Sevgilimin özbakım sorunu

Benim bir arkadaşım da öyleydi saçları yağlı gezer aynı şeyleri giyerdi değişik kokardı kafasına genelde şapkalar takardı kapamak için sanırım ama çok iyi bir insan severim o ayrı aklıma o geldi oda kendi halinde bir çocuk aynı kişi olamaz herhalde

Bi elalemin pis heriflerinin psikoloğu olmaktan vazgeçin ya he kesin bi sorunu vardır aslinda pis değildir he

Ben düzeltemem zaten. Eğer gerçekten depresyondaysa psikoloğa gitmesini söyleyebilirim. Kırıcı olmadan kendini anlatmasını sağlamaya çalışıyorum aslında.
Depresyon nedir biliyor musunuz? Depresyona giren insanlarin yeni bir ilişki icin motivasyonlari olmaz. Her gün ölmek isterler. Herkesin ağzında sakız oldu depresyon. Depresif ruh hali deyin bari. Birazcik dogru olsun.

VanessaRinki nin diş fırçalamayan eski sevgilisiyle çıkıyor olabilirsiniz

Yüzüne kil maskesi süren, lip balm ve el kremi kullanan erkek gay yaftası yiyor belli bir kesim tarafindan. Boyle olmasa ne cevherler çıkar...

Bakın hayatının büyük çoğunluğunu ailesini düzeltmeye uğraşan, kendini parçalayan ve hiç bir netice alamamış bir insan olarak yazıyorum, 1 kere söyleyin durumun iyi değil psikologa git diye, sonra dönün geçin. Bunun dışında naparsanız yapın DÜZELMEZ, DÜZELMEYECEK. Kimse kimseyi düzeltemez, insanın kendisinin istemesi lazım.

Bazı insanlar yalnızlığı sever, bazıları karamsarlıktan beslenir, bazıları dertten beslenerek acı çekerek yaşamak ister, yani sizin sorun olarak gördüğünüz şey o adamın yaşama motivasyonu olabilir. O yüzden bırakın adamı siz neden böylesi bir durumda bu tepkileri veriyorsunuz ona odaklanın.

Bakın ben bu konuda yaşanmışlığı olan biri olarak sizin düşünce yapınızın hatalı olduğunu söylememe rağmen siz kabul etmiyorsunuz çünkü sizde başkalarını iyi ederek var olmaya çalışıyorsunuz. Ben size bunu anlatamadım, siz bu adama neyi anlatacaksınız?

Sizin sorun gördüğünüz şeyi adam sorun olarak görmüyor eğer yalnızlık çekseydi siz hayatına girince yaşamı pozitif yöne doğru giderdi, gitmediğine göre adamın huyu bu. Bunu kabul edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şöyle anlatayım size tek başıma olmayı severim, alışverişe, sinemaya, sokak sokak dolaşmaya, bir işim olursa tek başıma halletmeyi severim. Yanımda birileri olunca kafam karışır hzuursuz olurum zevk alamam. Otobüs yolculuğu en sevdiğimdir. Yanımda hatta otobüste tanıdığım olmasın diye üniversite zamanlarında kimseye denk getirmemeye çalışırdım bilet günlerini. Şimdi ben dışarıdan çok yalnız görünüyormuşum bir de soğukmuşum. Bir süre sonra arkadaşlar benim depresyonda olduğumu düşünürlermiş yardım etmek isterlermiş söylerlerdi bir süreden sonra. Halbuki benim tercihim buydu ıssızlık sessizlik. Bilmem anlatabildim mi?

Yüzüne kil maskesi süren, lip balm ve el kremi kullanan erkek gay yaftası yiyor belli bir kesim tarafindan. Boyle olmasa ne cevherler çıkar...
Aynı yaşta benim de erkek kardeşim var. Temizleme jeli ve kil maskesi kullanıyor. Evde kullandığı şeyler bunlar, kim görecek de yaftalayacak? Çifter çifter parfümü, deodorantı var. Bir günden bir güne pis görmedim çocuğu.
Oturduğum şehirde lüks erkek kuaförleri yükselişte. Hepsinin önünden geçerken görüyorum maskelenen erkekleri, saçı başı boyananları falan. Yani demem o ki isteyen kendine bakıyor gayet de. Kalanları da pislikten rahatsız olmayanlar bence.

Niye masumlar apartmanı inci misin?

Simdiki gençler hiç takmiyor bunları valla o tarz soylemler cahil insanların muhabbeti hani su sokak ağzı konusan kendini delikanli sananlar varya

Benim eski eşim de öyleydi hiç temizliğe önem vermiyordu, mesela biz sevgiliyken hep ben diyordum duşa giricegim çıkınca yazarım diye o hiç öyle birşey demiyordu bn dediğimde yine mi diyordu, kırk yılda bir duşa gireceğm diyordu , bnde kendi kendime diyordum ki yok ya duşa giriyordur sabah uyandığında belki giriyor yada gece yatmadan önce giriyor illaki banada mi söylücek , saçlari hep yağlıydi İnce telli saçlari var diye öyle gözüküyor sanıyordum :) evlendik Allah'im o nedir bir insan kaç gün yıkanmaz 3 5 hayır haftalarca sadece o değil anneside öyleydi, ben aksine hergun duş alan insanım onlar benim hergun duşa girmeme şaşırdılar , bende onların o hâline şaşırdım, eski kayınvalide arada laf carpardi bana kimi hergun yıkanır yinede kokuyormuş yani ben oluyormuşum o kokan kişi :) , kimiside yıkanmaz ama kokmuyormuş yani kokmayan kategoride onlarmış

Ayy aşko saç bakım yağını nereden alıyorsun buram buram parlıyor deseydiniz Yeni tanıştığınız biri size karşı özenli bakımlı kaybetme korkusu olan biri olmalı... Özbakımına bile dikkat etmeyen biri için çok yorulursunuz...Yol yakinken boşayın gitsin

Son düzenleme:
Benim üniversitede bir arkadaşım vardi. Çantasında vaselin el kremi taşırdı. Ona boyle imalarda bulunurlardı. Bir baska arkadasim cilt bakimi yapardi, ev arkadaşları benzer seyler soylerdi. O grup zaten bir garipti. Onu hatırlayıp yyazdim. Mecburi görüşüyordum, artik hiçbiriyle muhatap degilim.

Tiktok"ta bakim videosu çeken erkeklere benzer yorum yapıyorlar. Tiktok kitlesi gibi bir kitle boyle düşünüyor zaten. Bu baskıdan dolayı yapmak isteyip çekinenler olabilir.

Toplum baskısını erkekler de yaşıyor. Babanız toksik bir baba olsa yüzüne maske süren oğluna hakaretler edebilirdi. Bunlar yok degil ne yazik ki.

Pisliği savunmuyorum. Temiz olmak isteyen sabunla da yıkar, duştan önce maske yapıp kimse görmeden banyoda yıkar tabii.

Bende severim tek başıma olmayı, kafa dinlemeyi, insanlardan uzaklaşmayı. Ama bu çocuğun yalnızlığı normal gelmiyor bana.
Hiç öyle bir hava görmedim kendisinde. İçinden bulunduğu durumu isteyip, bilerek yaşamıyor, hayatta vakit dolduruyormuş gibi sanki. Tecrübenizi dikkate alacağım.

Hele boklulara bak sen

Bacım zihin okumaya çalışma, o senin fikrin, adamın gerçekliği başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…