• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin platoniği

Bence düşünmen gereken 6 yıllık sevgiliyi silip seninle bu kadar hızlı evlilik kararı alması. Az değil 6 yıl evlilikte ciddi bir şey. İnce ele sık doku kesinlikle öyle bir hevesle çıkılacak yol değil. 6 yıllık sevgili bırakıp 4 aylıkla evlenmek istemekte çok sağlıklı gelemdi bana

Sen 22 yaşındasın da bu çocuk kaç yaşında 6 yıllık iliskisi varmış. Ne oldu da bu kız böyle takıntılı hale geldi.
Görünüşe bakılırsa sen de takıntı haline getirmişsin. Neden sürekli gizliden kızı takip ediyorsun. Bırak bunları.
4 aydır tanıdığın ardında sorumlu bir ilişki bırakmış bir çocukla da ben onsuz yaşayamam diye büyük laflar etme.

Daha 22 yasindaymissin, hemen evlenecek halin yok, bekle bakalim. Ne yapabilecek, bir iki rahatsiz eder sonra o da birini bulur birakir

Daha 22 yasindaymissin, hemen evlenecek halin yok, bekle bakalim. Ne yapabilecek, bir iki rahatsiz eder sonra o da birini bulur birakir
Suç adamda. Kızı 6 yıl kitap gibi okuyup devrisi gün bu kızı kaldığı yerden okumaya devam etmiş. Seni her gördüğümde o sahne geliyor aklıma🤣

E sen 4 aylıkken yaşamam dion yardım al bence sende .

o kızda 6 senesini vermıs onun açısından düşündün mü Allah bilir ne kadar canı yandı ki kafayı yedi en azından yaşıyor.ben olsam bi güven konusunda düşünürdüm

Düzeltme ; Vazgectım ben olmazdım ya bi kadına hakaretler eden ailesi olan bi adamla 3 gun sonra kötü günde size de aynı muameleyi yapmayacakları ne malum

Kusura bakmayın ama aklınız zerre başınızda değil.

4 aylık biri var karşınızda. Ne zaman tanıdınız da bu yola girdiniz? Ne zaman onsuz yapamayacak aşamaya geldiniz?

Diğer kıza neler yaptı acaba? Bu konuda ve sevgilinizde bilmediğiniz çok şey var haberiniz olsun.

Büyük konuşmaya devam ederseniz, sistem sizi deneyecek hazır olun.

6 sene ilişki ve 4 aylık ilişki mi? adam sizi yara bandı olarak kullanıyor. kendinizi adama kabul ettirmek için ikinci olmayın. 4 ayda tanıstıgınız bir erkek sizi sevemez 6 seneli,k ilişkisini unutamaz.

1 ay sonra değil. Biz tanıstıgımızda 4 ay olmuştu

6 yıllık ilişkinin yasını tutmadan soluğu koltuk değneğinde almış.
Kendi enkazını ortadan kaldıramadığı için, o görevi de yeni sevgilisine yıkmış.
Yeni sevgili de gelmiş burda, velisi gibi, onun uzantılarını ayıklamak için, gece yarısı konu açıyor.
Çok nezih bir tablo.
Sizin içinize siniyorsa, bana okey, sevgili konu sahibi.
Uğraşın durun, ne diyeyim.

6 sene ilişki ve 4 aylık ilişki mi? adam sizi yara bandı olarak kullanıyor. kendinizi adama kabul ettirmek için ikinci olmayın. 4 ayda tanıstıgınız bir erkek sizi sevemez 6 seneli,k ilişkisini unutamaz.
Tabii canım sorsan kız deli kız manyak yedirdiğine işte bir erkek bir kızı kötülüyorsa bunun adı cinsel gerilimdir hiç şaşmaz

Bu kisi psikolojik olarak zayif tipleri seciyor demek ki. Kimbilir neler yapti kiza. Sizin de psikoloji cok normal degil bi tane bile arkadasiniz yok bu cocuga tutunmussunuz ve 4 ayda onsuz yapamam triplerine girmissiniz bile bakalim ilerde ne olacak destekcinizle...😳

Kızlar merhaba. Sevgilimle 4 aydır çıkıyoruz ve yavaştan ilişkiyi ciddiye bindiriyoruz. Yakında aileleri tanıştıracağız fakat bir problem var. Sevgilimin eski sevgilisi peşimizi bırakmıyor. Biz çıkalı bir ay olmuştu kız sevgilimin yolunu kesmiş baya paralamış sabahtan akşama kadar. En son karakolluk olmuşlar. Biz hemen şikayet edip uzaklaştırma aldık 3 aydır da uzatıyoruz uzaklaştırmayı ancak sevgilimin haberi yok ben unuttu mu sevgilimi diye arada kontrol ediyorum kız sosyal medyadan özellikle görsün diye hala gönderme yapıyor şarkılarla, yazılarla şiirlerle. Ruh sağlığı ciddi anlamda iyi değil ciddi anlamda takıntılı ve 6 senelik mazileri var. Ne olaylar yaşandı sevgilimin abisi vs ne hakaretler etti artık vazgeçsin diye ama Nuh diyor peygamber demiyor gurur murur hak getire bırakmıyor. Biz olabildiğince uzaklaştırmayı uzatmaya devam edeceğiz ama ya ilerde evlendiğimizde de rahat bırakmazsa? Nolur bana bir akıl verin sevgilimi çok ama çok seviyorum o kadar merhametli düzgün biri ki. Hiçbirimiz 4 4 lük değiliz ama ben onun merhametine, kötü günümde yanımda oluşuna her şeyine şahidim. Büyük konuşmak istemem ama onsuz yapamam. Bana bir akıl verin
Bir insana bütün dengesini kaybettirip sonrada karşısına geçip deli muamelesi yapmak cidden sağlam karakter gerektirir,6 sene ne demek o 6 sene içinde iki insanın bir anda ayrılıp yeni hayatlar kurması mümkün değil burada tuhaf olan kız değil olması gerektiği gibi reaksiyon veriyor,canı yanmış uzun bir ilişkiden çıkmış anıları vs henüz yeni yeni atlatıyor yılların verdiği bir cürret olur elbette hesapta sorar sinirinide çıkartır empati yapın anlarsınız,burada tuhaf olan sizin sevgiliniz,hiçmi sevmedin be adam 6 senenindemi hatrı yoktu en ufak bir es vermeden ayrılır ayrılmaz başkasına koştun bu nasıl bir vefasızlıktır,tepki veren normal vermeyip arkasına bile bakmadan hemen yenisine başlayan tehlikelidir,kaldıki kıza tuhaf takıntılı diyorsunuzda 4 ay olmuş daha ben onsuz yapamam diyorsunuz yani bu çokmu normal,kim bu adam Alen Delon mu?Ben size birşey diymmi yakandan yıkandan korkmayın bu insani bir tepki,ama susup 6 seneye arkasını bir anda dönen adamdan korkun sizinde gözünüzün yaşına bakmaz bir anda vazgeçebiliyor duygusal bir bağ kuramıyor demekki.

Yorumlar şaka mı ay isterse 6 değil 16 sene olsun kimse kimseyi rahatsız edemez.
6 senede herkes birbirini yeterince tanımıştır demek ki cidden yürümemiş yaşlar da küçük zaten. 4 ay sonra biriyle tanışması da garip gelmedi. İlişki kafada bittiyse yeni biriyle tanışıp sevebiliyor insanlar. Severek ayrılanlar için geçerli o durum.

Son zamanlarda çok fazla görüyorum uzun ilişkiyi bitirip 3-4 aylık biriyle çat diye evlenenleri. Yara bandı tadında geliyor bana bu kadar hızlı şeyler

bu soruya çok fena tetiklendim. genelde “eski sevgilim manyak ya peşimi bırakmıyo” diye gezenler genelde yalan söylüyor. ya kıza açık bırakmıştır, bi yandan devam ediyordur konuşmaya ya da komple yaşananlarla ilgili yalan söylüyordur sana. yaşlar zaten çok ufak. biri de demiş yani 20li yaşların başında neyin 6 yıllık ilişkisi gerçekten.

bir sene sonra sana bay bay diyerek o kızla evlenme ihtimali %99. yüzde birlik ihtimali de hadi sen üzülme diye bıraktım.

bu soruya çok fena tetiklendim. genelde “eski sevgilim manyak ya peşimi bırakmıyo” diye gezenler genelde yalan söylüyor. ya kıza açık bırakmıştır, bi yandan devam ediyordur konuşmaya ya da komple yaşananlarla ilgili yalan söylüyordur sana. yaşlar zaten çok ufak. biri de demiş yani 20li yaşların başında neyin 6 yıllık ilişkisi gerçekten.

bir sene sonra sana bay bay diyerek o kızla evlenme ihtimali %99. yüzde birlik ihtimali de hadi sen üzülme diye bıraktım.
Bir de muhtemelen iki tarafında ilk aşkı

Back
X