öyle söylenebilir aslında.Bu konuya gelirsek siz onun annesi değilsiniz ve o da belli bir yaşa gelmiş biri. Yıkanmak falan en temel bakım. Hani parfüm falan sıkmaz deseniz belki ama yıkanmamaya yok artık derim.
Ötesinde kadın arkadaşımız bekliyor neyseki ona psikoloğa gitmesini söyleyecekYalnız, bir adamın hem annesi hem de sevgilisi olmak bayağı iğrenç bir düşünce.
Olmayacak kişilerle uğraşıp düzeltmeye çalışıyorlar, sonra da vakit kaybı oluyor işte.
Yav saçını yıkamayan herifin neyini düzelteceksin?Bunun bir ötesi kıçını yıkamamak yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?