• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin sordugu sorular iliskimizi bitirdi

Bu soruların masum bir kıskançlık ve meraktan sorulduğunu hiç sanmıyorum,
Bırakın olabilecek şeyleri sormayı adam kim bilir kafasında ne senaryolar yazıyor italyada intihar eden kızın haberini gördünde nereden nasıl olayı sevgiline bağladın be adam!
Kafası normal çalışmadığı için bence çok ürpertici bu gibi sorular,
Ayrılma isabetli bir karar olmuş

Psikolojik tedavi falan almayacak kabul edip. Seni suçlayacak. Ne var cevaplasana kadar gider olay. ( gitmişte). Kendini asla üzme. Bir aya esamesi okunmaz. Kaç kurtul.

merhaba arkadaslar

benim erkek arkadasimla bir sorunum var. Kendisi bana devamli sorular soruyor. Cikmaya basladiktan 3 ay sonra sormaya basladi bu sorulari. Ilk önce masumca basladi, yani kötü seyler düsünmedim.
Ama sonradan hastalik haline geldi sanki. Cok kavga ettik bu yüzden biz. Sordugu sorulardan örnekler vermek istiyorum:

- Sen bu filmi baska kiminle izledin
- Sen buraya baska kiminle geldin
- Sunu bunu sen mi aldin, yoksa hediye mi ettiler
- Benden önce baskasina yemek yaptin mi
- Benden önce baskasinin evinde kaldin mi
- Benden önce baskasiyla uyudun mu

Ve daha ekstrem örnekler:
- Su su erkek arkadasin seni ciplak gördü mü
- Su su erkek arkadasinla da dustayken biseyler yaptin mi
- Gazetede okudum. Seks videosu cikan kiz intihar etmis italyada. Cok korktum. Böyle bisey olmaz degil mi
- Bisey sorucam cok icim aciyor, birgün moral bozacak bi foto ya da video ile karsilasmam degil mi

Ve daha neler neler. Bunlar sadece bir kac örnek. Cig gibi büyüdü sorular zamanla.

Kendisini bu düsüncelere itecek bir sey dahi olmadi iliskimizde. Hic bir hatam Hic bir sadaktsizlik yok. Ben kendisini cok asiri sevdim. 30 yasindaydim, ilk defa böyle asik oldum ve sevdim. Gercekten gelecek isteyerek sevdim. Bu konu disinda baska sorunumuz kavgamiz da olmadi. Hep bunlar iste.
Söz dinlerim, laf dinlerim, o da ayni sekilde kesinlikle hoslanmadigim bisey yapmaz. Bu konu disinda.

Ben kendisine bana bir daha "gecmisle ilgili ya da pis/ igrenc" sorular sormasini istemedigimi ve söz vermesini istedigimi söylemistim. 5 kez söz verip tutmadi. Yazdigim son soruyu 1 saat önce sordu.

Birbirimizi seviyoruz, neden ayrilalim, yapma etme diyor. Icim cok aciyor. Ben bu iliski icin herseyi yaptigimi düsünüyorum. Bu sorular hic son bulmayacak diyorum, sacmalama olur mu öyle sey bitecek elbet benim degismem lazim psikolojik bi sorun oldu bu bende diyor. Hic inanmiyorum.

Ayrilmak istedigimi söyledim. Ama kendisi özür dileyip sadece "masum bir soru" sordugunu söyleyip duruyor. Sevseydin böyle tepki vermezdin diyor. Bu kadar abartma deyince sanki cildiricak gibi oldum.
Kadinlik gururum ezildikce ezildi. Cok sabrettim. Ve sonunda ayrildim kendisinden.

Psikolojik sorun mu bu? Yoksa rahat mi batiyor? Kavga mi ariyor?
Ben anlamadim maalesef...

EDIT: bugüne kadar sadece 2 erkek arkadasim oldu. Bir de kendisi.
Yani daha önce yasadigim seylerden yola cikiyor desem, ben ilklerimin %90ini kendisiyle yasadim ve bunu biliyor.
3. Sayfaya çıkmak ıstemiyorsan gazete
Kossssss çabuk

Çok doğru bir karar vermişsin.
Bu tipten yarar gelmez ama çok zarar gelir.
Psikolojik şiddete maruz kalmışsın öncelikle. Sürekli seni ve geçmişini kurcalaması, sorular sorması, kendine güvenini zedeliyor. Üstelik fark ettiysen dozu da gittikçe artmış. Bu daha da ileri gidecekti. Çok tehlikeli bir erkek.
Bu manyaklıkları bitmediği gibi seni ölüme dahi götürebilirdi.
Hastalıklı zihniyetli... Ruh hastasının tekiymiş. Kurtulduğun için git sadaka falan dağıt.
Bundan kurtulduğun için sevinmelisin. Düşünsene birini görsen onla yattın mı diye soracak bir manyakla ne kadar sağlıklı bir ilişki kurulabilir ki?
Pişman olma şükret. Ve bence cidden sana ulaşmasını engelle hasta ruhlunun. Geçmiş olsun.

Hayir
Hayir
Hayir
Siradaki soruu

deyip gececektin. :confused:

Daha once yasadigi bir iliskinin mi etkisi var. Daha iyisini bulabilir misin orasi da tartisilir.

Adamin guven sorunu var. Kizlar da erkekler de bu durumu beraber hazirliyor. Tek basina bu adama kizilir mi bilemiyorum.

Güven sorunu değil bu, paranoya. Adam hasta, muhtemelen elinde değil. Gitsin tedavi olsun ama bu tip insanların tedaviyle bile düzeldiğini görmedim.

Ayrılmışsınız,en iyisini yapmışsınız. Umarım tekrar barışmazsınız.

Adam hasta...
Ayrıca bu ne cüret yani, kendinize neden böyle sorular sorulmasına müsade ediyosunuz.

Çok yakın bir arkadaşım buna benzer bir süreçten geçti adam 3 yıl böyle işkence etti ona sonra aldattı sonrada gitti abisinin yıllarca beraber olduğu kadınla evlendi yani ruhundaki arazla seni zehirlemesine izin verme
:oha::oha::oha:
Ayy daha neler duyacak bu kulakçıklarım :işsiz:

Şu erkeklerin delirtip delirtip abartma demeleri kadar itici bir şey yok.

İyi yapmışsınız kurtuldum gözüyle bak.

Okurken icim sisti. İyiki bitttttmis. Verilmis sadakan varmis kurtulmussun. Sakin barisma bence, omur mu gecer boylesiyle

Merak etmekle paranoyaklik arasinda ince bir cizgi var. Daha once biriyle beraber olup olmaman onun icin ozel bir konu sayilabilir ve bu konular iliskide bir kere konusulup kapatilmasi gereken konulardir. Dusta yaptin mi, fotograf attin mi seklindeki sorular bana gurur kirici ve paranoyakca geldi

Açık olmak gerekirse aslında hepimizin aklında (Kadın/Adam) bu sorular oluyor ilişkide.
Bu arkadaş fazla acemi davranmış ve düşünmek yerine sesli soru olarak sormuş.
+ biraz da abartmış.

Ama onu uyarmanıza rağmen ısrarla devam etmesi mide bulandırır.

Bilemiyorum, bende katlanamazdım herhalde bu kadarına.

Merhaba Kizlar daha yeni uyandim. Sabah 7de yattigim icin....
Hic iyi hissetmiyorum kendimi. Daha önce hic böyle hissetmedim.
Cok kirginim, üzgünüm.
Neden ilk basta böyle degildi, ilk basta bilseydim böyle oldugunu deyip duruyorum kendime.

Devamli söyle diyor: ben adim gibi biliyorum öyle olmadigini ama cok mu zor "sen ne diyorsun bitanem hic olur mu öyle sey, sen böyle seyler düsünme tamam mi" demek
Belki kizanlar olacak aranizda ama ben devamli bu cümleyi kuramam. Gün gelir kucagimda cocukla ayni sorulari sorarsin bana dedim, kiziyor, oha ne alaka diye. Bence cok alaka dedim.
Bi de sorular basa sarmaya basladi biliyor musun? Tur attiriyor adam sorulara. Ayni sorulari tekrar tekrar soruyor, unuttum balik hafizaliyim ben diyor

Son düzenleme:
Back
X