Sevgilimin özbakım sorunu

Valla çok oldunuz artık. Herkesi azarlamalar, üstten üstten konuşmalar. Ne oluyoruz ya hu! Mecbur mu bunca insan sizin istediğiniz şeyleri söylemeye? Yazdıklarınızdan ne çıkıyorsa onu yazıyoruz işte, forumun mantığı bu. Haddinizi bilin, millete çalışanınız gibi davranıyorsunuz ki çalışanınız bile olsa böyle davranamazsınız. Ve ne haliniz varsa da görün sayın iyilik meleği. Ama sadece o adama karşı iyisiniz. Geri kalanına karşı oldukça saldırgansınız. Samimiyetinizi bir sorgulayın derim ve de son olarak kendi travmalarınızı yenmeden başkalarınınkine bulaşmayın. Uzmanlığımı konuşturayım, buram buram çocukluk travması kokuyorsunuz.
Hanımefendi yazdıklarım gayet anlaşılabilir. Ben bir soru soruyorum, sorunun cevabını vermek yerine kendi yorumunuzu yapıyorsunuz, üstelik bu yorum diğer onlarca insanın yaptığı yorumla aynı. Ne soruma cevap alabiliyorum, ne yapıcı bir yaklaşım görüyorum sizden. Sadece eleştirel, önyargılı, ''amaan, salla gitsin'' tarzında bir yorum yapınca nasıl bir cevap vermemi bekliyordunuz ki? Sallayacak olsam buraya gelip bu kadar vakit ayırmam değil mi? Ben saldırgan değilim. Sadece alakasız yorumlar yerine daha yapıcı yorumlar almak için buradayım.

Ya bir soru soruyorum bilmediğim bir konu hakkında, cevabınız yoksa aynı şeyleri zaten yazan var, neden yazıp duruyorsunuz halâ? Merak ediyorum kendi vücudunu bir insan nasıl unutur diye anlamıyor musunuz? Takıldığım nokta pis olup olmaması değil artık.
Cevabı bu işte kabullenemedin bir ordu söylüyor sana kendi vücudunu unutmak anlamında değil o önemsemiyor işte adamın her kelimesinde derinlik felsefe arama umrunda değil bu kadar

Cevabı bu işte kabullenemedin bir ordu söylüyor sana kendi vücudunu unutmak anlamında değil o önemsemiyor işte adamın her kelimesinde derinlik felsefe arama umrunda değil bu kadar
Ben hayatımda ilk defa böyle bir cümle duydum. Önemsemeyen insan ''önemsemiyorum, umurumda değil, böyle gezmeyi seviyorum, kimseyi takmıyorum'' der, anlarım. Daha da ne ona soru sorarım, ne de buraya yazarım yoluma bakarım. Bir ordu söylüyor ama, ben bir ordudan aynı cevapları duymak istemiyorum. İşin kolayı bu zaten, ''amaan, pisliğin tekiymiş'' deyip geçmek. Bu cümleyi kuran, böyle düşünen bir insan normal mi düşünüyor, anormal mi onu merak ediyorum.

Hanımefendi yazdıklarım gayet anlaşılabilir. Ben bir soru soruyorum, sorunun cevabını vermek yerine kendi yorumunuzu yapıyorsunuz, üstelik bu yorum diğer onlarca insanın yaptığı yorumla aynı. Ne soruma cevap alabiliyorum, ne yapıcı bir yaklaşım görüyorum sizden. Sadece eleştirel, önyargılı, ''amaan, salla gitsin'' tarzında bir yorum yapınca nasıl bir cevap vermemi bekliyordunuz ki? Sallayacak olsam buraya gelip bu kadar vakit ayırmam değil mi? Ben saldırgan değilim. Sadece alakasız yorumlar yerine daha yapıcı yorumlar almak için buradayım.
Önce siz yapıcı olun, hadi gösterin bir tane mesajınızı. Baştan beri öyle değildir o, yanlış biliyorsunuz, aydınlandım vs. diye ironi içeren cevaplar veriyorsunuz. Kendinizde olmayanı niye karşı taraftan bekliyorsunuz ha bire?
Bu arada adam açık açık ben buyum, önceliklerim başka, görünüşüm umurumda değil dese bile ikna olmayacaksınız siz, eminim. Çünkü hasta olması ihtimaline öyle bir tutunmuşsunuz ki, aksinin ihtimali bile sizi kızdırıyor. Üzgünüm ama bu ihtimale sarılmanız bile yeterince kötü. Başkasının travmalarına bağlanmak da ciddi bir sorun demektir. Şimdi bunu da inkar edersiniz ama 15 sayfadır bıkmadan usanmadan bununla uğraşan biri çoktan takılmıştır.
Ayrıca bazen cevaplar basittir, ilk akla gelendir, göz önünde olandır. Her şeyin altında başka bir sebep aramak, olmayan manaları var sanmak ve peşine düşmek yorucu olur. Adam aslında basit bir cevap vermiş, nasıl göründüğüm umurumda değil demiş. Evet, ruhsal sağlığı normal olan biri de dış görünüşünü umursamayabilir. Rahmetli dedem de öyleydi. Neşeliydi, yemeyi içmeyi severdi. Ama bedeni konusunda ince düşünmezdi işte. Birkaç nesil öncesine bakıldığında çoğunda olan bu. Ama yeni jenerasyonda da var. Bazı zenginlerde de oluyor hatta. Aynı kıyafetten bir sürü alıp her gün aynısını giyen mi dersiniz neler neler var. Öncelik meselesi işte.

Önce siz yapıcı olun, hadi gösterin bir tane mesajınızı. Baştan beri öyle değildir o, yanlış biliyorsunuz, aydınlandım vs. diye ironi içeren cevaplar veriyorsunuz. Kendinizde olmayanı niye karşı taraftan bekliyorsunuz ha bire?
Bu arada adam açık açık ben buyum, önceliklerim başka, görünüşüm umurumda değil dese bile ikna olmayacaksınız siz, eminim. Çünkü hasta olması ihtimaline öyle bir tutunmuşsunuz ki, aksinin ihtimali bile sizi kızdırıyor. Üzgünüm ama bu ihtimale sarılmanız bile yeterince kötü. Başkasının travmalarına bağlanmak da ciddi bir sorun demektir. Şimdi bunu da inkar edersiniz ama 15 sayfadır bıkmadan usanmadan bununla uğraşan biri çoktan takılmıştır.
Ayrıca bazen cevaplar basittir, ilk akla gelendir, göz önünde olandır. Her şeyin altında başka bir sebep aramak, olmayan manaları var sanmak ve peşine düşmek yorucu olur. Adam aslında basit bir cevap vermiş, nasıl göründüğüm umurumda değil demiş. Evet, ruhsal sağlığı normal olan biri de dış görünüşünü umursamayabilir. Rahmetli dedem de öyleydi. Neşeliydi, yemeyi içmeyi severdi. Ama bedeni konusunda ince düşünmezdi işte. Birkaç nesil öncesine bakıldığında çoğunda olan bu. Ama yen, jenerasyonda da var. Bazı zenginlerde de oluyor hatta. Aynı kıyafetten bir sürü alıp her gün aynısını giyen mi dersiniz neler neler var. Öncelik meselesi işte.
Keşke öyle deseydi. ''Ben buyum, durumumdan da memnunum, böyle kabul ediyorsan et'' deseydi. Kafam rahat olurdu en azından. ''Sana hayatta başarılar'' der giderdim. Ama bana öyle bir cevap verdi ki ben anlayamadım söylediğini. Hayatımda ilk defa ''ben kendi vücudumun varlığını unutuyorum'' diyen birini gördüm. Bu da bana normal gelmedi, buraya yazıp bilen, benzer bir cevabu almış kişilerden yorum almak istedim. Hasta olması ihtimaline niye tutunayım, bana hasta olduğunu düşündürecek şeylerle karşılaştım ki ondan böyle düşündüm zaten.

Cevap basit olsa, yanıt da basit olurdu. Yanıtını anlayamadığım bir sorunun cevabını basit bulamadım.

Keşke öyle deseydi. ''Ben buyum, durumumdan da memnunum, böyle kabul ediyorsan et'' deseydi. Kafam rahat olurdu en azından. ''Sana hayatta başarılar'' der giderdim. Ama bana öyle bir cevap verdi ki ben anlayamadım söylediğini. Hayatımda ilk defa ''ben kendi vücudumun varlığını unutuyorum'' diyen birini gördüm. Bu da bana normal gelmedi, buraya yazıp bilen, benzer bir cevabu almış kişilerden yorum almak istedim. Hasta olması ihtimaline niye tutunayım, bana hasta olduğunu düşündürecek şeylerle karşılaştım ki ondan böyle düşündüm zaten.

Cevap basit olsa, yanıt da basit olurdu. Yanıtını anlayamadığım bir sorunun cevabını basit bulamadım.
Ya böyle yaşayan çok insan var. Vücudu umurunda değil, hor kullanıyor ya da salıyor. Gerçekten var yani. Hepsi de hasta değil. Bazıları tembel, umursamaz ve pis. Bir tanıdığım vardı, o da böyleydi. Sırf üşendiğinden kendine bakmıyordu. Panda gibi bir şey yani, kalkmaya üşeniyor adam.
Ayrıca bazılarının içi dışı arabesktir. İlk bakışta ben de kanıp yardım edebilirim diye düşünmüştüm zamanında. Ama adam dramdan besleniyordu, pesimistlik kan gibi akıyordu adamın damarlarında. Ya siparişi yanlış gelse, hayat bize bu kadarını verir işte diyordu düşünün. Önce sanki derdini açmıyor, içine atıyor sanıyorsun. Sonra yaklaşıp ilgilenmeye çalıştıkça lütuf gösterir gibi yavaş yavaş dökülüyor. Ama niyeti hayata dönmek olmuyor işte, seni de çekmek istiyor oraya. Bu ihtimali de yabana atmayın derim.

Ama bana öyle bir cevap verdi ki ben anlayamadım söylediğini. Hayatımda ilk defa ''ben kendi vücudumun varlığını
Seviyesine inemediğiniz komplike sevgilinizi anlayamıyorsanız ya azat edeceksiniz ya da bastırıp parayı psikologa gideceksiniz? Forumda kaç tane psikolog psikiyatrist var. 15 sayfadan kaç tane uzman bilir kişi yorumu var. Biz normal insanların, normal tepkilerini yorumlayabiliriz.
Benim için gördüğüm en saçma cevap. Ruhlar aleminde mi yaşıyoruz. Bana biri böyle bir şey dese, hasta mıdan ziyade madde kullanıyor diye düşünürüm.
Valla siz ve sevgiliniz gayet tencere kapak olmuşsunuz. Ben gelecek görüyorum bu ilişkide.

Ya böyle yaşayan çok insan var. Vücudu umurunda değil, hor kullanıyor ya da salıyor. Gerçekten var yani. Hepsi de hasta değil. Bazıları tembel, umursamaz ve pis. Bir tanıdığım vardı, o da böyleydi. Sırf üşendiğinden kendine bakmıyordu. Panda gibi bir şey yani, kalkmaya üşeniyor adam.
Ayrıca bazılarının içi dışı arabesktir. İlk bakışta ben de kanıp yardım edebilirim diye düşünmüştüm zamanında. Ama adam dramdan besleniyordu, pesimistlik kan gibi akıyordu adamın damarlarında. Ya siparişi yanlış gelse, hayat bize bu kadarını verir işte diyordu düşünün. Önce sanki derdini açmıyor, içine atıyor sanıyorsun. Sonra yaklaşıp ilgilenmeye çalıştıkça lütuf gösterir gibi yavaş yavaş dökülüyor. Ama niyeti hayata dönmek olmuyor işte, seni de çekmek istiyor oraya. Bu ihtimali de yabana atmayın derim.
Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için. Hayatın içinden, bu şekilde tanıdığı olan insanların yorumu önemli aslında. Ben hiç böyle bir insanla karşılaşmadığım için, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bu tarz insanlardan biri olabilir karşımdaki. Fakat bunu anlamak için dahi yeterli iletişim kuramadım 6 ayda. Kerpetenle laf alıyorum ağzından.

Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için. Hayatın içinden, bu şekilde tanıdığı olan insanların yorumu önemli aslında. Ben hiç böyle bir insanla karşılaşmadığım için, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bu tarz insanlardan biri olabilir karşımdaki. Fakat bunu anlamak için dahi yeterli iletişim kuramadım 6 ayda. Kerpetenle laf alıyorum ağzından.
Önce öyle oluyor zaten. Sonra bir çenesi açılıyor, sussa da negatiflik azalsa der halde buluyorsun kendini.
Ama yine ilk yorumumun da arkasındayım. Eğer hasta ise de size çok ağır gelir böyle biri. Samimi diyorum bakın, kötü olursunuz. Kendi neşenizden verirsiniz. Hayat enerjisi çok önemli, kaybetmedikçe anlamıyorsunuz.

İshal falan karın ağrısı, ortalık batmasının üstüne banyo. Aklıma başka hastalık gelmiyor😩

Kültürel olan yerlerde mesela Hindistan, Bangladeş gibi, evet dediğiniz doğru. Ama Türkiye'de bu durumun kültürel olabileceğini sanmıyorum çünkü millet olarak temizlikte, tuvalet alışkanlığında falan bayağı ilerideyiz. Taharet musluğu falan bu milletin icadı sonuçta. Bu durum ya kişisel tercih meselesidir, ya da psikolojik rahatsızlığın emaresidir bence. Kişisel tercihse zaten yapacak bir şey yok, kimseyi değiştiremeyiz. Psikolojik rahatsızlıksa da varsa bunun bir çözümü, tedavisi onun cevabını arıyorum aslında.

Haklısınız kadınlar erkeği değiştirip kendilerine çeki düzen vermelerini sağlıyor, itici güç oluyorlar bir yerde. Ama şöyle bir düşününce, kişisel tercihinden dolayı temizliğine dikkat etmeyen biri için geçerli gibi bu durum daha çok. Psikolojik sorunundan dolayı bu durumdaysa bir insan, karşısına dünyanın en güzel kadını çıkıp ilanı aşık etse de değişmez diye düşünüyorum.
Mesela bir Hintliye göre evet ilerideyiz;ama özellikle öz bakım konusunda bence çok gerideyiz.

Detaylandırırsam konu sapar, dini yoruma da kayabilir; ki yasak. Muhtemelen dini olarak abdest taharet kültürümüz sebebiyle temiz olduğumuzu düşünüyorsunuz;ama çoğu kesim emin olun sadece su ile yapıyor temizliğini, taharetlendiği elini sabunlamıyor bile, o elle ağza burna su vuruyor, abdestini alıp çıkıyor. Çoğusu afedersiniz küçük tuvaletini yapınca elini sabunlamadan direkt çıkıyor. Direkt donunu çeken, el yıkamayan da çok. Bizim duş kültürümüz de yok. Haftada bir banyo yapılır en erken. Deodorant kullanımı, diş fırçalama, cilt bakımı zaten hak getire. Bunlar toplumumuzda lüks görülen şeyler. Bence sınıfta kalıyoruz. Her sabah toplu taşımada aldığımız leş gibi ter, ağız kokuları ne o zaman? İnsanlarla dip dibe giderken yağlı saç kokuları alıyorum.

Anladığım kadarıyla bir şekilde duygusal bağ hissediyorsunuz, kendini unutması ve bunu dile getirmesi içinize oturmuş. Siz olayın psikolojik olduğunu düşünüyorsunuz. Ben de bu adam böyle diyorum, ne kadar kötü olursa olsun, bir kadınla buluşmadan evvel özenir insan. Hadi özenmesin ama en azından yıkanır insan, yağlı saçla derbeder gelmez. İlişkinin bu evresinde ne bu 40 yıllık karısının karşısındaki rahatlığıyla salmış, hayatın sillesini yemiş erkek tavırları. Tamamen kendi seçimi.

Yok ben bu adamı iyi edeceğim, bu adamın ruhuna şifa gibi geleceğim diyorsanız siz bilirsiniz. Zor bence. Hem erkeklerde şu var, iyileştiği kadında kalmıyorlar, rehabilitasyon merkezi görevini üstlenip de mutlu olan kadın görmedim. Anonimiz şurada, sizin kötülüğünüzü istemem.

Ben hayatımda ilk defa böyle bir cümle duydum. Önemsemeyen insan ''önemsemiyorum, umurumda değil, böyle gezmeyi seviyorum, kimseyi takmıyorum'' der, anlarım. Daha da ne ona soru sorarım, ne de buraya yazarım yoluma bakarım. Bir ordu söylüyor ama, ben bir ordudan aynı cevapları duymak istemiyorum. İşin kolayı bu zaten, ''amaan, pisliğin tekiymiş'' deyip geçmek. Bu cümleyi kuran, böyle düşünen bir insan normal mi düşünüyor, anormal mi onu merak ediyorum.
Ya belki demek istemiyor adam zahmet edip yanına yıkanıp bile gelmemiş daha oturup sana laf mı anlatsın ısrarla anlamadığın şu bu kadar yıkık insan yırtık ayakkabıyla gezcek kadar psikolojisi bozuk biri internetten sevgili de bulmaz konuşmaz bu kadar dert dökmez hiçbirimiz dün doğmadık biliyoruz çoğumuz ben dahil depresyon tedavisi gördüm gördük çevremizde görüyoruz o depresyon da öyle sandığınız gibi bir şey değil allah kimseyi sınamasın depresyondaki bir böyle oturup sana bunu anlatmaz travmalarından böyle hele yeni tanıdığına bir iki kere gördüğü birine bahsetmez hepsini geç depresyon gibi şeyler çoğu zaman anlaşılmaz bile en şen kahkaha atan insanda çıkar şok olursun bu adamın sorunu yok adam böyle adam eziklikten besleniyor var böyleleri dışarıda deli dolu hayat yaşayan yüzlerce kişi varken neden bu ruh emicisine kafayı taktın senin asıl psikolojin normal değil millete yardım edeceğine kendine et sen gerçekten anormalsin kendini diğer insanları sevmeye değer bulmayacağını mı düşünüyorsun ?

Ben konu sahibine sizin sevgiliniz iyi bir donemden gecmiyor olabilir demisim,

sizin sevgiliniz su psikolojik rahatsizliga sahip olabilir dememisim. Teshis koymak bu demektir.
Hayir, "kişisel temizliğe dikkat etmiyorsa psikolojik sorunlari olduguna isaret eder" dediniz.
Alıntılamama gerek yok, duruyor yorumunuz.

Ayrıca ter kokmak ayrı, duş almayi reddetmek, sacini sakalini kestirmemek, dis fircalamamak, kulak temizlememek bunun dısarıdan net olarak hissedilmemesi ayrı.
Burada bizimle paylaştığına göre, detaylı şekilde betimledigine gore dışarıdan net olarak belli oluyor olabilir mi? Sadece soruyorum.🥰🥰

Belki o kisi psikolojik olark kotu bir donemden geciyordur ve sevgilisine bunu yansitmiyordur bu sekilde disavurumlar oluyordur demek istedim.
Kim psikolojik olarak kotu donemlerden geçmiyor? Hastalıktan bahsetmiyorum. Ayrılıklar, kayıplar, haksızlıklar... hangimiz yaşamiyoruz? Kimse saçını yıkamasın o zaman.

Kaldı ki hanimefendi bu kisiyi seviyor ki ona bir sans vermek istiyor.
Seviyorum dedigini 1 kez bile okumadim. Tam sevgili bile değillermiş henüz.

Sevmedigi bir kisiyle neden nicin ugrassin? pamuk musun nesin pamuk musun nesin
Pis biriyle neden uğraşsın? Koca bir pandemi geçirdik ülkece dünyaca. Temizliğin önemini hâlâ anlayamamış biriyle, insanın ne paylaşımı olabilir?

Hayatınızda hiç pis birini tanımadınız belli ki. Bu romantik bakış açısının sebebi o.

Son düzenleme:
Valla çok oldunuz artık. Herkesi azarlamalar, üstten üstten konuşmalar. Ne oluyoruz ya hu! Mecbur mu bunca insan sizin istediğiniz şeyleri söylemeye? Yazdıklarınızdan ne çıkıyorsa onu yazıyoruz işte, forumun mantığı bu. Haddinizi bilin, millete çalışanınız gibi davranıyorsunuz ki çalışanınız bile olsa böyle davranamazsınız. Ve ne haliniz varsa da görün sayın iyilik meleği. Ama sadece o adama karşı iyisiniz. Geri kalanına karşı oldukça saldırgansınız. Samimiyetinizi bir sorgulayın derim ve de son olarak kendi travmalarınızı yenmeden başkalarınınkine bulaşmayın. Uzmanlığımı konuşturayım, buram buram çocukluk travması kokuyorsunuz.
Üyenin biri iki tane psikolojik hastaliklarla ilgili kelime yazdi diye ona danışmış, "son eklemeyi okuyup onu yorumlar mısınız, bu sözle ne demek istemiş?" diye.😄

Üyenin biri iki tane psikolojik hastaliklarla ilgili kelime yazdi diye ona danışmış, "son eklemeyi okuyup onu yorumlar mısınız, bu sözle ne demek istemiş?" diye.😄
Ya bir de insan neler neler der. Ben var ya isteyeyim, bir konuşurum ki ipten almaya gelmeye kalkarsınız. Hepimizin içinde bir "derdo" yatıyor. Kimimiz kontrol ediyor, hayatını normal akışında sürdürmek için ipleri eline alıyor. Kimisi de gelene geçene dram saçıyor. Var böyleleri, nasılsın sorusuna bir kere bile iyiyim demeyen vs.
Vücudumun farkında değilim, unutuyorum vs. demek her zaman alarm cümleleri olmayabilir. Bazıları içli cümleler kurup karşı taraf tarafı endişelendirmeye bile çalışabiliyor bazen. Tuhaf bir şekilde ilgi açıklığını böyle kapatıyorlar.

Kültürel olan yerlerde mesela Hindistan, Bangladeş gibi, evet dediğiniz doğru. Ama Türkiye'de bu durumun kültürel olabileceğini sanmıyorum çünkü millet olarak temizlikte, tuvalet alışkanlığında falan bayağı ilerideyiz. Taharet musluğu falan bu milletin icadı sonuçta. Bu durum ya kişisel tercih meselesidir, ya da psikolojik rahatsızlığın emaresidir bence. Kişisel tercihse zaten yapacak bir şey yok, kimseyi değiştiremeyiz. Psikolojik rahatsızlıksa da varsa bunun bir çözümü, tedavisi onun cevabını arıyorum aslında.

Haklısınız kadınlar erkeği değiştirip kendilerine çeki düzen vermelerini sağlıyor, itici güç oluyorlar bir yerde. Ama şöyle bir düşününce, kişisel tercihinden dolayı temizliğine dikkat etmeyen biri için geçerli gibi bu durum daha çok. Psikolojik sorunundan dolayı bu durumdaysa bir insan, karşısına dünyanın en güzel kadını çıkıp ilanı aşık etse de değişmez diye düşünüyorum.
Biz mi ilerideyiz temizlikte? Ay sizler hiç mi tuvaletten elini yikamadan cikan insanlari görmüyorsunuz, hiç mi umumi tuvaletlere girmediniz, hiç mi toplu taşımaya binmediniz ya? Bütün b*klular benim çevremde mi? :KK70:

Otobüste 30 dakika boyunca burnunu karıştırıp o parmakla durak düğmesine basan kadin gördüm. Saçını yapmak zor geliyor diye 1 kez düzleştirip 2 hafta yikanmayani gördüm, benim el yikanmama konusu malum, girdigim mağaza kabininde dışkılanmıştı...

Bir ben mi yaşıyorum bunlari ya? Neymiş bu Türk milleti, neredeymiş temizlik?🤪

Kızım sen burada yazan yargı timsali uslupsuzlari dinle. Bunlar elinde domestosla dolasan obsesif tipler sanirim ona da girmeyeyim hic. (Ah bak yine teshis koydum kifkif 😂) O adamın hicbir iyi ozelligini gozetmeden def et hayatindan. Steril birini bul, bu hayatta hijyenden daha onemli tek bir sey bile yoook. Delirecegim ya, kadin sevmedigi onemsemedigi biri icin neden ugrasip psikolog arasin ki?

Ya bir de insan neler neler der. Ben var ya isteyeyim, bir konuşurum ki ipten almaya gelmeye kalkarsınız. Hepimizin içinde bir "derdo" yatıyor. Kimimiz kontrol ediyor, hayatını normal akışında sürdürmek için ipleri eline alıyor. Kimisi de gelene geçene dram saçıyor. Var böyleleri, nasılsın sorusuna bir kere bile iyiyim demeyen vs.
Vücudumun farkında değilim, unutuyorum vs. demek her zaman alarm cümleleri olmayabilir. Bazıları içli cümleler kurup karşı taraf tarafı endişelendirmeye bile çalışabiliyor bazen. Tuhaf bir şekilde ilgi açıklığını böyle kapatıyorlar.
O cümlelerin ayıbını örtmek için kurulduğunu düşünüyorum ben de.

Farzedelim depresyonda, yine de kolundan tutup zorla tedaviye mi götürmeliyiz yeni tanıştığımız birini?

Belki birini öldürdü, belki yapmaması gereken bir şeye bulaştı da onun yarattığı travmadan dolayi bunu yaşıyor.

Yıllar yılı tanıdığı insan olsa davranışlarından anlar tedirgin mi, mutsuz mu vs diye.

Tanımaz etmez, kim için, ne için çabaladığı belirsiz. Çabalamaya değecek bir durum zaten yok. Gençliğinden aylar yillar gidecek sadece. Pişmanlıkla hatırlayacak. Farkında degil henüz.

Kızım sen burada yazan yargı timsali uslupsuzlari dinle. Bunlar elinde domestosla dolasan obsesif tipler sanirim ona da girmeyeyim hic. (Ah bak yine teshis koydum kifkif 😂) O adamın hicbir iyi ozelligini gozetmeden def et hayatindan. Steril birini bul, bu hayatta hijyenden daha onemli tek bir sey bile yoook. Delirecegim ya, kadin sevmedigi onemsemedigi biri icin neden ugrasip psikolog arasin ki?
Insan sevdigi biriyle evlenmek ister degil mi? Evlenenler de sevişmek ister? Evlenmeden de sevişilebilir tabii.

Kokan adamla sevişilir mi? Nasıl sevişilir? Nasıl iğrenilmez? İlla bunlari mi soralim?

Back
X